kızlar bebeklere süveter giydirin ben yeni keşfettim soğuktan korunması için sadece uzun kollu kalın penye badinin üzerine giydirdim alttada patiklili alt var tabi çoraplı okadar tavsiye edrim bir kaç süveter alın
suny uzun zamandır yoksun nerelerdesin
çok değilmi canım giydirdiklerin bana fazla gibi geldi kışlık almadıysanız alın bebişler rahat eder çok üst üste giyinmektende kurtulurlar
kızlar gece yatarken ne giydiriyorsunuz ? bunu bir türlü karar veremiyorum. Şu an evin içi 24 derece, bebeğimin üzerinde 1 askılı atlet body, 1 kısa kollu body, 1 uzun kollu body, üzerinde askılı tulum ( bütün bunlar ince penye) ve bir örgü yelek var. Polar bir battaniye de üzerinde örtülü.
sabaha karşı ev buz gibi oluyor sonuçta. Şimdi çok mu giydirmişim az mı ? Siz neler giydiriyorsunuz ?
medaa benim de içim hiç rahat değil.annem daha da bozuyor moralimi.parmakları incelicekmiş emmekten.öyle diyor.bende mikrop kapar diye korkuyorum.bizimki utanmasa yumruğu toptan yutacak.öyle hırsla emiyor.hergün ayrı notadan ses çıkıyor artık.emzik falan nafile.5 dakika bile tutmadı ağzında.bakalım arkadaşların önerdiği markaları deniycem.
bence çok canım ya bizim ev 21 derece. tek kat alt giydiriyorum üstüne kısa kolllu badi var. onun üstünde uzun kollu. bende polarla örtüyordum şimdi fermuarlı battaniyeye sokuyorum :)
mewrhaba
bende bugday tenliyim ve kızıl renk bana hiç yakışmaş bi ar yumuşak kahve yaptırmıştım çok yakışmıştı tekrar yaptırmak istiyorum çünkü yüz ifadesini çok değiştiriyor. ama bakır rengini hiç denemedim.
bende emziği veriyorum eliyle ittiriyor emziği yada çıkarıyor ine parmağını emiyor bizimki sırayla emiyor ama :) önce baş pargı sonra işaret sonrada orta parmaga geçiyor :))
mewrhaba
bende bugday tenliyim ve kızıl renk bana hiç yakışmaş bi ar yumuşak kahve yaptırmıştım çok yakışmıştı tekrar yaptırmak istiyorum çünkü yüz ifadesini çok değiştiriyor. ama bakır rengini hiç denemedim.
süveter iyi fdikir hiç aklıma gelmeemişti. bolca yelegimiz var bizimde.
kızlar bulunduğunuz yerde pamidor var mı ?ben pek güvenemeyerek 2 tane uzun kollu body almıştım.çok memnun kaldım.yumuşacık.hatta biraz önce bizde hepsini kirlettik.yarın gidip bakarım diyordum.tanesini 4,5 tl ye aldım.bir de kipada gördüm 5 li paketlerde var.desenler süper
senin bebişin saçları çok hoş maaşallah bende taha saçlı olsun istemiştim saçsız oldu bunada şükürler olsun tabi
süveter yukarı toplanmıyo badi gibi saryo yelek sevmedim çok toplanıyo
ben bırak yemek yapmayı, yemeye zaman bulamıyorum.ben mevlüt falan yapmadım..hem doğru dürüst tanıdığım hiç kimse yok burada hem de evimde kendimize bile yemek yapamazken elaleme hizmet edemem...:1no2:
öyle arıyorum ki bekarlık günlerimi. sorumluluk yok. dert yok. henüz kimse ölmemiş acı yok.keşke tekrar dönebilsem. o günleri düşündükçe burnum sızlıyor,yüreğimin yandığını hissediyorum.merhaba arkadaşım.madem arkadaşların hatice demiyor bende diğer adını kullanayım müsaade edersen.insanın okul anıları zaman eçtikçe daha kıymetli oluyor değil mi?zamanında değerini bilememişiz.
saçlarınız dökülüyor mu ? benim saçlar felaket dökülüyor..dün gece eşim yavruşlarla ilgilenirken saçlarımı boyadım.çikolata kahvesine..kremleyip tararken de çok döküldü..
ben bırak yemek yapmayı, yemeye zaman bulamıyorum.
felaket hemde .sapır sapır.birşey yiyemiyoruzki doğru dürüst.benim bırak boyamayı taramaya mecalim yok.
aynen aslında..dedim ya akşamdan akşama oldu karın doyurma işi..:)
banyodan banyoya ya da dışarı çıkacaksak saçlarımı tarıyorum..:kedi: mecal kalmıyor hakkaten....
topiğin birinde kızın biri de bebek bile olsa evdeysen de kocan gelmeden önce rimel sürmeli,dudaklara parlatıcı sürmeli,saçlar fön çekilmeli,şık giyinmeli demiş..:))) çok komik...babydoll ile falan dolaşmalıymışız..olduuu..kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?