2010 Temmuz Anneleri : )

Günaydın...Aptamilin Aptamil Nite adında maması varmış gece mamasıymış,daha uzun süre tok tutuyormuş.Eşim eczanelerden bulabilirse alıcak,deneyeceğiz...Gözlemlerimi paylaşırım..:)

Son düzenleme:
günaydın kızlar,dün gece adet oldum bu sabah yataktan çıkmak istemedi canım ama kızım izin vermedi sağolsun

günaydın..........nabersiniz bakalım..??

herkese iyi haftalar dilerim..
Bu arada benim kızım hala uyuyor..en son sabah 8 de emzirdim uykusuna devam etti hala da uyanmadıbilmiyorumkismile

uyku tulumu konusunda kararsızım..
oğluma denemek için ablamdan almıştım, o gece hiç uyuyamadı çocuk..çok da terletmişti içi ince olduğu halde.
çok kalın bir uyku tulumuydu, kolunu bacağını kıpırdatmakta çok zorlandığı için uyuyamamıştı çocuk, aynen geri vermiştim ablama..

kızımda da hiç ilgimi çekmiyor..sanki rahat yatamıcakmış gibi geliyor..
fazla da üstünü açmıyor kızım..

bakalım belki düzgün birşeyler bulursam ya da tavsiye alırsam, alabilirim.

günaydın herkese.saolsun kızın sabah 5ten beri hep nazlı nazlı ağlıyor.şimdi uyutup bi bakmak istedim.işlerimi bitirip venice ye bi uğramak istiyorum.güneş çok güzel dışarda.bakalım işleri bitirebilirsemm:)hepinize iyi haftalar diliyorum...

Son düzenleme:

günaydın herkese:)
uyku tulumu konusunda ben de kararsızım, ama üstünü çok açıyo galiba almak gerekecek...
bir de az önce facebookta bir site buldum n.y. babies oyuncak kıyafet herşey var ilginizi çekebilir kızlar...
bir de fotoğraf topiğine kızımın fotosunu ekliyorum bakın kızçeme:))

işlerin yoğunluğundan forumada uğrayamaz oldum hepinizide çok özledim ((

ben çıkayım kızım uyanmadan bitireyim işlerimi.sonra da çıkmak istiyorum içim sıkılıyo nedense bugün.hepinizi çok öpüyorum görüşürüz kızlar...

günaydınlarrr

ayşecim aptamil nite 2 numara var sadece benim bildiğim 6 ay üstü kullanmak için eğer 1 numarası varsa bizde alallım bakalım eşin bulursa bizede yazıver cnm

gaz için sab simplex kullanıyorum ben 2 oğlumdada çok mennunum

sitenin birinde 2.-4. aydan itibaren yazıyordu bazı yerlerde de 6. ay dan sonra diye yazıyor..Kafam karıştı...:bbo:

kimsecikler yok bugün..
bebişleriniz dönmeye başladı mı? benimki ayaklarını kaldırıyor baya çabalıyor ama henüz yok:) ya sizde durumlar nasıl?

bu arada zatürre aşısı olcak c.tesi benim kuzum..

benim büyük oğlan kasım 2008 doğumlu 2 yaşına giricek yakında yani pekte büyük değil kaydirigubbakcemile3 seninkidemi küçük yoksa :uhm:

benimki gerçekten büyük :) 7 yaşında.canım nasıl bakıyosun ya maşallah diyeyim ikiside küçük.ben bu halde çok zorlanıyorum inan

kimsecikler yok bugün..
bebişleriniz dönmeye başladı mı? benimki ayaklarını kaldırıyor baya çabalıyor ama henüz yok:) ya sizde durumlar nasıl?

bu arada zatürre aşısı olcak c.tesi benim kuzum..

yok canım benimkide hala dönemiyor.ama yatağından alacağım zaman anlıyor ellerini tutuyorum kafasını kaldırmaya çalışıyor maşallah.kızlar bide benimki sesli gülmeye başladı maşallahh..okadar hoşuma gidiyorki süper bişey ya.tekrar anne olmak çok güzel.
canım zature aşısı 2 aylıkken oluyor geç değilmi

ya kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz.oğlumun doğumunu nasıl yazıcam tickera yapamıyorum.23 temmuzda doğdu yardım ederseniz sevinirim..

bizim aşı defterine 3.aya yazmış
2.ayda 3 tane aşı olmuştuk bunu bu aya bırakmış. demekki bu aydada yapılıyor..
benimkide arada sesli gülüyor çok şirin oluyorlar yaaa

zatürre aşısı 2-4-6.aylarda yazıyor. bak şimdi kafama takıldı. sorayım c.tesi dr.a..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…