- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Ben duymadım cnm o hikayeyi .. allah hepimizin bebeklerini bütün şerlerden korusun . Senın bebısler artık buyuduler cnm maşallah kocaman oldular ....
gürsoycum sütün yağlıysa az da olsa iyi yarıyordur..kilo alımı iyiyse üzme kendini
sütümü sagıp bakayım bır bır de eskısı gıbı goguslerım dolmuyor
ne ıle sagıyorsun sütünü.ben pompa aldım ama bır turlu sagamadım
Köktürk, en tehlikeli yatış pozisyonun ise, 'sırt üstü yatış pozisyonu' olduğunu belirterek, ''Sırt üstü yattığımız zaman yer çekimine bağlı olarak diliniz ve küçük diliniz geriye kaçar ve nefes borunuzu tıkar. Önce horlama olur daha sonra nefes durmaları meydana gelerek uyku bozuklukları oluşur.
alıntı..
selam kızlar ayy benim elektirikler kesildi doğalgazda söndü tabi oldu ev buz gibi ben bile üşüdüm inşallah bebelerimi hasta etmem gerçi elleri burunları sıcacık ikisininde ama korktum ben banyo yaptırcaktım oda kaldı offf yaa
nazosan uyky tulumunu nerden aldın tatılım ben büyük oğlana arıyorum çok açıyor üstünü daha önceden 2 defa aldım kemeraltı mina bebeden onlar küçüldü arda giycek şimdi onları büyük lmam lazım ama minada yok daha gelmemiş baktık izmir çokta soğumadı ya gelcekmiş daha ama ben atlet üstüne uyku tulumunu giydiriyorum iyi geliyor öbür türlü üstünü açıyor hasta olursa vay halimize evde minik bebekte var bu sene kendimizi ve bebekleri çok korumalıyız
normal el pompası ıle sagıyorum dogumdan berı o zmanlar ıkı gogusten 100 cc ye yakın cıkıyordu bakalım sımdı ne kadr cıkacak
sütümü sagıp bakayım bır bır de eskısı gıbı goguslerım dolmuyor
bendekıde el pompası ama ben yaqpamıyorum nasıl sagıyorsun. ben o kadar yapıyorum 10 cc ancak cıktı
canım bende öyle sağdımda direk sağınca zor oluyor.ilk bebeğini biraz emdir 30 saniye bile yeter akışı sağlasın.sonra direk sağ o zaman hemen sağılıyor.diğer türlü çok zor oluyor
kız platin bacı,ne öğretmenisin? niye v leri w yapıyorsun bakayımmalsanaalsanasmile
günaydım kızlar.
sabah beşde kuzey bir kaka yaptı ki dostlar başına diyeyim.(şu anda bebişler için en önemli şey nede olsa)
sırtını geçtim artık kolları kafası her yanı kaka oldu.
dolayısıyla o saatte banyo yaptırdım.gece kaloriferler söndüğü için ev biraz soğuktu. inşallah hasta olmaz kuzum.
slm kızlar sizler ve bebkleriniz iyisinizdir inşallh.biz sabah 7.00 de uyandık emzirdim tekrar uyuduk saat 11.00 de uyandık sonra bizimkinin altını degiştirdim emzirdim sonra ben kahvaltı yaptım.sonra bulaşıklar vardı akşamdan onları yıkadım bizimki mız mzılanmaya başladı ana kucagıyla yanımda duruyordu mutfakta ne yapsam oyalayamadım işler kalıyor baktım gitti elektrik süpürgesini getirdim çalıştırdım yanında uyudu 15 dk içinde içeri aldım şimdi hala yatıyor maşşllhh.bende hemen etrafı topladım bulaşıkları yıkadım sonra balkonu temizledim,kışlık soganımı yerleştirdim.akşam yemegi için patetes haşladım mantı yapacagım.sonra kuruyan çamaşırlarımı toparlayıp yerleştirdim şimdi de işim bitti pc başındayım .bizden bu kadar .sizlerden ne haber? bu arada bende hala yastıksız yatırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?