- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
ben bugün armut yalattım kuzeye.
armutun hepsini ağzına sokmaya çalışıyor şapur şupur yalıyor bide gülüyor her yalamadan sonra.
büyüdükçe bakımı daha zevkli oluyor sanki.
ben bugün armut yalattım kuzeye.
armutun hepsini ağzına sokmaya çalışıyor şapur şupur yalıyor bide gülüyor her yalamadan sonra.
büyüdükçe bakımı daha zevkli oluyor sanki.
selam arkadaşlar
neden kaşık kullanmak için çok erken??
evet canım yaaa benim kızla bugün resmen sohbet ettik.bıcır bıcır bişeyler anlattı kendince ben de ona cvp verdim o da tekrar bişeyler öyledi.ana kız diyalog çeviridk bugün ama çok tatlıydı yaaa olumunekankayizsmile
selam arkadaşlar
neden kaşık kullanmak için çok erken??
evet bende doğduğundan beri suyunu kaşıkla veriyorum...
biberona hemen alışıveriyorlar diye öyle tavsiye ettiler...
herkese selam..
dün gece Bursada anormal yağmur vardı ve bugün okullar tatil oldu yağmurdan..
oğlum da evde..hem bebek hem oğlum kolay gelsin bana:)
canım aman dikkat farketmeden ufak parçalar ağzına girer bebeğin boğazına falan kaçar..ben çok korkarım böyle şeylerden..eyvahedigeldismile
herkese selam..
dün gece Bursada anormal yağmur vardı ve bugün okullar tatil oldu yağmurdan..
oğlum da evde..hem bebek hem oğlum kolay gelsin bana:)
kolay gelsin canım sana iki çocuk zor vallahi.
bizim burasıda fena yağmurlu.
ayy yarın istanbula gidecekdim dur bakayım hava durumuna yollarda sefil olmayalım sonra.
kızlar niye püre falan veriyorsunuz ben hiçbirşey vermiyorum
doymuyormu veriyorsunuz alışsın diyemi??
dr. ne zaman derse o zaman vericem. önceden vermenin bir avantajı varmı, öyle yada böyle alışmayacakmı tadlara.. ben mi yanlış düşünüyorum acep
kızlar niye püre falan veriyorsunuz ben hiçbirşey vermiyorum
doymuyormu veriyorsunuz alışsın diyemi??
dr. ne zaman derse o zaman vericem. önceden vermenin bir avantajı varmı, öyle yada böyle alışmayacakmı tadlara.. ben mi yanlış düşünüyorum acep
off bütün hafta yine yağmurlu.
gitmzsem de çatlarım hafta sonu evde. alışveriş merkezinde de dön dur. sıkılıyorum valla.
ne yapsam acep?
ay benim oğluşum okadar usluki gündüz emiyo uyuyo azcık konuşuyoruz gecede 1de yatıyo sabah 7 kadar uyuyo kalkmıyo emmeye benimde uykum bölünmüyo sonra dokuzda kalkıyo emziriyorum12ye kadar mışıl mışıl uyuyo bende bütün işleri yapıp onun uyandırıyorum emişiyoruz sonra sohbet ediyorum oğlumla bide acaip çizgifilim izliyo televizyonun önüne koysam 1 saat sesi çıkmadan izler ama ben koymuyorum tabi sakıncalı maaşaallah benim oğluma yaaa bütün bebeklere maaşallah allah onlara uzun uzun ömürler versin allah onlara hastalık yüzü göstermesin inşallahhhh aminnnnnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?