2010 Temmuz Anneleri : )

bende alcam kilotlu çorap oğlum şmd 6300 falan olmuştur heralde kaç beden alıyosunuz siz kızlar???
şaşırtıcı ama bebekten sonra çok güzel yemek yapmaya başladım tabi ağlamadığı sürece :ecrin_bebek:

ben de aldım antibakteriyel olanlardan dışarı çıkarken falan giydiriyorum.içim rahat etmiyo.benimki kız çok yakışıyoo:)bişey olmaz heralde erkek çocuklara da

kızım olsa ne güzel süslerdim onu saç bantlarıda çok yakışıyo
antibakteriyel nasıl bir şey nerden nasıl aldın sağlıkla giysin kızın

şu mantıksız karışanlar yokmu deli ederler insanı..-tatlicadiarzu-
bazen bende size yazarken düşünüyorum acaba yanlış anlarlar mı? acaba rahatsız olurlarmı die?:kedi:
bu kişiler onu da düşünmüyorlar ,ne demek 3 aylık bebek pasta kreması yesindelikafadulden sanane kardeşim git kendi çocuğuna yedir ..milletin çocuğuna krema yedirinece eline ne geçecek yani...CADIARZU
3 aylık bebekten ne bekliyordun ki şakır şakır ingilizce konuşur diyemi bekliyordun ...
size neeeee size neeeeeee....delirmemek mümkün değil yahu...:dilcikar:
ama sen yine benim gibi sinirlenme bende bunları hep içimden söylüyorum karşımdakilere...
gecenin 3 ünde bana telefon açan komşuların var ..
".bebeğin kıyafetlerini balkondan topla "
"niyeeee? yağmurmu yağacak..."
"yok gece çocuk kıyafeti dışarda bırakılmaz rahatsız ederler.."
abartmıyorum gece 2.5 u geçmişti......

hiç yemek yapasım yok taha doğduğundan beri maaşallah oğluna ben artık 3-6 alıyorum 5 kilo bizimki ama 10 gün sonra 3-6 ları giymeye başlar şu an biraz büyük

Kızlar bende oğlumu kucakta gezdirerek uyutuyordum baktım çok fena alışkanlık haline getirdi hemen ayağıma aldım..Şuan bile alışmakta güçlük çekiyor..Biraz uğraşcam galiba..

arkadaşlar külotlu çorap giydiriyor musunuz bebeklerinize?ben kontrolde doktora sormayı unutmuşum.şimdi üşümesin diye gündüzleri giydiriyorum da.
valla almayı düşünüyorum külotlu çorap..hem kıza hem oğlana..
o gerizekalının çocuğu var mı acaba ???bebek büyütmüş mü acaba ??? krema nasıl bir şey değil ???
ayşecim ben esğpiriye açığımdır ama eşim trabzon kökenli yani kendi hergün aynı espiriyi yapıyo ben o şekilde espiri yapsam kızar
bie fıkra var onu anımsadım..adam çok dindar..hocaya soruyor:hocam ben dinimin tüm gereklerini yerine getiriyorum cennete gidersem hurilerim olacak mı? hoca cevap veriyor:elbette..adam yine soruyor:karım da aynen dinin tüm gereklerini yerine getirir,o da cennete giderse ona da vericekler mi ? Hoca da :evet sana huri'ler ona da nuri'ler vericekler diyor..adam sıkılıyor bu duruma..eve gidiyor..bakıyor karısı namaza durmuş..basıyor kadının poposuna tekmeyi..ne o kız o...mu olacan yoksa ??...:roflol: :roflol: :roflol:
giydiricem kışın beyaz sırf pamuk olanlardan
eşim erkek çocuk kilotlu çorap giymez diyo ama daha bebekler dimi
onlar daha bebek yaa...erkek kız ayrımından ne anlıcak el kadar yavrular :)
kızlar yemek yapıyormusunuz bebek olmadan önceki gibi
mümkün değil :)

