2010 Temmuz Anneleri : )

pofff ya büyük oğlanı uyuttum yatırdım ama arda uyumuyor ayağımda uyuyor indiriyom uyanıyor afedersiniz totom yatsı oldu düzleşti 2 senedir çocuk sallıyom koltuk çöktü be kaydirigubbakcemile3 2 senedir mok temizliyom dahada en az 2 veya 3 sene temizliycem hemde hiç izinsiz pados saati yok tatili yok bayramı yok al gene uyudu ayağımda o uyuduğunda biberonları yıkıyım diyorum indiriyom uyanıyo kim yıkıcak onları cinler periler mi birazdan acıkacak ucu yine ona dokunuyor

Son düzenleme:
delikafaduldensırnaşık şey

kızlar biz bu akşam eşimle ot ağırlıklı beslences ıspanak semiz otu amerikan salatası pilav bir yandan yemek pişiriyom biyandan bizim sıpayı sallıom ikidebilir mızlıyo bi yandan çorba içmeye uğraıom bi yandan ev, topluom bi yandan da yemekteyizi izliomsempatiksalakcinni

ene kopcak bi yerlerimmmmbilmiyorumkismile

Allah yardımcın olsun canım biz bi tanesiyle uğraşamıyoruz Allah sabır wersin sana...olumunekankayizsmile

kafamçokkarıştı :bbo: kolay gelsin cnmmm...
bende alışwerşe çıktım ewe geldm çocuğu uyutmaya çalıştım kahwaltı bile yapmamıştım 3 gibi eşim bişiler getirmiş onları atıştırdım o çocuğa bakarken sonra kalktım ewi topladımyemekleri koydum akşamada msafr warr üfffffffff akannehir akannehir akannehir
del olcam yaaa -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

şu hafta içi gelen misfirleri anlamıyorum bide sipariş ediyorlar çaya çorbaya geliyoruz diye insAfsızlar düşünmüyorlar bu kadın daha kendi bile yemek yememiş of sabır vallakötükedihüso

denizcim bizim bebekte öyle 1 saat sallıyorum sonra 20 dk uyuyo kalkıokafamçokkarıştı

bırde uyuyup süt içmeyen modelı var oda bende(

bir kere açıktıgını görmedım. zorla emzirmeye çalışıyorum. zorlaaaaaaaaaaa.

psikolojım bozuldu valla

cnm gögüslerin şiş falan mı ondan da emmiyor olabilir sağ istersen yumuşat göğsünü

cnm gögüslerin şiş falan mı ondan da emmiyor olabilir sağ istersen yumuşat göğsünü

yumuşakta olsa emmıyor.

inatlaşıyoruz resmen. cocugunda psikolojısı bozulacak. ben vermeye calışıyorum. o almıyor .((

cok üzüluyorum. şöyle cökur cökur emen bı cocugum yok.

5 saat emmeden durur mu bı bebek benım kı duruyor.ve aglamıyorda acıkıp

bırde uyuyup süt içmeyen modelı var oda bende(

bir kere açıktıgını görmedım. zorla emzirmeye çalışıyorum. zorlaaaaaaaaaaa.

psikolojım bozuldu valla

ya normalde hergün 2 saat öğlen,2 saat akşam üzeri uyurdu bugün ne oldu anlamadım.....laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

uyumadı gitti anasını satayım bugün..
uyuyor da 20 dk yarım saat en fazla..

benmkide bi ara öyle yapıyodu doktora gttim doktor aç olduğundan emin ol tok bebek yarım saatten fazla uyur demşt belki karnı acıkmış olablr prensesin..:icecream:

suvari bebeğn kilosu nasıl??

ne kadar aralıklarla emıyor bebegınız saatte 1 yada 2 saatte bır.

normalıde bu zaten ama benım kı anormal..ve emıncede ennn fazla 5 dakıka.

lk başlarda gögüslerim çok yara oldu çok ağladım emzrrken ondanmı ne ben emzirmeyi hiç sewmiyorum ya biz doğurduk babalarıda emzirseyd keşke sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

lk başlarda gögüslerim çok yara oldu çok ağladım emzrrken ondanmı ne ben emzirmeyi hiç sewmiyorum ya biz doğurduk babalarıda emzirseyd keşke sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
bende aynışeyleri yaşadım ama hiç pes etmedim ama şimdi seviyorum emzirmeyi oğlumla aşk yaşıyoruz resmen:kedi:

benmkide bi ara öyle yapıyodu doktora gttim doktor aç olduğundan emin ol tok bebek yarım saatten fazla uyur demşt belki karnı acıkmış olablr prensesin..:icecream:

kız valla onu düşünüyordum bende..bugün iyi emmedi sankiiiii aklımdan geçeni yazmışsın...
yoksa uyurdu benimki ya maşalahhh

ben emzırmeyı cok sevıyorum ama emecek bebek yok.benım ınadıma yapıyor sankı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…