2010 Temmuz Anneleri : )

bu kadar olur ya aynı benim kocam çoçugu alıyor pc de oturuyor.yavrumu yamuk yumuk tutup hay haya taş atmaya çalışıyor sonrada benim çenemi dur dur durdurabilirsen
benm eşimde susturamadığı yerde esma bu açmı dıor hemen :):)

bu kadar olur valla kızlar on dakka ayakda tutuyor diyo ki bu açmı.sen bu çoçuga bakamıyorsun bilmem ne ben kafayı yiyorum o zaman
ca nım olurmu öyle şey bizden tecrübelisin ve paylaşıyorsun tşk ederim hatta bunun için

sana katılıyorum bu konuda uyudum zaman gögüslerim taşıyor ama normalde böyle bebek durmadıf-gı zaman çok fena bomboş gibi

yasmin benidme misafirim var canm.Allah kolaylık versin

bende aynışeyleri yaşadım ama hiç pes etmedim ama şimdi seviyorum emzirmeyi oğlumla aşk yaşıyoruz resmen:kedi:
bende pes etmedim emzirdm ama emzirmek hoşuma gtmio nedense :ecrin_bebek:
kız valla onu düşünüyordum bende..bugün iyi emmedi sankiiiii aklımdan geçeni yazmışsın...
yoksa uyurdu benimki ya maşalahhh
maşalah maşallah bende uyumadığında hemen aklıma gelyo tıka basa emziryorum 3-4 saat uyuyo maşallah..
ben emzırmeyı cok sevıyorum ama emecek bebek yok.benım ınadıma yapıyor sankı.
üzülme emer snirlenme bi yerde okumuştum
sabırlı anne baba sabırlı bebek demekmiş tabii bu anneler çin geçerldir bence en azından benim eşim bebeği sadece 5 dk ayakta gezdiriyo bide hoyt hoyt bi sesle yasemn al bu çocuğu emdr bu çocuk aç sanırım dyoo sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni snr oluyorumm
canım kaç kilo bebeğn??
emmiyosa mamamı weriyosun?

laylaylomcuuummm canım sana da Allah kolaylık wersin kocalarımız yetmo gibi bide misafirle uğraşıyorum bide benim kocam öle pırasaymış ıspanakmış otmuş yemez akşama kadar ne yapsam diye düşünüyorum ufff-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Son düzenleme:
valla eşim işten gelince veriyroum kucağına sağolsun yatana kadar oynuo deli gibi işten eve otobüsle gelmio taksi ile gelio bebiş iiiçin.:kedi:
ben de nette takılıyorumsempatiksalakcinni
valla benden daha iii anlıo tosbimin dilinden:ecrin_bebek:

oh oh maşallah darısı bizim kocalarımızın başınaa yarabbm duy sesimizi..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Slm kızlar...Benim oğlum gece 3.30 da uyumaya alıştı o saatten önce uyumuyor kafayı yiyecem..-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

Ben de sana yakın sayılırım ama senin ki biraz daha geç..gece uykusuna geçişi 1-1,30...ne yaptıysam erkene çekemedim..olsunnn. napalımmm ...

korkudan bu ay 2 kere test yaptmm çok korkuyorummm ....
allahın dediği olur ama bizimm dikkatlice korunmamız lazımm gecen ay 2 gun az kananmm oldu adet oldum sandım
ama bu ay bişe yok korkudan nerdeyse hergun test yapıorum

iyi korunun kızzzz...cık cık cık..:ecrin_bebek:

canım hepsiyle alakası var..ama bünyeden bünyeye farklılık gösteriyor..
kayınvalidesiyle şiiddetli tartışmadan sonra sütü kesilen kankam var mesela..
psikolojiyle etkisi olmaz mı? oluyor ...ama mesela sende farklı bende farklı derecede olabiliyor.her şeyimize dikkat etmememiz lazım bence yeme içme dinlenme ve ruh halii..hepsi önemli.

ben 7,5 sene spiralle korundum çok memnun kaldım..yine taktırıcam.

oğluşumun resmini ekledim kıslar :lepi:
maşallah erkek olmuş o.

oo maşallah de..sempatiksalakcinni

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar..Geece 3 de yatması anne için çok zor yaaaa allah kolaylık versin..Ben hergün 21:00 a uyutuyorum,alıştı biraz geçse nevri dönüyor bebeğin..

