süveter yukarı toplanmıyo badi gibi saryo yelek sevmedim çok toplanıyo
topiğin birinde kızın biri de bebek bile olsa evdeysen de kocan gelmeden önce rimel sürmeli,dudaklara parlatıcı sürmeli,saçlar fön çekilmeli,şık giyinmeli demiş..:))) çok komik...babydoll ile falan dolaşmalıymışız..olduuu..kaydirigubbakcemile3
topiğin birinde kızın biri de bebek bile olsa evdeysen de kocan gelmeden önce rimel sürmeli,dudaklara parlatıcı sürmeli,saçlar fön çekilmeli,şık giyinmeli demiş..:))) çok komik...babydoll ile falan dolaşmalıymışız..olduuu..kaydirigubbakcemile3
kızlar dün gece hastane ye gittik kızımın ağlamaları hiç durmadı.gözünden yaşlar gelerek ağladı.ama doktor çok ilgisizdi.sanki özel hastane deilde devleete gittim.idrar tahlili istediler.ama kızım hala çiş yapmadı ve sabaha kadar ağladı durdurmak imkansız.şapşal gibiyim şimdi uyuyor.ama hastaneye gittimde başhekime çıkcam.hamileykende o hastaneye gitmiştim iki kere doktor bana kızımla ilgili tek bilgi kız olduğunu söylemişti.çok moralim bozuk.idrar yollarında enfeksiyon olabilirmiş.sabah 6 ya kadar uyumadı.hastaneyi aradım doktoru baglarmısınız dedim.agrı kesici falan verimmi diye sorcaktım.bana diyoki bu saatte doktorlar görüşmek istemiyor.dedim ben gelsem şimdi almıcakmısın alcaz diyo o zaman ne demek baglayamam dedim.kavga ettim bağladı.kadını uykusundan etmişim kadın uyku sersemi baktı telofona.ya ben kızıma bir çare bulsunlar diye gidiyorum kızım helak oldu aglamakdan
kızlar dün gece hastane ye gittik kızımın ağlamaları hiç durmadı.gözünden yaşlar gelerek ağladı.ama doktor çok ilgisizdi.sanki özel hastane deilde devleete gittim.idrar tahlili istediler.ama kızım hala çiş yapmadı ve sabaha kadar ağladı durdurmak imkansız.şapşal gibiyim şimdi uyuyor.ama hastaneye gittimde başhekime çıkcam.hamileykende o hastaneye gitmiştim iki kere doktor bana kızımla ilgili tek bilgi kız olduğunu söylemişti.çok moralim bozuk.idrar yollarında enfeksiyon olabilirmiş.sabah 6 ya kadar uyumadı.hastaneyi aradım doktoru baglarmısınız dedim.agrı kesici falan verimmi diye sorcaktım.bana diyoki bu saatte doktorlar görüşmek istemiyor.dedim ben gelsem şimdi almıcakmısın alcaz diyo o zaman ne demek baglayamam dedim.kavga ettim bağladı.kadını uykusundan etmişim kadın uyku sersemi baktı telofona.ya ben kızıma bir çare bulsunlar diye gidiyorum kızım helak oldu aglamakdan
evet o konuda haklısın yukarı toplanıyor habire aşağı çekiyorum süveter deneyeceğim ama.:)
bu arada o kadar çok kıyafeti var ki küçük gelen hangi ara büyüdü bu kadar anlamadım maşallah :) Allah tan bi sürü hediye geldi benim aldığım 3-6 aylıklar vardı annemlere götürmemişitm gelince onları giydirdim tam oldu :)
çok geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tumaya çalış aklıma gelen tek bu oldu şimdi umarım çabuk iyileşi. canım benim benim kıyamam
canım aslında var bir dktor numarasını falanda verdi kadın.ama bu doktor başka hastanede ve akşam 4 den sonra yok.o hastanede gece çoçuk doktoruda yok.görsem buralarda özel yeri olan bir doktor hiç düşünmem ama yok göremedim hiç.canım çok geçmiş olsun bebeğine bir özel muaynahanesi olan dr bul istersen o zaman cepten sürekli arayabilirsin
sağol canım inş şimdi mışıl mışıl uyuyor arada altına bakıyorum çiş yapmışmı diye hiç uyanmıyor yavrum nasıl yoruldu yageçmiş olsun canım. umarım tez günde sağlığına kavuşur bebeğin.
