2010 Temmuz Anneleri : )

bende çıngırak aldım. ama tutamıyor henüz.. kanatlarını oynatan kelebek aldım onu seviyor :)

fizyolojik damla dediklerimi canım bu deniz suyu

kızıma şapka ördüm.ilk kez şişle bişey yaptım.zaten sadece ters örmeyi biliyorum bide atkı örcem nasıl olmuş kızlar

evet canım fizyolojik damala bir tanenin yarısı bir burun deliğine diğerinede öbür yarısı iyice sokmadan uygulanıcak

bir daha çok pahalı giysi almıycam zaten tahaya tecrubesizlik ota kalite pamuklu olsa yeter bir tulum almıştım 20 liraya 2 kez giydi bende patik kısımlarını kestim paçalar çok kısaldı bu defa o nedenle ayaksız tulum daha iyi kasma olayı olmuyo venicede bücürük mağazasında var ayaksız tulum patikli pijama alt olarak çok kullanışlı kasma olayı olamuyo alt olarak tavsiye ederim

iyi akşamlar
uzun zamandır giremedim geçmişi de okuyamıyorum artık
hayatım behnan oldu kaydirigubbakcemile3
umarım herkes iyidir
ben ve bebeğim çok iyiyiz maşşallah

merhaba canım,

bebeklerin bu dönemde tükürük bezleri çalışmaya başlar, o nedenle salyalanırlar. bu ayda diş çıkarmazlar.

eğer bebeğini emziriyorsan, emziği tavsiye etmem. Çünkü bebeğin emme güdüsünü emzik ile giderdiğin zaman süt verirken zorlanırsın. Bu da bebeğin kilosunda düşüş demek. Ama mama veriyorsan zaten biberona çoktan geçilmiş demektir, emzik sorun olmaz.

süt yapıcı olarak 8-9 adet kuru inciri 5 bardak suda 10 dakika kaynatıyorsun, sabah akşam 1 bardak içiyorsun. 1 hafta boyunca içiliyor, ilk günden sütü artıran harika bir formül. Süt verirken kilo vermeye çalışmak sütün azalmasına neden oluyor. Bu nedenle emzirme dönemi sonunda kilo vermeye çalışmak gerekli. Ayda 1 kilonun üzeirnde bir kilo kaybı durumunda, atıklar süte de karışıyor ve bebek için son derece zararlı.

kızlar gece yatarken ne giydiriyorsunuz ? bunu bir türlü karar veremiyorum. Şu an evin içi 24 derece, bebeğimin üzerinde 1 askılı atlet body, 1 kısa kollu body, 1 uzun kollu body, üzerinde askılı tulum ( bütün bunlar ince penye) ve bir örgü yelek var. Polar bir battaniye de üzerinde örtülü.

sabaha karşı ev buz gibi oluyor sonuçta. Şimdi çok mu giydirmişim az mı ? Siz neler giydiriyorsunuz ?

bir kısa kollu çıtçıtlı badi
bir uzun kollu badi
bir yelek
ayağında kısa çorap
bir tane ayaklı penye pantolon ve
bir tanede ayaksız penye pantolon var
gece yatarkende yeleğini çıkartıyorum
kalın battaniyesiyle örtüyorum

ya kızlar karışmak gibi olmasın da yazık değil mi bebişlere, daha onların sindirim sistemleri ek gıdalara bisküvilere hazır değil ki yani bebişler resmen eziyet çekerler gibime geliyor, hastaneye sordunuz mu bunu hiç ? daha bağırsakları bile yeni çalışmaya başladı zavallıların yazık günah ya bari en kötü hadi mama vermiyorsunuz muhallebi filan verin o daha makul sanırım

Son düzenleme:

eh iyi o ozaman ben biraz kalın giydirmişim ama napim ne zaman annemler akrabalar görse ya bu çocuk üşür diye diye kat kat artirdik ..fazla giydirmek de bebeğe işkence, az giydirince de midelerini üşütüp kusmaya başlıyorlar. bi de elleri filan üşüdüğü için insan yanılıyor ama bebeklerin elleri ve ayakları vucutlarına göre soguk olurmuş. üşüyüp üşümediğine boynundan bakılıyormuş.

