Slm..Bugün biraz temizlik yaptım canım çıktı..Oğlumu korka korka yıkadım üşeyecek diye..Klimayı açtım üşümesin diye havalar daha da soğuyunca işimiz zor valla..İnşallah hepimiz hasta etmenden atlatız kışı..
valla acı demiyelim de oran biraz kurcalandığı için tuhaf oluyorsun...eee açtırıyorlar yerleştirmeye çalışıyorlar tabii, öyle acıma değil de, değişik.. 8-10 dk falan sürüyor..
tabii herkesin acı olayı farklı..
ben, benle birliklte spiral taktırmaya gelen kadınlardan takma esnasında bağıranlar da duydum gülerek çıkanlar da..
sonuçta ameliyat değil..bazı kadınlar çok büyütür spiral taktırmayı, bana göre normal bir olay..kendni kasmazsan daha kolay..
çıkarması çok kolay ama..ben çıkartırken yatmamla kalkmam bir oldu.hemşire tamam kalkabilirsin dediğinde çok şaşırmıştım.
doğrudur canım..
hadi beee..
bu saate kadar misafir mi olur..
ben de sinir olurum..ufak bebek var dğil mi insan biraz kısa tutar ziyareti..
hımm ewet herkeste acı olayı farklı tabiii
ben adet günümde taktırmak istemiyorum aslında oyüzden merak eetttiimm
şimdi o sorunumuz var işte.
yazın rahatça yıkadık ama kışın kaloriferli ortamda bile olsa bebekler üşüyebilir.
oğlumu yıkarken bebek küvetinin yanına elektirkli soba yakardık yıkama esnasında.sonra bozuldu attık..
şimdi ne yapıcaz bilmiyorum..
ufo falan olsa, yıkarken yakmak lazım yanında.
Oğlum uyurken ani sese çok zıplıyor sonra ağlamaya başlıyor..İnadına da ses oluyor az önce uyuyorken kumanda düştü zıpladı başladı ağlamaya,
selam kızlar
bizim eda kız bugün hiç uyumadı,sadece yarım saat.
o yüzden bu akşam erkenden uyudu. nasıl düzene koycaz bilmiyorum bu uyku işini.
benim de çok uykum var, yatmadan bi uğrayayım dedim.
herkese selam.ben de temmuz 2010 annesiyim arkadaşlar.bebeğim 3 ay 10 günlük oldu.çok şiddetli koliğimiz vardı.2hafta önce kesildi derken 3 gündür yine başladı. hala bu sorunu yaşayan var mı??? lütfen yardım
selam kızlar
bizim eda kız bugün hiç uyumadı,sadece yarım saat.
o yüzden bu akşam erkenden uyudu. nasıl düzene koycaz bilmiyorum bu uyku işini.
benim de çok uykum var, yatmadan bi uğrayayım dedim.
biz çamaşır kurutma makinasını çalıştırıyoruz
öyle yapıyoruz banyoyu :))
canım benim bilgim yok..bizde olmadı çok şükür..
bilen arkadaşlar yazar.
aaaa bugün ben de bu dertten muzdaribim..
yazdım hatta buraya..
hergün uyuyan çocuk bugün 20 dk.yarım saat uyudu çok şaşırttı beni.
şu anda uyuyor ..
ama bu gece uyukusu değil biliyorum..uyanır birazdan...
zaten uyansın da..bu saatte çok uyursa gece ayağa diker beni .eyvahedigeldismile
bi arkadaşımız topiğe şey yazmıştı canım bebeğin ağlama nöbetler geçrdği haftalar belk onla alakalı olablir ozaman büyümü aşamasında oluyolarmış bebekler o yüzden ağlama nöbetleri oluyomuşş.. büyüme ataklarıymış yaniiiherkese selam.ben de temmuz 2010 annesiyim arkadaşlar.bebeğim 3 ay 10 günlük oldu.çok şiddetli koliğimiz vardı.2hafta önce kesildi derken 3 gündür yine başladı. hala bu sorunu yaşayan var mı??? lütfen yardım
ewet adet günü çağırıyolar çünü hem hamile olmadığından emn olmak içn hemde acı hssetmemen için benmde ara kanamam oldu şu an anlattım yaa cuma hastaneye gdcem sanırımm ozamana kadar bteblr umarım takarlar we acımazz:sinifsinif:
canım adet gününün 3 ya da 4.günü takılıyor ama..normalde gitsen de ...adet olunca gel dicekler sana haberin olsun..boşa gitme..ya da önceden yine sor .
o zamanlar vajina daha yumuşak oluyormuş...
çıkartırken de adetliyken gitmek lazım..
ben çıkartırmaya giderken bilmiyordum normal zamanda gittim adet olunca gel dediler.
zamanım yok şimdi çıkarın dedim..vajina yumuşak olmalı zorlanırsın dediler..olsun dedim..
sen bilirsin dedi hemşire , şansıma hiç hissetmedim
nasıl çıktı anlamadım yine de..sempatiksalakcinni
herkese selam.ben de temmuz 2010 annesiyim arkadaşlar.bebeğim 3 ay 10 günlük oldu.çok şiddetli koliğimiz vardı.2hafta önce kesildi derken 3 gündür yine başladı. hala bu sorunu yaşayan var mı??? lütfen yardım
Allah Allaaah bugün inatları tuttu demek. gerçi bizimki genelde gündüzleri böyle, 2-3 saat uyuyor en fazla. bir de bugün dayımlardaydım tüm gün, düzeni değiştiğinde de yapıyor böyle. ev kuşu mu oldu ne
ikis de büyüme atağı geçiriyorlar sanırım,çıldırdıttılar beni...:bbo:
ayy bugün bütün bbeklerdede aynı dert..
hep aynı saatlerde uyutmaya çalış cnm uykusu gelsede oyala saatini bekle ben öyle yaptım Allah'a şükür düzene girdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?