delikafaduldensırnaşık şeypofff ya büyük oğlanı uyuttum yatırdım ama arda uyumuyor ayağımda uyuyor indiriyom uyanıyor afedersiniz totom yatsı oldu düzleşti 2 senedir çocuk sallıyom koltuk çöktü be kaydirigubbakcemile3 2 senedir mok temizliyom dahada en az 2 veya 3 sene temizliycem hemde hiç izinsiz pados saati yok tatili yok bayramı yok al gene uyudu ayağımda o uyuduğunda biberonları yıkıyım diyorum indiriyom uyanıyo kim yıkıcak onları cinler periler mi birazdan acıkacak ucu yine ona dokunuyor
pofff ya büyük oğlanı uyuttum yatırdım ama arda uyumuyor ayağımda uyuyor indiriyom uyanıyor afedersiniz totom yatsı oldu düzleşti 2 senedir çocuk sallıyom koltuk çöktü be kaydirigubbakcemile3 2 senedir mok temizliyom dahada en az 2 veya 3 sene temizliycem hemde hiç izinsiz pados saati yok tatili yok bayramı yok al gene uyudu ayağımda o uyuduğunda biberonları yıkıyım diyorum indiriyom uyanıyo kim yıkıcak onları cinler periler mi birazdan acıkacak ucu yine ona dokunuyor
kızlar biz bu akşam eşimle ot ağırlıklı beslences ıspanak semiz otu amerikan salatası pilav bir yandan yemek pişiriyom biyandan bizim sıpayı sallıom ikidebilir mızlıyo bi yandan çorba içmeye uğraıom bi yandan ev, topluom bi yandan da yemekteyizi izliomsempatiksalakcinni
ene kopcak bi yerlerimmmmbilmiyorumkismile
uyumadı gitti anasını satayım bugün..
uyuyor da 20 dk yarım saat en fazla..
bırde uyuyup süt içmeyen modelı var oda bende(
bir kere açıktıgını görmedım. zorla emzirmeye çalışıyorum. zorlaaaaaaaaaaa.
psikolojım bozuldu valla
cnm gögüslerin şiş falan mı ondan da emmiyor olabilir sağ istersen yumuşat göğsünü
şu hafta içi gelen misfirleri anlamıyorum bide sipariş ediyorlar çaya çorbaya geliyoruz diye insAfsızlar düşünmüyorlar bu kadın daha kendi bile yemek yememiş of sabır vallakötükedihüso
denizcim bizim bebekte öyle 1 saat sallıyorum sonra 20 dk uyuyo kalkıokafamçokkarıştı
bırde uyuyup süt içmeyen modelı var oda bende(
bir kere açıktıgını görmedım. zorla emzirmeye çalışıyorum. zorlaaaaaaaaaaa.
psikolojım bozuldu valla
uyumadı gitti anasını satayım bugün..
uyuyor da 20 dk yarım saat en fazla..
cnm gögüslerin şiş falan mı ondan da emmiyor olabilir sağ istersen yumuşat göğsünü
bende aynışeyleri yaşadım ama hiç pes etmedim ama şimdi seviyorum emzirmeyi oğlumla aşk yaşıyoruz resmen:kedi:lk başlarda gögüslerim çok yara oldu çok ağladım emzrrken ondanmı ne ben emzirmeyi hiç sewmiyorum ya biz doğurduk babalarıda emzirseyd keşke sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
benmkide bi ara öyle yapıyodu doktora gttim doktor aç olduğundan emin ol tok bebek yarım saatten fazla uyur demşt belki karnı acıkmış olablr prensesin..:icecream:
lk başlarda gögüslerim çok yara oldu çok ağladım emzrrken ondanmı ne ben emzirmeyi hiç sewmiyorum ya biz doğurduk babalarıda emzirseyd keşke sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben emzırmeyı cok sevıyorum ama emecek bebek yok.benım ınadıma yapıyor sankı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?