toprak uyuyoken bende yatayım 2 gibi acıkır kalkar uykumu alayım birazcıkyerimseniben
sonbahar şarkını yazmamışsın ve tabii yaptığın işi :))
nurcan gelmiyor mua rtık
neden ?
çok mu soru sordum ?
mevlüdünüzde şimdiden mübarek olsun
nurcan üyeliğini iptal etmiş üzüldüm kızzzz burası bir sentez ve hepimiz birer rengiz diye düşünüyorum, herkese ihtiyaç olur ben nurcandan çok şey öğrendim bazı konularda ama sormayın sölemem sır kaydirigubbakcemile3
:
nurcan üyeliğini iptal etmiş üzüldüm kızzzz burası bir sentez ve hepimiz birer rengiz diye düşünüyorum, herkese ihtiyaç olur ben nurcandan çok şey öğrendim bazı konularda ama sormayın sölemem sır kaydirigubbakcemile3
Off yıne herzamankı muhabbet ıste burda kavga neden cıkar normal dogum - sezeryan yada süt - mama ...... Bos yere aslında hepımız aynı seylerden bahsedıyoruz ama ıste bazen gergın olabılıyor ınsan ... Ama gelsın yaa hıc bı arkadasımız bı anda bı kavga yuzunden gıtmesın ...
:
Ben de gece camasır asılmıycagını ogrendım : )))) VAlla gece 3 de 4 te cıkar asardım onceden bı de karanlıkta etrafıma bakardım kımseler yok korkunc kımsede nıye asmıyor derdım sempatiksalakcinni ben de asmıyorum
şuan midem ağrıyor acaba süt olsun diye her otu şeyi yiyip içiyorum diyemi yoksa süt olsun diye her otu şeyi yiyip içiyorum diyemi sizce hangisi??? :roflol::roflol:
gece asınca noluyormuş ki
ben ilk 40 gün akşam ezanından sonra bebek çamaşırı ve anne çamaşırı asılmaz diye biliyorum
yedın mı kuru yu :))) sut yaptı mı
yaa siz benim mutfakta neler yaptığımı okumadınız küstüm işte hıh :dilcikar:
anacım benim içim kurumuş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gitmeyin he gelcem bahar acıktı
iyi geceler kızlar.
anam burası gece ne kalabalık oluyomuş.
ben uykuyu yarıladımda geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?