bebegım 5 kılo mama vermıyorum.. vermek ıstemıyorum ne yapacagımı şaşırdım

yaa nedir bu eşlerimizden çektiğimiz valla :gitme:
benim eşimde aynı bilgisayar başoına bir oturuyor.yarım ssaat bakda bi banyo yapıyım diyorum.oooooooo yarım saaatmi nasıl bakcam diyooooo ama sevmeye gelince bir saat seviyor..Şu bilgiğsayarı atcam camdan da KK ya giremem diye atamıyorumm sempatiksalakcinni

bütün kocalar aynı heralde benim ki saolsun çok yardım cı bana büyük oğlanla o ilgelinir gelince hep ama ardaya azcık bak desem benim bilgisayarda işim var dur şimdi oyun oynuyom dur şimdi dizi var dur bi sagara içiyim hep bahane küçük bebeğe bakamıyomuş o tutmasını beceremiyomuş büyüsün ben bakarım ikisinede diyo ardayada küçük diyosa artık

Slm..Bugün biraz temizlik yaptım canım çıktı..Oğlumu korka korka yıkadım üşeyecek diye..Klimayı açtım üşümesin diye havalar daha da soğuyunca işimiz zor valla..İnşallah hepimiz hasta etmenden atlatız kışı..

Oğlum uyurken ani sese çok zıplıyor sonra ağlamaya başlıyor..İnadına da ses oluyor az önce uyuyorken kumanda düştü zıpladı başladı ağlamaya,

Oğlum uyurken ani sese çok zıplıyor sonra ağlamaya başlıyor..İnadına da ses oluyor az önce uyuyorken kumanda düştü zıpladı başladı ağlamaya,

bu aylara sese çok duyarlı oluyorlar korktukları için geri uykumalarıda zor oloyor dikkat etmeye çalıştıkça inadına ses buluyor beni sanki sanırım herkezde böle ama arda alıştı sanırım biraz daha acisinin çığlıklarına oyuncak seslerine ardaaaa die bağarmasına artık korkmuyor garibimkaydirigubbakcemile3

denizcim,arkadaşının sütü kayınvaldesi ile kavgası yüzünden kesilmiş doğrudur ama sütü varken kesilmiş..taa en başından beri sütü az olanların ya da hiç olmayanlarınki farklı bir durum....

bugünn bütün bebişlerde bişiler varr benimkide uyumuyoo sabahtann berii hiç uyumadıı ayağımda uyumak istiyo bırakınca uyanıp ağlıyoo bendee napcamıı şaşırdıımm Allah büyükk sabır versin herkese

misafirim vardı bu saatte gittiler.bebeğimle ilgilenemedim bütün gün çay kahve taşımaktan.sinir oluyorum düşüncesiz insanlara.

iyi akşamlar kızlar.

bugün oğluşla yatak odasına yatağa oyun oynamak için yatmıştık.

uyyakalmışız ikimizde. aralıksız iki saat uyumuş benim oğlan ilk kez tabi bende.

kokumu istiyormuş galiba çocuk...:)))

:):):)

bişi sorcam sprial taktırırken acı oluyomu çok???

valla acı demiyelim de oran biraz kurcalandığı için tuhaf oluyorsun...eee açtırıyorlar yerleştirmeye çalışıyorlar tabii, öyle acıma değil de, değişik.. 8-10 dk falan sürüyor..
tabii herkesin acı olayı farklı..
ben, benle birliklte spiral taktırmaya gelen kadınlardan takma esnasında bağıranlar da duydum gülerek çıkanlar da..

sonuçta ameliyat değil..bazı kadınlar çok büyütür spiral taktırmayı, bana göre normal bir olay..kendni kasmazsan daha kolay..

çıkarması çok kolay ama..ben çıkartırken yatmamla kalkmam bir oldu.hemşire tamam kalkabilirsin dediğinde çok şaşırmıştım.

doğrudur canım..

misafirim vardı bu saatte gittiler.bebeğimle ilgilenemedim bütün gün çay kahve taşımaktan.sinir oluyorum düşüncesiz insanlara.

hadi beee..
bu saate kadar misafir mi olur..
ben de sinir olurum..ufak bebek var dğil mi insan biraz kısa tutar ziyareti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…