- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
kızlar bende bir uyku ttulumu var hatta fotosunuda koycam çokda kalın hatta kızım terliyor onda.ama sorun şu ki fermar kısmı yarıya kadar
canım selam , bu tulumu nereden aldın ya cok guzel gorunuyor pamuk pamuk ...biz c&a den aldık ama sanki biraz ince gibi geldi bana...
bu arada oda sıcaklığını abartmaya gerek yokmuş, bebek odası 16-20 derece olmalıymış..insan zannediyo ki bebekler üşüyo aslında değil, bazen ağlama nedenleri kat kat giydirilmiş olmaları..
yine de insan dışarı çıkınca kafayı yiyo, kalın mı giydi ince mi giydi...biz mothercare den astronot tulum aldık en güzeli, hava hepten soğuyunca dışarıda giydiricem, kapalı alanda çıkarıcam...dengeyi böyle kuracağız artık...
dün bir arkadaşım geldi bebekli, 5 aylık, direkt bizim halının üzerine yüzüstü koydu, baktım şok oldum, dedim battaniye ser istersen diye, yok mikrop da alsın dedi...sizce normal mi bu kadarı ? bende de aşırı bir pinpiriklenme var bu hijyen konularında, o yüzden karar veremiyorum..ama halıya ayakla basıyoruz yani ben bile evim tertemiz olmasına ragmen asla halıya yuzumu degdirmek istemem ki, bebek agzını da degdirebiliyor..
günaydııııııııııııııııın herkese kimsecikler yokmu??ooo ilk ben mi gelmişim hadi siftah benden olsun napıyorsunuz bakalım yaa bugün hava yine kasvetli burda insanın canı hiçbişey yapmak istemiyo yorganı kafama çekip uyumak istiyorum ama efe izin vermiyo...haa bu arada ben dün efeye patatesli olan karışık sebze püresi verdim ülker hero baby inanamadım bayıldı benimki elmalı karışık meyve püresi vermiştim 2 gün önce onu pek sevmedi ama benim oğlan da anlaşılan anası gibi sebzeci olacakbu arada ilk dedimse de daha önceleri de ufak ufak yemeklerin falan tatını anlasın diye oğluma tatırıyordum aslında daha 4 aylık olmadı ama ben büyük oğlumda 6 aylıkken vermeye başlamıştım ek gıdaları ve hala daha hiçbişeyi sevdiremiyorum bebekken de o mamalardan verince hayatta yemezdi bu oğluma erken vermek taraftarıyım forumda da başlıklar var ek gıda konusunda herkes aynı görüşte tecrübe önemli tabiisırnaşık şey
günaydınlar herkesezemuszemus
şimdilik 2 tatlı kaşığı kadar verdim daha versem yerdi ama korktum ...dün akşam vermiştim çok şükür bi sıkıntı yok sabaha kadar taş gibi uyudu oğlum maşallah hatta tok tutuyo gece bile verilebilir..ama tabi ilk verilen şeylerde her zaman denemek lazım allah korusun alerjisi falan olur o verilen şeye dikkat etmek lazım ama dediğim gibi ben ara ara veriyordum yemek sularından falan tatsın diye...ilk aldığında yüzünü buruşturdu hepsine ama sonra tadını alınca sevdi..
canım bunu bana arkadaşım hediye getirdi.nerden aldığını bilmiyorum ama sorarım istersen.canım benim bencede biraz mikrop almalı çoçuk.doktorlar bile bunu söylüyor.ben gittim yerlerde halının üzeirnede çoçuk bırakamam yani.o biraz abartmış bencekızlar bende bir uyku ttulumu var hatta fotosunuda koycam çokda kalın hatta kızım terliyor onda.ama sorun şu ki fermar kısmı yarıya kadar
canım selam , bu tulumu nereden aldın ya cok guzel gorunuyor pamuk pamuk ...biz c&a den aldık ama sanki biraz ince gibi geldi bana...
