2010 Temmuz Anneleri : )

süveter iyi fdikir hiç aklıma gelmeemişti. bolca yelegimiz var bizimde.

suny uzun zamandır yoksun nerelerdesin
çok değilmi canım giydirdiklerin bana fazla gibi geldi kışlık almadıysanız alın bebişler rahat eder çok üst üste giyinmektende kurtulurlar

bizde avimize geldik artık ve bizim ev güneş almadığı için kat kat giydirdim. 4 kat penye üzerinede örgü yelek ama çok terledi benim kızım saçları çok olduğu için kafası terliyor bende azalttım şimdi üzerindekileri şimdi bu kadar giydirirsek kışın ne giydircez çocuklara.

bence çok canım ya bizim ev 21 derece. tek kat alt giydiriyorum üstüne kısa kolllu badi var. onun üstünde uzun kollu. bende polarla örtüyordum şimdi fermuarlı battaniyeye sokuyorum :)

bende emziği veriyorum eliyle ittiriyor emziği yada çıkarıyor ine parmağını emiyor bizimki sırayla emiyor ama :) önce baş pargı sonra işaret sonrada orta parmaga geçiyor :))

bence çok canım ya bizim ev 21 derece. tek kat alt giydiriyorum üstüne kısa kolllu badi var. onun üstünde uzun kollu. bende polarla örtüyordum şimdi fermuarlı battaniyeye sokuyorum :)

bizim evde 21 derece 24 olması lazım ama sanırım. dışarısı evden daha sıcak ama üşüdüğümüz zaman bahçeye çıkıyoruz bizde biraz güneşlenmiş oluyor.

kolestonun kadife kahveside ço güzel oluyo bende buğday tenliyimde tavsiye ederim ama en iyisi loreal deki tonlar

bende emziği veriyorum eliyle ittiriyor emziği yada çıkarıyor ine parmağını emiyor bizimki sırayla emiyor ama :) önce baş pargı sonra işaret sonrada orta parmaga geçiyor :))

kızlar bizimki hiç parmağını emmedi şimdiye dek acıkınca bas bas bağrıyo yanlız

senin bebişin saçları çok hoş maaşallah bende taha saçlı olsun istemiştim saçsız oldu bunada şükürler olsun tabi

var var olmazmı. çok güzel, çokta uygun :)

senin bebişin saçları çok hoş maaşallah bende taha saçlı olsun istemiştim saçsız oldu bunada şükürler olsun tabi

sarışın ya da sarışına yakın olacaksa ya çok az saçlı ya da saçsız doğuyor bebekler..esmer bebekler çok saçlı doğuyor genellikle...

ben mevlüt falan yapmadım..hem doğru dürüst tanıdığım hiç kimse yok burada hem de evimde kendimize bile yemek yapamazken elaleme hizmet edemem...:1no2:
ben bırak yemek yapmayı, yemeye zaman bulamıyorum.

merhaba arkadaşım.madem arkadaşların hatice demiyor bende diğer adını kullanayım müsaade edersen.insanın okul anıları zaman eçtikçe daha kıymetli oluyor değil mi?zamanında değerini bilememişiz.
öyle arıyorum ki bekarlık günlerimi. sorumluluk yok. dert yok. henüz kimse ölmemiş acı yok.keşke tekrar dönebilsem. o günleri düşündükçe burnum sızlıyor,yüreğimin yandığını hissediyorum.
saçlarınız dökülüyor mu ? benim saçlar felaket dökülüyor..dün gece eşim yavruşlarla ilgilenirken saçlarımı boyadım.çikolata kahvesine..kremleyip tararken de çok döküldü..

felaket hemde .sapır sapır.birşey yiyemiyoruzki doğru dürüst.benim bırak boyamayı taramaya mecalim yok.

ben bırak yemek yapmayı, yemeye zaman bulamıyorum.

felaket hemde .sapır sapır.birşey yiyemiyoruzki doğru dürüst.benim bırak boyamayı taramaya mecalim yok.

aynen aslında..dedim ya akşamdan akşama oldu karın doyurma işi..:)

banyodan banyoya ya da dışarı çıkacaksak saçlarımı tarıyorum..:kedi: mecal kalmıyor hakkaten....

günaydın kızlar..ben oğlumu elektrikli süpürge sesinde uyuttum şimdi.nasıl sakinleşip uyudu anlatamam..2 saat uğraşırım normalde uyusun diye.temizlik yaparken farkettim bu sesi sevdiğini.netten okumuştum ama denememiştim hiç..alem bu bebişler yaa.nasıl uyuyo o gürültüde:ecrin_bebek:

topiğin birinde kızın biri de bebek bile olsa evdeysen de kocan gelmeden önce rimel sürmeli,dudaklara parlatıcı sürmeli,saçlar fön çekilmeli,şık giyinmeli demiş..:))) çok komik...babydoll ile falan dolaşmalıymışız..olduuu..kaydirigubbakcemile3

aynen aslında..dedim ya akşamdan akşama oldu karın doyurma işi..:)

banyodan banyoya ya da dışarı çıkacaksak saçlarımı tarıyorum..:kedi: mecal kalmıyor hakkaten....

Ya ben birtaneyle bu kadar dama dedim, seni düşünemiyorum. Allah yardımcın olsun.senin yanında şikayet etmeye utanmam lazım azıcık utandım ama yaptım yine. zaten son günlerde sürekli şikayet ediyorum.
sütü sağdım mola bitti. gideyim de kızımı doyurayım.

Günaydın herkese..Çok uykum var çooook.mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir....

şekerim öylerinee bekara avrat boşamak kolay diorum ben direk.. yaşamadıları bilmedikleri için atıp tutuyorlar ben gece uyumuorum sabah dierk işe gel eve git beke yemek temizlik mahf oluyorummm
saçlarımı hep aynı topluyorum banyoda saçlarımı tarıcak halim kalmıor kimi zman geçtimki rimel parlatıcı sürmekk..
saclarımı kestirmem lazım zman bulup kuaföre gidemiorum ... rafunzel gibi oldum yahu ...
her zman sir ağdaya giden benn zmansızlıktan jilet le temizlik yapmaya başladımmm ..
hem iş hem ev hem bebek çooook zormuş çoook

kızlar dün gece hastane ye gittik kızımın ağlamaları hiç durmadı.gözünden yaşlar gelerek ağladı.ama doktor çok ilgisizdi.sanki özel hastane deilde devleete gittim.idrar tahlili istediler.ama kızım hala çiş yapmadı ve sabaha kadar ağladı durdurmak imkansız.şapşal gibiyim şimdi uyuyor.ama hastaneye gittimde başhekime çıkcam.hamileykende o hastaneye gitmiştim iki kere doktor bana kızımla ilgili tek bilgi kız olduğunu söylemişti.çok moralim bozuk.idrar yollarında enfeksiyon olabilirmiş.sabah 6 ya kadar uyumadı.hastaneyi aradım doktoru baglarmısınız dedim.agrı kesici falan verimmi diye sorcaktım.bana diyoki bu saatte doktorlar görüşmek istemiyor.dedim ben gelsem şimdi almıcakmısın alcaz diyo o zaman ne demek baglayamam dedim.kavga ettim bağladı.kadını uykusundan etmişim kadın uyku sersemi baktı telofona.ya ben kızıma bir çare bulsunlar diye gidiyorum kızım helak oldu aglamakdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…