2010 Temmuz Anneleri : )

doğal yol ne ki?

herkeste farkı haklısın..ben de herkese tavsiye ediyorum işte:)

içinde eriyenini de ilk defa duydum...eriyen madde rahim içinde kullanılır mı hiç..çok ilginççççç...

Son düzenleme:
,
canım yakası geniş atletin yokmu ben atlet giyiyorum ama yakası açık baya rahat oluyor
eh sen de akşam rahatsın..yerimseniben
benimki gündüz ortalam 2 saat akşam üzeri de ortalama 2 saat uyur ama gece uykusunda geçmesi de gece 1 i bulur..

aynen ya gece 1 den yada 12 den önce yatmıyor

sormak valla..
geçen gün güne gittiğimde normal sütyen falan herşey sorun oldu..ben emzirme sütyeni atleti falan kullanmıyorum çünkü..
dakka başı emzirmek için kemeri çıkar bilmem neyi çıkar..
herkes dedi kii oooo süsün bozuluyor anne olmak böyle birşey süs falan kalmıyor dedi.
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştılaelaelaelaelae

süs falan kalmıyor tabi :)
elbiselerimi de giyemiyorum hiç.
ben kış gelince hemen alttan çıtçıtlı atletlerimi çıkarırdım. belim açılınca hemen üşütürüm çünkü. bu kış yandım.
yakası geniş atletim yok malesef. zaten rahat edemem sanki o şekilde.

Arkadaşlar benim kızım da 25 haziranda doğdu. Çok şükür sağlıklı ve iyi. Geceleri nasıl uykuları sizinkilerin? Benimki benim yatağımda uyuyor. Kendi yatağına geçirmek istiyorum ama.

bir arkadaşım spiral taktırdığı halde hamile kaldı..
ikiz anneleri sitesinde de kızın biri spirali olduğu halde ikizlere hamile kalmış..Nasıl başarmışlar bilemicemsempatiksalakcinni

markabebe.com
süper şeyler var kızlar.
hele elbiseler bayıldım ama mevsimi de geçti ki (

ikiz anneleri sitesinde de kızın biri spirali olduğu halde ikizlere hamile kalmış..Nasıl başarmışlar bilemicemsempatiksalakcinni

canım bence kişiden kişiye değişiyor ama ben spiralden korkuyorum

Arkadaşlar benim kızım da 25 haziranda doğdu. Çok şükür sağlıklı ve iyi. Geceleri nasıl uykuları sizinkilerin? Benimki benim yatağımda uyuyor. Kendi yatağına geçirmek istiyorum ama.

gözün aydın canım..
sen de kayboldun gittin valla.
benim ki kendi yatapında doğduğundan beri.

Allah verince spiralmiş doğumkontrol hapıymış faso fiso işte..:bbo:
benim alt komşum da 2 kere doğumkontrol hapıyla hamile kaldı..biri 7 yaşında birini aldırdı.

Son düzenleme:
canım bence kişiden kişiye değişiyor ama ben spiralden korkuyorum

o zaman hiç deneme canım..
bu sefer psikolojik olarak da etkilenirsin..
zaten taktırman zor olur.taktırsan bile aman ağrı mı yaptı aman şöyle mi oldu diye vesvese yaparsın..yerimseniben

Artık uykusuzluk canıma tak dedi. -tatlicadiarzu-Ne zaman normal insanlar gibi akşam yatıp sabaha uyanacağız merak ediyorum..:sm_confused:
Geceleri uyumayıp dursa onada razıyım ama ne fayda cıyak cıyak ağlayacak illa. Dün gece saat 3 de uyudu yine..12 den sonra 3 e kadar ağlıyor..:ecrin_bebek:
Gezdiriyorum olmuyor, sallıyorum olmuyor saati gelmeyince uyumuyor..:bbo:

valla bu korunma yontemleri çok gıcık...
doğum kontrol hapı kullanıorsunn kilo yapıor kimilerinde
kimilerinde yumurtalıklarda yağlanma şu bu
kimiside başından berı kullanıor çoook memnun
spiral de kimisinde yara yapıor kimisinde çook kananam kimiside çok memnun
sanırım vucut yapısına bağlı böyle şeylerrr denemek lazım ...
en iyi kondomla korunma gibi gelior bana şu anda

aynennnnn en iyisi oooo şimdilikk kikikikikikaklinialirimsmileyerimseniben

bende birşey vermiyorum doktorumda heniz hiçbirşey söylemedi bize...
sadece anne sütü..
benim bir arkadaşıma doktoru 8. aya kadar ek gıda vermedi sütü yeterli diye. şimdide çocuk herşeyi yiyor ama bence 8. ay çok geç yinede. 4-6 arası başlanmalı ek gıdaya..

bizimki de hiç su içmedi dahabilmiyorumkismile

ben doğduğundan beri su veriyorum her emzirmeden sonra 1 kaşık falan. doktorumuz verin demişti..

kızlar d3 vitamini nasıl veriyorsunuz.ben damlatıyorum ama kıyamet kopuyor acaba kaşıkla mı versem

canım ben ağzına damlatıyorum. kaşıkla da vermeyi denedim. hepsini sıyıramıyor kaşıktan. biraz bağırıyor ama hemen damladığı için kısa sürüyor...

canım ben emzirme atleti kullanıyorum. üstü südyen gibi olduğundan südyen bile takmıyorum çok rahat oluyor şiddetle tavsiye ederim. bende 2 tane almıştım şimdi bir 2 tane daha alacağım...

bende uzunca bir süre yanımda yatırmıştım ama şimdi beşiği yatağımın dibinde ayrı yatıyoruz. ama çok dipdibeyiz sadece yataklarımız ayrı kaydirigubbakcemile3

o zaman hiç deneme canım..
bu sefer psikolojik olarak da etkilenirsin..
zaten taktırman zor olur.taktırsan bile aman ağrı mı yaptı aman şöyle mi oldu diye vesvese yaparsın..yerimseniben

zaten normal doğumdan bile sancıdan değil.o bölgede ellerin gezmesi beni tedirgin ediyordu.o yüzden spiral taktırabilcemi sanmam kendime güvenim yok canım

ben geçen hafta adet oldum. önce üzüldüm keşke daha geç olsaydım diye ama sonra düşündüm kü iyi bişey aslında kendimi bilirim en azından...

ben ne güzel hap kullanıyordum çok da memnundum. şimdi emzirdiğim için kullanamıyorum. emzirme dönemi bitsin tekrar dönücem hapa..

kadın prezervatifi gören var mı içinizde. çok iğrenç -tatlicadiarzu-

benm kız geri uyudu..

ben görmedim ama birara denemek istemiştim..

Bu arada demin bahsettiğim komşumu aradım kahveye davettim o ara sordum..
ilk çocuğuna doğum kontrol hapıyla hamile kalmış..2. ye prezervatifle hamile kalmış..kafamçokkarıştı

ben 2. yi de öyle sanıyordum..

anaaam bu kadınların derdi bitmezzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…