- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ben tek çocukla düşünemiyorum valla, allah yardımcın olsun. kocacığıma sana bi hatun alayım diye takılıyorum :roflol:
patikli 2li satılan tulumlardan aldım ben 20 tl. ama çoğunlukla şu 3-5 milyona satılanlardan alıyorum. hem birsürü kıyafet hem de kalite fark etmiyo. hatta ucuza aldıklarımdan dha memnun kaldım.
kocama da bebişlerin bakımında,ev işlerinde görev verdiğim için yoruluyor,onun da hali kalamıyor,rahat ediyorum böylece...:kedi:
bana eşim diyo sana hizmetettiririm diye ben diyorumki sen yine bana hizmet ettirirsin-tatlicadiarzu-
kocama da bebişlerin bakımında,ev işlerinde görev verdiğim için yoruluyor,onun da hali kalamıyor,rahat ediyorum böylece...:kedi:
ay anlamadım ?:bbo:
eşim yardım ederken bende iyidim ayşecim ya
canım tavsiye etmem bende denedim onu 2 günün sonunda zehirlendim birde yeşil çaya ağarlık vermiştim üstelik ipekte cırcır oldu yemyeşil küflü kaka yaptı çocuk içi bomboş oldu çok kötü olmuştuk....
huricik nasılsın? aynen yazdığın gibi bende hala 20 kilo fazlalık var. bugün alışverişe gittim neyseki 48 bedenden 42 bedene düşmüşüm. 14 kilo gidince düştüm. geceleri kızım için uyandığımda canım inanılmaz tatlı çekiyor krize giriyorum sanki yok böyle birşey. ben bu akşam tv de gördüğüm bir tarif hazırladım zayıflamak için. hala fırında ve evin için öööğğ gibi kokuyor :)) belki duymuşsundur şems aslan diye bir kadının çayı. pancar havuç ve ekşi elma ile hazırlanıyor. 5 günde 4 kilo verme garantiliymiş. bakalım deneyip görcem. benim hala umudum var hehe
olmazsa sıkıntı yapma canım emmeyen çocuklarda gayet zeki sağlıklı oluyorlar anne sütü iyi ama şart değil..o çayıda alım ne bulursam yapım eğer emziremessem çok üzülürüm.annem emmiyolar diye bize 3 aylıkken mamaya başlatmış,bir daha emmemişiz. hala üzülüyor.sakın benim yaptımı yapmayın süt yok deme diyo.
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2hemen kalkıp humana yapıyorum dolapta duracağına midemde dursun hatta süt olsun göğsümde dursun
sütünü sağıp bir bardağa yada şişeye koyup biraz bekledin mi o zaman yağı üstüne çıkıyor ne kadar yağlı olduğu görünüyor ..normalde hepsi su ibi ama bekledikçe yağı belli oluyor..benim sütüm su gibi valla
ay bi bizde böyle insanlar var sanıyordsum demek heryerde böyleymiş...bide özellikle mevlüde dedikodu yapmaya gelenler bile var...2 insan görürü 2 çift laf ederiz die.valla beni mevlüt gözümün öünündenfilm şerdi gibi geçtiii
mevlüt şekerleri resmen yağmalandı görmemişler gibi bir kişi3-5 tane aldıı diğerlerine kalmadı hani kına gecelerinde kuruyemişi yağmalarlarya aynen öyle oldukafamçokkarıştı
maşallah sizebugün tam 1 yıl 1 günlük evliyim :asigim: ve 2,5 aylık kızım var :ecrin_bebek:
o kitap bu canım...MİNE İZGİ KIZIMI YETİŞTİRİYORUM ( OĞLUMU YETİŞTİRİYORUM KİTABIDA OLMASI LAZIM GÖRMÜŞTÜM)hurinin tavsiye ettiği bit kitap vardı onda kendi kendine uyuması için 5 günlük bir uygulama varmış.
adını hatırlamıyorum ama huri okursa yazar bize..
delikafaduldenmerhaba huri
ben de ilk olarak nuk almıştım.beğendiremedim bizimkine.chicco da aldım,bebedor da aldım olmadı.şimdi avent deniycem bakalım.onlarda 2 li satılıyor.beğenmezse emzik parasından batıcaz valla...
canım ikinci bir hatun alıcakmışsempatiksalakcinni bana yardım ettiricek miş
bende dedimki sen yine bana hizmet ettirirsin hatun kahve yap bize falan gibi
ayy şakası bile kötü ama sen de 2. bir bey alıcam deseydin :))onun kazandığı ile de eve yardımcı alırız yemek yapar evi toplar vs diye
ayşecim ben esğpiriye açığımdır ama eşim trabzon kökenli yani kendi hergün aynı espiriyi yapıyo ben o şekilde espiri yapsam kızar
arkadaşlar külotlu çorap giydiriyor musunuz bebeklerinize?ben kontrolde doktora sormayı unutmuşum.şimdi üşümesin diye gündüzleri giydiriyorum da.
giydiricem kışın beyaz sırf pamuk olanlardan
eşim erkek çocuk kilotlu çorap giymez diyo ama daha bebekler dimi
kızlar benim hiç uyutma problemim olmadı kendi uyuyo doğduğundan beri dün eşimin arkadaşları geldi bebek görmeye saolsunlar takı taktılar bir sürü kıyafat almışlar
ama ben bazı yorumlara sinirlendim
çocuk uyutmak diye bir şey varmış
kendi uyuyo dedim bende
biride kucağına aldı pasta yedirmeye çalışıyo öteki bırak pasta yermi hiç dedi oda krema bu bişey değil diyo
biride sen bununla hiç konuşmuyomusun diyo sinirlendim biraz ama hiç belli etmedim eşimin iş arkadaşları diye
emin ol eşininide geçmişinde kilotlu çorap hatta tayt giymişliği bile vardır kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni sıcak tutuan herşeyi giyer bebekler ..erkek kız fark eder mi....elemler bu adamlar ya ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?