Canımm çok teşekkür ediyorum..İnş.benimde tek dileğim öyle olması..geçmiş olsun canım.inşallah operasyona gerek kalmadan iyileşir miniğin gözü.gerçekten gelişimlerini izlemek harika bişey.böyle omuza alınca gezerken zafer kazanmış gibi bir bağırışı var benim kızın al poposunu kızart:))bu melekler harikalar şükürler olsun allahıma böyle bir duyguyu yaşamamı sağladığı için
canım geçmiş olsun aynısını benim kızımada söylediler.1 buçuk ay falan gözünü açamıyordu diğeride oldu sonra pansuman damla masaj düzeldi.inş senin bebişinde bir an önce düzelir
papatya geçmiş olsun canım
kızım masaj yapmamdan nefret ediyor artık..tam gözüne damla damlatıcam sımsıkı kapatıp ağlıyor(
.
bizimde 23 derece ben kısa kollu ile geziyorum kızım terlerse bi kat çıkarıyorum giysisini.benım oda sıcaklıgı suan 24 derece.. cok mu dersin. kalında gıydırmedım.
google dan flat head syndrom diye aratırsanız sürekli aynı yöne yatırılan çocuklara ait görseller var..
Flat-headed babies | The Daily Telegraph
aynen elifde hemen uyanıyor. birde ağlayarak uyanmayı öğrendi.benimkini 2 dk yüzüstü koy çığlığ basıyor doğduğundan beri..napayımmmmmmm:sm_confused:
evet canım malesef..eskiye oranla geçti ama tam geçmedi...Sizde demi aynı sorun var Ayşecim..Aynen bizimkide öyle masajı yapıyorum da o damlayı damlatana kadar helak oluyoruz..Gözünü bi kapatıyor ki sorma...
ben de internetten ninni dinletiyorum :)bizimde 23 derece ben kısa kollu ile geziyorum kızım terlerse bi kat çıkarıyorum giysisini.
bende tam bundan bahsetmek istemiştim geçen sefer deemk oluyormuş bi insan sadece sağ tarafına yatmak istermi kafası yamulacak yavrucak hemde sırtüstü ne kadar düzeltsemde tekrar rahat etti pozisyona geliyor şimdi yumudak bir minder koydum altına istediğim yöne çeviriyorum öyle kalıyor.
aynen elifde hemen uyanıyor. birde ağlayarak uyanmayı öğrendi.
kızlar ben bu gün internetten masal indirdim cdye kaydettim açıyorum dinletiyorum çok hoşuna gitti dinleyerek uyuydu bende çok rahat ettim pışpışlamadan uyudu :)
sizede tavsiye edeyim dedim. Aslında benim okumam daha iyi olur ama ben bişiylerle meşgulken oda oyalanmış oluyor.
bizimde 23 derece ben kısa kollu ile geziyorum kızım terlerse bi kat çıkarıyorum giysisini.
bende tam bundan bahsetmek istemiştim geçen sefer deemk oluyormuş bi insan sadece sağ tarafına yatmak istermi kafası yamulacak yavrucak hemde sırtüstü ne kadar düzeltsemde tekrar rahat etti pozisyona geliyor şimdi yumudak bir minder koydum altına istediğim yöne çeviriyorum öyle kalıyor.
aynen elifde hemen uyanıyor. birde ağlayarak uyanmayı öğrendi.
kızlar ben bu gün internetten masal indirdim cdye kaydettim açıyorum dinletiyorum çok hoşuna gitti dinleyerek uyuydu bende çok rahat ettim pışpışlamadan uyudu :)
sizede tavsiye edeyim dedim. Aslında benim okumam daha iyi olur ama ben bişiylerle meşgulken oda oyalanmış oluyor.
off bugün iş yerinden aradılar. sgk ya gidip dilekçe vermem gerekiyormuş yeni kanuna göre.
yarın onunla uğraşıcam yağmurlu havada o kadar zor geliyor ki, evimize de uzak.
Bende arada yüzüstü yatırıyorum kızımı...Herzaman olmasa da tabi..Bu sıralarda iyice hareketlendi...İnsanları tanıyor,peşimizden bakıyor..Yabancı bir yere girdiğimizi anlayıp heryeri inceliyor...Gülücüklerimiz sesli oluyor artık...Kafasını kaldırıyor sürekli...Çook zevkli onun gelişimini izlemek...Yalnız sağ gözümüzde problemimiz var.Göz pınarımız tıklamıymış..Doktora götürdük masaj yapmamızı söyledi ve açık çayla pansuman yapıp damlamızı damlatıyoruz.Kendi kendine açılma ihtimali olduğunu söyledi ama açılmazsa eğer ufak bir operasyonla açıcaz dedi.kafam ona takıldıbilmiyorumkismile
canım geçmiş olsun. inşallah kendisi düzelir..
gelişimini izlemek gerçekten acaip keyifli ama çalışmaya başlayıp tüm bunları göremeyecek olmak çok üzüyor beni. napalım Allah sağlık versin. onlar için çalışıyoruz sonuçta.
Merhaba Froya...Ne ile ilgili dilekçe vermen gerekiyor canım...Sen ne zaman işe başlıyacaksın...
kızım masaj yapmamdan nefret ediyor artık..tam gözüne damla damlatıcam sımsıkı kapatıp ağlıyor(
.
selam canım. detayını bilmiyorum, eşim gitti yanlarına. ona anlatmışlar ne için olduğunu. akşama öğrenirim gelince eve.
benim iznim bitti aslında. şimdi 10+10 raporumu kullanıyorum. sonra da yıllık iznimi kullanıcam. aralık başı gibi başlıyorum kısmetse.
masldinle.comdan indirdim canım.ya nerden indirdin canım ben okuyorum ama ilgisi çok çabuk dağılıyoohaoldumsmile
ben nem oranının %45-%55 arası olması gerektiğini biliyorum froya cım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?