2010 Temmuz Anneleri : )

cak cuk cak cuk ses geliyor dedim ne oluyor???

uyanmış elini emiyor bir iştahlaaaa koca insan gibi de ses çıkıyor evde...

ellerini nasıl emiyor
bizimki genelde baş parmak ve işaret parmağını emiyo
biraz endişeliyim parmak emmesinden

arkadaşlar, giydirdikleriniz çok fazla gibi geldi bana...terlemiyorlar mı ?

ayşe bana da birazfazla geldi ama şehir farkından sanırım.şu anda bizim ev 24 derece kızımın üstünde bir kolsuz body bir uzun kollu body çorap ve patikli alt var.üzerinde penye battaniye.şimdi yatarken polar battaniye de örterim,ince bişey

ellerini nasıl emiyor
bizimki genelde baş parmak ve işaret parmağını emiyo
biraz endişeliyim parmak emmesinden

medaa benim de içim hiç rahat değil.annem daha da bozuyor moralimi.parmakları incelicekmiş emmekten.öyle diyor.bende mikrop kapar diye korkuyorum.bizimki utanmasa yumruğu toptan yutacak.öyle hırsla emiyor.hergün ayrı notadan ses çıkıyor artık.emzik falan nafile.5 dakika bile tutmadı ağzında.bakalım arkadaşların önerdiği markaları deniycem.

canım izmir daha yaz gibidir,biliyorum..Şu an bolu dayım..benimkilerin üzerinde çıtçıtlı uzun kollu bodyleri,altlarında çorapları ve patikli tulum var sadece..bir de yün yelekleri var..üzerleri çok hafif örtülü..yün yeleklerini de yeni banyolarını yaptırdığım için giydirdim..zaten çok terliyor kafaları..sıcaktan havale geçirmesinler Allah korusun...oda kaç derece bilmiyorum ama şu an doğal gaz yanıyor.ben evde yarım kollu ile dolaşıyorum..

Son düzenleme:

bizimki ancak uyuyacağı zaman emzik alıyo kalan zaman tutmuyo
ve ellerinde emdiği yer sabit (
baş ve işaret parmağı
bazen işaret parmağını o kadar ittiriyor ki öğürüyor

biz daha bişey yakmıyoruz
internete göre şuan dışarsı 15 derece evin içini bilmiyom
barıştada kısa kollu çıtçıtlı badi
ayaklı penye pantolon ve ayaklı uzunkollu bi tulum var
kalın battaniyesiylede öettüm
sabaha karşı serin oluyor

patikli tulum yazmışım,yanlış olmuş..patikli alt pijaması var sadece...

Selam arkadaşlar......Nasılsınız........

Nasıl giydirsen diye bende düşünüyorum zaman zaman.

benim ki geceleri sadece ıkı kere kalkıyor . Sabah 5 de ve 8 de .

Oldu cnm benim hem de oyle cok agrıyorduki yurumem bıle degısıyordu ayagımı uzun atamıyordum one dogru yururken . Doktora gıttım sordum kontrolumde 40 . gunde pek uzerıne dusmedı olacak okadar amelıyat oldun dedi . Ondan sonra60 . gunde fılan kendılıgınden gectı . Ben vucut dengesının ve kemıklerın eskı halıne gelmesıne bagladım yanı bel kemıgı ve kalcaya hamılelıkte cok yuk bındı buyuzden kalınlastı bıle ee eskı halıne donerken sıkısma oldu sanırım . Merak etme eskı halıne donuyorsun bı sure sonra..

Selam arkadaşlar......Nasılsınız........

Nasıl giydirsen diye bende düşünüyorum zaman zaman.

Selam cnm ıyıyız sende uzun zamandır gırmıyordun hosgeldin : )

saçlarınız dökülüyor mu ? benim saçlar felaket dökülüyor..dün gece eşim yavruşlarla ilgilenirken saçlarımı boyadım.çikolata kahvesine..kremleyip tararken de çok döküldü..

Ben de gecenler de boyadım daha dogrusu esım boyadı . Benımkıler dokulmuyor . Ben bal rengıne boyadım ama bı dahakıne kızıllık olmayan bı kahbeye boyamayı dusunuyorum.

suny uzun zamandır yoksun nerelerdesin
çok değilmi canım giydirdiklerin bana fazla gibi geldi kışlık almadıysanız alın bebişler rahat eder çok üst üste giyinmektende kurtulurlar

seninde çok gibi geldi üst üste rahatsız olmasın rüzgar

kızlar bebeklere süveter giydirin ben yeni keşfettim soğuktan korunması için sadece uzun kollu kalın penye badinin üzerine giydirdim alttada patiklili alt var tabi çoraplı okadar tavsiye edrim bir kaç süveter alın

aynısı bana bir kaç kez oldu denizcimçok güzel mavi çizgili bir takımı var özenerek giydirdim üzerinde 20 dakika durdu faretmeden bi kustu slya yüzünden de sık deyişiyorum bi bakıyorum giydirmeye bir şey yok ben yaka azda ıslansa deyişiyorum boynu rahatsız etmesin diye

buralarda doğal gaz yok kış beni biraz ürkütüyo inşallah atlatırız allahın izni ile

Ben de gecenler de boyadım daha dogrusu esım boyadı . Benımkıler dokulmuyor . Ben bal rengıne boyadım ama bı dahakıne kızıllık olmayan bı kahbeye boyamayı dusunuyorum.

ünlü bir kuaförü dinlemiştim buğday tenliler bakırlı tonlar kullanmalıymış fındık kabuğu bal sarısı gibi açık sarıyı ve kızılı beyaz tenlilere önermişti

ünlü bir kuaförü dinlemiştim buğday tenliler bakırlı tonlar kullanmalıymış fındık kabuğu bal sarısı gibi açık sarıyı ve kızılı beyaz tenlilere önermişti

mewrhaba
bende bugday tenliyim ve kızıl renk bana hiç yakışmaş bi ar yumuşak kahve yaptırmıştım çok yakışmıştı tekrar yaptırmak istiyorum çünkü yüz ifadesini çok değiştiriyor. ama bakır rengini hiç denemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…