esmoş bizden iyisinimi bulcaklar kıkızlar valla kociişlerden çok uzaklaştık haliiz kalmıor die amaaaa
gidişhat ii değil ben size söyleyimmm....
bir çocuk yaptık hayattan soyutlandık:)
ben kocişten kaçıorum resmen o uyumadan ben uyuyorummm :)
ne zmana kadar kaçabilerim bilmiorummm ...
ama hormonlar tamammen değişior şu doğumdan sonra
esmoş bizden iyisinimi bulcaklar kı
valla hiç sanmıorum ama:)
acıyorum bazennn.....sempatiksalakcinni
yani ne bilimmm tam kadınlık yapamıorum gibi gelior bilmiyorumkismile
aslında çok normal doğum yaptım çocuk bakıorum çalışıorum eve yetişiorummm
halim kalmıoree doğal olarak istektee ....
bilmiyorumkismile
canımcım eşini çok sevdiğin için bende seviyorum eşimi ama bu erkek milletine fazla acımayada gelmiyo biliyorsundur benimde cinsellikle ilgili hiç bir şey aklıma gelmiyo
canım izmir daha yaz gibidir,biliyorum..Şu an bolu dayım..benimkilerin üzerinde çıtçıtlı uzun kollu bodyleri,altlarında çorapları ve patikli tulum var sadece..bir de yün yelekleri var..üzerleri çok hafif örtülü..yün yeleklerini de yeni banyolarını yaptırdığım için giydirdim..zaten çok terliyor kafaları..sıcaktan havale geçirmesinler Allah korusun...oda kaç derece bilmiyorum ama şu an doğal gaz yanıyor.ben evde yarım kollu ile dolaşıyorum..
ellerini nasıl emiyor
bizimki genelde baş parmak ve işaret parmağını emiyo
biraz endişeliyim parmak emmesinden
saçlarınız dökülüyor mu ? benim saçlar felaket dökülüyor..dün gece eşim yavruşlarla ilgilenirken saçlarımı boyadım.çikolata kahvesine..kremleyip tararken de çok döküldü..
sarışın ya da sarışına yakın olacaksa ya çok az saçlı ya da saçsız doğuyor bebekler..esmer bebekler çok saçlı doğuyor genellikle...
kızlar dün gece hastane ye gittik kızımın ağlamaları hiç durmadı.gözünden yaşlar gelerek ağladı.ama doktor çok ilgisizdi.sanki özel hastane deilde devleete gittim.idrar tahlili istediler.ama kızım hala çiş yapmadı ve sabaha kadar ağladı durdurmak imkansız.şapşal gibiyim şimdi uyuyor.ama hastaneye gittimde başhekime çıkcam.hamileykende o hastaneye gitmiştim iki kere doktor bana kızımla ilgili tek bilgi kız olduğunu söylemişti.çok moralim bozuk.idrar yollarında enfeksiyon olabilirmiş.sabah 6 ya kadar uyumadı.hastaneyi aradım doktoru baglarmısınız dedim.agrı kesici falan verimmi diye sorcaktım.bana diyoki bu saatte doktorlar görüşmek istemiyor.dedim ben gelsem şimdi almıcakmısın alcaz diyo o zaman ne demek baglayamam dedim.kavga ettim bağladı.kadını uykusundan etmişim kadın uyku sersemi baktı telofona.ya ben kızıma bir çare bulsunlar diye gidiyorum kızım helak oldu aglamakdan
ama şöyle kızlar kişisel temizliğe dikkat etmeli diye düşünüyorum bayan annede olsa örneğin ağda olayına birde saçlarda beyaz varsa yarı boyalı olmamalı boyanıp güzel bir kesim yapılmış saç olabilir yani birde ter kokmamak için temiz giyilmeye dikkat etmeli yeni olmasada olur giysiler benim dikkat ettiğim bunlar bunlarıda yapmassak pasaklı gibi olmazmıyız
Gerçekten erkeklere acımaya gelmiyor..Eskilerin tabiriyle iki kaşığı varsa birini kıracaksın..sempatiksalakcinni
Bu ayın 18 de doğum iznim bitiyor..3 ay daha izin kullanacam senelik iznimden..Aslında 1 yıl vermeleri gerekiyor ..İnşallah ilerki yıllarda diğer ülkelerde olduğu gibi annelere verilen izin süresi uzatılır..
