ewet canım kayserideym 15-20 güne kadar taşınacağım ama sewmiştim burayı ama taşınıyoruz malesef
ewet hawalar çok soğudu gerçektende yaa ben melkgazideyim sen nerdesin peki cnm?
selam kızlar a.s.
baktım canım saol cevap için bizim burada uyku tulumları 20 lira ayaklı var birde ayaksız hangisini tercih etmeli bilgisi olan varmı arkadaşlar
merhaba nazocum bebişinin keyfi yerindemi bu gün:1hug:
yerinde canım çok şükür...
banyo yaptık şimdi uyudu uyandı. karnıda tok.
ondan iyisi yok :=)
sen nasılsın? Taha nasıl?
ne demek opuyorumnanaktan ben ayaklı almak styorum ama ayaklı pantolonları warya ileri geri yapınca ayakları kırılcak gbi oluyo sanki ayaksız alsammı ki diyorum kullananlar warsa hangsi ii oluyoo??
yavsb ben çalışmıyorum eşm burda çalışıyo cnm..
sen çalışıyomusunn
ne demek opuyorumnanaktan ben ayaklı almak styorum ama ayaklı pantolonları warya ileri geri yapınca ayakları kırılcak gbi oluyo sanki ayaksız alsammı ki diyorum kullananlar warsa hangsi ii oluyoo??
sen çalışıyomusunn
meraba arkadaşlar....geçen gün benim bebek hastalanmıştı....şimdide dünden beri emmiyor...sağıp biberonda verdim..içti ama beni emmiyor kafayı yiyecem bugün ..biraz zorladım..bu defada korktu...ne olduda birden emmeyi bıraktı anlamıyorum
sen çalışıyomusunn
canım ev taşıormuşsun okudm allah yardımcın olsun...
çok zor bebkle
stres kaynaklı sutun azalmış olabılır bana kalırsa mamaya başlama once sutunu artırıcak şeyleri dene..
tatlı
mercimekli pilav soğan
petibör biskivü vişne suyu
incir
mama paradan ziyade asla anne sütü gibi olmuyor
denedin baktın olmadı sutun yok o zman mama vermeye mecbursun aç bıramassın çocuğu
bebek emdikçe sut gelir merak etme
canım ev taşıormuşsun okudm allah yardımcın olsun...
çok zor bebkle
stres kaynaklı sutun azalmış olabılır bana kalırsa mamaya başlama once sutunu artırıcak şeyleri dene..
tatlı
mercimekli pilav soğan
incir
denedin baktın olmadı sutun yok o zman mama vermeye mecbursun aç bıramassın çocuğu
esmacım iyi diyosunda arkadaşımız zaten bisküvi veriyor bebeğine ve henüz 2 buçuk aylık bisküvidense mama daha iyi dr duysa verdiğini ne çok kızardı düşün
bnde onu diorum işte biskuvi vermek yerınee sutunu artırıcak şeyler denesın once bence mama ve biskividen once sütümü nasıl artırabılırım düşüncesi olsun..
çok strestende süt çekilor bizzat yaşadım
1 gun yedıklerıme dıkkat ettım sutun nerdeyse hiç gelmedi
ama oğluşumun beslenmesı herşeyden önmli sütüm gelıorsa yerimm
ama bazen problemlerden sutu kesılen anneler oluyor bebeklerı aç kalmasın dıe veriorlar ona saygı duyuyorumm ...
ama sut varsaa muhakkak çoğalırr ve bu ancak yemekla oluyor malesef...
dediklerimizi denesın olmassa mamaya geçsn bence
ben tüm bebekleri kendi bebeğim gibi düşünüyorum onlar minik ve masun bebeği ne zamandır bisküvi yiyo yazık belki arkadaşımız bilmiyo bizde sora sora öğrendik bunlarıbenim sütüm az olduğu için dr aptamil 1 önerdi 4 aya kadar
aldık dün ama eşime söylemştm oda unutup adını bebelac almış ama azıcık içti zorladım zorladım içmiyo belk zamanla alışıraptemil 1 i aldınmı canım
saol canım çok teş. edermmcanım ev taşıormuşsun okudm allah yardımcın olsun...
çok zor bebkle
tatlı
mercimekli pilav soğan
incir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?