canım ben oğlum 11 aylıkken 2ciye hamile kalmışım haberim yok üstelik benim kocam korunuyordu benim korunmamı istemiyordu ama bak sonunda nur topu gibi evladım oldu çok şükür sağlıkla oldu ama hem hayat şartları hem benim açımdan çok zorlanıyoruz ilersi için daha zor masrafları artıcak iyi eyitim alsınlar istiyorum ama imkanlarımız neyi göstercek bilemiyorum yani bunu yazmayı utanıyorum ama boşalmanın hemen öncesinde zevk suyu die bişi var onlarda bile hamile kala oranın çok yüksek ilk1 yıl çünkü rahim kanalların açık ve müsait hamilliğe benim eşimde kondomu sonrasında takıyordu :kedi: ve biz zevk suyunun azizliğine uğradık evlat sevgisi çok güzelde psikolejim alt üst artık yorgunluktan yetememekten hiçbirşeyi yettirememekten
dikkat et canımm..
sıcak şeyler iç...
eşinle aynı odada bulunmamaya çalışş bebişede falza yaklaştırma
aynen canım bizimde kaloriferler yanmıyor daha. ufo alacağım bende altını açarken falan yakarım.
sizede geçmiş olsun bebişlerden uzak olsun hastalık...
ne yapılabılır acabaa ...
acaba 3 tede uyutmayıp dağıtsan uykusunuu gün içinde uyusaa
yani senin uykusunu şaşırtman lazım sanırım çook zor yoksa
benkide gece saat başı uynıyor
allahıma hiç isyan etmedim sağlıklı zeki çocuklar nasip etti bana ama bazen böle peş peşe olcağına ikiz olsaydı diyorum ikisi bir yedirir uyutur ikisi bir ek gıdaya geçer ikisi bir bezden kurtulurdu minik bebek bakarken evde hareketli ilgi isteyen herşeye ağlayan heryeri dağıtan çocuğa bakmak çok zor üstelik oda henüz küçük ve kardeşi bilmeden zarar veriyor hem kontorol etmekten laf anlatmak bunalıyorum bazen ama olsun bunada şükür allahtan geldi hayırlısı buymuş
bende çok görüyordum burda ki arkadaşlıklar o kadar gerçekkki hepiniz kardeş gibi dost gibi oldunuz bu çok etkiliyor..ayyy ben bu gece rüyamda miskaprisi gördüm.
kızın yüzünü bile görmeden rüyama girdi hatta eşide vardı yanında.
hayırlara çıksın inşallah..
zaman çabuk geçiyor yaaaa ama istemiyorum bu kadar hızlı akmasa olmaz mı yaaa...akannehirmaşallah maşallah
daha dün gibi kalp atışlarını dınlemekten bahsedıorduk
2li tarama 3 li tarama cinsiyet şeker yüklemesi ebeğin kilosu derkennn 3 aylık oldular maşallah butun bebişlere
dün gece eşim ne zaman regl olacağımı zamanının geçip geçmediğini sordu telaşla hemen telefonuma baktım her ay not tutuyorum regl tarihimi dedim 2-3 gün var daha...valla eşim kendi korunuo geri çekme yöntemi ile ama ben tırsıyorum açıkçası
umarım bana bir süpriz yapmazeyvahedigeldismileherşey onun elinde ama benden korunmamı istemio spiral hap v.b şeleri istemiyortsositosositozaten bende kullanma taraftarı değilim:lepi:
bu çok feciiiiiiii....Slm kızlar...Benim oğlum gece 3.30 da uyumaya alıştı o saatten önce uyumuyor kafayı yiyecem..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
allahıma hiç isyan etmedim sağlıklı zeki çocuklar nasip etti bana ama bazen böle peş peşe olcağına ikiz olsaydı diyorum ikisi bir yedirir uyutur ikisi bir ek gıdaya geçer ikisi bir bezden kurtulurdu minik bebek bakarken evde hareketli ilgi isteyen herşeye ağlayan heryeri dağıtan çocuğa bakmak çok zor üstelik oda henüz küçük ve kardeşi bilmeden zarar veriyor hem kontorol etmekten laf anlatmak bunalıyorum bazen ama olsun bunada şükür allahtan geldi hayırlısı buymuş
kesinlikle sütü getiren dinlenme bence de..ne yediğimiz yemekler ne de psikoloji...selam tünaydın kızlar
sabahtan beri arda susmuyor mert durmuyor offff offfff kahvaltı bile yapamadım şimdi ayağımda sustu canım sıklmasın die bakıyorum buraya boş gözlerle
size bişi anlatıcam ben pazar günü hastalandım tavuk zehirledi sanırım gözümü bile açamadan baygın şekilde yattım 2gün ne yemek ne içmek bir lokma bile yesem geri çıktı lafın kısası benim sütüm tamamen kesilmişti ama dün baktım tişordumda süt lekeleri var anne sütünde dinlenmeninde nekadar etken olduğunu anladım ben 2ci doğumumda hiç dinlenemedim ablamla 20 gün aralıkla doğum aptık annemin bana yardımı olmadı ee bende 2 çocuk üstelik biri büyük hareketli sütüm toptan kesildi süt yapsın die yediklerim boşa gitti anca kilo oldu işin sırrı dinlenmekteymiş 2 gün hiç yemek yemememe rağmen sütüm geldim kendi kendine dinlenince vucut
canım işin çok zor allah yardımcın olsun..
ben evlendiğimden beri yani 4 yıldır hapla korunuyordum, bıraktığım ay hamile kaldımdelikafadulden
üstelik burda okuduklarımdan etkilenip zaten 3-5 ay sonra olacak diye kendimi şartlamıştım hiç beklemiyodum.
