2010 Temmuz Anneleri : )

yok ayşecim ben öyle eşim için hazırlanmıyorum hiç makyaj evde hiç yapmam zaten eşim eve geldiğinde benim için traş olup parfüm sürmüyoki işe giderken yapıyo zaten
birde bir fikrim varmış gibi tam o gelmeden hazırlanmak bana tuaf gelir utangacım dır bu konularda zaten seksi falanda giyinemem o gelmeden

ayy canım..kaydirigubbakcemile3

hala gülüyorum,çok hoşsun..

Son düzenleme:

günaydın kızlaaaarrr!

ayşecim arkadaşa yok artık diyorum.nerde bulmuş o bolluğu acaba.emzirme südyeni yerine ne kullanacağız acaba?dantelli büstüyer mi?emzirmedim diye 2 dakkada yaygarayı basan kızıma anlatırım artık.:)

*

amannn çok önemsemeyın öyle şeyleri...
valla hiçbirşeye zman kalmıor ben bunu bilir bunu söylerim
bizzat yaşıorum çunkü
jiletle temizlemek zorunda kaldım kendımı hayatımda ilk defaa
sir ağdaya gidince çekeceğim acıyı düşünümeıyorum bılee
ama zaman yok
kirlide asla kalmam
dengemiz şaştı

çok geçmiş olsun.yazık kızına yavrum yaaa!sen devlet hastanesine git en iyisi.sanki daha ilgililer.ay ne bileyim işte hangisinden medet umsak olmuyor.hainler!!!!!

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kızım,seksi sütyen takmazsam emziremiyorumsempatiksalakcinni

zaten ben bu kilolarımla ve göbeğimle seksi bişeyler giyinsem de pek amaca hizmet edeceğini sanmıyorumsempatiksalakcinni

ben de düşünüyorum lazer yaptırmayı ama emzirirken korkuyorum..biraz zaman geçsin yaptırcam..evde kendim hallediyorum,hayatımda hiç ağdacıya gitmedim..dışarı çıkacaksak makyaj vs yapıyorum hafiften ama evde bebeği emzirirken ya da altını alırken rujlu dolaşmak saçma geliyor..[/QUOTE]
canım ben 40ım çıkınca üst bacamın bir kısmında kalmıştı gittim sakıncası yok dediler.zaten ben doğumdan önce yapardım.ama doğumdan sonra dışarı çıkcaksak yine yaparım makyaj

canım doğumdan önce bekarken yaptırmıştım.bende hamileykende çıkmadı.etkilemedi yani
çok geçmiş olsun.yazık kızına yavrum yaaa!sen devlet hastanesine git en iyisi.sanki daha ilgililer.ay ne bileyim işte hangisinden medet umsak olmuyor.hainler!!!!!

sağol canım.şimdi iyi biraz aynı hastaneye gidip idrar torbası taktırcam.biz takmıştık ama beceremedik galiba hepsi beze gitmiş

zaten ben bu kilolarımla ve göbeğimle seksi bişeyler giyinsem de pek amaca hizmet edeceğini sanmıyorumsempatiksalakcinni
sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden koptum kızzz!!!!!!!!!!
bende aynen öyle düşünüyorum şekerim

günaydın kızlarr..
pilatesimi yaptım geldim ebru şallıyla :)))

bide komşuma sinir oldum, sabah sabah. çamaşır asıyorum ben zar zor vakit bulup çıkıyorum balkona. tepemden örtüyü silkelemezmi, çamaşır var balkonda. pardonda burda çamaşır asıyorum dedim. bön bön baktı içeri kaçtı. deli ediyo beni deli

ya ebru şallının cdlerini alıp yada netten indirip eve gidince bende başlıcam platese başka çarem yok :)

ebru şallı tahta gibi oldu ya hiç sexsi gelmiyo bana ozan doğuluyla evliyken böyle kilolarla aklını bozmamıştı ozaman kilosu çok hoştu bende beğenirdim ama şu an yüzü bir garip oldu birde 34 bedenmiş 34 çocuk bedeni değilmi ya 36 olsa neyse

katılıyorum sana eskiden daha güzeldi. sener de öyle çirkinlşeti

ya ebru şallının cdlerini alıp yada netten indirip eve gidince bende başlıcam platese başka çarem yok :)

ben spora gitmiştim bir ara platesle 2 saatte yakacağın kaloriyi yürüyüş bandında 30 dakikada yakıyorsun plates sevmiyorum ben normal aerobik daha güzel bence

kızlar valla kociişlerden çok uzaklaştık haliiz kalmıor die amaaaa
gidişhat ii değil ben size söyleyimmm....
bir çocuk yaptık hayattan soyutlandık:)
ben kocişten kaçıorum resmen o uyumadan ben uyuyorummm :)
ne zmana kadar kaçabilerim bilmiorummm ...
ama hormonlar tamammen değişior şu doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…