2010 Temmuz Anneleri : )

tşk ler cevaplar için.burun aspiratörleriyle başarılı olanlar varmı elle pompalananlardan

onlar kullanışsız yasvip cim ayşe arkadaşımızın dediği çok iyi otri bebe burun aspiratörü eczanelerde var fiyatı uygun ondan almalısın kesinlikle çok güzel kullanışlı

ori bebe kullanıyorum burun için en güzel o temizliyor ama serum fizyolejik damlatmak lazım eğer hasta vs falan ise

uyku tulumu şuan izmir için erken ama kışın kullnmayı düşüyorum büyük oğlumdada hep kullandım en rahatı o çünkü bebekler üstünü hiç örtmüyor

ek gıdaya ancak 4 ay bitimizde geçmeyi düşünüyorum doktorumuzun başla dediklerinle kendi kafama yada kulaktan dolma bilgilerle asla başlamam

bebek için alıpta kullanmadığım hiç bişi olmadı evde 2 bebek olunca mutlaka kullandım çünkü çok alışveriş yaparım ama bilinçli yaparım

tşk ler cevaplar için.burun aspiratörleriyle başarılı olanlar varmı elle pompalananlardan

Pek işe yarar değil ancak sıvı olanları çekiyor katı olanları almıyor.katı olanları küçük kancalı iğnenin arkasıyla daha iyi alınıyor ve çok kolay oluyor....

kızlar eşimin arkadaşı bücürük mağazasından tahaya mont almış tahanın montu var deyiştiricem bu gün sizce ne alıym fermuarlı battaniyemizde var uyku tulumu almaya gerek varmı sizce

erkeklere gelince onların yaradılışında fıtratında var bencede şöyle alımlı süper giyimli güzel fizikli bir bayana bencede bütün erkekler bakar.

herkez orti bebe kullanıyormuş bizde mertte doktorumuz önermişti çok memnun kaldım bende birde okyanus suyu almak istiyorum o fışkırtarak sıkıyor taa derine kadar gidiyormuş serum fizyojiği sıkmak çok zor durmuyor bebekler önümüz kış ihtiyaçları almak lazım şimdiden

Benim alıpta kullanmadığım bir tek yan yatma yastığı oldu.Bir kere bile kullanmadım çok gereksizmiş..

Pek işe yarar değil ancak sıvı olanları çekiyor katı olanları almıyor.katı olanları küçük kancalı iğnenin arkasıyla daha iyi alınıyor ve çok kolay oluyor....

bu kancalı iğneyi birinden daha duydum çok kolay oluyor diyor.bu sağlıklımı ve zararı olmazmı :uhm:

bende var canım kendim almıştım dr dördüncü aydan önce sprey kullanmak yasak dedi sakıncalıymış tonimer baby sprey 24 e almıştım dr öyle deyince tek kullanımlıklara devam ediyorum

saol canım cwbın için opuyorumnanaktan bu inciri mutlaka deneyeceğmm
özeline bak tınmı
hııhıı baktımm cwp da attım cnm
kızlar eşimin arkadaşı bücürük mağazasından tahaya mont almış tahanın montu var deyiştiricem bu gün sizce ne alıym fermuarlı battaniyemizde var uyku tulumu almaya gerek varmı sizce
uyku tulumu almayı düşünüyorum bende elleri çok üşüyo yaaa

yavsib canım ben aspratör kullanmadım daha hiç
alıpta memnun kalmadığım ürün olmadı hiçç
uyku tulumuda mutlaka almak istyorum bana kullanışlı geliyo çünkü kayseri çok soğuk burdan gidene kadar kaloriferler yanmassa onu gydrmem lazım
ek gıdayı ben azcık wermeye başladım ama daha erken tabi kakası değşince bıraktım wermedim daha 4. ayını doldurunca wercem

:))
bende beğenmiyorum kupkuru çekici durmuyor.. beğenenlerede şaşırıyorum kadın kıvrımı yokki :)

ben spora gitmiştim bir ara platesle 2 saatte yakacağın kaloriyi yürüyüş bandında 30 dakikada yakıyorsun plates sevmiyorum ben normal aerobik daha güzel bence

pilateste yağlar kasa dönüşüyor sertleşiyorsun, kilonda pek değişiklik olmuyor zaten. bölgesel hareketler.. yürüyüşte bacak kası olur en fazla heralde

yasmin06 canım sen kayseridemisin bende kayseride yaşıyorum ne kadr soguk oluyor havalar degilmi memnun oldum bu arada buraları begeniyormusun

angelcım bende okyanus u hiç kullanmadım büyük oğlumda sordum doktoramuza ısrarla serum fizyolejik yeterli dedi ama geçen ay sağlık ocağına gittim orda 2 aylık bebek grip olmuş hemşireler annesine aldırdılar okyanus suyunu sıktılar bende sesimi çıkarmadım hiç ama baktım baya derine kadar fışkırtıyor çocuk rahatladı 4 aydan sonra kullanırız olmadı bende alayım

Son düzenleme:
yasmin06 canım sen kayseridemisin bende kayseride yaşıyorum ne kadr soguk oluyor havalar degilmi memnun oldum bu arada buraları begeniyormusun

ewet canım kayserideym 15-20 güne kadar taşınacağım ama sewmiştim burayı ama taşınıyoruz malesef
ewet hawalar çok soğudu gerçektende yaa ben melkgazideyim sen nerdesin peki cnm?

canım bilmiyorum ki bebeklerin derisine sert geliyormuş şu an sıkınca öyle şeylerde yazıyodu nette ben aldım bir kaç kez sıktım dr kullanma dedi tek kullanımlık kullanıcaksın 4 aya dek dedi eşimede söylemedim sıktım diye bana çok kızar
burnu tıkalıysa senin bebişininde sürekli açık tut dr bize öyle dedi fizyolejik serum sık sık tekrarlanıcak burun deliğine yarısını çok soköadan dök diğer yarısınıda öbür deliğe açılıyor o zaman dr bize öyle tarif etti

ewet canım kayserideym 15-20 güne kadar taşınacağım ama sewmiştim burayı ama taşınıyoruz malesef
ewet hawalar çok soğudu gerçektende yaa ben melkgazideyim sen nerdesin peki cnm?

baktım canım saol cevap için bizim burada uyku tulumları 20 lira ayaklı var birde ayaksız hangisini tercih etmeli bilgisi olan varmı arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…