günaydııııııııııııııııın herkese kimsecikler yokmu??ooo ilk ben mi gelmişim hadi siftah benden olsun napıyorsunuz bakalım yaa bugün hava yine kasvetli burda insanın canı hiçbişey yapmak istemiyo yorganı kafama çekip uyumak istiyorum ama efe izin vermiyo...haa bu arada ben dün efeye patatesli olan karışık sebze püresi verdim ülker hero baby inanamadım bayıldı benimki elmalı karışık meyve püresi vermiştim 2 gün önce onu pek sevmedi ama benim oğlan da anlaşılan anası gibi sebzeci olacakbu arada ilk dedimse de daha önceleri de ufak ufak yemeklerin falan tatını anlasın diye oğluma tatırıyordum aslında daha 4 aylık olmadı ama ben büyük oğlumda 6 aylıkken vermeye başlamıştım ek gıdaları ve hala daha hiçbişeyi sevdiremiyorum bebekken de o mamalardan verince hayatta yemezdi bu oğluma erken vermek taraftarıyım forumda da başlıklar var ek gıda konusunda herkes aynı görüşte tecrübe önemli tabiisırnaşık şey
bende ıkı haftadır verıyorum 4aylıklar ıcın olanlardan karısık meyve ve kayısı puresıne bayııyor benımkı verırsem bır kavanoz bıtryo
ayşeçınarlı bebişlerine keçi sütlü mamamı veriyorsun keçi sütümü? nerden temin ediyorsun arkadaşım?
ben sormuştum canım normal keçi sütü veriyo.
60ccyi sulandırıp 120cc yapıyomuş.
keçi sütü de migrosta buluyorum ben markası kaysüt sonbaharcım..
ARKADAŞLAAAR!GÜNAYYYDIN!
iki gündür geçmişi okumaktan size yetişemiyorum.hazır günün konusu açılmışken ek gıda işine bende 4. ayda başlamak istiyorum ama eşimle bu konuda çatışıyoruz.duydu bi kere 6. aya kadar sadece anne sütü diye.verme başka şey diye tutturdu.ben arada bi üzüm tanesinin suyu,bir iki tane narın suyunu verdim.pek bi sevdi ikisini de
ben sormuştum canım normal keçi sütü veriyo.
60ccyi sulandırıp 120cc yapıyomuş.
keçi sütü de migrosta buluyorum ben markası kaysüt sonbaharcım..
arkadaşlar ek mama vermek için biraz erken değil mi?
ayşeçınarlı bebişlerine keçi sütlü mamamı veriyorsun keçi sütümü? nerden temin ediyorsun arkadaşım?
bende diycektim bunu.henüz 4 aylık bile olmadıki bizim bebeklerimiz
merhaba arkadaşlar nasılsınız,sağlık ocağına kontrole gittik sabah ama eve dönene kadar ağladı benim kız çünkü annesi emziğini yere düşürdü :2:
canım aynısından bi tane daha alıp kutusuyla çantana at. ben öyle buldum çözümü yoksa çok fena.
bende aynı emzikten 4 tane var-tatlicadiarzu-
ben henüz kaşıkla hiçbir şey veremiyorum...
ben kaşıkla beslemeyi çok istiyorum
ama daha çok erken biliyorum
4 ayı doldursun o zaman tattırma işlemini yalatarak değilde kaşıkla ağzına vererek yapıcam
inşallah başarılı oluruz
selam arkadaşlar
neden kaşık kullanmak için çok erken??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?