ben de aldım antibakteriyel olanlardan dışarı çıkarken falan giydiriyorum.içim rahat etmiyo.benimki kız çok yakışıyoo:)bişey olmaz heralde erkek çocuklara da
bende alcam kilotlu çorap oğlum şmd 6300 falan olmuştur heralde kaç beden alıyosunuz siz kızlar???
şaşırtıcı ama bebekten sonra çok güzel yemek yapmaya başladım tabi ağlamadığı sürece :ecrin_bebek:
valla almayı düşünüyorum külotlu çorap..hem kıza hem oğlana..arkadaşlar külotlu çorap giydiriyor musunuz bebeklerinize?ben kontrolde doktora sormayı unutmuşum.şimdi üşümesin diye gündüzleri giydiriyorum da.
o gerizekalının çocuğu var mı acaba ???bebek büyütmüş mü acaba ??? krema nasıl bir şey değil ???kızlar benim hiç uyutma problemim olmadı kendi uyuyo doğduğundan beri dün eşimin arkadaşları geldi bebek görmeye saolsunlar takı taktılar bir sürü kıyafat almışlar
ama ben bazı yorumlara sinirlendim
çocuk uyutmak diye bir şey varmış
kendi uyuyo dedim bende
biride kucağına aldı pasta yedirmeye çalışıyo öteki bırak pasta yermi hiç dedi oda krema bu bişey değil diyo
biride sen bununla hiç konuşmuyomusun diyo sinirlendim biraz ama hiç belli etmedim eşimin iş arkadaşları diye
bie fıkra var onu anımsadım..adam çok dindar..hocaya soruyor:hocam ben dinimin tüm gereklerini yerine getiriyorum cennete gidersem hurilerim olacak mı? hoca cevap veriyor:elbette..adam yine soruyor:karım da aynen dinin tüm gereklerini yerine getirir,o da cennete giderse ona da vericekler mi ? Hoca da :evet sana huri'ler ona da nuri'ler vericekler diyor..adam sıkılıyor bu duruma..eve gidiyor..bakıyor karısı namaza durmuş..basıyor kadının poposuna tekmeyi..ne o kız o...mu olacan yoksa ??...:roflol: :roflol: :roflol:ayşecim ben esğpiriye açığımdır ama eşim trabzon kökenli yani kendi hergün aynı espiriyi yapıyo ben o şekilde espiri yapsam kızar
onlar daha bebek yaa...erkek kız ayrımından ne anlıcak el kadar yavrular :)giydiricem kışın beyaz sırf pamuk olanlardan
eşim erkek çocuk kilotlu çorap giymez diyo ama daha bebekler dimi
mümkün değil :)kızlar yemek yapıyormusunuz bebek olmadan önceki gibi
yemin ederim banada alt komşum yaptı ben hayatta kimseyi takip etmem ne asmış bana ne geldi bana dediki obebeğin kıyafetlerini gece asma şeytanlar evi basarşu mantıksız karışanlar yokmu deli ederler insanı..-tatlicadiarzu-
bazen bende size yazarken düşünüyorum acaba yanlış anlarlar mı? acaba rahatsız olurlarmı die?:kedi:
bu kişiler onu da düşünmüyorlar ,ne demek 3 aylık bebek pasta kreması yesindelikafadulden sanane kardeşim git kendi çocuğuna yedir ..milletin çocuğuna krema yedirinece eline ne geçecek yani...CADIARZU
3 aylık bebekten ne bekliyordun ki şakır şakır ingilizce konuşur diyemi bekliyordun ...
size neeeee size neeeeeee....delirmemek mümkün değil yahu...:dilcikar:
ama sen yine benim gibi sinirlenme bende bunları hep içimden söylüyorum karşımdakilere...
gecenin 3 ünde bana telefon açan komşuların var ..
".bebeğin kıyafetlerini balkondan topla "
"niyeeee? yağmurmu yağacak..."
