2010 Temmuz Anneleri : )

acımaz acımaz..
rahat olmaya çalış kasma kendini..zaten kasarsan onlar sana söylüyor, kendini kastın rahat olmaya çalış falan diyorlar..oldu bitti..
tabii dediğim gibi kimisinin canı pek kıymetlidir hemen bağırır..
ben biraz canı katıyım..

bazılarının vücut kabul etmiyormuş bende sorun olmadı ve ben çok rahat ettim 7 sene..bir taktırdım bir daha korunma derdim olmadı.

vay be..
kimisi de adet olmuyor evet emzirirken..
ben 1 kere oldum 20 eylülde..

ben de şaşırıyorum. 1 tane bile öyle yoruyor ki..
maşallah 41 kere. çoğu insan yapamaz. üstelik videolardan görüyoruz,oyunlar oynayıp güzel güzel konuşuyorsun. ne kadar güzel..

o kadar inat ki gözleri kıpkırmızı oluyor, sürekli sallıyorum anakucağında ama uyumuyor. en sonunda pes ediyorum.
karanlık oda falan denese canım yada tamamen yüzünü falan battanyeyle örtsen bazen şe yarıyor..
süt korur hkayeleri dolaştırıyolar bide ortada yaa... ne kötüü 2 çocukla gtmende zor oluyor dimi taktırmaya falan.. sende 2siyle çok yıpranıyosun br an önce taktır canımm..

acısın önemli değl doğum kadar zor değldr sanırımm... beni vajnal muayene ettmişt doktorum hep gebelğmin ilk alarında onun gibi bişdir heraldekaydirigubbakcemile3
pekiş cnm vücudun yarayıp yaramadığını nasıl anlıyosun peki kaazaya kurban gitmeyelmmm

Slm kızlar,
Ben de gelebildim 2 gün sonra sonunda:))
Nasılsınız bakalım?
Valla maşallah çok kaynatmışınız okuyamadım biri bana özet geçsin bi zahmet yaa:)))

Slm kızlar,
Nasılsınız bakalım?
Valla maşallah çok kaynatmışınız okuyamadım biri bana özet geçsin bi zahmet yaa:)))

nerelerdesin sen yahu!!
seni rüyasında görmüş arkadaşlar :)
özletme böyle kendini )

uyandı benim kız..ben kaçarrr
hoşçakal..a.s
Slm kızlar,
Nasılsınız bakalım?

h.g. cnm nerdesn sen rüzgar sen çok mu yoruyo yoksa hç gözüknmüyosun geçen yazdım sana okumadan çıkmışsın ben yazana kadar test sonucuna sewndım hayırlısı rüzgar we senn için şimdlk rahatsın:)

birde kolikli bebeği olanlar buziki orhan osman die biri var onun müzikleri çok işe yarıyor internetten dinlettirin bak susuyor çocuk anne karnındaki seslerle müzkleri bir araya getirmişler birde başka kolik cdleri almıştım şıp şıp su damlıyordu falan o pek işe yaramadı anca insanın çişini getiriyor kaydirigubbakcemile3 yani her kolik cd sinede para vermemek lazım ben çok para kaçırdım onlara

sonradan ağrı ve şiddetli kanama oluyormuş..

görüşürüz canım. inşallah bu gece eziyet etmez de yine saatinde uyur defne hanım.

geri geldim.sempatiksalakcinni.uyandı kucağıma aldım odaya geldim kucağımda uyudu hem de kucağımda dik pozisyonda..ayılamıyor şimdi de.:bbo:.koydum yerine..

hadi hayırlısısempatiksalakcinni:bbo:

nerelerdesin sen yahu!!
seni rüyasında görmüş arkadaşlar :)
özletme böyle kendini )

Yaa evet Esma özelden yazmış,
nasıl görmüşler onu yazmamışlar ama,
ben de konuşulan sayfayı bulamadım merak ettim şimdi,
Yaa biraz nezle oluyo gibiyim,
Bi de bu aralar gezmelerimiz çok,
buraya girmeye fırsatım olmadı,
Ama çok özeldim sizle muhabbeti.

bu gece eşim de yok..yani 11 den önce gelmem dedi..işleri yoğun.
oğlum ders yapıyor ..
kız da uyuduğu için ben de KK dayım ne yapayım..
yoksa bu akşam saatlerde eşimle kızımla uğraşır KK ya pek vakit bulamazdım..

azıcık takılayım:))))))))))9

Son düzenleme:

kıyamam çok yorulmuş o da..bizimki en son 5 te emmişti,açlığının bile farkına varamıyor garibim uykusuzluktan :))

aman dikkat et canım. ben de bugün biraz kötüydüm. midem bulandı ve kırgınlık vardı vücudumda. gece çok sık uyanıyoruz biz, serin de olduğu için üşüttüm heralde. salgın da var bu ara. inşallah atlatırız hasta olmadan.
bu akşam haberlerde duydum, çok soğuk geçecekmiş bu kış yandık.

ah denizcim ben de yardım edenim olur sanıyordum..:sm_confused:
ben de şaşırıyorum. 1 tane bile öyle yoruyor ki..
maşallah 41 kere. çoğu insan yapamaz. üstelik videolardan görüyoruz,oyunlar oynayıp güzel güzel konuşuyorsun. ne kadar güzel..

sırf onlar için internetten makul fiyata bir video kamera aldım..bazı özel anlarını çekebilmek için,maksat hatıra olsun..çok zor ama hayatımı onlara adadım...

Yaa evet emzirmeye kalktığımda sırtıma bişey almayı unutuyorum hep,
yaa bu kış soğuk geçmesinnn((
Yollar karlanırsa biz nasıl gideriz ananemizin yanına şubat tatilinde,
Öfff buraya çakılıp kalacakmıyız yoksa((

ben kombiyi yaktım 1 saat önce..
baktım ev iyice serin..derece 20 yi gösteriyor..
kız da bugün birkeç kere üst üste hapşırdı elleri de buz gibiydi..
yaktım bende kısıkta..

evet soğuklar gelmeye başladı..hadi hayırlısı

inş yollar kapanmaz ama her senede kapanır..
aşırı karı ben de sevmem.
yani hayat felç olmayack..evde hapsoluyor insan..

Ayşe Çınarlı seni ben de tebrik ediyorum,
Hatta yılın annesi seçerler ya,
Ben de seni topicin anası seçiyorum,
Biz bi taneyle zor zar hallediyoruz,
sen maşallah adadın kendini ikizlerine helal olsun,
allah gücüne kuvvetine zeval vermesin,
Üstelik yanlış hatırlamıyosam da yaşın da bizlere göre daha büyük,
Annelerin annesi Topicimizin AYŞEsi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…