2010 Temmuz Anneleri : )

Ben duymadım cnm o hikayeyi .. allah hepimizin bebeklerini bütün şerlerden korusun . Senın bebısler artık buyuduler cnm maşallah kocaman oldular ....

gürsoycum sütün yağlıysa az da olsa iyi yarıyordur..kilo alımı iyiyse üzme kendini

Son düzenleme:
Ben duymadım cnm o hikayeyi .. allah hepimizin bebeklerini bütün şerlerden korusun . Senın bebısler artık buyuduler cnm maşallah kocaman oldular ....

düzeltilmiş yaşları 2,5 aylık..amin canım hepimizinkileri korusun Allah :Saruboceq:

Son düzenleme:
Benim kızımda asla yüzüstü yatmak istemiyor. Anında basıyor çığlığı ve kafasını yatağa gömmeye çalışıyor. Ne sağa ne sola direk yatakla burun buruna oluyor. Bu durumda bende ne kadar istesemde sırt üstü yatıramıyorum.

benimki yüzüstü yatırınca ağzını burnunu kapatıyor basıyor yaygarayı, alışık değil öyle durmaya. şimdi de kafayı kaldırıyor indirip nefessiz kalıp ağlıyor. sırtüstü yatıyor sağa yada sola eçviriyor başını. artık alıştıramam da hiç istemiyor (

krikitos merhaba
arkadaşa sormuşsun ama ben de bi yer söyliyeyim.işine gelirse uğrarsın.güzelbahçeye giderken meba tekstil var.aslında g.bahçede de fabrika satış mağazası var.orda baya vardı.yolun düşerse bi bak derim.

normal el pompası ıle sagıyorum dogumdan berı o zmanlar ıkı gogusten 100 cc ye yakın cıkıyordu bakalım sımdı ne kadr cıkacak

bendekıde el pompası ama ben yaqpamıyorum nasıl sagıyorsun. ben o kadar yapıyorum 10 cc ancak cıktı

bendekıde el pompası ama ben yaqpamıyorum nasıl sagıyorsun. ben o kadar yapıyorum 10 cc ancak cıktı

canım bende öyle sağdımda direk sağınca zor oluyor.ilk bebeğini biraz emdir 30 saniye bile yeter akışı sağlasın.sonra direk sağ o zaman hemen sağılıyor.diğer türlü çok zor oluyor

canım bende öyle sağdımda direk sağınca zor oluyor.ilk bebeğini biraz emdir 30 saniye bile yeter akışı sağlasın.sonra direk sağ o zaman hemen sağılıyor.diğer türlü çok zor oluyor

peki bırde oyle deneyeyım bakalım.yarım saat ugraştım 10 cc cıktı. pompayı aldıgımada pişman oldum

kafaya kadar hı maşallah
aferin kuzeyeee
aman yapsınlarda sıkıntı yaşamasınlarda

ohhhh maşallah yaa
ben böle bebişleri olan anneleri çook kıskanıyorum
bizimkini ne uyurken ne uyanıkken yalnız bırakamıyoruz
uyanıkken hep karşısında olup konuçaksın yoksa basıyo yaygarayı
uyurkende beşik sallıyoruzkafamçokkarıştı

10 sayfa gerideyim bitiremedim okumayı
neyse yarın akşam dvm ederim okumaya
bu arada
yarın bizim 2.mewlüdümüz war
yazlıkta olupta gelemeyenler için.40 kişi kadar gelicekmişşşzemuszemus bakalım napçaz
tümm bebişlere we annelrine güzellll bi gece diliyorum a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…