2010 Temmuz Anneleri : )

Evimiz merkezi sistem,
Ve kışın çok güzel ısınıyor,
ama bu geçiş dönemlerinde kombiyle ısındığımız zamanları özlüyorum.
Biz de şimdi elektirikli sobalarla idare ediyoruz işte.
Bakalım fatura nasıl gelecek:)))

ben de yaktım bugün. artık gerekiyor bursada.

Yaa evet okumadan çıkmışım herhalde canım yoksa cevap yazmadan geçmem kesinlikle,
Saol canım ben de çok sevindim allaha şükür,
Rabbim hayırlısını verdi.

Kızlar bana şöyle tavuklu,mayonezli güzel bi salata tarifi bileniniz varsa yazar mısınız,
Canım çekti,
Bi arkadaşta yemiştik çok güzeldi,
Arkadaşı da arayamıyorum eşi rahatsızmış şimdi çok uygunsuz olur,
Sizlerden bilen varsa yarına yapıyım yazar mısınız?

maşallah ayşemizede bebelerinede..
çok ikiz annesi tanıdım kendi bakanına ilk defa rastladım. bu emeklerini karşılık beklemeden yapıyorsun muhakkak ama inşallah çok hayırlı annelerini çok seven evlatlar olurlarda bu günleri daha bi mutlulukla ve keyifle hatırlarsın tatlım...
her gün enaz bi kere maşallah ayşeye diyorum, bi bebekle -tatlicadiarzu- bu haldeyim de

:kedi:......................

ben bir restoranda tavuklu sezar salata yemiştim. içinde tavuk göğsü,mayonezle yapılmış bir sos, iceberg marul ve parmesan peyniri vardı. çok güzeldi tadı.
senin yediğinde neler vardı ki acaba..

canım normal yeşilliğin içine haşlanmış tavuğu didip, mısır taneleri... arada yaptığım klasik salatanın yanısıra, tavuklu mantı tatında birşey var bildiğim..

makarnayı haşla, minik makarna olursa daha iyi olur.
içine haşlanmış ufak tavuk parçaları ekle.
sarımsaklı+mayonezli yoğurt(mayonez eklenmeyebilir ben eklemem)

üzerine azıcık kırmızı biberli+naneli yağ yak..

bunu gündüz misafirlerine de yapabilirsin..yakın olanlara pasta börekle uğraşmamak için , arkadan bir kek+çay..

sen böyle bir tarif istemedin biliyorum ama ben yazdım yinesempatiksalakcinni

--------------------

Son düzenleme:
ben bir restoranda tavuklu sezar salata yemiştim. içinde tavuk göğsü,mayonezle yapılmış bir sos, iceberg marul ve parmesan peyniri vardı. çok güzeldi tadı.
senin yediğinde neler vardı ki acaba..

Sezar salatayı ben de çok sevrim ama bu daha değişikti sezar gibi değildi,
İçinde neler olduğunu hatırlasam size sorar mıyım Froyacım alemsin haa:))))
Tadı damağımda ama içindekileri hatırlamıyorum hiç:)))

ilerde gurur duyabileceğimiz insanlar olurlar tüm bebişlerimiz inşallah :Saruboceq:

süzme yoğurta mayonez katıp karıştır içinede mısır , hafif haşlanmış ve az yağda sotelenerek kızartılmış havuç , minik tavuk parçaları... ben böyle seviyorum.. güzel oluyor. minik kesilmiş kırmızı lahanada katıyorum bazen. pembişleşiyor o zamanda.. cokacimcoook

Ayyy yerim ben seni hemşom,
Nasıl bir tarif istediğimi bilse de kendindekini yazmış yine de,
Evet benim istediğim bu değil ama
Valla buna da bayıldım amma doyurucu bişey olur bu,
Zaten işin içinde sarımsaklı yoğurt ve yağda yanmış nane varsa tamamdır derim,
Kesin bi gün de bunu yapıcam.

Hıh galiba bu anlattığına benziyordu,
Çünkü kırmızı lahana vardı renginden hatırlıyorum.

Bi de yeşil mercimekli bi salata yapmışlardı,
O da çok güzeldi,
Ya bizim bu gün grubu enfes şeyler yapıyolardı geçen yıl,
Bana da çift porsiyon servis geliyodu hamiş olduğum için,
Ama ben neden deli gibi tariflerini istemediysem,
Hoş hepsi okul arkadaşım okula başlayınca alırım hepsinden tarifleri,
Sizede yazarım o zaman.

ben de dün ilk defa kereviz salatası yaptım. içine yoğurt,mayonez,ceviz,biraz limon,sarımsak ve rendelenmiş kereviz koydum. baya güzel oldu tadı.

sagolun arkadaşlar.kolik cdsini ve diğer damla v.s. hepsini denemiştim. fayda etmiyo hiçbişey.tamamen ne zaman kurtulurum bilmiyorum.Allah kimseye vermesin.kabus gibi

ben de dün ilk defa kereviz salatası yaptım. içine yoğurt,mayonez,ceviz,biraz limon,sarımsak ve rendelenmiş kereviz koydum. baya güzel oldu tadı.

Süperdir kışın favori slaatamız bizim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…