2010 Temmuz Anneleri : )

bazen kuzey beni emmek istemiyor. yada ilaç vereceğim zaman sütümü sağıp ilaç karıştırıyorum süte.

o zaman kaşıkla veriyorum bazı zamanlar. çok zevkli oluyor.

oğluşda hemen açıveriyor ağzını.

ben bugün armut yalattım kuzeye.

armutun hepsini ağzına sokmaya çalışıyor şapur şupur yalıyor bide gülüyor her yalamadan sonra.

büyüdükçe bakımı daha zevkli oluyor sanki.

herkese selam..
dün gece Bursada anormal yağmur vardı ve bugün okullar tatil oldu yağmurdan..
oğlum da evde..hem bebek hem oğlum kolay gelsin bana:)

armutun hepsini ağzına sokmaya çalışıyor şapur şupur yalıyor bide gülüyor her yalamadan sonra.

canım aman dikkat farketmeden ufak parçalar ağzına girer bebeğin boğazına falan kaçar..ben çok korkarım böyle şeylerden..eyvahedigeldismile

evet canım yaaa benim kızla bugün resmen sohbet ettik.bıcır bıcır bişeyler anlattı kendince ben de ona cvp verdim o da tekrar bişeyler söyledi.ana kız diyalog çevirdik bugün ama çok tatlıydı yaaa olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ilke geceden beri 15 dk yarım saat uyuyup uyanıyo
evden hiç çıkmadık kaç gündür hava değişikliği olmadı,
gazı yok karnı yumuşak, kakasını da yapıyo...
bir sıkıntısı yok görünürde mızmız sadece.
ama ben çok yoruldum.
o uyurken yemeğimi koyayım, ortalığı toparlayayım diye koşturmaktan...

selam arkadaşlar
neden kaşık kullanmak için çok erken??

canım daha katı gıdalara geçmedik ki..
değişik yöntemleri denersek şimdiden anneyi emme işi zor gelebilir bebeklere, bırakıverirlllah korusun..

benim ki kaşık falan bilmiyor daha..bildiği tek tat anne sütü ve arada biberonla mama..

artık konuşmalara tepki vermeye başladılar.

bizimki de uzun zamandır bana bişeyler anlatıyor ama ben hiçbirini anlamıyorum tabi.bilmiyorumkismile

sadece evet oğlum haklısın diyorum ne diyeyim:)))delikafadulden

selam arkadaşlar
neden kaşık kullanmak için çok erken??

erken derken kaşıkla beslemeyi kastetmedim
ek gıdalar için erken
bazı şeyleri tatsın diye yalatıyorum ama
henüz bir tatlı kaşığı kadar bile püre veya meyvesuyu vermedim
gerçi ben sadece anne sütü verdiğim için su bile vermedim

evet bende doğduğundan beri suyunu kaşıkla veriyorum...
biberona hemen alışıveriyorlar diye öyle tavsiye ettiler...

anneme bıraktığımda sağdığım sütü kaşıkla veriyordu biberona alışmasın diye ama bu sefer süt soğuyor içene kadar. artık biberonla veriyor.
vitaminini kaşıkla veriyorum.

kolay gelsin canım sana iki çocuk zor vallahi.

bizim burasıda fena yağmurlu.

ayy yarın istanbula gidecekdim dur bakayım hava durumuna yollarda sefil olmayalım sonra.

kızlar niye püre falan veriyorsunuz ben hiçbirşey vermiyorum
doymuyormu veriyorsunuz alışsın diyemi??
dr. ne zaman derse o zaman vericem. önceden vermenin bir avantajı varmı, öyle yada böyle alışmayacakmı tadlara.. ben mi yanlış düşünüyorum acep

herkese selam..
dün gece Bursada anormal yağmur vardı ve bugün okullar tatil oldu yağmurdan..
oğlum da evde..hem bebek hem oğlum kolay gelsin bana:)

evet yaa az yağmadı. sabah eşim işe giderken de çok kötüydü, neyseki açtı biraz. bugün 2 kere jimere gidip geldim de rapor için!!
bu arada senin jale ayrılmış ordan canım,çok şaşırdım.

kolay gelsin canım sana iki çocuk zor vallahi.

bizim burasıda fena yağmurlu.

ayy yarın istanbula gidecekdim dur bakayım hava durumuna yollarda sefil olmayalım sonra.

yarını bilmem ama şuan için çok yağıyor

off bütün hafta yine yağmurlu.

gitmzsem de çatlarım hafta sonu evde. alışveriş merkezinde de dön dur. sıkılıyorum valla.

ne yapsam acep?

sonuçta diğer gıdaları ömür boyu yiyecek ama anne sütünün süresi kısıtlı ne kadar çok alırsa o kadar iyi bence...
ben de drun önerisine göre geçicem ek gıdalara zaten mama takviyesi yapıyorum sütüm yetmediği için :sinifsinif:

ay benim oğluşum okadar usluki gündüz emiyo uyuyo azcık konuşuyoruz gecede 1de yatıyo sabah 7 kadar uyuyo kalkmıyo emmeye benimde uykum bölünmüyo sonra dokuzda kalkıyo emziriyorum12ye kadar mışıl mışıl uyuyo bende bütün işleri yapıp onun uyandırıyorum emişiyoruz sonra sohbet ediyorum oğlumla bide acaip çizgifilim izliyo televizyonun önüne koysam 1 saat sesi çıkmadan izler ama ben koymuyorum tabi sakıncalı maaşaallah benim oğluma yaaa bütün bebeklere maaşallah allah onlara uzun uzun ömürler versin allah onlara hastalık yüzü göstermesin inşallahhhh aminnnnnn:Saruboceq:

kayınvalidem de alışması için tattırmak lazım diyor ama bence çok da alakası yok. arkadaşımın bebeği ilk 6 ay anne sütünden başka hiçbir şey tatmadı ama şimdi her şeyi yiyiyor maşallah.
doktor ne zaman derse ben o zaman ek gıdaya geçmeyi düşünüyorum. meyve yalattık biz de 2-3 sefer gerçi de o kadardan da bir şey olmaz artık :)

off bütün hafta yine yağmurlu.

gitmzsem de çatlarım hafta sonu evde. alışveriş merkezinde de dön dur. sıkılıyorum valla.

ne yapsam acep?

eğer çok fazla araba değiştirmiyceksen git gez bişey olmaz

maşallah ya ne kadar güzel. nazar değmesin..
bizimse uykuyla hiç işimiz yok. gece de sık sık uyanıyoruz,gündüz de çok az uyuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…