bence de tadını çakaralım.adet sancısı yok ağrı yok ped taştımı geçti mi derdi yokkk
ohhh rahat böle sositososito
bizde de çok var salya olayı.devamlı üzerini değiştiriyoruz.erken mi çıkaracak acaba dişini bilemiyorum...
son bi haftadır resmen canıma okuyo
kusma salya huysuzluk uyumama
emerken ağlama ememek için direnme
bende acaba dişmi diyorum ama çokta erken
kimisi erken diş çıkmasının iyi olmadığını söylüyor bi dahaki kontrolde dr.a sorcam
Kizlar gaz icin ne yaptiniz bebeklerinize
allah kabul etsinSelam herkese cok kalamıycam cok yorgunum mevludumuzu yaptık . Bısey sormak ıstıyorum uyku tulumu arıyorum nereden ne kadara aldınız yazar mısınız lutfen ben alıcam ama hangı magazalarda var bılmıyorum en son C & A da gormustum fıyatı 50 / 60 ytl arasıydı bunların fıyatları bu cıvar mı ? Kullanır mı tam da emın degılım benım oglum ayaklarını havaya kaldırmasını ıtmesını fılan cok sevıyor bı de battanıyesı de var ama uygun bıseyler bulursam almak ıstıyorum ..
Gokcek kabanı cok ıyı almıssın ınsallah ben de bulabılırım Venice de ındırım devam edıyor mu acaba yaa :::
allah kabul etsin
uyku tulumuna göre değişiyo
kaynanam barışa almış 35 lira dedi ama yorgan gibi çok kalın
bizim buralarda bi mağazada gördüm bira daha ince 25 lira dedi
bugün pazarda sordum 18 lira dedi :))
bahar01 bebeklerde gaz problemi konusuna yadım ama görmedin sanırım şu doktorum yazdığı gaz ilacını özelden mj atarmısın girdiğin bu konuyada yazmak istedim belki görürsün diye zor durumdayım çünkü kıızm iki aylık ve hç durmuyor inşallah burdan görürüsün mjımı
Selam herkese cok kalamıycam cok yorgunum mevludumuzu yaptık . Bısey sormak ıstıyorum uyku tulumu arıyorum nereden ne kadara aldınız yazar mısınız lutfen ben alıcam ama hangı magazalarda var bılmıyorum en son C & A da gormustum fıyatı 50 / 60 ytl arasıydı bunların fıyatları bu cıvar mı ? Kullanır mı tam da emın degılım benım oglum ayaklarını havaya kaldırmasını ıtmesını fılan cok sevıyor bı de battanıyesı de var ama uygun bıseyler bulursam almak ıstıyorum ..
Gokcek kabanı cok ıyı almıssın ınsallah ben de bulabılırım Venice de ındırım devam edıyor mu acaba yaa :::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?