2010 Temmuz Anneleri : )

bizim aşı defterine 3.aya yazmış
2.ayda 3 tane aşı olmuştuk bunu bu aya bırakmış. demekki bu aydada yapılıyor..
benimkide arada sesli gülüyor çok şirin oluyorlar yaaa

canım belki ağır gelmesin diye yapmışlardır.normalde 2. ayda yapılır bende sağlık personeliyim oyüzden biliyorum..

sitenin birinde 2.-4. aydan itibaren yazıyordu bazı yerlerde de 6. ay dan sonra diye yazıyor..Kafam karıştı...:bbo:

canım bundan 1 yıl önce (aptamil 1) 0 ay-4ay arasıydı (aptamil 2). 4 ay üstüydü yani sonradan onları değiştirdiler ilk 6 ay anne sütü verin die reklam vermeye başlayınca kendi lafları kendi ürünleri ile çakıştı değiştirdiler 2 numaralar artık 6.ay üstü kullanım için o senin gördüğün eski üründür zaten onları görürsende alma çok eskiden kalma ürün onlar ellerinde kalmışları satıyorlar demek ki

ben mert te kullanıyordum aptamil nite 4cü aydan sonra
paketlerin dışını değiştirdiler ama içeriğinide değiştirdiler mi bilmem yoksa sadece dış görüntüsü mü değişti:uhm:

Son düzenleme:
kızlar ben hala aded olmadım sizinde olmayanınız varmı korkuyorum acaba yine hamilemiyim diye 3 ay oldu hala tık yok acaba emziriyorum diyemi olmuyorum

Bende hala olmadım.

kızlar bebeklerınız kusuyor mu benımkı sureklı kusuyor 3 4 defa en az ust degıstıyorum fazla da emmıyor 3 dk belkı

Benim oğlumda her emdikten sonra kusuyor..

ben bir saat önce oldumm :kedi:

Bende sabırsızlıkla bekliyorum.İnşallah en kısa zamanda olurum.

Son düzenleme:
ben bu hafta hasta olmasaydım sünnet ettircektim oğluşumu ama sanırım önümüzdeki haftaya kaldı siz ne zaman yaptıracsınız..ben büyük oğlumu 4 aylıkken yaptırmıştım çok rahat ettik kısmetse efeyi de hemen yaptırmak istiyorum...

ya kızlar verem aşısı olduk 2 aylıkken o aşının tutması için aşı yapılan yerin su toplaması falan lazımmış kızımda olmuştu oğlumda olmadı acaba tutmadımı verem aşısı sizinkiler nasıl oldu

ya kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz.oğlumun doğumunu nasıl yazıcam tickera yapamıyorum.23 temmuzda doğdu yardım ederseniz sevinirim..

arkadaşım önce lilypie sitesine gir oradan
1.baby and kid birthday
2.tarihe 23 jul yaz
3.açılan sayfadan begendiğin tickerlardan birini seç ve next yazan yere tıkla
4.şimdi birde ticker için figür seç ve nexte tıkla
5.baby's age select yap
6.açılan sayfada optional text kısmına mesajını yaz mesela canım oğlum hoşgeldin ve yine nexte tıkla
7 .ticker altıda image orl var ona tıkla altta çıkan adresi kopyala.
8. bu adresi.kadınlar kulübüne gir
kullancı paneline gir, ordan profil ayarlarına düzenlemeye girip en altta
aşağıda çizelge yazan yere yapıştır.

kolay gelsin

kimsecikler yok bugün..
bebişleriniz dönmeye başladı mı? benimki ayaklarını kaldırıyor baya çabalıyor ama henüz yok:) ya sizde durumlar nasıl?

bu arada zatürre aşısı olcak c.tesi benim kuzum..

gökçek merhaba,

ilkeyi yüzüstü yüksekçe bir yastığın üstüne yatırdığım zaman bi kolundan destek alıp kendini sırtüstü atıyo yere:))
tabi ben sürekli tutuyorum onu desteklemeden.
görseniz bir mutlu oluyo başardım diye.
ama galiba bu dönme sayılmaz çünkü yastık yüksek olduğu için dizlerinden ayaklarından itekliyo kendini...
4. aydan sonra dönebilirlermiş normalde...

Bende yaptırmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum.Küçük olduğu için kıyamıyormuş deli edecek beni..-tatlicadiarzu-

canım çok tşk ederim yardımın için.birazdan deniycem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…