benim kızım da şapur şupur emiyordu ama ellerine dokunmayı keşfedince bıraktı.elleriyle oynuyo şimdizemuszemus ne güzel oluyor o halleri de yahu.
bizimkınınde eli hep agzında bal parmak dıyorum:)) öyle bır emıyor kı görende gunlerdır ac sanacak
benimkide bugünlerde nedense sürekli sol eline bakıyor şaşı şaşı :)))) yakında oynamaya başlar heralde elleriyle. ne zaman başlamalı normali ne onuda bilmiyorum :uhm:
insan ilk çocukta amma acemi oluyo yaw...
birde deli gibi ses çıkıyo dimi şap şap diye. görenler direk emzir sen bunu diyor ama aslında alakası yok kaydirigubbakcemile3
kızlarr beibikleri yastıktamı yatırıorsunuz ..
benm oğluşumu hala yastıksız yatırıorum ben
kızım elinı emince eşimin ilk dedıgı sey kızımız aç sanırım emzır annesi:))))
aç da olsa el agızda tok da olsa agızda. anlamadım kı
benimkide bugünlerde nedense sürekli sol eline bakıyor şaşı şaşı :)))) yakında oynamaya başlar heralde elleriyle. ne zaman başlamalı normali ne onuda bilmiyorum :uhm:
insan ilk çocukta amma acemi oluyo yaw...
birde deli gibi ses çıkıyo dimi şap şap diye. görenler direk emzir sen bunu diyor ama aslında alakası yok kaydirigubbakcemile3
ii doktorlarında öyle düşünmesine sevindim ..
benm oğlanı geceleri ben genelde yüz üstü yatırıorum yastıkla yatıramam o şekilde
ama şimdi battaniye falan kullanacaz yaa o yüzden korktum yastıksız
slm kızlar sizler ve bebkleriniz iyisinizdir inşallh.biz sabah 7.00 de uyandık emzirdim tekrar uyuduk saat 11.00 de uyandık sonra bizimkinin altını degiştirdim emzirdim sonra ben kahvaltı yaptım.sonra bulaşıklar vardı akşamdan onları yıkadım bizimki mız mzılanmaya başladı ana kucagıyla yanımda duruyordu mutfakta ne yapsam oyalayamadım işler kalıyor baktım gitti elektrik süpürgesini getirdim çalıştırdım yanında uyudu 15 dk içinde içeri aldım şimdi hala yatıyor maşşllhh.bende hemen etrafı topladım bulaşıkları yıkadım sonra balkonu temizledim,kışlık soganımı yerleştirdim.akşam yemegi için patetes haşladım mantı yapacagım.sonra kuruyan çamaşırlarımı toparlayıp yerleştirdim şimdi de işim bitti pc başındayım .bizden bu kadar .sizlerden ne haber? bu arada bende hala yastıksız yatırıyorum
slm kızlar sizler ve bebkleriniz iyisinizdir inşallh.biz sabah 7.00 de uyandık emzirdim tekrar uyuduk saat 11.00 de uyandık sonra bizimkinin altını degiştirdim emzirdim sonra ben kahvaltı yaptım.sonra bulaşıklar vardı akşamdan onları yıkadım bizimki mız mzılanmaya başladı ana kucagıyla yanımda duruyordu mutfakta ne yapsam oyalayamadım işler kalıyor baktım gitti elektrik süpürgesini getirdim çalıştırdım yanında uyudu 15 dk içinde içeri aldım şimdi hala yatıyor maşşllhh.bende hemen etrafı topladım bulaşıkları yıkadım sonra balkonu temizledim,kışlık soganımı yerleştirdim.akşam yemegi için patetes haşladım mantı yapacagım.sonra kuruyan çamaşırlarımı toparlayıp yerleştirdim şimdi de işim bitti pc başındayım .bizden bu kadar .sizlerden ne haber? bu arada bende hala yastıksız yatırıyorum
canım bence sırt üstü yatırmaya çalış. yüzüstü yatması tehlikeli olabilir..
gündüz yine gözünün önünde çok önemli değil ama gece önemli..
birde 6. aya kadar üstünü herhangi birşey ile örtmek sakıncalıymış.
ben ilkyardım kursuna gitmiştim orda söylemişlerdi. naçizane bir tavsiyedir yerimseniben
ya benm oğlum gazlı bır bebk olduğu için sadece karın ustu yatınca rahtlıor rahat yatıor..
peki siz ne ile örtüyorsunuz uyku tulumu yeterli geliormu
kıyamam ben oğluşa... gaz fena umarım en kısa sürede kurtulur esmacım..
canım ben bir tane kışlık uyku tulumu aldım. zaman olursa fotosunu koyarım buraya.
oldukça sıcak tutacak bişeye benziyor çünkü yorgan gibi :))))
ya benm oğlum gazlı bır bebk olduğu için sadece karın ustu yatınca rahtlıor rahat yatıor..
peki siz ne ile örtüyorsunuz uyku tulumu yeterli geliormu
vaaay çok etkilendim, ben hayatta mantı falan yapamam hele de bebekle asla:)
maşallah sana da bebeğine de.
ben kayseride okudum canım eşim de kayserili.
ailem ankarada biz de öle kışlık patates soğan bakliyat falan alırdık ama hem ev müsaitti hem de hava.
burda hiç birşey uzun süre açıkta kalmıyo bozuluyo hemen hem de evim küçük zaten haftalık alıyoz biz...
ben de sabaha karşı yüzüstü çeviriyorum çünkü sırtüstü eğer derin uyumuyosa çok çabuk uyandırıyo kendini.
gündüz de hep sırtüstü uyuyo kafasını da sürekli çeviriyo sağa solaguclubacismile
yastık ben de kullanmıyorum gerek de yok aslında..
üstüne de uyku tulumu alıcaz hafta sonu ondan ben de korkuyorum ayakları sürekli hareket halinde çünkü...
Canım çekirdek ailenle nice mutlu sağlıklı senelereselam kızlar,
uyku düzeninden bahsedilmiş ilkenin de kısmen oturdu sayılır düzeni.
akşam sekiz gibi gece uykusuna dalıyo, onikide uyanıyo emip dörde kadar tekrar dalıyo.
sonra da birer saat arayla uyanıyo sabah yediye kadar. maşallah da diyeyim.
bir de dün benim doğumgünümdü,
eşim çok güzel bir elbise almış bana, çiçek almış, pasta almış:))
ilk defa başbaşa çekirdek aile olarak doğumgünümü kutladık, her sene kalabalık olurduk arkadaşlar falan.
bir de alkolsüz son derece nezih bir şekildesempatiksalakcinni
elbisemiz biraz kısaymış ama alırken farketmemiş yani öle dizüstü falan değil taytla giydiğimiz tunikler
gibiymiş.
aslında opak çorapla giyilebilir ama ben galiba rahat edemem diye değiştirelim dedik..
hafta sonu da bizi avmye götürcekmiş ilkeye birşeyler alalım diye:))
ben de çok sıkıldım zaten evde kapalı kaldım ne zamandır...
sizlerden ne haberler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?