2010 Temmuz Anneleri : )

bizde de çok var salya olayı.devamlı üzerini değiştiriyoruz.erken mi çıkaracak acaba dişini bilemiyorum...

bizde de çok var salya olayı.devamlı üzerini değiştiriyoruz.erken mi çıkaracak acaba dişini bilemiyorum...

son bi haftadır resmen canıma okuyo
kusma salya huysuzluk uyumama
emerken ağlama ememek için direnme
bende acaba dişmi diyorum ama çokta erken
kimisi erken diş çıkmasının iyi olmadığını söylüyor bi dahaki kontrolde dr.a sorcam

iyi geceler..şimdi geldik gezmeden AVM sonrası görüncemlerde yemekteydik...
eşim kızla ilgilenirken ben de bakayım dedim buraya.

ewet çok erken diş çıkarımı için.diğer isteksizlikleri de hava değişimine bağlı da olabilir.hafif bi nezle gibi olmuş olabilir.dedğin gibi dr a danışmakta yarar var.umarım en kısa zamanda atlatırsınz canım...

hepinize ii geceler.ben yatayım çocuklar yatmışken.yine gelmeye çalışırım.allah yardımcımz olsun...

nerdesiniz kızlar yaa
sayfayı mı açık unuttunuz
geçmişi mi okuyonuz napıyonuz?

Selam herkese cok kalamıycam cok yorgunum mevludumuzu yaptık . Bısey sormak ıstıyorum uyku tulumu arıyorum nereden ne kadara aldınız yazar mısınız lutfen ben alıcam ama hangı magazalarda var bılmıyorum en son C & A da gormustum fıyatı 50 / 60 ytl arasıydı bunların fıyatları bu cıvar mı ? Kullanır mı tam da emın degılım benım oglum ayaklarını havaya kaldırmasını ıtmesını fılan cok sevıyor bı de battanıyesı de var ama uygun bıseyler bulursam almak ıstıyorum ..
Gokcek kabanı cok ıyı almıssın ınsallah ben de bulabılırım Venice de ındırım devam edıyor mu acaba yaa :::

allah kabul etsin
uyku tulumuna göre değişiyo
kaynanam barışa almış 35 lira dedi ama yorgan gibi çok kalın
bizim buralarda bi mağazada gördüm bira daha ince 25 lira dedi
bugün pazarda sordum 18 lira dedi :))

Teşekkur ederiz opuyorumnanaktan
Baya uygunmus aslında soyledıgın fıyatlar zaten 3 - 5 ay kullanıcak en ıyısı ben de o tarz bısey alayım bi bebek magazından bakırkoy yeraltı carsısında bebek magazaları var bı de oraya bakayım barı ..

Geçmişi okudum ,şimdi yatacağım.sırt üstü yatırınca bir şey olmaz diyen anneler olmuş,inşallah yanılmıyorsunuzdur..Ama hep sırt üstü yatırılan bebişlerin kafatasının arkası gerçekten düzleşiyor büyüdüklerinde ..çevire çevire yatırıyorum..ana kucağında bu aralar çok tutmuştum sanki kızımın kafasının arkasında hafif düzleşme olmuş gibi geldi,bu yüzden artık daha fazla yüz üstü yatırmaya çalışacağım..anakucağında da fazla tutmucam..iyi gecelerrrrrrrrrrrrr :)

Son düzenleme:

canım reçeteyi bulayım yazarım ama sende önce kendi doktoruna danış bu ilacı.

ben şahsen doktoruma çok güveniyorum onun için içim rahat kullanıyorum.

akşam üstü reçeteyi bulur yazarım tatalım geçmiş olsun şimdiden.

Allah kabul etsin canım.. Ben kardelen diye bir mağaza var ordan aldım dün, mini damla marka. minik puantiyeli ince peluş battaniyeler var ya, dışı öyle yumuşacık içi elyaflı, içi de pamuklu kumaş. ayaklı, uzun kollu. beden bile kalmamıştı herkesin pek bir hoşuna gitmiş :) 40 tl.

wenicedende kabanı dün aldım. hafta içi daha sakin olur bi bak istersen, %70 indirim vardı canım.

bu arada herkeslere günaydınnn:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…