2010 Temmuz Anneleri : )

ewet canım kayserideym 15-20 güne kadar taşınacağım ama sewmiştim burayı ama taşınıyoruz malesef
ewet hawalar çok soğudu gerçektende yaa ben melkgazideyim sen nerdesin peki cnm?

bende melikgazideyim evde hırkalarla oturuyorum sen çalışıyormusun burda

baktım canım saol cevap için bizim burada uyku tulumları 20 lira ayaklı var birde ayaksız hangisini tercih etmeli bilgisi olan varmı arkadaşlar

ne demek opuyorumnanaktan ben ayaklı almak styorum ama ayaklı pantolonları warya ileri geri yapınca ayakları kırılcak gbi oluyo sanki ayaksız alsammı ki diyorum kullananlar warsa hangsi ii oluyoo??

yavsb ben çalışmıyorum eşm burda çalışıyo cnm..
sen çalışıyomusunn

yerinde canım çok şükür...
banyo yaptık şimdi uyudu uyandı. karnıda tok.
ondan iyisi yok :=)

sen nasılsın? Taha nasıl?

bende çamaşır yıka ev süpür sil onlarla meşgulüm her gün aynı işler tahada bu gün güneşli beziyle yanlız yorganın ltına koydum tepinip duruyo çıplak olmayı neden seviyo bu bebekler acaba

bende kararsız kaldım bel ki almam fermuarlı baataniyesi de var onuda 20 ye almıştım sende al güzel oluyo her yerde satılıyo kayseridede vardır bence

aptemil 1 i aldınmı canım

meraba arkadaşlar....geçen gün benim bebek hastalanmıştı....şimdide dünden beri emmiyor...sağıp biberonda verdim..içti ama beni emmiyor kafayı yiyecem bugün ..biraz zorladım..bu defada korktu...ne olduda birden emmeyi bıraktı anlamıyorum

asla zorlama psikolojisine zararlı canım biberonla emse ne olurki sonuçta anne sütü dimi

canım ev taşıormuşsun okudm allah yardımcın olsun...
çok zor bebkle
stres kaynaklı sutun azalmış olabılır bana kalırsa mamaya başlama once sutunu artırıcak şeyleri dene..
tatlı
mercimekli pilav soğan
petibör biskivü vişne suyu
incir
mama paradan ziyade asla anne sütü gibi olmuyor
denedin baktın olmadı sutun yok o zman mama vermeye mecbursun aç bıramassın çocuğu
bebek emdikçe sut gelir merak etme

esmacım iyi diyosunda arkadaşımız zaten bisküvi veriyor bebeğine ve henüz 2 buçuk aylık bisküvidense mama daha iyi dr duysa verdiğini ne çok kızardı düşün

ben tüm bebekleri kendi bebeğim gibi düşünüyorum onlar minik ve masun bebeği ne zamandır bisküvi yiyo yazık belki arkadaşımız bilmiyo bizde sora sora öğrendik bunlarıbenim sütüm az olduğu için dr aptamil 1 önerdi 4 aya kadar

esmacım iyi diyosunda arkadaşımız zaten bisküvi veriyor bebeğine ve henüz 2 buçuk aylık bisküvidense mama daha iyi dr duysa verdiğini ne çok kızardı düşün

bnde onu diorum işte biskuvi vermek yerınee sutunu artırıcak şeyler denesın once bence mama ve biskividen once sütümü nasıl artırabılırım düşüncesi olsun..
çok strestende süt çekilor bizzat yaşadım
1 gun yedıklerıme dıkkat ettım sutun nerdeyse hiç gelmedi
ama oğluşumun beslenmesı herşeyden önmli sütüm gelıorsa yerimm
ama bazen problemlerden sutu kesılen anneler oluyor bebeklerı aç kalmasın dıe veriorlar ona saygı duyuyorumm ...
ama sut varsaa muhakkak çoğalırr ve bu ancak yemekla oluyor malesef...
dediklerimizi denesın olmassa mamaya geçsn bence

yasmin bende çalışmıyorum ev hanımıyım buyur gel beklerim birgün niye şimdiye kadar tanışmadık hay alllah

evet canımolumunekankayizsmile

burdaki butun bebekler bizim sayılır canım hepimiz herşeylerini paylaştık
ama ben senın sutunun azlığının nedenini çok iyi biliorummm
hergun burda nasıl zayıfladığını anlatıorsunn alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
inanki az yıyınce sut olmuyor...
sen doğum yaptığından beri yedıklerıne dikkat ediorsun o yuzden sutun azalıor
şekerli şeyler sut yapıor bulgur saoğan yapıor sen bunlardan birer kaşık yıorsunn klava: klava:
sende humana sitil tea iç
mercimekli pilav soğan ye
tatlı ye bak gör sut nasıl gelior
ayrıca kuru ıncır anne sutune dırek etki edıor ve zekak gelişiminde çook yardımcı kızlar ben hersabah 2 tane yıyorum

Maleseff bende mama veren annelerdenim..Hem anne sütü hemde mama alıyor..İlk başta hastane hemen mamaya yönlendirdi sütüm gelmeyince..E tabi mamayla biberondan gürül gürül gelmesine alıştı bebeğim..Mememi çok seviyor ama sözde doymayınca kıyamet kopuyor ama biliyorum ki hiç mamaya alışmasaydı elindeki imkanlarla yetincekti..Gerçi benim sütüm gerçekten az geçen sütümü sağdım iki memeden 30 cc çıktı...

bu arada dediklerim yanlış anlaşılmasınnn
bazı annelerde emzirme problemi oluşuor sıkıntıdan sut kesilebilior elbette mama ile buyucek o çucuklar benim yeğenlerımdende amamyla buyuyen var hiçbirinden geride kalmadı çok şükür ...
ama anne sütü var ise ondan yararlanmak en güzeli

aptemil 1 i aldınmı canım
aldık dün ama eşime söylemştm oda unutup adını bebelac almış ama azıcık içti zorladım zorladım içmiyo belk zamanla alışır
saol canım çok teş. edermm
sütüm azalmadı ama bebeği doyurmuyo yağsız sanırım brde geceleri yaatmadan önce sütüm hç olmuyo o dediklerini yerm brde öyle denerim yatmadan öncede mama vermek istedim dün içmedi bakalım belk alışınca içer Allah'a şükür sters sütüme değl bana yansıdı 1 hafta arayla kanamam oldu çok kötü bişi şu an onun stresi war canımm :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…