2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın canım ben de ayın 15inde çalışmaya başlayacağım uff ufff :gitme:çok zor olacak bu ayrılık

kızlar ben başlayalaı çook oldu ama genden alışamadım onsuzluğa
masa üstü ekranımda resmı var gördükçe kitleniorum iş yapamıorummm
inanın zman geçincede alışılmıorrr dakka başı arıyorummm ...
malesef bu devirde 2 kişi çalışmayınca geçim çok zor
türkiye şartlarında evlatlarımızdan ayrı çalışıoruz rabbim yardımcımız olsun

Lütfen karşılıklı atışmaya ikili diyaloglara girmeyin rica ediyorum.Ceza alabilirsiniz kızlar.
İyi paylaşımlar dilerim.

günaydın kızlar... kafam hala kazan gibi sempatiksalakcinni 2-3 gün daha devam eder bu neyse en azından ayakta durabiliyorum...
ben ücretsiz izin aldım 6 ay çalışan annelere ve kuzularına Allah kolaylık versin.
uyku tulumu almak istiyorum bende ama uzun kollu olsa daha iyi olur sanki. dışarı çıkıp bakmam lazım.

karnım aç... annem olsa kahvaltı hazırlasa...1no2:

Son düzenleme:
yoo tombiş de değil aslında. bir tarafta 2 kıvrım diğerinde 3 tane. eşimin de aklına hemen kötü kötü şeyler geldi, kist gibi. Allah korusun. inşallah normal bir şeydir.

canım benim kızımında aynen söylediğin gibi bi taraftaki boğum2 diğeri 3 umarım önemli bişiy değildir bende ssoracağım gittiğimde.

bende adet oluyorumm doğum yaptığımm günden itibarenn ablalarıma sorduğumda ben 1 sene olmadım diyo kimi 8 ay olmadımm diyoo ama ben oluyorummm 3 aydırr hatta düzene bile girdi

bende ilk aydan itibaren adet oluyorum ilk ay baya yoğundu 2. ay çok az geldi ama hemen adet olmak daha iyyimiş annem öyle söyledi :)))

zeylandda 19,90 mış mesj geldi banada ondan biliyorum şu torba şeklinde planlardan bende almayı düşünüyorum gece çok açıyor üstünü birde şu astronot kıyafeti gibi olanlardan var bende uyku tulumu.
mont olarakta yine astronot kıyayeti diyorum ben ona onlardan var bir tane 1 tane kapşonlu swet var birtane kadife birde polar var bunların hepsinin içi penye yoksa yakar sanırım. sanırım bunlar yeter ha birde yagmurluk gibi ince bişiy var bunların çogu hediye geldi. kanzın ürünleri çok iyi kaliteli beğeniyorum ben kanz ın ürünlerini.

benimde ayın 18 inde bitiyor iznim ama bırakacak kimsem olmadığı için ben çalışmayacağım artık kemerleri sıkacağız bizde 6 ay daha ücretsiz izin alırım yada çıkarım (

günaydın canım ben de ayın 15inde çalışmaya başlayacağım uff ufff :gitme:çok zor olacak bu ayrılık

gerçekten çok zor allah yardımcınız olsun ben o uyurken bile özlüyorum.

günaydın herkese:)

ben de uyku tulumu alıcam ama kollu olsa daha iyi olur gibi geliyo.
montta ben de kararsızım bilmiyorumkismile

benm uyku tulumunu örgüyle kayınvalidemin komşusu yapmıştı ama daha getirmedi gelince getirecek

kız kardeşim benden 1 gun sonra 2 temmuzda doğum yaptı ben 1 temmuzda
onun kızının adıda ırmakk

kız ayarlasan bu kadar olurmuş annen ikiye bölündü heralde arka arkaya iki kızı doğum yapınca...kaydirigubbakcemile3

adlarıyla büyüsünler inşallah,önce bize sonra vatana millete hayırlı bireyler olsunlar

ne güzel dua, amin:Saruboceq:

canım migren bende de var ve hamileyken hiç atak geçirmemiştim.
geçen hafta benim 3 günde paçavraya çevirdi.çok zor çok. geçmiş olsun bi daha da gelmesin inş.

benm uyku tulumunu örgüyle kayınvalidemin komşusu yapmıştı ama daha getirmedi gelince getirecek

nasıl örcekmiş canım gelince bize resmini koy merak ettim:asigim:

kız ayarlasan bu kadar olurmuş annen ikiye bölündü heralde arka arkaya iki kızı doğum yapınca...kaydirigubbakcemile3

nasıl örcekmiş canım gelince bize resmini koy merak ettim:asigim:

canım kardeşim erken doğum yaptı bebişi 2 kilo doğdu o yüzden annem beni bırakıp oraya gitmek zorunda kaldı ben zaten iiydim bebekte iidi
bana kayınvalidem baktı onlara emanet etti ama her gün arıyordu kızım gelemedım kardeşinle ilgilenıorum senle ilgilenmıorum die sakın üzülme diye çok üzüldü annem
ama kardeşimin daha çok ıhtıyacı vardı 2 kılo bebek bakımı çook zor

tamm canım gelsin çeker koyarım ormüş bitirmiş getirmedi daha ama yaptım dedi

günaydın kızlar.....

annemlerden geldim. mevlütümüzü yaptık çok güzel geçti.

bol bol da gezdim birkaç gündür ama hava çok soğuktu. inşallah oğluşu hasta etmem. gerçi heryere taksi ile gittim ama sanki burun biraz tıkanmış gibi.

kış çok zor yaaaaa

ayyy ben bu gece rüyamda miskaprisi gördüm.

kızın yüzünü bile görmeden rüyama girdi hatta eşide vardı yanında.

hayırlara çıksın inşallah..

gunaydı canımm ...
evet yazın çok sıcağını çektk ama en azından rahattık şimdi ne giydirsek ne ortsek ne yapsak derdine düştükk iiki yaz annesi olmuşum

kızlar bişey soracağım size.

kaç numara bez kullanıyorsunuz ve ne marka birde bebişlerin kilosu ne?

biz prima üç kullanıyoruz ama her kakada sırtına geçiyor kuzeyin deli olacağım. öğle biriktirerekde yapmaz günde birkaç kez yapar ama geçiyor.

geçmesi bişey değil hasta olacak çocuk giydir çıkar.

büyük mü geliyor küçük mü çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…