ewet adet günü çağırıyolar çünü hem hamile olmadığından emn olmak içn hemde acı hssetmemen için benmde ara kanamam oldu şu an anlattım yaa cuma hastaneye gdcem sanırımm ozamana kadar bteblr umarım takarlar we acımazz:sinifsinif:
doktora ben emzirirken adetim gelmez mertte 1 yıl gelmedi sonrada arda ya hamile kaldım zaten dedim bundada böle 1 yıl gelmezse beklicem mi yani ya yine hamile kalırsam dedim oda beklemene gerek yok doğumdan 2 ya sonra gel takalım dedi ama hala gidemedim bu hafta gidicem inşallah ben adeti beklersem oo çok beklerim bak emzirmedim pek ardada 2 ay emzirebildim sadece ona rağmen yine adet görmedim çok düzensiz ya benim doğum sonrası 40 gün kanama hariçleri en son adetim 2008 ocak
Allah sana kolaylık versin.biz 1 taneyle zor uğraşıyoruz..
ve ben senin gibisine ilk defa şahit oluyorum..
çok ufaktan beri kendin bakıyorsun.
benim tanıdığım tüm ikiz anneleri uzun süre ya bir yakınıyla ya da bir yardımcıyla bakıyor..
helal olsun sana.
karanlık oda falan denese canım yada tamamen yüzünü falan battanyeyle örtsen bazen şe yarıyor..o kadar inat ki gözleri kıpkırmızı oluyor, sürekli sallıyorum anakucağında ama uyumuyor. en sonunda pes ediyorum.
süt korur hkayeleri dolaştırıyolar bide ortada yaa... ne kötüü 2 çocukla gtmende zor oluyor dimi taktırmaya falan.. sende 2siyle çok yıpranıyosun br an önce taktır canımm..doktora ben emzirirken adetim gelmez mertte 1 yıl gelmedi sonrada arda ya hamile kaldım zaten dedim bundada böle 1 yıl gelmezse beklicem mi yani ya yine hamile kalırsam dedim oda beklemene gerek yok doğumdan 2 ay sonra gel takalım dedi ama hala gidemedim bu hafta gidicem inşallah ben adeti beklersem oo çok beklerim bak emzirmedim pek ardada 2 ay emzirebildim sadece ona rağmen yine adet görmedim çok düzensiz ya benim doğum sonrası 40 gün kanama hariçleri en son adetim 2008 ocak
acımaz acımaz..
rahat olmaya çalış kasma kendini..zaten kasarsan onlar sana söylüyor, kendini kastın rahat olmaya çalış falan diyorlar..oldu bitti..
tabii dediğim gibi kimisinin canı pek kıymetlidir hemen bağırır..
ben biraz canı katıyım..
bazılarının vücut kabul etmiyormuş bende sorun olmadı ve ben çok rahat ettim 7 sene..bir taktırdım bir daha korunma derdim olmadı.
uyandı benim kız..ben kaçarrr
Slm kızlar,
Ben de gelebildim 2 gün sonra sonunda:))
Nasılsınız bakalım?
Valla maşallah çok kaynatmışınız okuyamadım biri bana özet geçsin bi zahmet yaa:)))
hoşçakal..a.suyandı benim kız..ben kaçarrr
Slm kızlar,
Ben de gelebildim 2 gün sonra sonunda:))
Nasılsınız bakalım?
Valla maşallah çok kaynatmışınız okuyamadım biri bana özet geçsin bi zahmet yaa:)))
acısın önemli değl doğum kadar zor değldr sanırımm... beni vajnal muayene ettmişt doktorum hep gebelğmin ilk alarında onun gibi bişdir heraldekaydirigubbakcemile3
pekiş cnm vücudun yarayıp yaramadığını nasıl anlıyosun peki kaazaya kurban gitmeyelmmm
görüşürüz canım. inşallah bu gece eziyet etmez de yine saatinde uyur defne hanım.
nerelerdesin sen yahu!!
seni rüyasında görmüş arkadaşlar :)
özletme böyle kendini)
sonradan ağrı ve şiddetli kanama oluyormuş..
geri geldim.sempatiksalakcinni.uyandı kucağıma aldım odaya geldim kucağımda uyudu hem de kucağımda dik pozisyonda..ayılamıyor şimdi de.:bbo:.koydum yerine..
hadi hayırlısısempatiksalakcinni:bbo:
Yaa evet Esma özelden yazmış,
nasıl görmüşler onu yazmamışlar ama,
ben de konuşulan sayfayı bulamadım merak ettim şimdi,
Yaa biraz nezle oluyo gibiyim,
Bi de bu aralar gezmelerimiz çok,
buraya girmeye fırsatım olmadı,
Ama çok özeldim sizle muhabbeti.
ah denizcim ben de yardım edenim olur sanıyordum..:sm_confused:
Allah sana kolaylık versin.biz 1 taneyle zor uğraşıyoruz..
ve ben senin gibisine ilk defa şahit oluyorum..
çok ufaktan beri kendin bakıyorsun.
benim tanıdığım tüm ikiz anneleri uzun süre ya bir yakınıyla ya da bir yardımcıyla bakıyor..
helal olsun sana.
ben de şaşırıyorum. 1 tane bile öyle yoruyor ki..
maşallah 41 kere. çoğu insan yapamaz. üstelik videolardan görüyoruz,oyunlar oynayıp güzel güzel konuşuyorsun. ne kadar güzel..
aman dikkat et canım. ben de bugün biraz kötüydüm. midem bulandı ve kırgınlık vardı vücudumda. gece çok sık uyanıyoruz biz, serin de olduğu için üşüttüm heralde. salgın da var bu ara. inşallah atlatırız hasta olmadan.
bu akşam haberlerde duydum, çok soğuk geçecekmiş bu kış yandık.
Yaa evet emzirmeye kalktığımda sırtıma bişey almayı unutuyorum hep,
yaa bu kış soğuk geçmesinnn((
Yollar karlanırsa biz nasıl gideriz ananemizin yanına şubat tatilinde,
Öfff buraya çakılıp kalacakmıyız yoksa((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?