şimdi de süt korur falan diye planlamadığım birşey yaşamak istemiyorum.
gerçi biz de 1 aydır ayrıyız kocamla korkulacak bir durum yok ama gidince çaresine bakacağız.
ben iğneyle ilgili olumsuz yorumlardan dolayı ve vücudumda yabancı madde istemediğim için eşimden korunmasını isteyeceğim.:umursamaz:
bakalım ne diyecekkafamçokkarıştı
sağol canım benim
erkekler korunmayı vermiyorlar benim adam son dakka takardı kondumu sonunda kendiside son dakka gölü yedivalla be bu hafta spiral taktırıcam randavümü aldım bakalım canım acıcak mı bi gol daha yiyemen doğrusu elimde olsa adamla yaşarım kerdeş gibi ama obana kardeş gözüyle bakmıyormuş açıkladı bana aşıkmış kaydirigubbakcemile3
çok haklısın ayşecim benimde ilk bebemde şakır şakırdı sütlerim ben sandım ki bundada böle olcak sağma makinasına dünyanın parasını ödedim saklama poşetleri göğüs ucu kremleri göğüs kalkanı vs ama bak aynı anneden aynı mikrarda süt gelmedi arda bebek şanssız çıktı süt konusunda allaha çok şükür yinede bu mamalar var eskisi bibi inek sütü vermiyoz bebelerize yada ne biliimm alma imkanımız var mamaları alamayıpta nişaştayla büyümek zorunda kalanlar var yinede şükür
ikizlerde tek başınaysan kesinlikle ikisi aynı anda beslenip alt alınamıyor..
önce biri sonra biri..tabi aynı anda acıkıp ağlarlarsa birini beslediğin sırada öteki ciyak ciyak bağırıp ağlayarak evi inletiyor..sürekli birini kaldır ötekini yatır pozisyonunda oluyorsunuz..
sağol canım benim
erkekler korunmayı vermiyorlar benim adam son dakka takardı kondumu sonunda kendiside son dakka gölü yedivalla be bu hafta spiral taktırıcam randavümü aldım bakalım canım acıcak mı bi gol daha yiyemen doğrusu elimde olsa adamla yaşarım kerdeş gibi ama obana kardeş gözüyle bakmıyormuş açıkladı bana aşıkmış kaydirigubbakcemile3
ikizlerde tek başınaysan kesinlikle ikisi aynı anda beslenip alt alınamıyor..
önce biri sonra biri..tabi aynı anda acıkıp ağlarlarsa birini beslediğin sırada öteki ciyak ciyak bağırıp ağlayarak evi inletiyor..sürekli birini kaldır ötekini yatır pozisyonunda oluyorsunuz..
sen yine çok güçlüsün ayşeciğim maşallah sana benim kuzeninde ikizleri oldu 2 yaşları doldu 3 geliyorlar hala annesiyle yaşıyor kendi evine taşınmaya korkuyor bakamam die herşeyi yıkış annesine ikizlerle o ilgileniyor kendisi arkadaşlarınla gün peşinde sen güçlüsün ama ikizin güzel yanı ikisi bir büyüyecek dağıtacak sonra laftan anlıyacak yaşa gelicekler benim büyüğüne yemek yediriken arda yı kucağımda tutuyorum ardaya sütünü içirirken mert oyna benle die ortalığı yıkıyorkaydirigubbakcemile3 üstelik mertte öğlen yemeği yapmam lazım keşke onada bi mama çalkasam da doysa
ay kendimi herşeye karışan bilmiş kaynanalar gibi hissediyorum ama okuyunca karışmadan da duramıyorum ...
spiral taktırmıştım bende 4 ay geçti sürekli lekelenmelerim oluyordu regler bitmiyordu her an kanama oluyordu günlşerim şaşmıştı en kötüsü ilişki sırasında canım acıyordu sanki batıyormuş gibi kaç kere dr.gittiysem alışma dönemi bekle sabret alışacak bünyen diyordu en sonunuda 7 ay doldu yeter dedim ya bu ne gittim polikliniğe dedim al şunu ..yok ben sana fitil vereyim bak alırsak hamile kalırsın al dedim ya istemiyorum...hissetmedim bile nasıl aldığını pıt diye geldi....
takmasıda kolay çıkarmasıda annemde 5 senedir var hiçbir şikayeti yok herkeste aynı etkiyi yapmaz...
bu arada çok konuşuyorsam özelden uyarın beni çekilirim bi kenara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?