selam tünaydın kızlar
sabahtan beri arda susmuyor mert durmuyor offff offfff kahvaltı bile yapamadım şimdi ayağımda sustu canım sıklmasın die bakıyorum buraya boş gözlerle
size bişi anlatıcam ben pazar günü hastalandım tavuk zehirledi sanırım gözümü bile açamadan baygın şekilde yattım 2gün ne yemek ne içmek bir lokma bile yesem geri çıktı lafın kısası benim sütüm tamamen kesilmişti ama dün baktım tişordumda süt lekeleri var anne sütünde dinlenmeninde nekadar etken olduğunu anladım ben 2ci doğumumda hiç dinlenemedim ablamla 20 gün aralıkla doğum aptık annemin bana yardımı olmadı ee bende 2 çocuk üstelik biri büyük hareketli sütüm toptan kesildi süt yapsın die yediklerim boşa gitti anca kilo oldu işin sırrı dinlenmekteymiş 2 gün hiç yemek yemememe rağmen sütüm geldim kendi kendine dinlenince vucut
selam tünaydın kızlar
sabahtan beri arda susmuyor mert durmuyor offff offfff kahvaltı bile yapamadım şimdi ayağımda sustu canım sıklmasın die bakıyorum buraya boş gözlerle
size bişi anlatıcam ben pazar günü hastalandım tavuk zehirledi sanırım gözümü bile açamadan baygın şekilde yattım 2gün ne yemek ne içmek bir lokma bile yesem geri çıktı lafın kısası benim sütüm tamamen kesilmişti ama dün baktım tişordumda süt lekeleri var anne sütünde dinlenmeninde nekadar etken olduğunu anladım ben 2ci doğumumda hiç dinlenemedim ablamla 20 gün aralıkla doğum aptık annemin bana yardımı olmadı ee bende 2 çocuk üstelik biri büyük hareketli sütüm toptan kesildi süt yapsın die yediklerim boşa gitti anca kilo oldu işin sırrı dinlenmekteymiş 2 gün hiç yemek yemememe rağmen sütüm geldim kendi kendine dinlenince vucut
Bizim bugün 3.ayımız doluyor.....:)))))
vay be...
maşallah maşallah
daha dün gibi kalp atışlarını dınlemekten bahsedıorduk
2li tarama 3 li tarama cinsiyet şeker yüklemesi ebeğin kilosu derkennn 3 aylık oldular maşallah butun bebişlere
Bizim bugün 3.ayımız doluyor.....:)))))
vay be...
valla yaaa...onu bırak ben eşime diyorum biz ne zaman 2.çocuğa karar verdik de oldu diye..
daha dün gibi..konuşurduk olsun mu olmasın mı diyeee????sempatiksalakcinni
zaman gerçekten çabuk geçiyor:hulya:
valla eşim kendi korunuo geri çekme yöntemi ile ama ben tırsıyorum açıkçası
umarım bana bir süpriz yapmazeyvahedigeldismileherşey onun elinde ama benden korunmamı istemio spiral hap v.b şeleri istemiyortsositosositozaten bende kullanma taraftarı değilim:lepi:
:1shok:abowwcanım kkda bunla ilgili topik var nerdeyse herkez bu yontemle hamiş kalmış
çok az kişi faydasını görmüş
o yonteemden çok korkuyorum ben..
ne yapıcaz hiç bilmiorummm
en iyiysi kanka gibi yaşamak :) delikafadulden
:1shok:aboww
ama şöle bir durumda var 1.5 yıllık evliyim hep bu yöntemle korunduk çok şükür bişi olmadı.ancak çocuk vermeye karar verdiğimizde bıraktık o yüzden eşimden korkmuyorum:kedi:
o zaman her an 2011 annesi olabilirim imdattttttttttttttttttttttttteyvahedigeldismilebende öyle korunduğum zamanlar olduuu ama şimdi herkez yenı doğum yaptın rahım açık olur şu bu dior korkuyorum o yüzden şimdi hamile kalma riskimiz daha yüksekmiş
o zaman her an 2011 annesi olabilirim imdattttttttttttttttttttttttteyvahedigeldismile
kocamı akşam sorguya çekmem lasım eyvahedigeldismile
Slm kızlar...Benim oğlum gece 3.30 da uyumaya alıştı o saatten önce uyumuyor kafayı yiyecem..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
rabbim olamayan herkeze nasip etsin..
ama bizi görmesin şimdilikk..
çok zor olurr ayşe nasıl zorlanıor ikizlere bakarken kızın hali kalmıorr biz ne oluruz bir düşünnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?