2010 Temmuz Anneleri : )

sonbahar şarkını yazmamışsın ve tabii yaptığın işi :))
nurcan gelmiyor mua rtık
neden ?
çok mu soru sordum ?
mevlüdünüzde şimdiden mübarek olsun

Off yıne herzamankı muhabbet ıste burda kavga neden cıkar normal dogum - sezeryan yada süt - mama ...... Bos yere aslında hepımız aynı seylerden bahsedıyoruz ama ıste bazen gergın olabılıyor ınsan ... Ama gelsın yaa hıc bı arkadasımız bı anda bı kavga yuzunden gıtmesın ...

şuan midem ağrıyor acaba süt olsun diye her otu şeyi yiyip içiyorum diyemi yoksa süt olsun diye her otu şeyi yiyip içiyorum diyemi sizce hangisi??? :roflol::roflol:

aa neden geçenlerde bi tartışma vardı oyüzden mi acaba ?

:
Ben de gece camasır asılmıycagını ogrendım : )))) VAlla gece 3 de 4 te cıkar asardım onceden bı de karanlıkta etrafıma bakardım kımseler yok korkunc kımsede nıye asmıyor derdım sempatiksalakcinni ben de asmıyorum

biraz uslubu sertti belki oyüzden yanlış anlaşılmalar olmuş olabilir
ama dediğin gibi hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoz
sonuçta kimse profesör değil burda

gece asınca noluyormuş ki
ben ilk 40 gün akşam ezanından sonra bebek çamaşırı ve anne çamaşırı asılmaz diye biliyorum

gece asınca noluyormuş ki
ben ilk 40 gün akşam ezanından sonra bebek çamaşırı ve anne çamaşırı asılmaz diye biliyorum

Normalde hıc asılmazmıs ben renklerı solmasın dıye ozellıkle gece asardım ama sımdı almaya calısyorum hava kararınca bebek oyle dıyorlar mıs batıl ınanc ama vardır bı bıldıklerı herhal :))

şu düdüklü tencereleri nasıl kullanıyorsunuz yaa
bi ben beceremiyorum sanırım (
o yüzdende bizim evde nohut veya kuru pişmiyo
ancak annem haşlayıp poşetlerse buzluğa atıyorum
öylelikle yiyoz

iyi geceler kızlar.

anam burası gece ne kalabalık oluyomuş.

ben uykuyu yarıladımda geldim.

Medaa benım ki Fisher Marka ceyızlık takımlarımı alırken ıcınde vardı . Dudugu yok kendılıgınden ıkı cızgı cıkıyor oyle olunca altını kısıyorsun yırmı dakıka beklıyorsun . Duduklu kolaylık yaa hem de bı saat bekleme derdı yok .. Dıgerlerı ıse duduk acık oluyor ses gelınce kapatıyorsun altını kısıyorsun cogu yemek 20 dak pısıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…