vay vay vayy..bir doktorun uykusu hastasının hayatından daha mı önemliymiş...:mymeka:kızlar dün gece hastane ye gittik kızımın ağlamaları hiç durmadı.gözünden yaşlar gelerek ağladı.ama doktor çok ilgisizdi.sanki özel hastane deilde devleete gittim.idrar tahlili istediler.ama kızım hala çiş yapmadı ve sabaha kadar ağladı durdurmak imkansız.şapşal gibiyim şimdi uyuyor.ama hastaneye gittimde başhekime çıkcam.hamileykende o hastaneye gitmiştim iki kere doktor bana kızımla ilgili tek bilgi kız olduğunu söylemişti.çok moralim bozuk.idrar yollarında enfeksiyon olabilirmiş.sabah 6 ya kadar uyumadı.hastaneyi aradım doktoru baglarmısınız dedim.agrı kesici falan verimmi diye sorcaktım.bana diyoki bu saatte doktorlar görüşmek istemiyor.dedim ben gelsem şimdi almıcakmısın alcaz diyo o zaman ne demek baglayamam dedim.kavga ettim bağladı.kadını uykusundan etmişim kadın uyku sersemi baktı telofona.ya ben kızıma bir çare bulsunlar diye gidiyorum kızım helak oldu aglamakdan
ben evliyken de süslenirdim ama iki bebekle tek başıma vaktim olsa mecalim olmuyor....kusuk içinde bir babydoll kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bekar bayanlar kızlar falan genelde öyle yorumlar yapıyo ayşecim bende bekarken hep oje falan sürerdim evlenincede öyle yaparım diye düşünürdüm ama elim sudan çıkmadığı için kısmet olmadı makyaj malzemeleri kızkardeşim parfümeri işinde oradan gelirdi kullanmayalı 2 yıl oldu bozulmuşlardır artık
çok geçmiş olsun canım.önemli bişey yoktur inş bebişinin.tez zamanda iyileşsin kuzucuk:Saruboceq:
vay vay vayy..bir doktorun uykusu hastasının hayatından daha mı önemliymiş...:mymeka:
ben evliyken de süslenirdim ama iki bebekle tek başıma vaktim olsa mecalim olmuyor....kusuk içinde bir babydoll kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o topikte içlerinde evli ve çocuklu olanlar da vardı..ya da yeni hamile olanlar..
kadın çalışıyor,gündüz işe gidiyor,annesi bakıyor bebeğine..akşam eve geliyor,sıpanın karnı doymuş,altı alınmış,ev temiz..ohhh mis..sonra makyaja süse püse vaktim oluyor ,siz neden yapmıyorsunuz diyor :))
vay vay vayy..bir doktorun uykusu hastasının hayatından daha mı önemliymiş...:mymeka:
ben evliyken de süslenirdim ama iki bebekle tek başıma vaktim olsa mecalim olmuyor....kusuk içinde bir babydoll kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o topikte içlerinde evli ve çocuklu olanlar da vardı..ya da yeni hamile olanlar..
kadın çalışıyor,gündüz işe gidiyor,annesi bakıyor bebeğine..akşam eve geliyor,sıpanın karnı doymuş,altı alınmış,ev temiz..ohhh mis..sonra makyaja süse püse vaktim oluyor ,siz neden yapmıyorsunuz diyor :))
ama şöyle kızlar kişisel temizliğe dikkat etmeli diye düşünüyorum bayan annede olsa örneğin ağda olayına birde saçlarda beyaz varsa yarı boyalı olmamalı boyanıp güzel bir kesim yapılmış saç olabilir yani birde ter kokmamak için temiz giyilmeye dikkat etmeli yeni olmasada olur giysiler benim dikkat ettiğim bunlar bunlarıda yapmassak pasaklı gibi olmazmıyız
ama şöyle kızlar kişisel temizliğe dikkat etmeli diye düşünüyorum bayan annede olsa örneğin ağda olayına birde saçlarda beyaz varsa yarı boyalı olmamalı boyanıp güzel bir kesim yapılmış saç olabilir yani birde ter kokmamak için temiz giyilmeye dikkat etmeli yeni olmasada olur giysiler benim dikkat ettiğim bunlar bunlarıda yapmassak pasaklı gibi olmazmıyız
bende bugün eczaneye gdp şu 3 aylık korunma ğnelernden almayaı düşünüyorum
canım ben komple lazer yaptırmıştım ve çok memnun kaldım.alt bacaklarımda özellikle 1 yılı geçti hiç bişi çıkmıyor.beyaz saçımda zaten çok az.gerçi benim kocam ben evde makyaj yapınca kızıyor.dışarda yapınca deliriyor.ama ben yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?