"yok gece çocuk kıyafeti dışarda bırakılmaz rahatsız ederler.."
abartmıyorum gece 2.5 u geçmişti......
delikafaduldenbie fıkra var onu anımsadım..adam çok dindar..hocaya soruyor:hocam ben dinimin tüm gereklerini yerine getiriyorum cennete gidersem hurilerim olacak mı? hoca cevap veriyor:elbette..adam yine soruyor:karım da aynen dinin tüm gereklerini yerine getirir,o da cennete giderse ona da vericekler mi ? Hoca da :evet sana huri'ler ona da nuri'ler vericekler diyor..adam sıkılıyor bu duruma..eve gidiyor..bakıyor karısı namaza durmuş..basıyor kadının poposuna tekmeyi..ne o kız o...mu olacan yoksa ??...
arkadaşlar verdigim linke tıklarmısınız sadece benim puan kazanmam için lütfen rica ediyorum tıklamanız yeterli hiç bişi yapmanıza gerek yok ayrıca kesinlikle virüs degildir aklınıza kötü bişi gelmesin.sadece puan kazanmam için şimdiden teşekkür ederim.
Katgut.com ile kazanma şansı!
delikafaduldenbie fıkra var onu anımsadım..adam çok dindar..hocaya soruyor:hocam ben dinimin tüm gereklerini yerine getiriyorum cennete gidersem hurilerim olacak mı? hoca cevap veriyor:elbette..adam yine soruyor:karım da aynen dinin tüm gereklerini yerine getirir,o da cennete giderse ona da vericekler mi ? Hoca da :evet sana huri'ler ona da nuri'ler vericekler diyor..adam sıkılıyor bu duruma..eve gidiyor..bakıyor karısı namaza durmuş..basıyor kadının poposuna tekmeyi..ne o kız o...mu olacan yoksa ??...
bebe mağzalarının hepsinde satılıyo canım antibakteriyeller
aynen canım açsam 3 kezde açılır makina(ya banada 50 kusur geliyo ne kadar etkiliyo acaba merak ediyorum ona göre almayı düşünücem tabi kocacığımıda ikna edersem :)
nasıl alıştırcaksın canım kendi kendine uyutmaya bende alıştırmak styorum beşğne bırakıyorum yarım saat ağlıyo banamısın demioben oğluma alttan uzun kollu çıtçıtlı bady,üstüne uzun kollu bişeler giydiriyorum.altına da sadece ayaklı pijama ama çorap giydiriyorum içine.yataktan kaldırırken penye yelek giydiriyorum bide.tekrar uyuduğunda çıkarıyorum yeleği öyle yatırıyorum.
şu kendi kendine uyuma meselesi bizi de yoracak..asla uyumuyo kendi başına.2 hafta sonra 3 ayımız doluyo.yalnız uyuma çalışmalarına başlamam lazım.ama çok ağlıycak kuzum yaa..dayancam napiyim.öğrenmesi lazım kendi başına uyumayı.zaten artık ağırlaştı.kucağımda gezdirerek uyutmak çok zoorrrsempatiksalakcinni
wayyaklinialirimsmile şte bazen çıkıyo böle anlayışlılarıı kaydirigubbakcemile3bu arada korunma meselesine gelince ben spiral taktırmak konusunda çok kararlıydım.ama benim eşim kendisi korunmak istiyo çoğu erkekten farklı olarak..spiralin de yan etkileri varmış boşver taktırma diyo.bi de doğumdaki tuşeleri hatırladıkça hala midem bulandığı ve sinirlerim bozulduğu içüünn vazgeçtim sanırım spiraldenaklinialirimsmile
bu arada korunma meselesine gelince ben spiral taktırmak konusunda çok kararlıydım.ama benim eşim kendisi korunmak istiyo çoğu erkekten farklı olarak..spiralin de yan etkileri varmış boşver taktırma diyo.bi de doğumdaki tuşeleri hatırladıkça hala midem bulandığı ve sinirlerim bozulduğu içüünn vazgeçtim sanırım spiraldenaklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?