canım belki bana düşmez ama bi uyarıyım dedim benim arkadaşta spirial taktırmıştı ve içinde erimiş böbreklerinde sorun olmuştu çok acılar çekti ölümlerden döndü kimseye tavsiye etmiyo en iyisi doğal yoldan korunma gerçi herkezde aynı olcak diye bişi yok tabi ama ben bi söylim dedim tehlikeliymiş yani
,şimdi havalar soğuduğu için atlet giymeye başladım ama emzirirken zor oluyor. evde sorun değil de dışarıdayken toparlanması biraz zor. o yüzden acaba emzirme atleti mi alsam diyorum. kullanışlı bir şey mi ki?
eh sen de akşam rahatsın..yerimseniben
benimki gündüz ortalam 2 saat akşam üzeri de ortalama 2 saat uyur ama gece uykusunda geçmesi de gece 1 i bulur..
şimdi havalar soğuduğu için atlet giymeye başladım ama emzirirken zor oluyor. evde sorun değil de dışarıdayken toparlanması biraz zor. o yüzden acaba emzirme atleti mi alsam diyorum. kullanışlı bir şey mi ki?
bir arkadaşım spiral taktırdığı halde hamile kaldı..
ikiz anneleri sitesinde de kızın biri spirali olduğu halde ikizlere hamile kalmış..Nasıl başarmışlar bilemicemsempatiksalakcinni
Arkadaşlar benim kızım da 25 haziranda doğdu. Çok şükür sağlıklı ve iyi. Geceleri nasıl uykuları sizinkilerin? Benimki benim yatağımda uyuyor. Kendi yatağına geçirmek istiyorum ama.
bir arkadaşım spiral taktırdığı halde hamile kaldı..
ikiz anneleri sitesinde de kızın biri spirali olduğu halde ikizlere hamile kalmış..Nasıl başarmışlar bilemicemsempatiksalakcinni
canım bence kişiden kişiye değişiyor ama ben spiralden korkuyorum
valla bu korunma yontemleri çok gıcık...
doğum kontrol hapı kullanıorsunn kilo yapıor kimilerinde
kimilerinde yumurtalıklarda yağlanma şu bu
kimiside başından berı kullanıor çoook memnun
spiral de kimisinde yara yapıor kimisinde çook kananam kimiside çok memnun
sanırım vucut yapısına bağlı böyle şeylerrr denemek lazım ...
en iyi kondomla korunma gibi gelior bana şu anda
kızlar niye püre falan veriyorsunuz ben hiçbirşey vermiyorum
doymuyormu veriyorsunuz alışsın diyemi??
dr. ne zaman derse o zaman vericem. önceden vermenin bir avantajı varmı, öyle yada böyle alışmayacakmı tadlara.. ben mi yanlış düşünüyorum acep
bizimki de hiç su içmedi dahabilmiyorumkismile
kızlar d3 vitamini nasıl veriyorsunuz.ben damlatıyorum ama kıyamet kopuyor acaba kaşıkla mı versem
şimdi havalar soğuduğu için atlet giymeye başladım ama emzirirken zor oluyor. evde sorun değil de dışarıdayken toparlanması biraz zor. o yüzden acaba emzirme atleti mi alsam diyorum. kullanışlı bir şey mi ki?
Arkadaşlar benim kızım da 25 haziranda doğdu. Çok şükür sağlıklı ve iyi. Geceleri nasıl uykuları sizinkilerin? Benimki benim yatağımda uyuyor. Kendi yatağına geçirmek istiyorum ama.
o zaman hiç deneme canım..
bu sefer psikolojik olarak da etkilenirsin..
zaten taktırman zor olur.taktırsan bile aman ağrı mı yaptı aman şöyle mi oldu diye vesvese yaparsın..yerimseniben
kadın prezervatifi gören var mı içinizde. çok iğrenç -tatlicadiarzu-
kadın prezervatifi gören var mı içinizde. çok iğrenç -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?