2010 Temmuz Anneleri : )

iyi geceler kızlar.

anam burası gece ne kalabalık oluyomuş.

ben uykuyu yarıladımda geldim.

hoş geldin

benimkide öyle markasını hatırlamıyorum
ama ben kapağını kapatıp açamıyorum çok sert
ancak eşim evde olcakta o açıp kapatacak

dışarda ne rüzgar var yaa
bugünde eczanenin dmir reklam tabelalarını düşürdü
şimdide sanki ağaçları sökecek

evet cok ruzgar var havalar degıstı ben bugun dogalgazı ucuncu derecede yakıyorum yarın kısıcam 1 e ındırıcem .

bizim ev kuytuya kaldığı için daha hiç bişey yakmıyoruz

Benım evde ara daıre sagı solu altı ustu daire ama benımkı usutmustu bı ara korktum ben de yakıyorum en azından mevsım degısıklıgınde dıkkat edeyım dedım sonradan kısarım zaten ..

birden 3 derece çok yakmışsın bence
doktorlar ısı değişikliği hasta eder bebeği diyorlar

bende geldim tekrardan yaa tam 25 dk da 90 ml mamayı zor içirdim bende kombiyi yakıyorum şuan 40 derecede yanıyor ama ben piştim pöff çok sıcak

Bızım ev yazın hamam gıbıydı 30 dereceydı sımdı 20 derece yaktıgım halde .. Yanı bılmıyorum kı ne yapmak lazım ben kendıme gore de yapıyorum bıraz usuyorum bugunler sabah kısıcam zaten bugun sogukkkk ben bıle usuyom sanki

üstünde kısa kollu çıtçıtlı altında ayaksız pijama, ayakalrında çorapcık. ama benim kızım sarıp sarmalanmadan uyumuyor penye battaniye ile kundan halinde uyuyor

hımm bizim ev de 20 derece falan
eğer kendim üşür gibi olursam bana terlik
barışa yelekle işi hallediyorum :))

benımkınde ıcınde kolsuz body uzerınde kısa kollu body ve ceket . Altında ayaksız pjama ve corap . Bıde battanıye orttum .

Anam kızlar geçmişi ıokudum ama yazacak dermanım yok.

yarına iş kalmadı tabi siz bu hızla giderseniz yine çok iş var.

ben gidip yatayım zaten oğluşla misafir odasında uyuya kalmışız. eşimde çağırmamış burada kalacağız artık bu gece. ama yatağımı yadırgadım galiba. yoksa kimse beni bu saatte ayakta tutamazdı.

hepinize ttalı rüyalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…