yemin ederim banada alt komşum yaptı ben hayatta kimseyi takip etmem ne asmış bana ne geldi bana dediki obebeğin kıyafetlerini gece asma şeytanlar evi basar
inadına asıyorum bende şeytan sensin diyecektim cadının teki ama içimden dedim tabiidelikafadulden

delikafaduldenbie fıkra var onu anımsadım..adam çok dindar..hocaya soruyor:hocam ben dinimin tüm gereklerini yerine getiriyorum cennete gidersem hurilerim olacak mı? hoca cevap veriyor:elbette..adam yine soruyor:karım da aynen dinin tüm gereklerini yerine getirir,o da cennete giderse ona da vericekler mi ? Hoca da :evet sana huri'ler ona da nuri'ler vericekler diyor..adam sıkılıyor bu duruma..eve gidiyor..bakıyor karısı namaza durmuş..basıyor kadının poposuna tekmeyi..ne o kız o...mu olacan yoksa ??...

çok hoşsun ayşecim ya bu fıkra bizim klasik türk erkeğini bire bir anlatıyo

ben tıkladım sana bol şans...

süper yaa koptummmmmmmmmmmmm

ben oğluma alttan uzun kollu çıtçıtlı bady,üstüne uzun kollu bişeler giydiriyorum.altına da sadece ayaklı pijama ama çorap giydiriyorum içine.yataktan kaldırırken penye yelek giydiriyorum bide.tekrar uyuduğunda çıkarıyorum yeleği öyle yatırıyorum.
şu kendi kendine uyuma meselesi bizi de yoracak..asla uyumuyo kendi başına.2 hafta sonra 3 ayımız doluyo.yalnız uyuma çalışmalarına başlamam lazım.ama çok ağlıycak kuzum yaa..dayancam napiyim.öğrenmesi lazım kendi başına uyumayı.zaten artık ağırlaştı.kucağımda gezdirerek uyutmak çok zoorrrsempatiksalakcinni

bu arada korunma meselesine gelince ben spiral taktırmak konusunda çok kararlıydım.ama benim eşim kendisi korunmak istiyo çoğu erkekten farklı olarak..spiralin de yan etkileri varmış boşver taktırma diyo.bi de doğumdaki tuşeleri hatırladıkça hala midem bulandığı ve sinirlerim bozulduğu içüünn vazgeçtim sanırım spiraldenaklinialirimsmile

aynen canım açsam 3 kezde açılır makina (ya banada 50 kusur geliyo ne kadar etkiliyo acaba merak ediyorum ona göre almayı düşünücem tabi kocacığımıda ikna edersem :)

bende çamaşır astım yemek yaptım geldim. burda okumuştum beyazları çamaşır suyunda bekletiyorum du bakalım bembeyazzzz olsunlar:)
kışlıkları çıkarcam hiç canım istemiyor :)

ayşe çınarlıcanım özel olmazsa peki ne yiyorsunuz akşamları biz tavuk yada et yanına makarna yoğurt salata uzun zamandır böyle sebze aldım bu hafta

nasıl alıştırcaksın canım kendi kendine uyutmaya bende alıştırmak styorum beşğne bırakıyorum yarım saat ağlıyo banamısın demio
wayyaklinialirimsmile şte bazen çıkıyo böle anlayışlılarıı kaydirigubbakcemile3
acaba bende önce tahrik etsem kötükedihüso sonrada korunmassan olmaz mı desemkiii sempatiksalakcinni
yada riske giremem sonra olan bana olurrdelikafadulden

kızlar allah iki üç çocuğu olanlara yardım etsin bebeklerimize sağlık sıhhat versin ben düşünmüyorum 2.ciyi gözlerimizn içine bakıyolar sürekli çok büyük sorumluluk birde yardımcı hiç kimse yok yetişemiyorum işlere 4 4 lük olmuyo hep bir şeyler yarım kalıyo iş yaparken ilgilenemeyince vicdan azabı duyuyorum tam ilgilenemiyormuyum diye birde düşünüyorum bu devirde vatanına milletine faydalı kültürlü bir evlat yetiştirmeyi başarabilecekmiyim acaba

şanslısın canım eşin fedakarlık yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…