2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ya bugün kızım tam 7 kez kakasını yaptı. ilk 5 de pek önemsemedim ama endişelenmeye başladım sonradan.
şu andada ıkınıyor. yine yapıcak sanırım.
doktoru mu arasam ne :uhm:

selam kızlar off bugün çok sıkıldım ben yaa evde kış geldkçe bana bunalım da geldi bütün kış nasıl geçicek çok yakıyorum kafama hiç biyere çıkamıyordum zaten hafta içi 2 bebeyle haftasonları eşimle bi hava alıyordum ee kış gelince AVMlere tıkılcaz gene hep aynı şeyler önümüzdeki yazı şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum tatile çıkıcaz oğlum 1 yaşına giricek güzel şeyler olucak inanıyorum yazları hep severim zatii

kızlar ya bugün kızım tam 7 kez kakasını yaptı. ilk 5 de pek önemsemedim ama endişelenmeye başladım sonradan.
şu andada ıkınıyor. yine yapıcak sanırım.
doktoru mu arasam ne :uhm:

kakası altın sarısı ve hafif katı ise gerek yok ama cıvıkımsı ise dr bi sor derim bence opuyorumnanaktan

şu saat oldu sadece güç bela 1 dilim ekmek yiyebildim kalktığımdan beri..

Son düzenleme:

ben de bu aralar en çok onu düşünüyorum kışın ne yapcaz ? erzurumdayız ve arabamız yok.AVM ye gidelim desek taksiyle gidip dönmek lazım.gitmesek hafta sonu evde patlarız.ben de yaz hayali kuruyorum.eşime şimdiden dedim yaza şu otelden tam bir haftalık tatil istiyorum diye.yaz çabuk gelsin ne olurrrr sempatiksalakcinni

arabanızda yoksa senin işin zor bu kış hemde erzurumdasın oralarda yaz çabuk gelmiyorda allah kolaylık versin ne denir ki evet bencede yaz çabuk gelsin bizim izmirde nisanda başlarız biz dışarda rahat dolanmalara mayısta yaz gelir buraya :lepi: kışta geç gider biz halaa bişi yakmıyoz evde halaa yazlıklarlarlayız kaydirigubbakcemile2 çocuklar uzun kollu ama yelek ceket yok üstlerinde

şu saat oldu sadece güç bela 1 dilim ekmek yiyebildim kalktığımdan beri..

allah kolaylık versin tatlışım bende bugün bişicikler yiyemedim mert e yaptığım çorbadan kaşıkladım durdum günü geçirdim eşim gelsede yemek yesek cokacimcoook yemeği bile güç yaptım allahtan eşim anlayışlı yoksa bişi hemen girer mutfağa yapıverir hiç sorun etmez

senin yardımcın varmı yemek falan nasıl yapıyorsun bazen benim wc ye gitmeye vaktim olmuyor bende keşke bi yardımcı tutsam diyorum

kızlar slm
bende öksürük için toprak ın doktorunu aradım öksürük için şurup önerdi.
şimdi onu içiyoruz.çok şükür daha iyi.hihoyyyt

yok yardımcım hayatım..eğer vaktim olursa haftada 1 yemek yapıyorum..genellikle eşim yapıyor yemekleri ya da dışardan söylüyoruz...

ayşecim önünüzde iki tane tatlınız var oturun 3 öğün yiyinnn tatlımcokacimcoook

ben öle yapıomcokacimcoookalkisalkisalkishihoyyyt

canım benim doktorumda zatürre aşısını 3. aya bıraktı 2 ayda verem ve 5 li karmayı olduk 3. ayda rotavirüsü ve zatürreyi yapacak. sorun olmaz demişti bana doktorum.

ayşecim önünüzde iki tane tatlınız var oturun 3 öğün yiyinnn tatlımcokacimcoook

ben öle yapıomcokacimcoookalkisalkisalkishihoyyyt

:)) ben açıktım zaman elim ayam titriyor.hasta oluyorum resmen ben ayşe gibi olsam heralde bayılırım kalırım bir tarafa.Allah ayşeye çok kolaylık versin bazen aklıma geliyor dua ediyorum hemen ayşeye çok zor ya.ama maş ı var ne güzel bakıyor bebişlere

nabersiniz kızlar keyifler nasıl havalarla aranız nasıl.....bebşleriniz kocaman öpücük

iyi akşamlar kızlar...

kuzey bu akşam benim ömrümden ömür aldı.

uykudan biraz ıhlayarak uayndı bende elimde tepsi yanında bişeyler atıştırıyordum.tepsiyi bırakıncaya kadar bastı çığlığı aralıksız bir beş dakika ağlamıştır.

kıpkırmızı oldu resmen katıldı nefessiz kaldı çocuğum.

eşim panik oldu etrafta deli gibi dönüyor başladı ağlamaya. ben daha bir panik oldum neyse üstünü falan soydum yüzünü yıkadım sakinleşti. emdi şimdi uyuyo. uyurkende içini çekiyor kuzum.

onu susturunca bende saldım kendimi başladım ağlamaya. elim ayağım titredi.

allah kimseye vermesin bziede birdaha yaşatmasın inşallah.

AYY cnm toprak a da oluyor bazen öyle çenesi bile atıo deli gibi ne yapıcağımı şaşırıyorum bende hemen ağzına mememi veriyorum yada altını açıyorum

AYY cnm toprak a da oluyor bazen öyle çenesi bile atıo deli gibi ne yapıcağımı şaşırıyorum bende hemen ağzına mememi veriyorum yada altını açıyorum

bende komple soydum meme vermeye çalıştım ama gözü görmüyo ki.

çok fena olduk çok,

çok korktum.

bende komple soydum meme vermeye çalıştım ama gözü görmüyo ki.

çok fena olduk çok,

çok korktum.
geçen ne oldu biliomusun uyuyordu bir çığlık kıyamet babası koştu kucağına alıcaktı daha çok bağırmaya başladı bende dedim kesin bi yerine bişi oldu..neyse babası yataktan çektikçe bağırıyor bir baktık parmağına nevresimin ipi dolanmış çektikçe ip sıkıyormuş ondan bağırıyormuş allah ne yapıcas ben panik eşim hemen uğraştı uğraştı çıkardık ben bir ağladım ki sorma şimdi hep ellerinde ayaklarında aklım hep bakarım.
kızlar birde çocukların ayak parmaklarına dikkat edin hep çoraplarını çıkarıp kontrol edin bazen saç dolanabiliyor sıkıyor sıkıyor.ben hep kontrol ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…