anladım canım ama her burun tıkanıklığı hastalık değilmiş.
geçenlerde bizimkide tıkandı hatta gece hırlıyordu
bende pimpiriklendimgittim doktora, doktor ilaç falan vermedi kendi kendine geçer dedi.boğazlarda içinde birşey yok dedi.
ama bu kusma olaylarını galiba her doktor anlamıyor. o ahbabımda çok doktor gezdi sonuç alamadı çocuk çok zayıf kalmıştı. en son cerahpaşa da bir profösör çözdü olayı.
tez zamanda düzelir inşallah bebişin.
sen başka şeylere kızdın galiba. dönem dönem olur böyle şeyler.
loğusalık sendromu diye birşey var.
bence bebişini bir kere koklamak bile bir ömre bedel. onun gözlerine bak rahatla ben öğle yapıyorum.
sıpama kızgın kızgın bakıyorum o gülünce herşeyi çoktan unutmuş oluyorum.
ılacın adını soylesenız bızede verdı de doktor acaba aynı ılaç olabılır mı. bızde cok kusuyoruz
ay ne bıleyım ya hıc halım yokmus gıbı geıyor bır bıkkınlık var ustumde halen gecelerı de uyumuyor gece bebegım uyanmıyor dyenlere gıcık oluyorum valla
bende bızım bebışte bı anormallık var zannedıyordum meger sızınkılerde kusuyormuş .
bızımkı emıyor ve aradan 2 dakıka gecmıyor kı kusuyor. acıyorrum ınanın sütüme. doktor reflu var dedı. yapacak bırsey yok(
kaç defa üstümüzü degışıyoruz
selam kızlar
benimde oğlum çok tükürük salıyor dün dr.sordum ek gıdaya hazırlarmış bebekler kendilerini salyaları ek gıdaya hazırlık yaptığının göstergesiymiş dişle bi ilgisi yokmuş bende büyük oğlumdan hatırlıyorumda 2 aydan intibaren önlük kullanıyorduk 6aylıkken diş çıkarmıştı
bizde şimdi sainema kanallarından eyvah eyvah ı izlicez gülmeye meyimliyim bu akşam ama büyük oğlan çok huysuz galiba film burnumuzdan gelicek(
dün çocukların yazlıklarını kaldırdım kışlıklarını çıkardım dahada alıncaklar var off hepsi yıkanınca ütüde çok birikti bu hafta çok yorulcam belli pazardan((
daha ne kadar devam edecek acaba bu kusma problemi..
bizim gaz sancılarımız da daha bitmedi. sabah mutlaka 5-6 gibi ağlayarak uyanıyor.
slm kızlar canım cok sıkkın bebegım 1 ayda sadece 230 gr almıs sutum cok bol ama rengı su gıbı bende az az mama vermeye ve su satılan meyve sebze pürelerinden vermeye basladım bu aralar cok da kusuyor doktora goturdum bırseyı yok dıyor
amann tedbirini aldıktan sonra bişeycik olmaz yaa
adet olmamak çokkkk güzel
altında bişeyler olmadan biraz daha gezmek istiyorum
ve açıkçası şuan hem barışı bezlemekle hemde kendimi bezlemek istemiyorum :)))
canım seninde iki oğlan hı aynı kaderi yaşıyoruz.iki çocuk ne zormuş ben önceden oğluma baklarken çok zorlanıyordum ikinci doğdu inan ogünlerim çok rahatmış diyorum.allah yardımcımız olsun.büyüğün kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?