2010 Temmuz Anneleri : )

esmoş bizden iyisinimi bulcaklar kı

esmoş bizden iyisinimi bulcaklar kı

valla hiç sanmıorum ama:)
acıyorum bazennn.....sempatiksalakcinni
yani ne bilimmm tam kadınlık yapamıorum gibi gelior bilmiyorumkismile
aslında çok normal doğum yaptım çocuk bakıorum çalışıorum eve yetişiorummm
halim kalmıoree doğal olarak istektee ....
bilmiyorumkismile

canımcım eşini çok sevdiğin için bende seviyorum eşimi ama bu erkek milletine fazla acımayada gelmiyo biliyorsundur benimde cinsellikle ilgili hiç bir şey aklıma gelmiyo

canımcım eşini çok sevdiğin için bende seviyorum eşimi ama bu erkek milletine fazla acımayada gelmiyo biliyorsundur benimde cinsellikle ilgili hiç bir şey aklıma gelmiyo

Gerçekten erkeklere acımaya gelmiyor..Eskilerin tabiriyle iki kaşığı varsa birini kıracaksın..sempatiksalakcinni

Bu ayın 18 de doğum iznim bitiyor..3 ay daha izin kullanacam senelik iznimden..Aslında 1 yıl vermeleri gerekiyor ..İnşallah ilerki yıllarda diğer ülkelerde olduğu gibi annelere verilen izin süresi uzatılır..

canım doğalgaz yanmaya başlamış siz de..bizim de kombili evimiz bugün yarın yakarım belki bu akşam bile yakmaya başlarım..o zaman daha ince giydirilebilr haklıısn.

ellerini nasıl emiyor
bizimki genelde baş parmak ve işaret parmağını emiyo
biraz endişeliyim parmak emmesinden

ellerini yumruk yapıp emiyor nerdeyse tüm elini ağzının içine sokmaya çalışır gibi..ben de engellemeye çalışıyorum ama istediği zaman yine emiyor o..tabii her taraf tükürük oluyor.

saçlarınız dökülüyor mu ? benim saçlar felaket dökülüyor..dün gece eşim yavruşlarla ilgilenirken saçlarımı boyadım.çikolata kahvesine..kremleyip tararken de çok döküldü..

yok benim dökülmüyor çok şükür. 2 kere de kuaföre gidip boyattım bu güne kadar..ama röfleden vazgeçtim..açık kumral karamel arası birşey oldu ama çok güzel oldu.

sarışın ya da sarışına yakın olacaksa ya çok az saçlı ya da saçsız doğuyor bebekler..esmer bebekler çok saçlı doğuyor genellikle...

Bizim ki sarışın olacak o zaman..
zaten eşim kumral yeşil gözlü herkes de ona benzetiyor kızı..
gözleri de koyu yeşil- gri arası birşey kızımın.inş babası gibi yeşil gözlü olur.

canım geçmiş olsunnn

elimden geldiğince yapıyrum ben de ..ama evde de makyaj yapmıyorum açıkcası..
fakat dışarı gezmeye giderken kendim fönümü çekip makyajımı da yapıyorum..
makyajsız çıkmam zaten ben asla..makyaj dediysem hafif birşeyler tabii düğüne gider gibi değil..

Gerçekten erkeklere acımaya gelmiyor..Eskilerin tabiriyle iki kaşığı varsa birini kıracaksın..sempatiksalakcinni

evet eskiler öyle der..ne demekse..

Bu ayın 18 de doğum iznim bitiyor..3 ay daha izin kullanacam senelik iznimden..Aslında 1 yıl vermeleri gerekiyor ..İnşallah ilerki yıllarda diğer ülkelerde olduğu gibi annelere verilen izin süresi uzatılır..

inşallah canım devlet bize 75 lira bir defaya mahsus verilen para varya onu çıkarmış siz aldınızmı bu gün alıcaz

bazı ülkelerde doğum yapan anneye ister aktif olarak dışarda çalışan bir kadın olsun ister ev hanımı olsun annelik maaşı veriliyormuş..Eğer bebek kız ise daha fazla oluyormuş alınan maaş...

hadi hayırlısı..

ben 1-1,5 sene evdeyim..
hayatımda ilk defa bu kadar uzun süre evde kaldım..çünkü ben hiç evde kalmamıştım..üni. bitip yüksek lisans yaparken işe girdim 14 senedir de çalışıyordum.
oğlum 40 günlükken de işe başlamıştım..

