2010 Temmuz Anneleri : )

geçmiş olsun canım

dün akşam ben de bir salaklık yaptım.kızımı uyuttum,eşim de mutfakta balık pişiriyordu.ben de mutfağa geçtim çok açtım yemeğe başladım.balık kokusu salona çıkmasın diye de mutfağın kapısını kapattım.ben tıkınırken benim kız uyanmış ağlamış ağlamış bir ara Irmak mı ağlıyor dedim bir gittim kızımın çenesi titriyor ağlamaktan.kendimi çok kötü hissettim.kızımı kucağıma aldım hemen sustu ama nasıl içini çekiyor içim parçalandı :çok üzgünüm:

herkese slm larrrr
umarım tüm bebişler we anneleri iidir
kızım babasıyla uyuyo ben de pc başına geçtim
yatan bi bakiim dedim a.s

aradaşım teşekkürler süper anlatmışsın
ben de sayende ekledim zemuszemus

canım reçeteyi bulamadım yarın doktora gideceğim o zaman alırım tekrardan tarif unutmadım aklımdasn.

Tesekkur ederim canim mjini bekliyorum. Gecmis olsun bu arada kucucukler ama bize yasattiklari bir omre bedel insan aglamalarina dayanamiyor benim kizim iki aylik oluyor cuma gunu gaz sancisindan aglarken bazen gozlerinden yas geliyor bende basliyorum aglkamya onunla Meleklerimizin hayati boyuinca cektikleri aci sadece bu olur hep mutlu olsunlar insallah

annem anne olduğunda anlıycaksın beni derdi ne kadar haklıymış
kadınlar neden erken çöker diolar,yüzümüzde ki çizgiler neden olur :nedeni ni şimdi anlıyorum ii bile dayanıyoruz
ama yine de şikayet edenimiz war mı?
annelik nasıl birşeymiş böle!
hem dünyanın en güzel şeyini yaşıyoruz
şanslıyız hepimizin birer meleği war (ayşenin 2 meleği war daha şanslı)
hem de en zor anlarını onlarla yaşıyoruz onlar ağladığında, onlar mutsuzsa bizde mutsuzuz.onların bi gülüşüyle tüm yorgunluğumuz üzüntümüz herşeyimiz geçio.
allahım meleklerimizi korusun
:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun.okurken senin halini düşündüm çok kötü oluyor bende dün kızımın üstünü deiştim.ben deiştikden sonra başladı ağlama bir yerini kırdım sandım çoçuk sürekli ağlıyor bu sefer bende bişi yaptım diye ağlıyorum ama kızım evimize gelince sakinleşti bir yere gitmek bize yaramıyor.şuan sesi kısık öyle üzülüyorum ki

gunaydın şeker anneler
ya çok yoğunum gecelrı geçmişi okuyum derken gözlerım kanlanıor :) cvp yazamadan benm zığırım uynaıyorr hepinize mutlu gunler dinliorum

günaydınlar...

benim oğlan bugün yine nane molla.

galiba gazı var bu kez.

bu arada dün bir kısmımız kötü gün geçirmişiz.

allah yavrularımızın yüzünden gülücükleri eksik etmwsin.

Herkese Günaydın...
Yine bir süt sağma seansı, yine pc başındayım.Zaten sadece süt sağarken dünyadan haberim oluyor..Bide kahvaltı yapabilirsem kızım uyanmadan cillop olucak..

canım benim doktorumda zatürre aşısını 3. aya bıraktı 2 ayda verem ve 5 li karmayı olduk 3. ayda rotavirüsü ve zatürreyi yapacak. sorun olmaz demişti bana doktorum.

hmm sağol canım. sanırım zatürre bir aşıyla aynı anda olmuyor. c.tesi olacağız bizde bakalım..

herkese günaydınn..

Son düzenleme:
herkese günaydın
kuzum uyudu bende bir bakayım dedim şekerler neler yapıyor? kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…