2010 Temmuz Anneleri : )

doğum kontrol hapının faydaları da var diyorlar ama ben bilmiyorum..
sizler biliyor musunuz?
onla mı korunsam bundan sonra..????

iyice araştırıcam..

doğum kontrol hapının faydaları da var diyorlar ama ben bilmiyorum..
sizler biliyor musunuz?
onla mı korunsam bundan sonra..????

iyice araştırıcam..

Sivilceyi önlüyor, rahim kanserinden koruyor.Adeti düzenliyor ve miktarı azalıyor diye biliyorum..Ben bu sefer doğum kontrol hapı düşünüyorum.
Ginera isimli haptan memnun kalmıştım. Kilo falan yapmamıştı..Yine o hapı kullanasım var.

*
hımmm.. peki ne zaman başlıcan?

herkese merhabalarrrrrr

slm

hep diyorum ki oğlum çok haylaz hiç durmuyo uyumuyo şöle bi 6 aylık falan olsa en azından oyalanır böle diyince herkes diyoki bu günleri en iyi günleri kıymetiini bil en azından düştümü çarptımı derdin yok yattığın yerde duruyo diyolar

ben tam 4 yıl kesintisiz doğum kontrol hapı kullandım. çok ama çok memnundum. adet kalitem arttı ağrım sızım kalmadı. saati saatine ne zaman adet olacağımı bilirdim o kadar yani. kilo falan da yapmadı. ilk birkaç ay yan etki olabiliyor ama kısa sürede geçiyor hepsi. benim hapım Yasmin di.
emzirirken kullanılamıyor haplar. emzirme bitince direk başlayacağım ben...

Son düzenleme:
rahminde myomu olanlar için yasmin vs zararlı malesef.myomları büyütüyor doğum kontrol hapları...

ben d3 ünü kaşıkla veriyorum.diğer türlü çok zor.bir damla fazla damlatıyorum kaşıkta birazı kaldığı için.hoş kaşıkla verdiğimde bile mızmızlanıyor.hiç sevmiyor çünkü.

ayy herşey sorunlu kızlarrr ...
anne olduktan sonra annelik kalitesi artıyorr
kadınlık kalitesi (yatak kısmında ) azcık düşüyor sanırım ....
kaydirigubbakcemile3

Evet doğru..Sen nasılsın korunmayı düşünüyrsun ilerleyen zamanlarda..

korunmayı düşünmüyorum..
1) rahim sorunlu zaten mikroenjeksiyonla hamile kalmıştım,
2)eşimin spremleri az,
ve
3)korunmayı gerektircek birşey yapmıyoruz ki,yapsak da tutmaz ki...kaydirigubbakcemile3

ay bende mevlütte elbise giyeyim dedim.

yakası kapalıydı. aman emzirmek için sıyırdım elbiseyi yukarı kaldım çıplak.

artık üzerime bişeyler alırken yakası açık yada düğmeli birşeyler alıyorum.

hamileyken üztüne ona uygun bişey al emzirirken uygun bişey al. ne zormuş yahu.

böyle kıstlı oluncada hiçbirşey beğenip alamıyorum.

bide ne kolye takılıyor ne bişey kucağına alınca batıveriyor çocuğa.

bebişler büyüynceye kendimiz geri planda kalacağız galiba.

korunmayı düşünmüyorum..
2)eşimin spremleri az,
ve
3)korunmayı gerektircek birşey yapmıyoruz ki,yapsak da tutmaz ki...kaydirigubbakcemile3

aa benim arkadaşım tüp bebekten sonra hamile kaldı hem de ikizleresempatiksalakcinni

korunmayı düşünmüyorum..
2)eşimin spremleri az,
ve

şekerimm 3.şık uygundaa :)
diğer 2 şıka sakın güvenmeee
ben çook gördüm ilk bebek zar zor oluyor daha sonra bir bakıorlarki hamişler : )

imkansız die hiçbirşey yok allahın işi sen yapsanda korun şimdilik delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…