evet yaa az yağmadı. sabah eşim işe giderken de çok kötüydü, neyseki açtı biraz. bugün 2 kere jimere gidip geldim de rapor için!!
bu arada senin jale ayrılmış ordan canım,çok şaşırdım.
eğer çok fazla araba değiştirmiyceksen git gez bişey olmaz
Aaaa haberim yokkkktu....neyse arayıp öğrenirim Allah allahhbilmiyorumkismile
ben de rapor için ona gidiyordum. bu hafta ayrılmış. karı-koca gitmişler.
sonuçta diğer gıdaları ömür boyu yiyecek ama anne sütünün süresi kısıtlı ne kadar çok alırsa o kadar iyi bence...
ben de drun önerisine göre geçicem ek gıdalara zaten mama takviyesi yapıyorum sütüm yetmediği için :sinifsinif:
ay benim oğluşum okadar usluki gündüz emiyo uyuyo azcık konuşuyoruz gecede 1de yatıyo sabah 7 kadar uyuyo kalkmıyo emmeye benimde uykum bölünmüyo sonra dokuzda kalkıyo emziriyorum12ye kadar mışıl mışıl uyuyo bende bütün işleri yapıp onun uyandırıyorum emişiyoruz sonra sohbet ediyorum oğlumla bide acaip çizgifilim izliyo televizyonun önüne koysam 1 saat sesi çıkmadan izler ama ben koymuyorum tabi sakıncalı maaşaallah benim oğluma yaaa bütün bebeklere maaşallah allah onlara uzun uzun ömürler versin allah onlara hastalık yüzü göstermesin inşallahhhh aminnnnnn:Saruboceq:
kızlar bu arada benim kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var bir haftadır ama hala tık yok.
kuzeyi kontrole götürdüğümde doktora bende görünecem belki spiral de taktırıım.
tabi cesaret edebilirsem.
bencede hep yiyecekler sıkılacaklar bile belki zemuszemus
ben sadece anne sütü veriyorum su bile vermiyorum
gerekte yok sütün içinde su var nasılsa..
Tek bebişli anneler çok şanslısınız ..Tek başınıza dışarı çıkabiliyorsunuz bebişlerinizle..Eşim olmadan çok zor benim için dışarı adım atmak....:çok üzgünüm:
tam emin değilim ama 2 kişiden duydum.sprial sivri birşeymiş. eğer yumurta gelişmeye başlar büyürse embriyo olacak yumurtayı değdiği anda patlatıyormuş. yani bir nevi olacak birşeyi engelliyormuşsun. bunu duydum ve şok oldum. doğru mu bilmiyorum. aklınıza girmeyeyim. sadece şaşırdım dün anlattı bir arkadaş..
ay bizimde buradan bir arkadaş taktırmış ama dış gebelik oluşmuş.
dahada bir yaşında bebeği var.
ama annem 10 sene kullanmış bir sorun yaşamamış.
herkesde farklı sonuç demek ki.
canım belki bana düşmez ama bi uyarıyım dedim benim arkadaşta spirial taktırmıştı ve içinde erimiş böbreklerinde sorun olmuştu çok acılar çekti ölümlerden döndü kimseye tavsiye etmiyo en iyisi doğal yoldan korunma gerçi herkezde aynı olcak diye bişi yok tabi ama ben bi söylim dedim tehlikeliymiş yanikızlar bu arada benim kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var bir haftadır ama hala tık yok.
kuzeyi kontrole götürdüğümde doktora bende görünecem belki spiral de taktırıım.
tabi cesaret edebilirsem.
a ben hep kaşıkla veriyorum. o istediğim zaman ağzını açmıyor çünkü.kızlar d3 vitamini nasıl veriyorsunuz.ben damlatıyorum ama kıyamet kopuyor acaba kaşıkla mı versem
canım belki bana düşmez ama bi uyarıyım dedim benim arkadaşta spirial taktırmıştı ve içinde erimiş böbreklerinde sorun olmuştu çok acılar çekti ölümlerden döndü kimseye tavsiye etmiyo en iyisi doğal yoldan korunma gerçi herkezde aynı olcak diye bişi yok tabi ama ben bi söylim dedim tehlikeliymiş yani
ya maaşallah kızlra bebeişlerinize.
gündüz uykuları ne güzel bizimki 40 dakkadan fazla uyumuyor.
allahdan akşam 9 gibi gece uykusuna geçiyor.
gündüzde uyusada bende işlerimi yapabilsem iyi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?