cak cuk cak cuk ses geliyor dedim ne oluyor???
uyanmış elini emiyor bir iştahlaaaa koca insan gibi de ses çıkıyor evde...
arkadaşlar, giydirdikleriniz çok fazla gibi geldi bana...terlemiyorlar mı ?
hee valla erkeklerde korunsun
ellerini nasıl emiyor
bizimki genelde baş parmak ve işaret parmağını emiyo
biraz endişeliyim parmak emmesinden
ayşe bana da birazfazla geldi ama şehir farkından sanırım.şu anda bizim ev 24 derece kızımın üstünde bir kolsuz body bir uzun kollu body çorap ve patikli alt var.üzerinde penye battaniye.şimdi yatarken polar battaniye de örterim,ince bişey
medaa benim de içim hiç rahat değil.annem daha da bozuyor moralimi.parmakları incelicekmiş emmekten.öyle diyor.bende mikrop kapar diye korkuyorum.bizimki utanmasa yumruğu toptan yutacak.öyle hırsla emiyor.hergün ayrı notadan ses çıkıyor artık.emzik falan nafile.5 dakika bile tutmadı ağzında.bakalım arkadaşların önerdiği markaları deniycem.
canım izmir daha yaz gibidir,biliyorum..Şu an bolu dayım..benimkilerin üzerinde çıtçıtlı uzun kollu bodyleri,altlarında çorapları ve patikli tulum var sadece..bir de yün yelekleri var..üzerleri çok hafif örtülü..yün yeleklerini de yeni banyolarını yaptırdığım için giydirdim..zaten çok terliyor kafaları..sıcaktan havale geçirmesinler Allah korusun...oda kaç derece bilmiyorum ama şu an doğal gaz yanıyor.ben evde yarım kollu ile dolaşıyorum..
patikli tulum yazmışım,yanlış olmuş..patikli alt pijaması var sadece...bizimki ancak uyuyacağı zaman emzik alıyo kalan zaman tutmuyo
ve ellerinde emdiği yer sabit(
baş ve işaret parmağı
bazen işaret parmağını o kadar ittiriyor ki öğürüyor
biz daha bişey yakmıyoruz
internete göre şuan dışarsı 15 derece evin içini bilmiyom
barıştada kısa kollu çıtçıtlı badi
ayaklı penye pantolon ve ayaklı uzunkollu bi tulum var
kalın battaniyesiylede öettüm
sabaha karşı serin oluyor
Günaydın kızlar..
Benim oğlan geceleri o kadar çok acıkıyorki gece 4 kere 5 kere kalkıyorum..Sizin melekler gece kaç kere kalkıyor kızlar yaa???
Çok zorlanıyorum ..gece tabi uyumadıgı içinde gündüz çok uyuyor..
Mama veren anneler kac cc mama veriyorsunuz gece??
Ben çok verince bu sefer kusuyor,çünkü gece gazını ne yapsam çıkartamıyorum(((
arkadaşlar merhaba bende birşey sracağım size hamilelike sl kalçamda kramp girer gibi ağrılarluydu dktrum magnezyum eksikliğinden demiş kullanıydum ama çk fayda etmiydu..şimdi 15 gündür yine başladı kalçam bazen çk acıy oturp kalkarken bile..szilerde böyle bişey yaşayan oldumu?
Selam arkadaşlar......Nasılsınız........
Nasıl giydirsen diye bende düşünüyorum zaman zaman.
kızlar gece yatarken ne giydiriyorsunuz ? bunu bir türlü karar veremiyorum. Şu an evin içi 24 derece, bebeğimin üzerinde 1 askılı atlet body, 1 kısa kollu body, 1 uzun kollu body, üzerinde askılı tulum ( bütün bunlar ince penye) ve bir örgü yelek var. Polar bir battaniye de üzerinde örtülü.
sabaha karşı ev buz gibi oluyor sonuçta. Şimdi çok mu giydirmişim az mı ? Siz neler giydiriyorsunuz ?
benim oğluş şimdi 22 derce olan bi odada uyuyor
ve üzeride;
1 kolsuz çıtçıtlı atlet
1 uzun kollu çıtıtlı badi
bunların üzerinde normal bir pijama
altında 1 ayaklı tulum
onun üstünde pijama takımının altı
ayaklarında çorap
üzerinde nevresime geçrilmiş bir battaniye
ve onun üzerinde çok ince polar örtü var
bugün banyo yaptırdık o yüzden biraz sıkı giydirdim,
gece emzirmeye kaldırdığımda da mutlaka yeleğini takıyorum hemen sırtına.
Odada şu an elektirikli kalorifer peteği de yakmaya başladık
ev soğudu yaa
artık kaloriferleri yaksalar çok iyi olacak.
iyi geceler..
benim kızın da kışlık çok fazla birşeyi yok..var da fazla yok..malum tükürük olayı arttı önü hep ıslak habire değiştiriyorum ee bu sefer temiz pijama kalmıyor..
kışlık kalın tulum pijama sayısını arttırmam lazım..
nasıl giydirdiğim konusuna gelince.
odamız şu anda 23 derece..
kolsuz body üstüne yarım kollu body, onun üzerine hafif kalın alt üst pijama(altı patikli pijama), ince penye bir yelek..
üzerine de kalın polar battaniye örttüümm..bazen de yorganını örtüyorum.
buralar geceleri bayağı serin olmaya başladı..biz bile gece yorgana sıkı sıkı sarınmaya başladık..
kaloriferleri yakmam yakındır.
Ben de gecenler de boyadım daha dogrusu esım boyadı . Benımkıler dokulmuyor . Ben bal rengıne boyadım ama bı dahakıne kızıllık olmayan bı kahbeye boyamayı dusunuyorum.
ünlü bir kuaförü dinlemiştim buğday tenliler bakırlı tonlar kullanmalıymış fındık kabuğu bal sarısı gibi açık sarıyı ve kızılı beyaz tenlilere önermişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?