- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
ellerine sağlık çok tatlı olmuş canım..güle güle kullansınfizyolojik damla dediklerimi canım bu deniz suyu
kızıma şapka ördüm.ilk kez şişle bişey yaptım.zaten sadece ters örmeyi biliyorum bide atkı örcem nasıl olmuş kızlar
selam canım ne tür oyuncakar sipariş ettin benim ki çıngıragı tutuyor hosuna gıdıyor bır de ördeğimiz var bayılıyor burası da cok soguk ev dogelgazlı 2 gundur yakıyorum kızımın hıc kalın gıyısısı yok acıl almam lazım ama burda magaza yok bakalım ne yapcaz
fizyolojik damla dediklerimi canım bu deniz suyu
kızıma şapka ördüm.ilk kez şişle bişey yaptım.zaten sadece ters örmeyi biliyorum bide atkı örcem nasıl olmuş kızlar
şu uyku tulumları kızlar aslında çok iyi tulumlar genelde çok iyi ipeğe fazlaca aldım şu an 3-4 yaşa göre bile var küçük geldikçe çok eskiyenleri lekeleri çıkmayanların da parmak uçlarından kestim öyle giyiyor şalvar gibi kih kih kih
kızlar sorum war size
1- oğlum saçını çekio sürekli bde 3 haftadır salyaları akıo we elini yumruk yapıp emiyo cok cok nedenkii??
2- bu chicconun gece emziğini nerden alıcam aradım buralarda bulamadım memnunmusunuz kullananlar benim oğlum gece emziksiz uyumuyor çünkü
3- süt yapan şeyler ne bende kilo wermek istyorum 6 klo wercem herkes çok yakışmış dio ama kocama nat wercem sadece onları yyimmm barii
kızlar gece yatarken ne giydiriyorsunuz ? bunu bir türlü karar veremiyorum. Şu an evin içi 24 derece, bebeğimin üzerinde 1 askılı atlet body, 1 kısa kollu body, 1 uzun kollu body, üzerinde askılı tulum ( bütün bunlar ince penye) ve bir örgü yelek var. Polar bir battaniye de üzerinde örtülü.
sabaha karşı ev buz gibi oluyor sonuçta. Şimdi çok mu giydirmişim az mı ? Siz neler giydiriyorsunuz ?
bende ona dcem bundan sonra zate nm görür o kaydirigubbakcemile3
yok cnm hero baby gündz we gece bsküvsi war 2 snden de kullanıyorum yarımla başladım büyüdükçe arttı şmd 3-4 tane yiyo suda püre yapıyordum kaynatıp o dediğinde çok mantıklı walla deneyeceğmmm aklinialirimsmile
bir kısa kollu çıtçıtlı badi
bir uzun kollu badi
bir yelek
ayağında kısa çorap
bir tane ayaklı penye pantolon ve
bir tanede ayaksız penye pantolon var
gece yatarkende yeleğini çıkartıyorum
kalın battaniyesiyle örtüyorum
eh iyi o ozaman ben biraz kalın giydirmişim ama napim ne zaman annemler akrabalar görse ya bu çocuk üşür diye diye kat kat artirdik ..fazla giydirmek de bebeğe işkence, az giydirince de midelerini üşütüp kusmaya başlıyorlar. bi de elleri filan üşüdüğü için insan yanılıyor ama bebeklerin elleri ve ayakları vucutlarına göre soguk olurmuş. üşüyüp üşümediğine boynundan bakılıyormuş.
evet bende kıyafetlerin altından bakıyorum
yeleğide uykudan kalktığı için giydirdim sırtı biraz terli gibiydi
yeleği giydirmesem bu seferde öksürmeye başlardı
ama şimdi yeleğide çıkardık
gizem bende şimdi o söylediğin ürüne bakıyordum.250tl miş.sen nekadara aldın?birde evin heryerını böyle şeylerle doldurmak istemiyorum.bebek arabası salıncak yürüteç ayya dım atacak yer kalmıyor
62 kiloyum cnm önceden 58-56 falandım bende alcam korse takcam nat şte zayıflıycam yemiycem şu k14 warya onlara falan bakcam benide çok snirlendrdii alsanaalsanasmile
doktor tabki tavsye etmiyo 4. aydan önce ama doğduğundan ber weriyorum tabi size werin demiorum yaramayabilir cnm
ewet ama başka çözümüm yok şimdi sprial taktırcaktım eşimin izni olmadığından gidemedik doktora bi türlü şmdilik onu vurdurayım diorum sonra yne taktırcam klo aldırmasında başka bişi istemem
nerden alıyosun peki onları cnm bende alışweriş yapıcamm
yasmin merhaba çok bilgim yok ama bir iki yıl evvel araştırmıştım biraz spiral konusunu.sanırım içi bakır tel olanları var.en güvenilir onlarmış ama onda da enfeksiyon riski vardı.baya tehlikeli oluyormuş.tabii şimdi çokdaha geliştirmişlerdir.yine de daha zararsız yani senin dengeni bozmayacak yöntemler denesen?
HAYIR ASLINDA ANLAMADIĞIM NİYE BU KORUNMA İŞİNİ HEP BİZ YAPIYORUZ YAA!ÇOK BOZULUYORUM BEN BU İŞE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?