herkese günaydın:)
Selam herkese cok kalamıycam cok yorgunum mevludumuzu yaptık . Bısey sormak ıstıyorum uyku tulumu arıyorum nereden ne kadara aldınız yazar mısınız lutfen ben alıcam ama hangı magazalarda var bılmıyorum en son C & A da gormustum fıyatı 50 / 60 ytl arasıydı bunların fıyatları bu cıvar mı ? Kullanır mı tam da emın degılım benım oglum ayaklarını havaya kaldırmasını ıtmesını fılan cok sevıyor bı de battanıyesı de var ama uygun bıseyler bulursam almak ıstıyorum ..
Gokcek kabanı cok ıyı almıssın ınsallah ben de bulabılırım Venice de ındırım devam edıyor mu acaba yaa :::
uyku tulumu konusunda kararsızım..
oğluma denemek için ablamdan almıştım, o gece hiç uyuyamadı çocuk..çok da terletmişti içi ince olduğu halde.
çok kalın bir uyku tulumuydu, kolunu bacağını kıpırdatmakta çok zorlandığı için uyuyamamıştı çocuk, aynen geri vermiştim ablama..
kızımda da hiç ilgimi çekmiyor..sanki rahat yatamıcakmış gibi geliyor..
fazla da üstünü açmıyor kızım..
bakalım belki düzgün birşeyler bulursam ya da tavsiye alırsam, alabilirim.
günaydınlarrr
ayşecim aptamil nite 2 numara var sadece benim bildiğim 6 ay üstü kullanmak için eğer 1 numarası varsa bizde alallım bakalım eşin bulursa bizede yazıver cnm
gaz için sab simplex kullanıyorum ben 2 oğlumdada çok mennunum
günaydınnn
kızım pişik oldu ne yapabılırım. bıraz hava alsa ıyı olur dıyorum ama havada ssoguk hemen kapatmak zorunda kalıyorum altını
benim büyük oğlan kasım 2008 doğumlu 2 yaşına giricek yakında yani pekte büyük değil kaydirigubbakcemile3 seninkidemi küçük yoksa :uhm:
kimsecikler yok bugün..
bebişleriniz dönmeye başladı mı? benimki ayaklarını kaldırıyor baya çabalıyor ama henüz yok:) ya sizde durumlar nasıl?
bu arada zatürre aşısı olcak c.tesi benim kuzum..
yok canım benimkide hala dönemiyor.ama yatağından alacağım zaman anlıyor ellerini tutuyorum kafasını kaldırmaya çalışıyor maşallah.kızlar bide benimki sesli gülmeye başladı maşallahh..okadar hoşuma gidiyorki süper bişey ya.tekrar anne olmak çok güzel.
canım zature aşısı 2 aylıkken oluyor geç değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?