2010 Temmuz Anneleri : )

Şems Aslan Nohut Suyu ve Zayıflama Kahvesi | ŞEMS ASLAN - Şems Aslan, Şem Aslan, Diyet, Güzellik, Zayıflama, Cilt Bakımı, Güzellik Uzmanı pancar bulmam zor oldu ama aradım taradım buldum. ilk bardağı bu sabah içtim 5gün için denilmiş bakalım denicem canım.. sende dene.

yatağına bırakıp ağlasa da bakmamayı düşünüyorum ama becerebilirmiyim orası meçhul.zaten çok ağlatmamak gerekiyomuş..biraz sakinleştirip tekrar koycakmışız yatağına.ay ben böyle şeyler söyledikçe annem deliriyo.biz sizi atardık minderin üstüne işimize bakardık.bir ağlardınız iki ağlardınız,bakardınız ki kimse bakmıyo susar dururdunuz diyo.hepinizin de psikolojisi normal,hiçbirinize bişe olmadı diyokaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

çok hoşsun canım yaa çok güldüm..ama bencede sen tahrik metodunu deneme.kazaya kurban gitme sonradelikafadulden

doğru seçim en sağlıklısı kaydirigubbakcemile5

delikafadulden

kalorili şeylerden kısmazsanız zayıflayamazsınız canım ben elma krom solgar ürünleri pancar kapsülü hepsini denedim bitki çayları
tek tip beslenme 74 kiloydum hiç bir işe yaramadı sonra 6 ay spora gittim günde 2 saat canım çıkıyodu spor hocamız sakatlanıcaksın diyodu bana
sonra spor hocamızla konuştum
makarna yağsız tuzsuz 2 -3 yemek kaşığı dedi plav ekmek yaema ekmek bir dilim abur cubur eve girmiycek dedi
ayran süt içiyorum sabah 1 dilim ekmek yağsız sucuklu yumurta akşam et ve ayran 2 kaşık makarna ve haftada 2 kilo verdim yaklaşık kaloriden kaçının kola limonata kahve şekersiz içiyorum

benimki dilini çiğnemiyor ama elini emiyor birde sürekli tükürükleriyle baloncuk yapıyor artık önlük takmaya başladım önüne kıyafeti ıslanacağına önlük ıslansın diye.

benim eşim korunma yöntemlerinin hiç birini istemiyor kendi korunuyor acaip tırsıyorum
kızlar yemek yapıyormusunuz bebek olmadan önceki gibi

sorma cnaım ya bugün bir çorba yapana kadar akla karayı seçtim.hiç durmuyor kızım son 4 gündür
çok haklısın ya bende bazı aldıklarıma o kadar pişmanım ki
bizim içi elyaf dışı penye fermuarlı battaniyesi var onu açamıyorda al istersen sende
nerden aldın canım benim kızın eli kolu hiç durmuyor
güzelim aptamil 1 öneririm sana bebelec kilo aldırmıyo şeklinde yorumler vardı kk de ben hiç denemedim

canım kaç kaşık koyuyorsun ve ne kadar suya

yok kiraz sapı yok soğan suyu maydonoz suyu idrar söktürücüler hepsini denemiş biri olarak hiç bir işe yaramıyor paranız boşa gidiyo ağız tadınız bozuluyo ve psikoloj,iniz

ben sabah önce bir bardak yaptığım o bitki çayından içtim. sonra bir kase sütle nesfit yedim. öğlende ise bir bardak humana stel tee ile petibör yedim. 1 büyük bardak su içtim. bende bayramda eliptik bisiklet aldım ama 3. ay dolmasını bekliyorum. dikişlerim acıdı dr sordum 90 gün dolmasını bekle dedi. 15 günüm kaldı spor için
kaydirigubbakcemile5

bende eşime sordum nasıl korunalım dedim sipral taktırayım iğne falan da olabilir dedim.kesinlikle izin vermedi bana hatta kızdı ben korunurum dedi :lepi:

laylaylom daha önceden mama vermediysen kabız olabilir bak dikkatli ol vben ondanda çektim walla. şuan aptamil konformil kullanıyorum. cırt cırt yapıyo kakasını çok şükür. bir normal aptamil, b,r comformil veriyorum. düzeni böyle sağladık.

güzelim ben nevresim havlu falan satılan dükkandan aldım ama aynısını pazarda gördüm bebetonun çok güzel kalitesi 20 lira kaç defa yıkadım bozulmadı birde gece ve bebek arabasının içindede kullanıyorum mulaka al derim
aptamil 1 biberonla 30 ml 1 ölçek içinde ölçeyi var önce ılık suyu koyucaksın bu önemli sonra her 30 ml 1 ölçek taha şu an 90 la 120 arası yiyo yani 3 yada 4 ölçek mama

bende eşime sordum nasıl korunalım dedim sipral taktırayım iğne falan da olabilir dedim.kesinlikle izin vermedi bana hatta kızdı ben korunurum dedi :lepi:

bende eşime söledim ama öylesine yoksa ben bunların hiçbirini yapamam hap kullanamam unuturum , spiral desen korkarım. oda bana onların hepsini çıkar aklından eski korunma yöntemine devam dedi. ama en sağlıklısı o zaten. hem olurda br hastalık meydana gelirse bulaşmasınıda önler.

mamanın üzerinde bebeklerin önerilen öğünleri var ya bana çok abartı gibi geldi. benim kızım mümkün değil günde 650 ml mama içemez. patlar çocuk. 400ü zor buluyorum kaldı ki çoğu zmn 400 bile olmuyor.

ayşe çınarlıcanım özel olmazsa peki ne yiyorsunuz akşamları biz tavuk yada et yanına makarna yoğurt salata uzun zamandır böyle sebze aldım bu hafta

eğer vakit bulabilirsem haftada 1 kez baklagil yemeği yapıyorum..hafta 1 veya 2 kez o da hafta sonları balık yiyoruz..eşim bayılıyor balık yapmaya ve yemeye..haftada 1 kez yine vakit olursa sıpalar uyurlarsa birlikte makarna ,lazanya vs yapıyoruz..haftada 1 kez dışardan pide,lahmacun vs söylüyoruz..haftada 1 kez kahvaltı yapıyoruz akşam yemeğinde..yine haftada 1 kez hafta sonları dışarda yiyoruz..öyle işte..çoğunlukla eşim yapıyor yemekleri...

ilk kez kullancam canım.ya anlamıyorumki açmı tokmu zorla emzirmeye çalışıyorum red ediyor memeyi ağlıyor

canım bana 3 poşet numune gedli.bir ölçegi heralde 3 çay kaşıgı falandır dimi.deneme amaçlı kullanım memnun kalırsam alım

ben ölçüp sana yazıym

kızlar bugünden itibaren boğazımı sımsıkı tutuyorum artık bırakmıyorum zayıflamaya karar verdim artık sıkıldım herkesin karnında bir tane daha mı var demesine çok kararlıyım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sadece süt yapıcak şeyler yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…