bizim aşı defterine 3.aya yazmış
2.ayda 3 tane aşı olmuştuk bunu bu aya bırakmış. demekki bu aydada yapılıyor..
benimkide arada sesli gülüyor çok şirin oluyorlar yaaa
sitenin birinde 2.-4. aydan itibaren yazıyordu bazı yerlerde de 6. ay dan sonra diye yazıyor..Kafam karıştı...:bbo:
kızlar ben hala aded olmadım sizinde olmayanınız varmı korkuyorum acaba yine hamilemiyim diye 3 ay oldu hala tık yok acaba emziriyorum diyemi olmuyorum
kızlar bebeklerınız kusuyor mu benımkı sureklı kusuyor 3 4 defa en az ust degıstıyorum fazla da emmıyor 3 dk belkı
ben bir saat önce oldumm :kedi:
ya kızlar bana yardımcı olabilirmisiniz.oğlumun doğumunu nasıl yazıcam tickera yapamıyorum.23 temmuzda doğdu yardım ederseniz sevinirim..
canım belki ağır gelmesin diye yapmışlardır.normalde 2. ayda yapılır bende sağlık personeliyim oyüzden biliyorum..
kimsecikler yok bugün..
bebişleriniz dönmeye başladı mı? benimki ayaklarını kaldırıyor baya çabalıyor ama henüz yok:) ya sizde durumlar nasıl?
bu arada zatürre aşısı olcak c.tesi benim kuzum..
ben bu hafta hasta olmasaydım sünnet ettircektim oğluşumu ama sanırım önümüzdeki haftaya kaldı siz ne zaman yaptıracsınız..ben büyük oğlumu 4 aylıkken yaptırmıştım çok rahat ettik kısmetse efeyi de hemen yaptırmak istiyorum...
Bende yaptırmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum.Küçük olduğu için kıyamıyormuş deli edecek beni..-tatlicadiarzu-
arkadaşım önce lilypie sitesine gir oradan
1.baby and kid birthday
2.tarihe 23 jul yaz
3.açılan sayfadan begendiğin tickerlardan birini seç ve next yazan yere tıkla
4.şimdi birde ticker için figür seç ve nexte tıkla
5.baby's age select yap
6.açılan sayfada optional text kısmına mesajını yaz mesela canım oğlum hoşgeldin ve yine nexte tıkla
7 .ticker altıda image orl var ona tıkla altta çıkan adresi kopyala.
8. bu adresi.kadınlar kulübüne gir
kullancı paneline gir, ordan profil ayarlarına düzenlemeye girip en altta
aşağıda çizelge yazan yere yapıştır.
kolay gelsin
3.ayda oluyormu peki etkisi canım?
teacherofelt tşk ederim canım yaptım sayende..
aa valla olmuş süper,naber kızlarr ?
canım etkisi konusunda bilgim yok.ama senin için ebe arkaşıma sorarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?