2010 Temmuz Anneleri : )

el pompası kullanan arkadaşlar sütüm yok diye üzülmeyin,el pompaları ile yeterli verim alınamıyor..hem de yorucu oluyor...

iyi geceler kızlar pc nin pili yettiği sürece biz buradayız
gene sabahlıycaz gibi gözüyor
geçmişi okuyayım dedim ama ne mümkün
umarım herkes iyidir

Son düzenleme:
biz nereye gidersek gidelim sırt üstü yatıyo olmasına rağmen altına battaniyesini seriyoruz

günaydııııııııııııııııın herkese kimsecikler yokmu??ooo ilk ben mi gelmişim hadi siftah benden olsun napıyorsunuz bakalım yaa bugün hava yine kasvetli burda insanın canı hiçbişey yapmak istemiyo yorganı kafama çekip uyumak istiyorum ama efe izin vermiyo...haa bu arada ben dün efeye patatesli olan karışık sebze püresi verdim ülker hero baby inanamadım bayıldı benimki elmalı karışık meyve püresi vermiştim 2 gün önce onu pek sevmedi ama benim oğlan da anlaşılan anası gibi sebzeci olacak bu arada ilk dedimse de daha önceleri de ufak ufak yemeklerin falan tatını anlasın diye oğluma tatırıyordum aslında daha 4 aylık olmadı ama ben büyük oğlumda 6 aylıkken vermeye başlamıştım ek gıdaları ve hala daha hiçbişeyi sevdiremiyorum bebekken de o mamalardan verince hayatta yemezdi bu oğluma erken vermek taraftarıyım forumda da başlıklar var ek gıda konusunda herkes aynı görüşte tecrübe önemli tabiisırnaşık şey

Son düzenleme:

bende dört aylıkken başlamayı düşünüyorum

ne kadar veriorsunn sen

Son düzenleme:
şimdilik 2 tatlı kaşığı kadar verdim daha versem yerdi ama korktum ...dün akşam vermiştim çok şükür bi sıkıntı yok sabaha kadar taş gibi uyudu oğlum maşallah hatta tok tutuyo gece bile verilebilir..ama tabi ilk verilen şeylerde her zaman denemek lazım allah korusun alerjisi falan olur o verilen şeye dikkat etmek lazım ama dediğim gibi ben ara ara veriyordum yemek sularından falan tatsın diye...ilk aldığında yüzünü buruşturdu hepsine ama sonra tadını alınca sevdi..

sütü nekadar veriyorsu peki
ben bu ek gıda işinde çok afalıcam bol bol kitap okumam lazım
ama öğrenecem allahın izniyle
4 aydan başlanması daha ii anne sutu artı değişik tadlar
ama benm oğlumun doğduğu gunden beri damak zevki var ...
sancı için kımyon içirin dediler tadını sevmedı diliyle ittirdi :):):)

günaydın herkese diyecem ama daha çok uykum var. havada kapalı.

oğluş uyurken gidip yanına kıvrılayım bari.

ARKADAŞLAAAR!GÜNAYYYDIN!
iki gündür geçmişi okumaktan size yetişemiyorum.hazır günün konusu açılmışken ek gıda işine bende 4. ayda başlamak istiyorum ama eşimle bu konuda çatışıyoruz.duydu bi kere 6. aya kadar sadece anne sütü diye.verme başka şey diye tutturdu.ben arada bi üzüm tanesinin suyu,bir iki tane narın suyunu verdim.pek bi sevdi ikisini de

bende arada veriyorum
salatalık domates muz üzüm
bunların tadını sevdi ama rezeneden nefret ediyo

ben de tattırıyorum canım ama tabi bi damla bişey.
dokunur diye korkuyorum...

bende arada veriyorum
salatalık domates muz üzüm
bunların tadını sevdi ama rezeneden nefret ediyo

aa ilke de rezeneye bayılıyo, ağzını şapırdatarak içiyo

biz de rezene severlerdeniz.ama nadiren veriyorum.gerek olmuyor hiç allahtan.muzu nasıl veriyorsunuz.hani katı ya boğazına falan kaçar diye cesaret edemedim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…