2010 Temmuz Anneleri : )

evet yaa az yağmadı. sabah eşim işe giderken de çok kötüydü, neyseki açtı biraz. bugün 2 kere jimere gidip geldim de rapor için!!
bu arada senin jale ayrılmış ordan canım,çok şaşırdım.

Aaaa haberim yokkkktu....neyse arayıp öğrenirim Allah allahhbilmiyorumkismile

kızlar bu arada benim kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var bir haftadır ama hala tık yok.

kuzeyi kontrole götürdüğümde doktora bende görünecem belki spiral de taktırıım.

tabi cesaret edebilirsem.

Tek bebişli anneler çok şanslısınız ..Tek başınıza dışarı çıkabiliyorsunuz bebişlerinizle..Eşim olmadan çok zor benim için dışarı adım atmak....:çok üzgünüm:

bencede hep yiyecekler sıkılacaklar bile belki zemuszemus
ben sadece anne sütü veriyorum su bile vermiyorum
gerekte yok sütün içinde su var nasılsa..

maşallahhhhhh..
benim kızın da uyku düzeni seninkine yakın gibi diyebilirim..yerimseniben
ama seninki daha iyiymiş.

tam emin değilim ama 2 kişiden duydum.sprial sivri birşeymiş. eğer yumurta gelişmeye başlar büyürse embriyo olacak yumurtayı değdiği anda patlatıyormuş. yani bir nevi olacak birşeyi engelliyormuşsun. bunu duydum ve şok oldum. doğru mu bilmiyorum. aklınıza girmeyeyim. sadece şaşırdım dün anlattı bir arkadaş..

Son düzenleme:
Tek bebişli anneler çok şanslısınız ..Tek başınıza dışarı çıkabiliyorsunuz bebişlerinizle..Eşim olmadan çok zor benim için dışarı adım atmak....:çok üzgünüm:

sen şimdi zorluk yaşıyon belki ama
ya bizler başka bebek yapmıycaz çocuklarımız tek kalacak
yada biz ikinciyi büyütmeye çalışırken sen ikisinide büyütmüş olduğun için rahat edeceksin :))
bence her iki ihtimalde de sen bebişlerin şanslısınız

ay bizimde buradan bir arkadaş taktırmış ama dış gebelik oluşmuş.

dahada bir yaşında bebeği var.

ama annem 10 sene kullanmış bir sorun yaşamamış.

herkesde farklı sonuç demek ki.

kızlar d3 vitamini nasıl veriyorsunuz.ben damlatıyorum ama kıyamet kopuyor acaba kaşıkla mı versem

ay bizimde buradan bir arkadaş taktırmış ama dış gebelik oluşmuş.

dahada bir yaşında bebeği var.

ama annem 10 sene kullanmış bir sorun yaşamamış.

herkesde farklı sonuç demek ki.

ben de 7 sene kullandım süperrr birşey benim için de

ya maaşallah kızlra bebeişlerinize.

gündüz uykuları ne güzel bizimki 40 dakkadan fazla uyumuyor.

allahdan akşam 9 gibi gece uykusuna geçiyor.

gündüzde uyusada bende işlerimi yapabilsem iyi olurdu

canım belki bana düşmez ama bi uyarıyım dedim benim arkadaşta spirial taktırmıştı ve içinde erimiş böbreklerinde sorun olmuştu çok acılar çekti ölümlerden döndü kimseye tavsiye etmiyo en iyisi doğal yoldan korunma gerçi herkezde aynı olcak diye bişi yok tabi ama ben bi söylim dedim tehlikeliymiş yani

ya işte herkesten her korunma türü için farklı seneryolar geliyor.

hayırlısı olsun hepimiz için.

olacak varsa önüne geçilmez zaten

şimdi havalar soğuduğu için atlet giymeye başladım ama emzirirken zor oluyor. evde sorun değil de dışarıdayken toparlanması biraz zor. o yüzden acaba emzirme atleti mi alsam diyorum. kullanışlı bir şey mi ki?

ya maaşallah kızlra bebeişlerinize.

gündüz uykuları ne güzel bizimki 40 dakkadan fazla uyumuyor.

allahdan akşam 9 gibi gece uykusuna geçiyor.

gündüzde uyusada bende işlerimi yapabilsem iyi olurdu

eh sen de akşam rahatsın..yerimseniben
benimki gündüz ortalam 2 saat akşam üzeri de ortalama 2 saat uyur ama gece uykusunda geçmesi de gece 1 i bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…