esmacım rapor parasını nerden kontrol ediyorsun netten,, yazar mısın.?:
Rapor parasını bende 2 ay gecikmeli aldıydım. Ssk ya eşimi gönderdiydim o halletti para almadan imza altılması gerekiyormuş benim yerime atıverdiydi. İmza atıldıktan sonra 15 gün sonra yattı. Bakalım bu ay kaçında yatacak..İnsanı uğraştırmaya bayılıyorlar..
huyları değişiyor canım..
yani biz, düzen oturttuk sanıyoruz ama bazı bebeklerde düzenleri oturmadı hala..
ya da bazı şeylerden etkileniyorlar da biz anlamıyoruz..
yani biz, düzen oturttuk sanıyoruz ama bazı bebeklerde düzenleri oturmadı hala..
of evet yaa benim de gecikti, esma ...biryerden kontrol ettm yatmış görünüyor ..dedi dün de, merak ettim nerden kontrol ediliyor diye..
canım soğukta yaptırma bir daha..sen bilirsin yine de..o saatte de daha soğuk olur ev çünkü.
aa çok enteresan ben tekirdağda ki sgk yaptım işlemleri ama paramı istanbuldan aldım. herkese farklı uygulama mı yapıyorlar ne?canım özelden attım sana linkiordan tc no ile sorgulayabılıyorsunbenmkide 28 ağustotan beri bekliorum ama yatmamıştı dunde baktım bugun kuruma sordurdum bağlı olduğum ssk kurumun bulunduğu yerdeki postahane hesabıma yatmış sinir oldum ama gidip almadım daha bugun öğrendim
valla şöyle bir düzenimiz olsa bende rahatlıcam.hanfendiyi uyutmadan önce kucamda hareketli danslar yaptık bayılıyor.biraz yavaslım yalandan ağlamalar.o halini görünce zaten gülmekden ölüyorum.yordum uyudu.bazende böyle karşına geçip dans ediyorum ama o danslara normal insanda güler.kızımı bir görün nasıl gülüyor ya.ay yoruldum.neyse sabah 4 çokoprens yemiştim belki erir birazı bu dans olayıyla :))huyları değişiyor canım..
günaydınlar
sabah 7 den beri uyanığız. tam uyutuyorum 10 dk kestirip gene uyanıyor.
sanırım bizimki ışıkta uyumayı sevmiyor.
gerçi hava da acaip kapalı bugün burda..
aa çok enteresan ben tekirdağda ki sgk yaptım işlemleri ama paramı istanbuldan aldım. herkese farklı uygulama mı yapıyorlar ne?
canım SSk nereye yatıyorsa işlemler ordan yapılıyor..benim SSk da Ankarada..işlemler ordan oldu ama parayı istediğin PPt den alabiliyorsun kolaylık olsun diye..ben böyle biliyorum..
sorguladın mı canım
ama benmki işlem yaptığım yere yatmış burdaki ptt görünmüor
inşallah hasta olmaz canım dikkat et kafasını falan iyce kurulayıp kapatsaydın. tam kışa geçiş dönemi çabuk hasta oluyorlar.
selam kızlar,
uyku düzeninden bahsedilmiş ilkenin de kısmen oturdu sayılır düzeni.
akşam sekiz gibi gece uykusuna dalıyo, onikide uyanıyo emip dörde kadar tekrar dalıyo.
sonra da birer saat arayla uyanıyo sabah yediye kadar. maşallah da diyeyim.
bir de dün benim doğumgünümdü,
eşim çok güzel bir elbise almış bana, çiçek almış, pasta almış:))
ilk defa başbaşa çekirdek aile olarak doğumgünümü kutladık, her sene kalabalık olurduk arkadaşlar falan.
bir de alkolsüz son derece nezih bir şekildesempatiksalakcinni
elbisemiz biraz kısaymış ama alırken farketmemiş yani öle dizüstü falan değil taytla giydiğimiz tunikler
gibiymiş.
aslında opak çorapla giyilebilir ama ben galiba rahat edemem diye değiştirelim dedik..
hafta sonu da bizi avmye götürcekmiş ilkeye birşeyler alalım diye:))
ben de çok sıkıldım zaten evde kapalı kaldım ne zamandır...
sizlerden ne haberler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?