bu arada oda sıcaklığını abartmaya gerek yokmuş, bebek odası 16-20 derece olmalıymış..insan zannediyo ki bebekler üşüyo aslında değil, bazen ağlama nedenleri kat kat giydirilmiş olmaları..
yine de insan dışarı çıkınca kafayı yiyo, kalın mı giydi ince mi giydi...biz mothercare den astronot tulum aldık en güzeli, hava hepten soğuyunca dışarıda giydiricem, kapalı alanda çıkarıcam...dengeyi böyle kuracağız artık...
dün bir arkadaşım geldi bebekli, 5 aylık, direkt bizim halının üzerine yüzüstü koydu, baktım şok oldum, dedim battaniye ser istersen diye, yok mikrop da alsın dedi...sizce normal mi bu kadarı ? bende de aşırı bir pinpiriklenme var bu hijyen konularında, o yüzden karar veremiyorum..ama halıya ayakla basıyoruz yani ben bile evim tertemiz olmasına ragmen asla halıya yuzumu degdirmek istemem ki, bebek agzını da degdirebiliyor..
ohhhh maşallah yaa
ben böle bebişleri olan anneleri çook kıskanıyorum
bizimkini ne uyurken ne uyanıkken yalnız bırakamıyoruz
uyanıkken hep karşısında olup konuçaksın yoksa basıyo yaygarayı
uyurkende beşik sallıyoruzkafamçokkarıştı
aynı sorun bendede var canım.valla ya yanında durcan ya konuşcan.yani hiç yalnız kalım oturup takılım olayı yok bizim kızda.yoruluyorum.
dün gece bir kalktı nasıl ağlıyor baktım sancısı falan var heralde dedim .doktor yarım fitil ver demişti kötü olursa kalktım hazırladım fitili alel acele fitili vermemle her yerimin kaka olması bir oldu.sonra yine fitil hazırladım verdim 2 saat sonra sakinleşti uyudu.oy ama onu sevmek herşeye değiyor
canım bunu bana arkadaşım hediye getirdi.nerden aldığını bilmiyorum ama sorarım istersen.canım benim bencede biraz mikrop almalı çoçuk.doktorlar bile bunu söylüyor.ben gittim yerlerde halının üzeirnede çoçuk bırakamam yani.o biraz abartmış bence
aynı sorun bendede var canım.valla ya yanında durcan ya konuşcan.yani hiç yalnız kalım oturup takılım olayı yok bizim kızda.yoruluyorum.
dün gece bir kalktı nasıl ağlıyor baktım sancısı falan var heralde dedim .doktor yarım fitil ver demişti kötü olursa kalktım hazırladım fitili alel acele fitili vermemle her yerimin kaka olması bir oldu.sonra yine fitil hazırladım verdim 2 saat sonra sakinleşti uyudu.oy ama onu sevmek herşeye değiyor
bence de bırakılmaz canım halının üstüne ağzı değer elleri sürekli ağzında...
ne kadar temiz olursa olsun ayağımızı basıyoruz sonuçta.
benim kızı da yalnız bırakmaya gelmiyo başında beklicez mecbur.
dün ona gitar çaldım ben anakucağına oturtup.
uslu uslu dinledi, akşam da ben çaldım yine babası da şarkı söyledi, yani bilinen şarkıları ilkeye uyarlayaraklaelaelaelaelae
nasıl eğlendi anlatamam tabi biz de:)
ARKADAŞLAAAR!GÜNAYYYDIN!
iki gündür geçmişi okumaktan size yetişemiyorum.hazır günün konusu açılmışken ek gıda işine bende 4. ayda başlamak istiyorum ama eşimle bu konuda çatışıyoruz.duydu bi kere 6. aya kadar sadece anne sütü diye.verme başka şey diye tutturdu.ben arada bi üzüm tanesinin suyu,bir iki tane narın suyunu verdim.pek bi sevdi ikisini de
bende arada veriyorum
salatalık domates muz üzüm
bunların tadını sevdi ama rezeneden nefret ediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?