Bu ayın 18 de doğum iznim bitiyor..3 ay daha izin kullanacam senelik iznimden..Aslında 1 yıl vermeleri gerekiyor ..İnşallah ilerki yıllarda diğer ülkelerde olduğu gibi annelere verilen izin süresi uzatılır..
Gerçekten erkeklere acımaya gelmiyor..Eskilerin tabiriyle iki kaşığı varsa birini kıracaksın..sempatiksalakcinni
kızlar valla kociişlerden çok uzaklaştık haliiz kalmıor die amaaaa
gidişhat ii değil ben size söyleyimmm....
bir çocuk yaptık hayattan soyutlandık:)
ben kocişten kaçıorum resmen o uyumadan ben uyuyorummm :)
ne zmana kadar kaçabilerim bilmiorummm ...
ama hormonlar tamammen değişior şu doğumdan sonra
kızlar dün gece hastane ye gittik kızımın ağlamaları hiç durmadı.gözünden yaşlar gelerek ağladı.ama doktor çok ilgisizdi.sanki özel hastane deilde devleete gittim.idrar tahlili istediler.ama kızım hala çiş yapmadı ve sabaha kadar ağladı durdurmak imkansız.şapşal gibiyim şimdi uyuyor.ama hastaneye gittimde başhekime çıkcam.hamileykende o hastaneye gitmiştim iki kere doktor bana kızımla ilgili tek bilgi kız olduğunu söylemişti.çok moralim bozuk.idrar yollarında enfeksiyon olabilirmiş.sabah 6 ya kadar uyumadı.hastaneyi aradım doktoru baglarmısınız dedim.agrı kesici falan verimmi diye sorcaktım.bana diyoki bu saatte doktorlar görüşmek istemiyor.dedim ben gelsem şimdi almıcakmısın alcaz diyo o zaman ne demek baglayamam dedim.kavga ettim bağladı.kadını uykusundan etmişim kadın uyku sersemi baktı telofona.ya ben kızıma bir çare bulsunlar diye gidiyorum kızım helak oldu aglamakdan
bazı ülkelerde doğum yapan anneye ister aktif olarak dışarda çalışan bir kadın olsun ister ev hanımı olsun annelik maaşı veriliyormuş..Eğer bebek kız ise daha fazla oluyormuş alınan maaş...
adamlar parayı ve rahatı buldular mı önce işini sonra eşini değiştirmek isterler derler ya o yüzden böyle deniyormuş..kaydirigubbakcemile3
evet kesinlikle çevremde bende gördüm böyle örnekleri çok
bir keresin de eşimin büroda ben masanın tozunu alıyorum saçlarımda kısaydı beslemeler gibi içeriye reklamcı bir kız girdi platin sarı saçlar ince zayıf uzun büyük güneş gözlükleri eşimin asık yüz ifadesi hemen deyişmişti çapkın biride değildir oysa :hulya:erkek milleti işte eskiler demişse boşa dememiştir
bide su temmuz anneleri facebook adresine bende girip resimlerinize bakabilirmiyim.benim face adresim yok ama.girip bakma sansım varmı ve nasıl yapacagım biri anlatsın
slm kızlar maşşlahh herkez burada.size bazı sorularım var
1)bebekleriniz burnunu nasıl temizliyorsunuz(ben burun aspiratörünü kullanamıyorum markası nuby siz ne yapıyorsunuz)
2)bebek için alıpta memnun kaldıgınız yad kalmadıgınız ürünler neler
3)bebeginize uyku tulumu giydiriyormusunuz (benimki akşamları üstünü ayagıyla tekmeliyip açıyor almayı düşünüyorum)
4(bebginize ek gıda ne zamn vermeye başlayacaksınız( cicibebe falan sebze çorbaları vs..)
çok soru sordum kusura bakmayın ama uzun zamandır giremiyorum kk ya bu sıralar misafirlerim çoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?