kişisel bakım başka..elbette temizliğimize dikkat edicez ama Allah aşkına hangimiz şu günlerde evde bebeklerle haşır neşirken fön çekip rimel sürmeyi ,seksi kıyafetleri giymeyi aklımızdan geçiriyoruz ?benim aklıma gelmiyor açıkçası..
yok ayşecim ben öyle eşim için hazırlanmıyorum hiç makyaj evde hiç yapmam zaten eşim eve geldiğinde benim için traş olup parfüm sürmüyoki işe giderken yapıyo zaten
birde bir fikrim varmış gibi tam o gelmeden hazırlanmak bana tuaf gelir utangacım dır bu konularda zaten seksi falanda giyinemem o gelmeden
topiğin birinde kızın biri de bebek bile olsa evdeysen de kocan gelmeden önce rimel sürmeli,dudaklara parlatıcı sürmeli,saçlar fön çekilmeli,şık giyinmeli demiş..:))) çok komik...babydoll ile falan dolaşmalıymışız..olduuu..kaydirigubbakcemile3
kızlar dün gece hastane ye gittik kızımın ağlamaları hiç durmadı.gözünden yaşlar gelerek ağladı.ama doktor çok ilgisizdi.sanki özel hastane deilde devleete gittim.idrar tahlili istediler.ama kızım hala çiş yapmadı ve sabaha kadar ağladı durdurmak imkansız.şapşal gibiyim şimdi uyuyor.ama hastaneye gittimde başhekime çıkcam.hamileykende o hastaneye gitmiştim iki kere doktor bana kızımla ilgili tek bilgi kız olduğunu söylemişti.çok moralim bozuk.idrar yollarında enfeksiyon olabilirmiş.sabah 6 ya kadar uyumadı.hastaneyi aradım doktoru baglarmısınız dedim.agrı kesici falan verimmi diye sorcaktım.bana diyoki bu saatte doktorlar görüşmek istemiyor.dedim ben gelsem şimdi almıcakmısın alcaz diyo o zaman ne demek baglayamam dedim.kavga ettim bağladı.kadını uykusundan etmişim kadın uyku sersemi baktı telofona.ya ben kızıma bir çare bulsunlar diye gidiyorum kızım helak oldu aglamakdan
günaydın kızlaaaarrr!
ayşecim arkadaşa yok artık diyorum.nerde bulmuş o bolluğu acaba.emzirme südyeni yerine ne kullanacağız acaba?dantelli büstüyer mi?emzirmedim diye 2 dakkada yaygarayı basan kızıma anlatırım artık.:)
*
[Qhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/editor/bold.gifUOTE=LayLayLooM;15501594]canım ben komple lazer yaptırmıştım ve çok memnun kaldım.alt bacaklarımda özellikle 1 yılı geçti hiç bişi çıkmıyor.beyaz saçımda zaten çok az.gerçi benim kocam ben evde makyaj yapınca kızıyor.dışarda yapınca deliriyor.ama ben yapıyorum
canım sen lazerden sonra mı hamile kaldın?hamileyken hormonlar değişiyo ya.tekrar tüylenme olabiliyomuş diye duymuştum.oldu mu öyle bi durum? ben yaptırmayı düşünüyorum ama bir çocuk daha düşünüyorum Allah nasip ederse.sonra boşa gitmesin lazerbilmiyorumkismile
çok geçmiş olsun.yazık kızına yavrum yaaa!sen devlet hastanesine git en iyisi.sanki daha ilgililer.ay ne bileyim işte hangisinden medet umsak olmuyor.hainler!!!!!
ya ben bi göğsümü sağarken diğerinden akıyo..boşa gidiyo süt diye çok sinir oluyorum.zaten çok değil sütüm.damlası bile boşa gitse canım sıkılıyo.akmaması için yapcak bişe var mı?
sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden delikafadulden koptum kızzz!!!!!!!!!!zaten ben bu kilolarımla ve göbeğimle seksi bişeyler giyinsem de pek amaca hizmet edeceğini sanmıyorumsempatiksalakcinni
ayy canım..kaydirigubbakcemile3
hala gülüyorum,çok hoşsun..
zaten ben bu kilolarımla ve göbeğimle seksi bişeyler giyinsem de pek amaca hizmet edeceğini sanmıyorumsempatiksalakcinni
günaydın kızlarr..
pilatesimi yaptım geldim ebru şallıyla :)))
bide komşuma sinir oldum, sabah sabah. çamaşır asıyorum ben zar zor vakit bulup çıkıyorum balkona. tepemden örtüyü silkelemezmi, çamaşır var balkonda. pardonda burda çamaşır asıyorum dedim. bön bön baktı içeri kaçtı. deli ediyo beni deli
ebru şallı tahta gibi oldu ya hiç sexsi gelmiyo bana ozan doğuluyla evliyken böyle kilolarla aklını bozmamıştı ozaman kilosu çok hoştu bende beğenirdim ama şu an yüzü bir garip oldu birde 34 bedenmiş 34 çocuk bedeni değilmi ya 36 olsa neyse
ya ebru şallının cdlerini alıp yada netten indirip eve gidince bende başlıcam platese başka çarem yok :)
seks mi o da ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?