2010 Temmuz Anneleri : )

çok iyi ayşecim bende haftada 1 yada 2 sebze yapmak istiyorum içimden gelirse artık kendimi zorlamak istemiyorum iş konusunda bizde pazarları yiyoruz ben hep yarım porsyon yiyorum benim kalanı eşim yiyo okilo aldı ben zayıfladım senin nasıl gidiyo kilo verme durumları yemeyerekmi zayıflıyosun yoksa vücudunmu yakıyo

:içelim:vereliniortak

şimdi eşime söledim zayıflıcam artık yemiycem dice bana diyorki bebeği ben mi emzrcem dio bende hiç fena olmaz dedim maşşallah sütün bol dedimsempatiksalakcinni
bana diyo çok bencilsin boşver neden takıyorsun kafana çocuk aç kalsın daha mı iyi diyo:gitme:

ölçtüm 2 çay kaşığı bir ölçek önce ılık suyu koymayı unutma

ne ilgisi var ya makarna pilv ekmekmi süt yapıyo aksinesebzeler daha çok süt yapıyo az zeytin yağlı tuzsuz yapabilirsin

canım eşin bişi demiyorsa takma kloyu.ben 50 kg da tombişim derdi 67 kg de hatta bana böyle iyisin zayıflama falan diyordu tek destek kocamdı.geri kalan kişiler moralimi bozuyordu.

geceleri sadece sıvı tüketcem anlaşılan hiç öyle yeme gibi huyum yoktu.tatlı acaip çekiyordu cnm bir kase çuklata yiyordum artık yemicem doğumdan sonra kilo vericemealdım kızlar midem iyicene genişledi ya kocakarılara bensedim:çok üzgünüm:

aynen benim eşimde öyle. gerçi kendimi çok çok şişman hissetmiyorum ama eski zayıf halime göre kalınım:) olsun ben seni her halinle seviyorum, başkaları içinmi zayıflıcan boşver diyor. kendim için diyorum aynaya bakınca ince görmek istiyorum kendimi:)

kızlar sorum war size
1- oğlum saçını çekio sürekli bde 3 haftadır salyaları akıo we elini yumruk yapıp emiyo cok cok nedenkii??
2- bu chicconun gece emziğini nerden alıcam aradım buralarda bulamadım memnunmusunuz kullananlar benim oğlum gece emziksiz uyumuyor çünkü
3- süt yapan şeyler ne bende kilo wermek istyorum 6 klo wercem herkes çok yakışmış dio ama kocama nat wercem sadece onları yyimmm barii

rejim yapmıyorum zaten nerdeyse akşamdan akşama yiyorum..gündüz eşimin aldığı meyve suları ve poğaçalarla bisküvilerle idare ediyorum..dışardan bakıldığında kilolu bir görüntüm yok,normal görünüyorum..ama
eski halime göre kendimi kilolu hissediyorum tabi..hala hafif göbeğim var..face de eklerim son halimi bir ara :)

Son düzenleme:

canım ben kendim için vermek istiyorum kilo şu an 74 ten 59 -58 lere düştüm 4 yıldır kiloluydum ama 38 kıyafetlerimi kimseye vermemiştim belki zayıflarım umudu vardı biraz zayıfladım kendimi hafif hissediyorum şimdi kot pzntolon yalışıyo eşim geçenlerde gezmeğe gitmiştik ilk defa beni kıskandı dikkat çekiyomuşum hoşuma gitmedi değil 74 kiloyken yüzüme bile bakmıyodu hem onun için değil kendi moralim için yaşlılık moduna girmek için erken

ayşecim kızkardeşimde sezeryanla yapmıştı göbeğin eski halini alması 6 ay bir seneyi buluyomuş nede olsa kocaman olmuştu benimde biraz var

kaydirigubbakcemile5
yasemincim öncelikle sana önerim bebeğine aptamil 1 ver sen bilirsin ama tavsiye edrim birde anne sütü 4. aydan önce ikisi dışında birşey verme canım
salya durumu bizdede çok var sizlerinkindede olması beni rahatlatıyo demekki normal diyorum
bizimki emziğe alışmadı ben istiyorum vermek ama atıyo ağzından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…