- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
günaydınlar
nasılsınız aralıklı girebiliyorum çalışmaya başladım off cok kötü çalışmak ya meleğimi cok özlüyorum ilk gün biraz yüzme bakmadı ama şimdi biraz daha iyiyiz sizler nasılsınız
günaydın canım ben de ayın 15inde çalışmaya başlayacağım uff ufff :gitme:çok zor olacak bu ayrılık
kız kardeşim benden 1 gun sonra 2 temmuzda doğum yaptı ben 1 temmuzda
onun kızının adıda ırmakk
hayırlı olsun güle güle büyütsün benle kardeşimin arasındada 26 gün var
adlarıyla büyüsünler inşallah,önce bize sonra vatana millete hayırlı bireyler olsunlar
yoo tombiş de değil aslında. bir tarafta 2 kıvrım diğerinde 3 tane. eşimin de aklına hemen kötü kötü şeyler geldi, kist gibi. Allah korusun. inşallah normal bir şeydir.
bende adet oluyorumm doğum yaptığımm günden itibarenn ablalarıma sorduğumda ben 1 sene olmadım diyo kimi 8 ay olmadımm diyoo ama ben oluyorummm 3 aydırr hatta düzene bile girdi
zeylandda 19,90 mış mesj geldi banada ondan biliyorum şu torba şeklinde planlardan bende almayı düşünüyorum gece çok açıyor üstünü birde şu astronot kıyafeti gibi olanlardan var bende uyku tulumu.günaydın herkese bendende :)
kızlar uyku tulumu alıcam, torba şeklinde olanlardan istiyorum daha rahat gibi geliyor bana. kollu almak daha iyi dimi, kolsuz alırsam kolları zaten açıkta yine üşüyebilir..?
bir de mont aldınız mı? bu ikisinden kullanan varsa bana marka yazabilir mi, nette pek bulamadım. sanırım dışarı çıkıp bakmak lazım..
kızlar ben başlayalaı çook oldu ama genden alışamadım onsuzluğa
masa üstü ekranımda resmı var gördükçe kitleniorum iş yapamıorummm
inanın zman geçincede alışılmıorrr dakka başı arıyorummm ...
malesef bu devirde 2 kişi çalışmayınca geçim çok zor
türkiye şartlarında evlatlarımızdan ayrı çalışıoruz rabbim yardımcımız olsun
günaydın canım ben de ayın 15inde çalışmaya başlayacağım uff ufff :gitme:çok zor olacak bu ayrılık
günaydın herkese bendende :)
kızlar uyku tulumu alıcam, torba şeklinde olanlardan istiyorum daha rahat gibi geliyor bana. kollu almak daha iyi dimi, kolsuz alırsam kolları zaten açıkta yine üşüyebilir..?
bir de mont aldınız mı? bu ikisinden kullanan varsa bana marka yazabilir mi, nette pek bulamadım. sanırım dışarı çıkıp bakmak lazım..
adlarıyla büyüsünler inşallah,önce bize sonra vatana millete hayırlı bireyler olsunlar
günaydın kızlar... kafam hala kazan gibi sempatiksalakcinni 2-3 gün daha devam eder buneyse en azından ayakta durabiliyorum...
ben ücretsiz izin aldım 6 ay çalışan annelere ve kuzularına Allah kolaylık versin.
uyku tulumu almak istiyorum bende ama uzun kollu olsa daha iyi olur sanki. dışarı çıkıp bakmam lazım.
benm uyku tulumunu örgüyle kayınvalidemin komşusu yapmıştı ama daha getirmedi gelince getirecek
kız ayarlasan bu kadar olurmuş annen ikiye bölündü heralde arka arkaya iki kızı doğum yapınca...kaydirigubbakcemile3
nasıl örcekmiş canım gelince bize resmini koy merak ettim:asigim:
günaydın kızlar.....
annemlerden geldim. mevlütümüzü yaptık çok güzel geçti.
bol bol da gezdim birkaç gündür ama hava çok soğuktu. inşallah oğluşu hasta etmem. gerçi heryere taksi ile gittim ama sanki burun biraz tıkanmış gibi.
kış çok zor yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?