2010 Temmuz Anneleri : )

şimdi o sorunumuz var işte.
yazın rahatça yıkadık ama kışın kaloriferli ortamda bile olsa bebekler üşüyebilir.
oğlumu yıkarken bebek küvetinin yanına elektirkli soba yakardık yıkama esnasında.sonra bozuldu attık..
şimdi ne yapıcaz bilmiyorum..
ufo falan olsa, yıkarken yakmak lazım yanında.

hımm ewet herkeste acı olayı farklı tabiii
ben adet günümde taktırmak istemiyorum aslında oyüzden merak eetttiimm

selam kızlar
bizim eda kız bugün hiç uyumadı,sadece yarım saat.
o yüzden bu akşam erkenden uyudu. nasıl düzene koycaz bilmiyorum bu uyku işini.
benim de çok uykum var, yatmadan bi uğrayayım dedim.

herkese selam.ben de temmuz 2010 annesiyim arkadaşlar.bebeğim 3 ay 10 günlük oldu.çok şiddetli koliğimiz vardı.2hafta önce kesildi derken 3 gündür yine başladı. hala bu sorunu yaşayan var mı??? lütfen yardım

hımm ewet herkeste acı olayı farklı tabiii
ben adet günümde taktırmak istemiyorum aslında oyüzden merak eetttiimm

canım adet gününün 3 ya da 4.günü takılıyor ama..normalde gitsen de ...adet olunca gel dicekler sana haberin olsun..boşa gitme..ya da önceden yine sor .
o zamanlar vajina daha yumuşak oluyormuş...

çıkartırken de adetliyken gitmek lazım..
ben çıkartırmaya giderken bilmiyordum normal zamanda gittim adet olunca gel dediler.
zamanım yok şimdi çıkarın dedim..vajina yumuşak olmalı zorlanırsın dediler..olsun dedim..
sen bilirsin dedi hemşire , şansıma hiç hissetmedim
nasıl çıktı anlamadım yine de..sempatiksalakcinni

Son düzenleme:

biz çamaşır kurutma makinasını çalıştırıyoruz
öyle yapıyoruz banyoyu :))

Oğlum uyurken ani sese çok zıplıyor sonra ağlamaya başlıyor..İnadına da ses oluyor az önce uyuyorken kumanda düştü zıpladı başladı ağlamaya,

bizimki de aynı. zaten uykusuz bi şey. birde tam uyumuşken ses yüzünden uyandığında sinir oluyorum. bizim evin tam dibinde 2 tane okul var, zil sesi hiç eksik olmuyor mafoldumben

selam kızlar

aaaa bugün ben de bu dertten muzdaribim..
yazdım hatta buraya..
hergün uyuyan çocuk bugün 20 dk.yarım saat uyudu çok şaşırttı beni.
şu anda uyuyor ..
ama bu gece uyukusu değil biliyorum..uyanır birazdan...
zaten uyansın da..bu saatte çok uyursa gece ayağa diker beni .eyvahedigeldismile

canım benim bilgim yok..bizde olmadı çok şükür..
bilen arkadaşlar yazar.

selam kızlar

ayy bugün bütün bbeklerdede aynı dert..
hep aynı saatlerde uyutmaya çalış cnm uykusu gelsede oyala saatini bekle ben öyle yaptım Allah'a şükür düzene girdi...

ikis de büyüme atağı geçiriyorlar sanırım,çıldırdıttılar beni...:bbo:

Allah Allaaah bugün inatları tuttu demek. gerçi bizimki genelde gündüzleri böyle, 2-3 saat uyuyor en fazla. bir de bugün dayımlardaydım tüm gün, düzeni değiştiğinde de yapıyor böyle. ev kuşu mu oldu ne

bi arkadaşımız topiğe şey yazmıştı canım bebeğin ağlama nöbetler geçrdği haftalar belk onla alakalı olablir ozaman büyümü aşamasında oluyolarmış bebekler o yüzden ağlama nöbetleri oluyomuşş.. büyüme ataklarıymış yaniii
ewet adet günü çağırıyolar çünü hem hamile olmadığından emn olmak içn hemde acı hssetmemen için benmde ara kanamam oldu şu an anlattım yaa cuma hastaneye gdcem sanırımm ozamana kadar bteblr umarım takarlar we acımazz:sinifsinif:

selam tatlım ben ilk oğlumda kolik çektim hemde çok şiddetli şekilde kolik cd leri almıştım onlar falan fayda etmedi hiç her gece 1 de ağlamaya başlayıp sabah 7de susuyordu ve bu istinasız dolu dolu 6 ay sürüdü 7 ci aya kadar azaldı ve bitti allah yardımcın olsun çok iyi bilirim koliği ama ne yapsak boş kolikli bebeğe ben sana yaptıklarımı sayıym sap simplex die bi ilaç var 8 damla bitkisel işe yarıyor dr.sor sen yinede için rahat etsin karnına dairesel bçimde masaj popusuna hafif hafif pişş pişşş valla ondan başka bişi bilmiyorum çok şey denedim ama başka şeyler işe yaramadı bide nurse harvens die bi su var dereotu özlü onuda ardada kulandım memnun kaldım

benimki de gündüzleri 2-3 saat uyurdu kesintisiz mutlaka..
bugün en fazla yarım saat uyudu ama şu an 8 den beri uyuyor:bbo:

bunu istemiyorum işte..bu saatlerde uzun uyumasını istemiyorumkafamçokkarıştı
seninkinin düzeni bozulmuştur..
çocuklar hemen hisseder..ama yarın düzene girer meraklanma

ikis de büyüme atağı geçiriyorlar sanırım,çıldırdıttılar beni...:bbo:

Allah sana kolaylık versin.biz 1 taneyle zor uğraşıyoruz..
ve ben senin gibisine ilk defa şahit oluyorum..
çok ufaktan beri kendin bakıyorsun.
benim tanıdığım tüm ikiz anneleri uzun süre ya bir yakınıyla ya da bir yardımcıyla bakıyor..

helal olsun sana.

ayy bugün bütün bbeklerdede aynı dert..
hep aynı saatlerde uyutmaya çalış cnm uykusu gelsede oyala saatini bekle ben öyle yaptım Allah'a şükür düzene girdi...

o kadar inat ki gözleri kıpkırmızı oluyor, sürekli sallıyorum anakucağında ama uyumuyor. en sonunda pes ediyorum.

doktora ben emzirirken adetim gelmez mertte 1 yıl gelmedi sonrada arda ya hamile kaldım zaten dedim bundada böle 1 yıl gelmezse beklicem mi yani ya yine hamile kalırsam dedim oda beklemene gerek yok doğumdan 2 ay sonra gel takalım dedi ama hala gidemedim bu hafta gidicem inşallah ben adeti beklersem oo çok beklerim bak emzirmedim pek ardada 2 ay emzirebildim sadece ona rağmen yine adet görmedim çok düzensiz ya benim doğum sonrası 40 gün kanama hariçleri en son adetim 2008 ocak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…