bu sefer biraz farklı geldi bana bazen sıkılıyorum ama bu da güzel..

kızımın tadını çıkarıyorum:asigim: çünkü oğlumun çıkaramadım.benneyaptımki

adamlar parayı ve rahatı buldular mı önce işini sonra eşini değiştirmek isterler derler ya o yüzden böyle deniyormuş..kaydirigubbakcemile3

uyanık seni...sempatiksalakcinni
fazla da ara verme iyice soğursun amannn kızzzsempatiksalakcinni

selam kızlar....

canım çok geçmiş olsun. annem sen hastayken ömrümden ömür gidiyor derdi. şimdi anlıyorum ne demek istediğini...

bazı ülkelerde doğum yapan anneye ister aktif olarak dışarda çalışan bir kadın olsun ister ev hanımı olsun annelik maaşı veriliyormuş..Eğer bebek kız ise daha fazla oluyormuş alınan maaş...

vayyyy ne güzelmiş... almanyada 5 çocuk yapana devlet ev veriyormuş diye duymuştum bunun için çalışan! türk aileleri var biliyorum sempatiksalakcinni

slm kızlar maşşlahh herkez burada.size bazı sorularım var
1)bebekleriniz burnunu nasıl temizliyorsunuz(ben burun aspiratörünü kullanamıyorum markası nuby siz ne yapıyorsunuz)
2)bebek için alıpta memnun kaldıgınız yad kalmadıgınız ürünler neler
3)bebeginize uyku tulumu giydiriyormusunuz (benimki akşamları üstünü ayagıyla tekmeliyip açıyor almayı düşünüyorum)
4(bebginize ek gıda ne zamn vermeye başlayacaksınız( cicibebe falan sebze çorbaları vs..)
çok soru sordum kusura bakmayın ama uzun zamandır giremiyorum kk ya bu sıralar misafirlerim çoktu

adamlar parayı ve rahatı buldular mı önce işini sonra eşini değiştirmek isterler derler ya o yüzden böyle deniyormuş..kaydirigubbakcemile3

evet kesinlikle çevremde bende gördüm böyle örnekleri çok
bir keresin de eşimin büroda ben masanın tozunu alıyorum saçlarımda kısaydı beslemeler gibi içeriye reklamcı bir kız girdi platin sarı saçlar ince zayıf uzun büyük güneş gözlükleri eşimin asık yüz ifadesi hemen deyişmişti çapkın biride değildir oysa :hulya:erkek milleti işte eskiler demişse boşa dememiştir

bide su temmuz anneleri facebook adresine bende girip resimlerinize bakabilirmiyim.benim face adresim yok ama.girip bakma sansım varmı ve nasıl yapacagım biri anlatsın

Erkekler bakımlı güzel bir bayan görünce dayanamaz mutlaka bakar..Bakmayanıda görmedim..Benim ayıcık da bakar..sempatiksalakcinni

bide su temmuz anneleri facebook adresine bende girip resimlerinize bakabilirmiyim.benim face adresim yok ama.girip bakma sansım varmı ve nasıl yapacagım biri anlatsın

üye olmadan bakamazsın canım..İlk önce faceye sonra gruba üye olmalısın..

kuru ve deliğe kadar gelmiş sümükleri kulak çubuğu ile,eğer nezle gibiyse serum fizyolojik damlatıp otribebe nazal burun aspiratörü ile temizliyorum..mukusu hapseden süngeri var..bir ucu bebeğin burun deliğine tutuluyor ,diğer ucu ile anne nefesini içine çekiyor böylece bebeğin burnunun içindeki sümükler dışarı çıkıyor..ara ara tekrar ediliyor gün içinde bebeğin burnu tıkandıkça..

ek gıdaya düzeltilmiş 4 aylarında düşünüyorum ama çocuk dr umuz nasıl uygun görürse artık..kaşıkla mama ya da süt hiç veremiyorum şu an..

bebek battaniyesi aldım,uyku tulumu gibi olanlardan havalar iyice soğursa kullamayı düşünüyorum..

bebeklerin parmak araları da eski derileriyle doluyor,parmağımla çıkarmam imkansız..Kulak çubuğu ile temizliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…