eğer vakit bulabilirsem haftada 1 kez baklagil yemeği yapıyorum..hafta 1 veya 2 kez o da hafta sonları balık yiyoruz..eşim bayılıyor balık yapmaya ve yemeye..haftada 1 kez yine vakit olursa sıpalar uyurlarsa birlikte makarna ,lazanya vs yapıyoruz..haftada 1 kez dışardan pide,lahmacun vs söylüyoruz..haftada 1 kez kahvaltı yapıyoruz akşam yemeğinde..yine haftada 1 kez hafta sonları dışarda yiyoruz..öyle işte..çoğunlukla eşim yapıyor yemekleri...
kızlar bugünden itibaren boğazımı sımsıkı tutuyorum artık bırakmıyorum zayıflamaya karar verdim artık sıkıldım herkesin karnında bir tane daha mı var demesine çok kararlıyım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sadece süt yapıcak şeyler yicem
eski kiloma dönmem için 15 kilo vermem lasım
ilk kez kullancam canım.ya anlamıyorumki açmı tokmu zorla emzirmeye çalışıyorum red ediyor memeyi ağlıyor
canım bana 3 poşet numune gedli.bir ölçegi heralde 3 çay kaşıgı falandır dimi.deneme amaçlı kullanım memnun kalırsam alım
yazdıklarımı uygularsan kısa sürede verirsin
şimdi eşime söledim zayıflıcam artık yemiycem dice bana diyorki bebeği ben mi emzrcem dio bende hiç fena olmaz dedim maşşallah sütün bol dedimsempatiksalakcinni
bana diyo çok bencilsin boşver neden takıyorsun kafana çocuk aç kalsın daha mı iyi diyo:gitme:
hangisini cnmm:uhm:
şimdi eşime söledim zayıflıcam artık yemiycem dice bana diyorki bebeği ben mi emzrcem dio bende hiç fena olmaz dedim maşşallah sütün bol dedimsempatiksalakcinni
bana diyo çok bencilsin boşver neden takıyorsun kafana çocuk aç kalsın daha mı iyi diyo:gitme:
ölçtüm 2 çay kaşığı bir ölçek önce ılık suyu koymayı unutma
Valla ikimizinde hali olmuyor,düşünemiyoruz :)))
aynen benim eşimde öyle. gerçi kendimi çok çok şişman hissetmiyorum ama eski zayıf halime göre kalınım:) olsun ben seni her halinle seviyorum, başkaları içinmi zayıflıcan boşver diyor. kendim için diyorum aynaya bakınca ince görmek istiyorum kendimi:)
rejim yapmıyorum zaten nerdeyse akşamdan akşama yiyorum..gündüz eşimin aldığı meyve suları ve poğaçalarla bisküvilerle idare ediyorum..dışardan bakıldığında kilolu bir görüntüm yok,normal görünüyorum..ama
eski halime göre kendimi kilolu hissediyorum tabi..hala hafif göbeğim var..face de eklerim son halimi bir ara :)
kızlar sorum war size
1- oğlum saçını çekio sürekli bde 3 haftadır salyaları akıo we elini yumruk yapıp emiyo cok cok nedenkii??
2- bu chicconun gece emziğini nerden alıcam aradım buralarda bulamadım memnunmusunuz kullananlar benim oğlum gece emziksiz uyumuyor çünkü
3- süt yapan şeyler ne bende kilo wermek istyorum 6 klo wercem herkes çok yakışmış dio ama kocama nat wercem sadece onları yyimmm barii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?