2010 Temmuz Anneleri : )

süveter yukarı toplanmıyo badi gibi saryo yelek sevmedim çok toplanıyo

evet o konuda haklısın yukarı toplanıyor habire aşağı çekiyorum süveter deneyeceğim ama.:)
bu arada o kadar çok kıyafeti var ki küçük gelen hangi ara büyüdü bu kadar anlamadım maşallah :) Allah tan bi sürü hediye geldi benim aldığım 3-6 aylıklar vardı annemlere götürmemişitm gelince onları giydirdim tam oldu :)

bekar bayanlar kızlar falan genelde öyle yorumlar yapıyo ayşecim bende bekarken hep oje falan sürerdim evlenincede öyle yaparım diye düşünürdüm ama elim sudan çıkmadığı için kısmet olmadı makyaj malzemeleri kızkardeşim parfümeri işinde oradan gelirdi kullanmayalı 2 yıl oldu bozulmuşlardır artık

kocasının sevgisine güvenen herşeyden önce kendine güvenen kadının yapacağı iş değil.arada gerçek sevgi varsa onun nasıl göründüğünü umursamıyorsun.hele bebekle bu süs mümkün değil.bebeğine kendi bakanlar için tabi lafım. bendede dadı hizmetçi olsa alasını yapardım.ben o vakti uyumaya yada birşeyler yemeye ,tuvalete gitmeye, banyo yapmaya filan harcıyorum.

çok geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tumaya çalış aklıma gelen tek bu oldu şimdi umarım çabuk iyileşi. canım benim benim kıyamam

canım çok geçmiş olsun bebeğine bir özel muaynahanesi olan dr bul istersen o zaman cepten sürekli arayabilirsin

geçmiş olsun canım. umarım tez günde sağlığına kavuşur bebeğin.

tahaya süvertae vaikikiden almıştım bisiklet yaka omuzdan düğmeli dokusu yumuşak 15 liraydı tanesi 2 tane almıştım eşim alma ne gerek var diyodu ama işe yarıyo şimdi birde ben büyük alıyorum artık süveterleri 6 -12 aylık ama kıyafetlerin üzerine giyiyo ya tam oluyo
montuda 74 beden 9-12 aylık üste giyildiği için öle aldım

çok geçmiş olsun canım.önemli bişey yoktur inş bebişinin.tez zamanda iyileşsin kuzucuk:Saruboceq:

çok geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tumaya çalış aklıma gelen tek bu oldu şimdi umarım çabuk iyileşi. canım benim benim kıyamam

sağol canım .kızımı öyle gördükçe kendimi zor tutuyorum.şuan bile ağlayasım geliyor
canım çok geçmiş olsun bebeğine bir özel muaynahanesi olan dr bul istersen o zaman cepten sürekli arayabilirsin
canım aslında var bir dktor numarasını falanda verdi kadın.ama bu doktor başka hastanede ve akşam 4 den sonra yok.o hastanede gece çoçuk doktoruda yok.görsem buralarda özel yeri olan bir doktor hiç düşünmem ama yok göremedim hiç.
geçmiş olsun canım. umarım tez günde sağlığına kavuşur bebeğin.
sağol canım inş şimdi mışıl mışıl uyuyor arada altına bakıyorum çiş yapmışmı diye hiç uyanmıyor yavrum nasıl yoruldu ya

vay vay vayy..bir doktorun uykusu hastasının hayatından daha mı önemliymiş...:mymeka:
ben evliyken de süslenirdim ama iki bebekle tek başıma vaktim olsa mecalim olmuyor....kusuk içinde bir babydoll kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o topikte içlerinde evli ve çocuklu olanlar da vardı..ya da yeni hamile olanlar..
kadın çalışıyor,gündüz işe gidiyor,annesi bakıyor bebeğine..akşam eve geliyor,sıpanın karnı doymuş,altı alınmış,ev temiz..ohhh mis..sonra makyaja süse püse vaktim oluyor ,siz neden yapmıyorsunuz diyor :))

ama şöyle kızlar kişisel temizliğe dikkat etmeli diye düşünüyorum bayan annede olsa örneğin ağda olayına birde saçlarda beyaz varsa yarı boyalı olmamalı boyanıp güzel bir kesim yapılmış saç olabilir yani birde ter kokmamak için temiz giyilmeye dikkat etmeli yeni olmasada olur giysiler benim dikkat ettiğim bunlar bunlarıda yapmassak pasaklı gibi olmazmıyız

öyle canım daha önemliymiş.bir kez daha gitmiştim bu kadına gece.çoçugum gazımı var acaba dedim daha yeniydik o zaman.bana demitiki azarlar gibi gazlı şeyler yeme o zaman sonra biizi başından savıp sigara içmeye gitmişti.of of

aynen canım ya mutlaka yardım edeni vardır makyajı geçtim tamiz dolaşabilsek yataer bir kez ağda yaparken taha uyanmıştı ne kadar stres olmuştum ya

kişisel bakım başka..elbette temizliğimize dikkat edicez ama Allah aşkına hangimiz şu günlerde evde bebeklerle haşır neşirken fön çekip rimel sürmeyi ,seksi kıyafetleri giymeyi aklımızdan geçiriyoruz ?benim aklıma gelmiyor açıkçası..

canım ben komple lazer yaptırmıştım ve çok memnun kaldım.alt bacaklarımda özellikle 1 yılı geçti hiç bişi çıkmıyor.beyaz saçımda zaten çok az.gerçi benim kocam ben evde makyaj yapınca kızıyor.dışarda yapınca deliriyor.ama ben yapıyorum

ya ben bi göğsümü sağarken diğerinden akıyo..boşa gidiyo süt diye çok sinir oluyorum.zaten çok değil sütüm.damlası bile boşa gitse canım sıkılıyo.akmaması için yapcak bişe var mı?

bende bugün eczaneye gdp şu 3 aylık korunma ğnelernden almayaı düşünüyorum

Benim fikrim hiç kimse iğne vurdurmasın korunmak için çünkü bu iğneler çok kilo aldırıyor bi de adet geciktiriyor. Ben 3 aylık iğne olduydum geçen sene 7 ay adet olmadım adet olmak için denemedğim yol kalmadı en son soğan kürüyle adet oldum onun için hiç tavsiye etmem..

[Qhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/editor/bold.gifUOTE=LayLayLooM;15501594]canım ben komple lazer yaptırmıştım ve çok memnun kaldım.alt bacaklarımda özellikle 1 yılı geçti hiç bişi çıkmıyor.beyaz saçımda zaten çok az.gerçi benim kocam ben evde makyaj yapınca kızıyor.dışarda yapınca deliriyor.ama ben yapıyorum[/QUOTE]

ben de düşünüyorum lazer yaptırmayı ama emzirirken korkuyorum..biraz zaman geçsin yaptırcam..evde kendim hallediyorum,hayatımda hiç ağdacıya gitmedim..dışarı çıkacaksak makyaj vs yapıyorum hafiften ama evde bebeği emzirirken ya da altını alırken rujlu dolaşmak saçma geliyor..

canım sen lazerden sonra mı hamile kaldın?hamileyken hormonlar değişiyo ya.tekrar tüylenme olabiliyomuş diye duymuştum.oldu mu öyle bi durum? ben yaptırmayı düşünüyorum ama bir çocuk daha düşünüyorum Allah nasip ederse.sonra boşa gitmesin lazerbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…