2010 Temmuz Anneleri : )

ılacın adını soylesenız bızede verdı de doktor acaba aynı ılaç olabılır mı. bızde cok kusuyoruz

ay ne bıleyım ya hıc halım yokmus gıbı geıyor bır bıkkınlık var ustumde halen gecelerı de uyumuyor gece bebegım uyanmıyor dyenlere gıcık oluyorum valla

ılacın adını soylesenız bızede verdı de doktor acaba aynı ılaç olabılır mı. bızde cok kusuyoruz

ay canım yanlış yönlendirme falan yaparım buradan

gerçi kimse ben ilaç adı verdim diye tutup yavrusuna içirmez ama olur ya birisi denk gelir sonra çok üzülürüm.

ama sana özelden mesaj atayım adını.

bu akşamda kimsecikler yok.

benimde eşim hasta onu odaya almıyoruz.

oğluşda uyuyor.

sıkıldım valla.

ay ne bıleyım ya hıc halım yokmus gıbı geıyor bır bıkkınlık var ustumde halen gecelerı de uyumuyor gece bebegım uyanmıyor dyenlere gıcık oluyorum valla

canım emin ol zaman zaman hepimizde böyle şeyler oluyor. bebeğimizin tatlılığı ve masum tebessümü olmasa inan çekilmez ben de hastaneden eve gelipte 10. günde bebekle tek başıma kalınca ben ne yaptım yaaa demiştim ama şimdi o tatlı tatlı gülümsesin diye bütün işlerimi bırakıp onunla konuşuyorum...

kızlar benım kız kollarından tutunca kalkıyor ayaklarına bastırınca adım atıyor yuruyor gıbı sızınkıer ne durumda

daha ne kadar devam edecek acaba bu kusma problemi..
bizim gaz sancılarımız da daha bitmedi. sabah mutlaka 5-6 gibi ağlayarak uyanıyor.

selam kızlar

benimde oğlum çok tükürük salıyor dün dr.sordum ek gıdaya hazırlarmış bebekler kendilerini salyaları ek gıdaya hazırlık yaptığının göstergesiymiş dişle bi ilgisi yokmuş bende büyük oğlumdan hatırlıyorumda 2 aydan intibaren önlük kullanıyorduk 6aylıkken diş çıkarmıştı

bizde şimdi sainema kanallarından eyvah eyvah ı izlicez gülmeye meyimliyim bu akşam ama büyük oğlan çok huysuz galiba film burnumuzdan gelicek (

dün çocukların yazlıklarını kaldırdım kışlıklarını çıkardım dahada alıncaklar var off hepsi yıkanınca ütüde çok birikti bu hafta çok yorulcam belli pazardan ((

canım seninde iki oğlan hı aynı kaderi yaşıyoruz.iki çocuk ne zormuş ben önceden oğluma baklarken çok zorlanıyordum ikinci doğdu inan ogünlerim çok rahatmış diyorum.allah yardımcımız olsun.büyüğün kaç yaşında

daha ne kadar devam edecek acaba bu kusma problemi..
bizim gaz sancılarımız da daha bitmedi. sabah mutlaka 5-6 gibi ağlayarak uyanıyor.

benımkı kendı cıkarıyor gazını oyle osuruyorkı afedersınız les gıbı kokuyor altına yapmıs gıbı ard arda hem de

bahar01 bebeklerde gaz problemi konusuna yadım ama görmedin sanırım şu doktorum yazdığı gaz ilacını özelden mj atarmısın girdiğin bu konuyada yazmak istedim belki görürsün diye zor durumdayım çünkü kıızm iki aylık ve hç durmuyor inşallah burdan görürüsün mjımı

hanımlar iyi geceler!geçmişi oku oku anca geldim.herkese kolay gelsin.bebekle hayat zor gerçekten,ama bitecek az kaldı.biraz o günleri hayal edince işler kolaylaşıyor.

eğer çok kusuyosa ondan kilo almamış oabilir bide çok kusması da reflüden olabilir
ama bebek reflüsü ile reflü hastalığı farklı şeylermiş korkma yani.yaramayan süt yok die biliyorum mamadan daha yaralı olduğu kesi en azından.sütün bolsa emzir bence mama werme bide başka bi doktora git bencee :umursamaz:

bence de tadını çakaralım.adet sancısı yok ağrı yok ped taştımı geçti mi derdi yokkk
ohhh rahat böle sositososito

bir kitapta okumuştum eğer anne depresyonda ise, bu süte de yansıyormuş ve bebek bu sütü kusuyormuş, reddediyormuş..bilemiyorum tabi ne kadar doğru bir tespit. kitabın adı da anneler ve kızları..

Birazdan yatıcam bugün pek fırsatım olmadı buraya uğramaya,
Ama şöyle bi bakayım da yatayım dedim,
Geçmişi okurum biraz kaçarım sonra.

benim büyük oğlan kasım 2008 doğumlu 2 yaşına giricek yakında yani pekte büyük değil kaydirigubbakcemile3 seninkidemi küçük yoksa :uhm:

iyi geceler kızlar
bu kusma konusu bizimde en büyük derdimiz (
ya kusuyor yada salyalarını akıtıyor
en sonunda omuzlarını karnını örten büyük önlüklerden aldık altı naylon gibi
ama bugün ondan bile taşıdığı için pijamalarını değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…