2010 Temmuz Anneleri : )

esmacım rapor parasını nerden kontrol ediyorsun netten,, yazar mısın.?:

Rapor parasını bende 2 ay gecikmeli aldıydım. Ssk ya eşimi gönderdiydim o halletti para almadan imza altılması gerekiyormuş benim yerime atıverdiydi. İmza atıldıktan sonra 15 gün sonra yattı. Bakalım bu ay kaçında yatacak..İnsanı uğraştırmaya bayılıyorlar..

of evet yaa benim de gecikti, esma ...biryerden kontrol ettm yatmış görünüyor ..dedi dün de, merak ettim nerden kontrol ediliyor diye..

huyları değişiyor canım..
yani biz, düzen oturttuk sanıyoruz ama bazı bebeklerde düzenleri oturmadı hala..
ya da bazı şeylerden etkileniyorlar da biz anlamıyoruz..

Bizim düzende oturdu sanırım gece 03.30 şaşmıyor ,oğlum çok dakik maşallah..:roflol:

yani biz, düzen oturttuk sanıyoruz ama bazı bebeklerde düzenleri oturmadı hala..

bizimkinin kesinlikle oturmadı. dün de ilk kez mesela akşam saat 6 buçukta uzun uykuya geçti. saat 10 buçukta uyandı, oyun istiyor tabi uykuyu aldığı için. benim de tam uykumun geldiği saatler..anneyi düşünen mi var sanki, o kendi keyfine bakıyor :)))

Şimdi kahvaltı yapacam.Aslında canım bişey istemiyor ama mecburen yiyorum süt olsun diye..

of evet yaa benim de gecikti, esma ...biryerden kontrol ettm yatmış görünüyor ..dedi dün de, merak ettim nerden kontrol ediliyor diye..

canım özelden attım sana linki
ordan tc no ile sorgulayabılıyorsun
benmkide 28 ağustotan beri bekliorum ama yatmamıştı dunde baktım bugun kuruma sordurdum bağlı olduğum ssk kurumun bulunduğu yerdeki postahane hesabıma yatmış sinir oldum ama gidip almadım daha bugun öğrendim

canım soğukta yaptırma bir daha..sen bilirsin yine de..o saatte de daha soğuk olur ev çünkü.

haklısın canım ama yıkanmadan yeni üst giyebilecek gibi değildi.

üstünü çıkarırken kafası bile kaka olmuştu.

inşallah bi daha böyle bir kaza yaşamayız.

benim oğlum çok pasaklı çok.

Esma linki banada atarmısın ,bu aykine bakayım bende. Ptt ye git gel yapasım yok çok gıcık olurum..

aa çok enteresan ben tekirdağda ki sgk yaptım işlemleri ama paramı istanbuldan aldım. herkese farklı uygulama mı yapıyorlar ne?

kesinlikle bebek annenin gerginliğinden etkileniyor.

ben iki gün çok fena gegindim. hal böyle olunca kuzey tam bir azman oldu. ne pusette duruyordu ne beşikde ne kucakda.

ben sakinleştim arkadan o sakinleşti...

ayyy neyse burada çene çalmayayımda oğluş uyurken yemek yapayım.

eşim sabahtan sipariş verdi. akşama hazır olsun bari.

valla şöyle bir düzenimiz olsa bende rahatlıcam.hanfendiyi uyutmadan önce kucamda hareketli danslar yaptık bayılıyor.biraz yavaslım yalandan ağlamalar.o halini görünce zaten gülmekden ölüyorum.yordum uyudu.bazende böyle karşına geçip dans ediyorum ama o danslara normal insanda güler.kızımı bir görün nasıl gülüyor ya.ay yoruldum.neyse sabah 4 çokoprens yemiştim belki erir birazı bu dans olayıyla :))
günaydınlar
sabah 7 den beri uyanığız. tam uyutuyorum 10 dk kestirip gene uyanıyor.
sanırım bizimki ışıkta uyumayı sevmiyor.
gerçi hava da acaip kapalı bugün burda..

canım o on dakka uyanıp kalkmalar bizdede oluyor bazen hatta on dakka da deil 2 dakka mesela şuan uyandı:))

aa çok enteresan ben tekirdağda ki sgk yaptım işlemleri ama paramı istanbuldan aldım. herkese farklı uygulama mı yapıyorlar ne?

canım SSk nereye yatıyorsa işlemler ordan yapılıyor..benim SSk da Ankarada..işlemler ordan oldu ama parayı istediğin PPt den alabiliyorsun kolaylık olsun diye..ben böyle biliyorum..

canım SSk nereye yatıyorsa işlemler ordan yapılıyor..benim SSk da Ankarada..işlemler ordan oldu ama parayı istediğin PPt den alabiliyorsun kolaylık olsun diye..ben böyle biliyorum..

sorguladın mı canım
ama benmki işlem yaptığım yere yatmış burdaki ptt görünmüor

sorguladın mı canım
ama benmki işlem yaptığım yere yatmış burdaki ptt görünmüor

sorguladım..ptt ye gönderildi yazmışlar..gidip Ptt ye bakmak lazım..sağol canım..ama dediğin gibi PPt neden parayı vermiyor ki..acaba paramı yok.çünkü ben bir sefer gittiğimde birisi maaş çekmeye gelmiş para yok elimizde sonra gel dediler o kişiye

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar, kızım uyumuşken ev işlerine bakayım..
akşama ne yapacam ben ya? malzeme de yok evde birşey kalmamış pofff..

görüşürzzzzzz

selam kızlar,
uyku düzeninden bahsedilmiş ilkenin de kısmen oturdu sayılır düzeni.
akşam sekiz gibi gece uykusuna dalıyo, onikide uyanıyo emip dörde kadar tekrar dalıyo.
sonra da birer saat arayla uyanıyo sabah yediye kadar. maşallah da diyeyim.
bir de dün benim doğumgünümdü,
eşim çok güzel bir elbise almış bana, çiçek almış, pasta almış:))
ilk defa başbaşa çekirdek aile olarak doğumgünümü kutladık, her sene kalabalık olurduk arkadaşlar falan.
bir de alkolsüz son derece nezih bir şekildesempatiksalakcinni
elbisemiz biraz kısaymış ama alırken farketmemiş yani öle dizüstü falan değil taytla giydiğimiz tunikler
gibiymiş.
aslında opak çorapla giyilebilir ama ben galiba rahat edemem diye değiştirelim dedik..
hafta sonu da bizi avmye götürcekmiş ilkeye birşeyler alalım diye:))
ben de çok sıkıldım zaten evde kapalı kaldım ne zamandır...
sizlerden ne haberler:)

bizimkının günduz uykusu artık 15 dakıkaya düştü. eskıden 1.2 saat uyurdu sımdı nerdeee

büyüdukce gunduz uykuları azalıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…