2010 Temmuz Anneleri : )

ayyy ben bu gece rüyamda miskaprisi gördüm.

kızın yüzünü bile görmeden rüyama girdi hatta eşide vardı yanında.

hayırlara çıksın inşallah..

kız valla bende gördüm
buralarada uğramıorrr merak ettim
hayırdır inşallah
neden girdi bu kız rüyamıza

bahar bende 3 kullanıorum 1 haftadır bizdede çıkıor bu bez bıtsın buyuğe geçicem bende

günaydınlar
birazdan kızımı doktora götürcez, bacak boğumları kafamıza takıldı bir kere. inşallah bir şey çıkmaz.
sabah artık kombiyi yaktık. evin içi de serinledi. en düşükte gece gündüz çalışsın bakalım. sabahtan beri de üzerimde bir kırgınlık var, burnum da akıyor biraz ( hasta olcam diye korkuyorum..

hawalar aşırı soğuk eşim hasta ben olcam galba
bebeğe ne gydrsem şaşırdım kaloriferleride yakmadılar daha

off yaaa Jokerden sipariş vermiştim az önce kargo geldi.lojmandan içeri almıyorlar gidip aldım.orada adamların yanında kontrol edemedim tam mı diye eve geldim bir açtım 4 üründen 2 si yok,zabıt da tutturamadım doğal olarak.Jokerde telefonlara bakan da yok off offf

cnm ben prima 3 numaraya geçtim bebeginin bezi büyük oluyo olabilir yada bebiş kakasını yapmıştır bilmeden siz kucaga alıp pişpişlemişsinizdir kakası yayılıp sırtına çıkmış olabilir kaydirigubbakcemile3 bizim başımıza da geldi o sempatiksalakcinni eger öle bişe yapmadım diosan bezin cirtcirtlarini biraz daha gerdir :teytey:

dikkat et canımm..
sıcak şeyler iç...
eşinle aynı odada bulunmamaya çalışş bebişede falza yaklaştırma

canım kucağıma almadım yaparken sesi geliyor çünkü daha dikkat ediyorum o zaman dur bakam olmadı bir büyük daha denerim

aynen canım bizimde kaloriferler yanmıyor daha. ufo alacağım bende altını açarken falan yakarım.

sizede geçmiş olsun bebişlerden uzak olsun hastalık...

tulumdan söz açılmışken siz birde buna bakın :)

Eklentiler

• $Bezelyeli-bebek-uyku-tulumu-vert-291x300.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 14

bende huggies 3 kullanıyorumm bizimkii halen kabız olduğu için kakasıı taşmıyoo ama çişitaşıyoo aksinee halbukii güzell de oluyoo tam üzerinee anlayamadımm bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…