tşk ler cevaplar için.burun aspiratörleriyle başarılı olanlar varmı elle pompalananlardan
slm kızlar maşşlahh herkez burada.size bazı sorularım var
1)bebekleriniz burnunu nasıl temizliyorsunuz(ben burun aspiratörünü kullanamıyorum markası nuby siz ne yapıyorsunuz)
2)bebek için alıpta memnun kaldıgınız yad kalmadıgınız ürünler neler
3)bebeginize uyku tulumu giydiriyormusunuz (benimki akşamları üstünü ayagıyla tekmeliyip açıyor almayı düşünüyorum)
4(bebginize ek gıda ne zamn vermeye başlayacaksınız( cicibebe falan sebze çorbaları vs..)
çok soru sordum kusura bakmayın ama uzun zamandır giremiyorum kk ya bu sıralar misafirlerim çoktu
selam kızlarrr...
laylaylomcummm cnm geçmşşş olsunn
tşk ler cevaplar için.burun aspiratörleriyle başarılı olanlar varmı elle pompalananlardan
Pek işe yarar değil ancak sıvı olanları çekiyor katı olanları almıyor.katı olanları küçük kancalı iğnenin arkasıyla daha iyi alınıyor ve çok kolay oluyor....
bu kancalı iğneyi birinden daha duydum çok kolay oluyor diyor.bu sağlıklımı ve zararı olmazmı :uhm:
herkez orti bebe kullanıyormuş bizde mertte doktorumuz önermişti çok memnun kaldım bende birde okyanus suyu almak istiyorum o fışkırtarak sıkıyor taa derine kadar gidiyormuş serum fizyojiği sıkmak çok zor durmuyor bebekler önümüz kış ihtiyaçları almak lazım şimdiden
saol canım cwbın için opuyorumnanaktan bu inciri mutlaka deneyeceğmmmerhaba canım,
bebeklerin bu dönemde tükürük bezleri çalışmaya başlar, o nedenle salyalanırlar. bu ayda diş çıkarmazlar.
eğer bebeğini emziriyorsan, emziği tavsiye etmem. Çünkü bebeğin emme güdüsünü emzik ile giderdiğin zaman süt verirken zorlanırsın. Bu da bebeğin kilosunda düşüş demek. Ama mama veriyorsan zaten biberona çoktan geçilmiş demektir, emzik sorun olmaz.
süt yapıcı olarak 8-9 adet kuru inciri 5 bardak suda 10 dakika kaynatıyorsun, sabah akşam 1 bardak içiyorsun. 1 hafta boyunca içiliyor, ilk günden sütü artıran harika bir formül. Süt verirken kilo vermeye çalışmak sütün azalmasına neden oluyor. Bu nedenle emzirme dönemi sonunda kilo vermeye çalışmak gerekli. Ayda 1 kilonun üzeirnde bir kilo kaybı durumunda, atıklar süte de karışıyor ve bebek için son derece zararlı.
hııhıı baktımm cwp da attım cnmözeline bak tınmı
uyku tulumu almayı düşünüyorum bende elleri çok üşüyo yaaakızlar eşimin arkadaşı bücürük mağazasından tahaya mont almış tahanın montu var deyiştiricem bu gün sizce ne alıym fermuarlı battaniyemizde var uyku tulumu almaya gerek varmı sizce
ebru şallı tahta gibi oldu ya hiç sexsi gelmiyo bana ozan doğuluyla evliyken böyle kilolarla aklını bozmamıştı ozaman kilosu çok hoştu bende beğenirdim ama şu an yüzü bir garip oldu birde 34 bedenmiş 34 çocuk bedeni değilmi ya 36 olsa neyse
ben spora gitmiştim bir ara platesle 2 saatte yakacağın kaloriyi yürüyüş bandında 30 dakikada yakıyorsun plates sevmiyorum ben normal aerobik daha güzel bence
saol canım cwbın için opuyorumnanaktan bu inciri mutlaka deneyeceğmm
hııhıı baktımm cwp da attım cnm
uyku tulumu almayı düşünüyorum bende elleri çok üşüyo yaaa
yavsib canım ben aspratör kullanmadım daha hiç
alıpta memnun kalmadığım ürün olmadı hiçç
uyku tulumuda mutlaka almak istyorum bana kullanışlı geliyo çünkü kayseri çok soğuk burdan gidene kadar kaloriferler yanmassa onu gydrmem lazım
ek gıdayı ben azcık wermeye başladım ama daha erken tabi kakası değşince bıraktım wermedim daha 4. ayını doldurunca wercem
yasmin06 canım sen kayseridemisin bende kayseride yaşıyorum ne kadr soguk oluyor havalar degilmi memnun oldum bu arada buraları begeniyormusun
angelcım bende okyanus u hiç kullanmadım büyük oğlumda sordum doktoramuza ısrarla serum fizyolejik yeterli dedi ama geçen ay sağlık ocağına gittim orda 2 aylık bebek grip olmuş hemşireler annesine aldırdılar okyanus suyunu sıktılar bende sesimi çıkarmadım hiç ama baktım baya derine kadar fışkırtıyor çocuk rahatladı 4 aydan sonra kullanırız olmadı bende alayım
ewet canım kayserideym 15-20 güne kadar taşınacağım ama sewmiştim burayı ama taşınıyoruz malesef
ewet hawalar çok soğudu gerçektende yaa ben melkgazideyim sen nerdesin peki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?