2010 Temmuz Anneleri : )

arkadaşlar ,ben bir de kefir ilavesi dışında sulandırarak keçi sütü de vermeye başladım arasıra..anne sütüne en yakın besin diye..çok vermiyorum çünkü fazlası folik asit eksikliği yapıyormuş...

kendı adıma konuşim şekerimm
ben yorumlarından memnunum
annemde çok çekmiş spralden takma dior bana ablamda
ama kimisde çook memnun

e biz de sana soru sormayalım o zaman huricik:))
sen paylaş bizimle yaşadıklarını hee:mymeka:
ben de böyle bi sürü hikaye duydum spiralle ilgili o yüzden istemiyoruö:umursamaz:

ben de içiyorum keçi sütü.
annem verelim dedi bebeğe ama ben istemedim.
sen ne kadar veriyosun mesela

bebişlerinizi hava aldırmaya çıkarıyormusun hergün? ya da kaç günde bir? hep evde sanki daral geliyor.dışarı çıkınca rahatlıyor uyuyor ya arabasında pek bir güzel oluyor..

anca hafta sonları çıkıyoruz eşimle sıpaları alıp ta...gün mü o da ne ??
hafta içi çöp dökmeye,sakız almaya bile çıkacak durumum olamıyor :))

aynı bende sen in gibiyim ayşecim haftasonunu dörtgözle bekliyorum ancak ozamn gün ışığı görüyorum ondada hayin kaynana hep kocama kendi işlerini yıkıyor bana yine ev hapsi kalıyor evim 5ci katta asansörü yok yani 2 bebekle çıkmak istesem bile bu imkansız evde bişi bitse kocama muhtacım

ben de içiyorum keçi sütü.
annem verelim dedi bebeğe ama ben istemedim.
sen ne kadar veriyosun mesela
120 cc günde 1 kez..60 cc si keçi sütü 60 cc si kaynatılıp soğutulmuş su..kalsiyum oranı anne sütündekinden daha fazlaymış..

benim evim de 4. katta ve asansörsüz..dışarı çıkarken eşim ana kucağında ikisini taşıyor..ben artık taşıyamıyorum ikisini..çünkü çok ağırlaştılar..

delikafaduldendelikafadulden
bbizdede aynı korkular naapcaz bilmem.. :sm_confused:
ayyy bizde böyle korunuyoruz... :kedi: çok tırstım şu ann bende eyvahedigeldismile
şuan bi ara kanama geçryorumm sanırımm daha değilmdirrr...:bbo:
kocama akşam tekrar sormam lazım eminmsn kendinden diee:mymeka:
cuma günüde hemen gidp spiral taktırıcam böylece rahatlıycam a.s

ben de spiral taktırmak istiyorum çünkü kocama ve onun korunmasına güvenemiyorum.zaten kızıma da onun dikkatsizliği yüzünden daha 3 aylık evliyken hamile kaldım.

dün akşam çok sinir etti beni kızın gaz sancısı tuttu ben de rezene hazırladım ama elim pislendi çocuğu eşim kucağına verdim biberonla azcık tut elimi yıkayıp gelcem dedim.benimki de gitmiş oturmuş bilgisayar başına internette oyun oynuyor taş atmaya uğraşıyor.kız kucagında ağlıyor ağzına biberonu vermek yokkkk.ben de bir hışım aldım kızımı kucağından konuşmadım da gece

sabah da gelmiş kızımın başına ne güzel gülüyor diyor ben altını alırken.ben de dedim bebekler güler ama bilgisayar oyunları gülmez.bebeklerde ancak emek verene güler dedim.

deli etti beni yaaaa klava:

merhaba kızlar,
yanlış anlamayın ama burayı en çok bu yüzden seviyorum. aaa bizdede böyle dediğim zamanlar. kendimi yalnız hissetmiyorum o zaman ..ağlayınca bi emdir bakalım diyo her kim varsa yanımda.. ağlayıncada elime tutuşturuveriyolar bebişimi. annesi susturur diye akannehir
gülücükelr atarken herşey hoş tabii. beni arayan yok :sinifsinif:

öğretmenim güzel laf diyivermissin
tşk ederim cnm

benm eşimde susturamadığı yerde esma bu açmı dıor hemen :):)

o da birşey mi benim annem taaa 1500 km öteden telefonda ağladığını duyunca o çocuğa meme ver diyooo delikafadulden

burayı bende bu yüzden sewyorum sewinçlermiz üzüntülerimiz aynıı olumunekankayizsmile
benmde eşim bakıyor bebeğe ama ağlayınca bu çocuğa bak diyo hemen werio çocuğa kızınca neden bağırıyosun küüçücük çocuk ne anlar bidaa ona bağırmanı istemiyorum falan fılan dıyo bende sınırlenıyorum :1closedeyes: o sadece senın çocuğun değıl sewrım yerı gelıncede kızarım senın ne kadar kızmaya hakkın varsa benımde war çocuğu şımdıden böyle şımartırsınız yok bağırma kızma falan dıye sonrada sız anneler şımartıyorsunuz dıyosunuz dedım sesını çıkarmadı...:umursamaz:

sende ıyı demışsın cnm bebeğe emek wermezler ama herşeydede söz hakları olur nedense....:mymeka:

iiki kocişler okumuyor burayı ...
birlik kurmuşsunuz derler : ) herkezin derdi aynı yerden kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…