2010 Temmuz Anneleri : )

sağol canım.bide kızımda hafif hırlama var burun damlasımı veriliyor hırlayan bebege

canım bizimkinde aynı problem vardı dr burnu sürekli açık olmalı dedi şu deniz suyu satılıyo ya eczenede onu kullan dedi devamlı takip ediceksin bir tanene yarısını içine tam sokmadanburun deliğine dök diğer yarısınıda öbür burnuna ağlamasına bakma tamamını dök dr öyle tarif etti bize sonra balgamını çıkarıp rahatlıyo

doktorda aynı şey söyledi cnm ama onu alırsa beni emmez die korkuyorumm
brde açıkcası eşimin işleri pek iii gtmo mama almak bizi batırmaz çocuğum için alcam tabi ama alışkanlık olursa buda bize extra bi masraf olabilir..

Son düzenleme:

yasmincim emmeği bırakmıyo merak etme alışkanlık olmaz arada iki kere versen yeter canım gelişimi için 20 lira bir kutu sana bir hafta gider günde 2 defa 120 ver birde sütünden verirsin biberonun varmı hangisini kullanıyosun birde anne sütü ve aptamil 1 in dışında bir şey verme dördüncü aya kadar şurda 3 buçuk ay alıcaksın sonra ek gıdalara başlıycaz yavaş yavaş zaten

günde 2 kere ne kadar cc wermrm lazım ewet biberonu war wee nin biberonu war geceleri yatmadan önce yedryorum bsküviyi geceleri yatmadan önce weririm mamayıda kaç cc wermeliyim brde zararı olup olmadığını nasıl anlayacağım??

canım tarif etmiştim sen önce ılık su hazırla biberona koy önce suyu 30 ml 1 ölçek koyarsın 120 ml yaparsan suyu 4 ölçek koyarsın 3 3 buçukta koyabilirsin 120 sabaha kadar tok tutar bizim özel doktorumuz aptamil 1 bütün bebeklere tavsiye ettiğini söyledi sakınca olsa bunu verin dermi taha doğduğundan beri içiyo aptamil

pc kitleniyo ikide bir (
benim kızım da sürekli saçını çekiyo nedendir acaba bilen var mı?

kesinlikle inadına yaparım bende ,ne saçma şey ben nazar boncuğu bile takmıyorum kızıma ..nazara karşı sürekli dua okurum allahıma sürekli dua ederim kötü huylu meleklerini kızımdan uzak tut yarabbim derim ....bu şeytanlar evi basar ne demek yaaaa...
1. kulaklarına baktır canım ,hep aynı tarafını çekiyorsa kulağı ağrıyor olabilir..
2.o emziği bilemem ama internetten sipariş verebilirsin..
3.dereotu,petibör bisküvi,bulgur pilavı en çokta humana stll çay....

tmm cnm saol..

yaa bu arada oğlumun eller hep bu gbi oluo uyyanınca neden acaba yaa

teşekkürler opuyorumnanaktan tecrübe nasıl bell oluyoo bzde sen gbi olcakmıyız acaba :):)
tekrar saol bde bebeğim kendi uyuması içn nasıl alıştırablirim?

angelnrcn balıkesirn nersinde oturuyorsun bende orayataşınacağım

onunkini basmışlar mı sempatiksalakcinni

altınoluktayım canım

Selam kızlar,
Ayy bugün geçmişi hiç okuyamadım,
Vaktim olmadı,
Bende bi halsizlik var avadan herhalde,
Rüzgar uyudu ben uyudum,
Yemeklerim dolaptan çıkarıp yapılacak şeyler yemek de yapmadım hiç bir iş yapmadım.

Hava burda da çok soğudu geceleri 21 derece oluyor bizim odamızda,
Biz de bugün elektirikli kaloriferimiz var onu yakıcaz,
Şu gerçek kaloriferleri yaksınlar artık,
Bebekleri olanlar hep derdi de eskiden bi tuhaf gelirdi bu kadar erken yanar mı diye,
Şimdi çok iyi anlıyorum.

Evde çok güzel bir uyku tulumumuz var ama ancak 1 yaşından sonra giyebilir keşke küçüğünü alsaymışım giydirip yatırırdım ne güzel yaa.

Bugün internettten oyuncak alıyoruz oğluşuma ,
Oyuncaklar gelince tepkileri yazarım.

Bugün internettten oyuncak alıyoruz oğluşuma ,
Oyuncaklar gelince tepkileri yazarım.

selam canım ne tür oyuncakar sipariş ettin benim ki çıngıragı tutuyor hosuna gıdıyor bır de ördeğimiz var bayılıyor burası da cok soguk ev dogelgazlı 2 gundur yakıyorum kızımın hıc kalın gıyısısı yok acıl almam lazım ama burda magaza yok bakalım ne yapcaz

arkadaşlar tansaşta 3 lü hagis 13 liraydı 7 liraya düşmüş
eşim 6 paket almı 42 liraya
tek tek sayarsak 18 paket ıslak mendilimiz oldu 6 tanesini bedava almış olduk çok hesaplı hem hagis çok güzel kullanışı hepinize tavsiye ederim

fizyolojik damla dediklerimi canım bu deniz suyu

kızıma şapka ördüm.ilk kez şişle bişey yaptım.zaten sadece ters örmeyi biliyorum bide atkı örcem nasıl olmuş kızlar

şu uyku tulumları kızlar aslında çok iyi tulumlar genelde çok iyi ipeğe fazlaca aldım şu an 3-4 yaşa göre bile var küçük geldikçe çok eskiyenleri lekeleri çıkmayanların da parmak uçlarından kestim öyle giyiyor şalvar gibi kih kih kih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…