sağol canım.bide kızımda hafif hırlama var burun damlasımı veriliyor hırlayan bebege
kaydirigubbakcemile5
yasemincim öncelikle sana önerim bebeğine aptamil 1 ver sen bilirsin ama tavsiye edrim birde anne sütü 4. aydan önce ikisi dışında birşey verme canım
salya durumu bizdede çok var sizlerinkindede olması beni rahatlatıyo demekki normal diyorum
bizimki emziğe alışmadı ben istiyorum vermek ama atıyo ağzından
doktorda aynı şey söyledi cnm ama onu alırsa beni emmez die korkuyorumm
brde açıkcası eşimin işleri pek iii gtmo mama almak bizi batırmaz çocuğum için alcam tabi ama alışkanlık olursa buda bize extra bi masraf olabilir..
yasmincim emmeği bırakmıyo merak etme alışkanlık olmaz arada iki kere versen yeter canım gelişimi için 20 lira bir kutu sana bir hafta gider günde 2 defa 120 ver birde sütünden verirsin biberonun varmı hangisini kullanıyosun birde anne sütü ve aptamil 1 in dışında bir şey verme dördüncü aya kadar şurda 3 buçuk ay alıcaksın sonra ek gıdalara başlıycaz yavaş yavaş zaten
günde 2 kere ne kadar cc wermrm lazım ewet biberonu war wee nin biberonu war geceleri yatmadan önce yedryorum bsküviyi geceleri yatmadan önce weririm mamayıda kaç cc wermeliyim brde zararı olup olmadığını nasıl anlayacağım??
kesinlikle inadına yaparım bende ,ne saçma şey ben nazar boncuğu bile takmıyorum kızıma ..nazara karşı sürekli dua okurum allahıma sürekli dua ederim kötü huylu meleklerini kızımdan uzak tut yarabbim derim ....bu şeytanlar evi basar ne demek yaaaa...yemin ederim banada alt komşum yaptı ben hayatta kimseyi takip etmem ne asmış bana ne geldi bana dediki obebeğin kıyafetlerini gece asma şeytanlar evi basar
inadına asıyorum bende şeytan sensin diyecektim cadının teki ama içimden dedim tabiidelikafadulden
1. kulaklarına baktır canım ,hep aynı tarafını çekiyorsa kulağı ağrıyor olabilir..kızlar sorum war size
1- oğlum saçını çekio sürekli bde 3 haftadır salyaları akıo we elini yumruk yapıp emiyo cok cok nedenkii??
2- bu chicconun gece emziğini nerden alıcam aradım buralarda bulamadım memnunmusunuz kullananlar benim oğlum gece emziksiz uyumuyor çünkü
3- süt yapan şeyler ne bende kilo wermek istyorum 6 klo wercem herkes çok yakışmış dio ama kocama nat wercem sadece onları yyimmm barii
canım tarif etmiştim sen önce ılık su hazırla biberona koy önce suyu 30 ml 1 ölçek koyarsın 120 ml yaparsan suyu 4 ölçek koyarsın 3 3 buçukta koyabilirsin 120 sabaha kadar tok tutar bizim özel doktorumuz aptamil 1 bütün bebeklere tavsiye ettiğini söyledi sakınca olsa bunu verin dermi taha doğduğundan beri içiyo aptamil
kesinlikle inadına yaparım bende ,ne saçma şey ben nazar boncuğu bile takmıyorum kızıma ..nazara karşı sürekli dua okurum allahıma sürekli dua ederim kötü huylu meleklerini kızımdan uzak tut yarabbim derim ....bu şeytanlar evi basar ne demek yaaaa...
1. kulaklarına baktır canım ,hep aynı tarafını çekiyorsa kulağı ağrıyor olabilir..
2.o emziği bilemem ama internetten sipariş verebilirsin..
3.dereotu,petibör bisküvi,bulgur pilavı en çokta humana stll çay....
kesinlikle inadına yaparım bende ,ne saçma şey ben nazar boncuğu bile takmıyorum kızıma ..nazara karşı sürekli dua okurum allahıma sürekli dua ederim kötü huylu meleklerini kızımdan uzak tut yarabbim derim ....bu şeytanlar evi basar ne demek yaaaa...
1. kulaklarına baktır canım ,hep aynı tarafını çekiyorsa kulağı ağrıyor olabilir..
2.o emziği bilemem ama internetten sipariş verebilirsin..
3.dereotu,petibör bisküvi,bulgur pilavı en çokta humana stll çay....
teşekkürler opuyorumnanaktan tecrübe nasıl bell oluyoo bzde sen gbi olcakmıyız acaba :):)
tekrar saol bde bebeğim kendi uyuması içn nasıl alıştırablirim?
angelnrcn balıkesirn nersinde oturuyorsun bende orayataşınacağım
bende edremite taşınıcam sanırım 15 güne kadaraltınoluktayım canım
Bugün internettten oyuncak alıyoruz oğluşuma ,
Oyuncaklar gelince tepkileri yazarım.
canım bizimkinde aynı problem vardı dr burnu sürekli açık olmalı dedi şu deniz suyu satılıyo ya eczenede onu kullan dedi devamlı takip ediceksin bir tanene yarısını içine tam sokmadanburun deliğine dök diğer yarısınıda öbür burnuna ağlamasına bakma tamamını dök dr öyle tarif etti bize sonra balgamını çıkarıp rahatlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?