2010 Temmuz Anneleri : )

bende ıkı haftadır verıyorum 4aylıklar ıcın olanlardan karısık meyve ve kayısı puresıne bayııyor benımkı verırsem bır kavanoz bıtryo

ayşeçınarlı bebişlerine keçi sütlü mamamı veriyorsun keçi sütümü? nerden temin ediyorsun arkadaşım?

ya benim kocamda 6 ayı duydu hastaneye her gititmizde bak 6 ay sadece anne sütü.bebegi emzirmenin şekli var ya ordaki fotoları gösteriyor bak böyle emzirilir şöyle olur.geçen göğsümü almadı yine deim bir mama denim belki açtır.vay efendim başım sıkıştımı mama vermeye kalkıyormuşum.zorlıycakmışım anne sütü vercekmişim.ki ilk kez aptamil devam sütü vercektim.henüz anne sütünün dışında bişi vermedim.ama kocam delirtecek beni

merhaba arkadaşlar nasılsınız,sağlık ocağına kontrole gittik sabah ama eve dönene kadar ağladı benim kız çünkü annesi emziğini yere düşürdü :2:

ayşeçınarlı bebişlerine keçi sütlü mamamı veriyorsun keçi sütümü? nerden temin ediyorsun arkadaşım?

artık sulandırmadan veriyorum..yarım yağlı ve pastörize çünkü...kay süt...migroslarda var..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar nasılsınız,sağlık ocağına kontrole gittik sabah ama eve dönene kadar ağladı benim kız çünkü annesi emziğini yere düşürdü :2:

canım aynısından bi tane daha alıp kutusuyla çantana at. ben öyle buldum çözümü yoksa çok fena.
bende aynı emzikten 4 tane var-tatlicadiarzu-

muz yumuşaksa vermiyorum
kopartamacağı kadar sertse emmesine izin veriyom
b,r iki emme hareketinden sonra çekiyom ağzından

ben henüz kaşıkla hiçbir şey veremiyorum...

ben kaşıkla beslemeyi çok istiyorum
ama daha çok erken biliyorum
4 ayı doldursun o zaman tattırma işlemini yalatarak değilde kaşıkla ağzına vererek yapıcam
inşallah başarılı oluruz

bizim doktorumuz 4. ayı doldurduğunda yoğurt ve meyve püresine başlatacakmış.
ama evde yapılmış olacak ikiside dedi.
4. aydan önce imkan olduğu sürece sadece anne sütü...

ben kaşıkla beslemeyi çok istiyorum
ama daha çok erken biliyorum
4 ayı doldursun o zaman tattırma işlemini yalatarak değilde kaşıkla ağzına vererek yapıcam
inşallah başarılı oluruz

selam arkadaşlar
neden kaşık kullanmak için çok erken??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…