Son düzenleme:

evet bende kıyafetlerin altından bakıyorum
yeleğide uykudan kalktığı için giydirdim sırtı biraz terli gibiydi
yeleği giydirmesem bu seferde öksürmeye başlardı
ama şimdi yeleğide çıkardık

evet bende kıyafetlerin altından bakıyorum
yeleğide uykudan kalktığı için giydirdim sırtı biraz terli gibiydi
yeleği giydirmesem bu seferde öksürmeye başlardı
ama şimdi yeleğide çıkardık

benim oğluş şimdi 22 derce olan bi odada uyuyor
ve üzeride;
1 kolsuz çıtçıtlı atlet
1 uzun kollu çıtıtlı badi
bunların üzerinde normal bir pijama
altında 1 ayaklı tulum
onun üstünde pijama takımının altı
ayaklarında çorap
üzerinde nevresime geçrilmiş bir battaniye
ve onun üzerinde çok ince polar örtü var
bugün banyo yaptırdık o yüzden biraz sıkı giydirdim,
gece emzirmeye kaldırdığımda da mutlaka yeleğini takıyorum hemen sırtına.

Odada şu an elektirikli kalorifer peteği de yakmaya başladık
ev soğudu yaa
artık kaloriferleri yaksalar çok iyi olacak.

İyi geceler herkese ben kaçıorum.
Sıcak bi duş ve mışıldak bir uyku:)))

elfida merhaba

aynı üründen bahsediyorsak valla iyi bulmuşsun sen.biz 350 tl ye aldık.fisher p... markası.ben çok memnunum.en azından evin her yerine götürebiliyorsun.o sallanırken yemek yap ev topla.kemerini taktın mı kolay.kendi sallanıyor başında beklemiyorsun.olmazsa yarın fotoğrafını eklemeyi denerim.
dediğin doğru birçok şeyi eve sığdırmak zor ama bu birkaç özelliği birden olan bir ürün.ben bu sebeple tercih ettim.

yasmin merhaba çok bilgim yok ama bir iki yıl evvel araştırmıştım biraz spiral konusunu.sanırım içi bakır tel olanları var.en güvenilir onlarmış ama onda da enfeksiyon riski vardı.baya tehlikeli oluyormuş.tabii şimdi çokdaha geliştirmişlerdir.yine de daha zararsız yani senin dengeni bozmayacak yöntemler denesen?
HAYIR ASLINDA ANLAMADIĞIM NİYE BU KORUNMA İŞİNİ HEP BİZ YAPIYORUZ YAA!ÇOK BOZULUYORUM BEN BU İŞE

nerden alıyosun peki onları cnm bende alışweriş yapıcamm

kızlar bulunduğunuz yerde pamidor var mı ?ben pek güvenemeyerek 2 tane uzun kollu body almıştım.çok memnun kaldım.yumuşacık.hatta biraz önce bizde hepsini kirlettik.yarın gidip bakarım diyordum.tanesini 4,5 tl ye aldım.bir de kipada gördüm 5 li paketlerde var.desenler süper

iyi geceler..

benim kızın da kışlık çok fazla birşeyi yok..var da fazla yok..malum tükürük olayı arttı önü hep ıslak habire değiştiriyorum ee bu sefer temiz pijama kalmıyor..
kışlık kalın tulum pijama sayısını arttırmam lazım..

nasıl giydirdiğim konusuna gelince.
odamız şu anda 23 derece..
kolsuz body üstüne yarım kollu body, onun üzerine hafif kalın alt üst pijama(altı patikli pijama), ince penye bir yelek..

üzerine de kalın polar battaniye örttüümm..bazen de yorganını örtüyorum.
buralar geceleri bayağı serin olmaya başladı..biz bile gece yorgana sıkı sıkı sarınmaya başladık..
kaloriferleri yakmam yakındır.

Son düzenleme:
cak cuk cak cuk ses geliyor dedim ne oluyor???

uyanmış elini emiyor bir iştahlaaaa koca insan gibi de ses çıkıyor evde...

arkadaşlar, giydirdikleriniz çok fazla gibi geldi bana...terlemiyorlar mı ?

hee valla erkeklerde korunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…