2010 Temmuz Anneleri : )

dogum günün kutlu olsunnnn. yenı yaşın sana güzellıkler getırsın ınşl.

gece mamasından 1 ölçek ilave ettim yatarken hazırladığımız son mamaya ..son mamalarını 23:30 da yediler,altlarını da 00:30 da aldım.sabah 6:30 da uyandılar eşim altlarını aldı,keçi sütü verdi ..Artık sabaha dek uyumaya başladılar bir süredir..sabahları keçi sütü vermeye başladık..ayrıca gece mamalarına haftada bir folbiol ilave ediyoruz..kızım sma mama dan bıktı kafasını çeviriyor ,ona sadece aptamil veriyoruz mama olarak ,ancak çok açsa aptamil+ sma karışımı mamayı da alıyor..oğlum sma ağırlıklı mama alıyor..ikisini de aralarda emziriyorum..

Son düzenleme:

gece maması dediğin ne ki canım? daha önce bahsetmiştin sanırım ama unuttum ben..aklımızda olsun da lazım olur belki

selva mutlu yıllar bu arada?

selvacım doğum günün kutlu olsun opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

dogum günün kutlu olsunnnn. yenı yaşın sana güzellıkler getırsın ınşl.

opuyorumnanaktan

teşekkür ederim canlarım:)
Allah hepimize yavrularımızla uzun, mutlu, sağlıklı yıllar nasip etsin inşallah:)
kocam diyo ki kaç oldun şimdi 29 mu diyo,
ben de aaa daha annem 29 olmadı ben nasıl 29 olayım diyorum:))
böyle saçmalıyoruz işte kendi aramızdazemuszemus

folbiol ne ki ayşecik?
bilmiyorumkismile

Aptamil Nite: özel karbonhidrat içeriği sayesinde daha doyurucu ve kıvamlıymış ve gece uyanmaları azaltıyormuş..

4-36 ay arası kullanılabilirmiş.

Gündüz istenirse Aptamil 2 ile dönüşümlü verilebilirmiş..

ALINTIIII

4.aydan sonra alayım bari bende..zaten nadiren verdiğim mamayı da ben, gece yatarken veriyorum..bazen gece uykusuna geçerken çok mız mız oluyor..o zaman verirsem veriyorum o da nadiren..
bari verdiğim de adı da gece maması olsun da bir işe yarasın..

Son düzenleme:
elim sürçmüş canım kusurabakma..sempatiksalakcinni

delikafadulden

ayşe uzman bu konuda...zemuszemus
vardır bie bildiği..
çok iyi bakıyor ikizlere valla yalnız başına.

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

ben de ondan sordum zaten ne işe yarıyosa ben de veririm belki diyekaydirigubbakcemile5

valla annelerin hakkı ödenmez zaten de,
ayşenin ki hiç ödenmez:)

mutlu yıllar arkadaşım.Allah bozmasın düzeninizi.

canım ben cuma başlıyorum işe norm fazlası olduğum için başka bir okula verdiler zaten canım hiç istemiyor gitmek.2 senedir o okul senin bu okul benim geziyorum.sempatiksalakcinni

gece maması dediğin ne ki canım? daha önce bahsetmiştin sanırım ama unuttum ben..aklımızda olsun da lazım olur belki

selva mutlu yıllar bu arada?

folbiol ne ki ayşecik?
bilmiyorumkismile

ayşe uzman bu konuda...zemuszemus
vardır bie bildiği..
çok iyi bakıyor ikizlere valla yalnız başına.

maşallahhhhhhhhhhhhhhhhh

delikafadulden

ben de ondan sordum zaten ne işe yarıyosa ben de veririm belki diyekaydirigubbakcemile5

valla annelerin hakkı ödenmez zaten de,
ayşenin ki hiç ödenmez:)
evet folbiol folik asit.dr umuz haftada 2 kez yarımşar olarak mamalarına ilave etmemizi söylemişti..gece maması aslında 6. aydan sonraymış ama daha önce 2-4 aylardan sonrası kullanılıyormuş..120 cc mama için 4 ölçek mama hazırlıyorsam 1 ölçeğini gece maması koymaya başladım o da sadece gece yatırıken..

bu arada gayet acemi anneyim aslında,ne varsa sizlerden öğreniyorum opuyorumnanaktan

canım folbiol .. folik asit diye biliorum ben ...
evet canım

gece mamasının içinde çok çok az nişasta ilavesi varmış, o tok tutuyormuş..

bu arada benim sıpalar emziği çıkarıp parmaklarını emiyorlar.. emziği veriyorum çok geçmeden atıp parmak emiyorlar ((

benim kızım da şapur şupur emiyordu ama ellerine dokunmayı keşfedince bıraktı.elleriyle oynuyo şimdizemuszemus ne güzel oluyor o halleri de yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…