- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
arkadaşının yaşı hem gençtir hem de yumurta rezervleri iyidir ve düzenli cinsel hayatları vardır...:)aa benim arkadaşım tüp bebekten sonra hamile kaldı hem de ikizleresempatiksalakcinni
peki bu 3. şıkkı sorun etmiyo mu eşin
şekerimm 3.şık uygundaa :)
diğer 2 şıka sakın güvenmeee
ben çook gördüm ilk bebek zar zor oluyor daha sonra bir bakıorlarki hamişler : )
imkansız die hiçbirşey yok allahın işi sen yapsanda korun şimdilik delikafadulden
arkadaşının yaşı hem gençtir hem de yumurta rezervleri iyidir ve düzenli cinsel hayatları vardır...:)
Hayır sorun etmiyor..:) Onun da hali kalmıyor sıpalar için yardım edeyim derken :))
kaydirigubbakcemile3topiğin anası ayşeye doğurmak yakışır valla :):)
ama o zman ayşe topiğe giremez hale gelir kaydirigubbakcemile3
Ayşe oldu da hamile kaldın diyelim ne yaparsın..
tühh bizim ki hiç uğraşmıyoki bizim sıpayla napsam acaba:dance:
Benim kayınvalideme dr bi daha çocuğun olmaz demiş o da korunmamış 2. çocuğundan sonra 18 yıl sonra. 38 yaşında 3. çocuğunu doğurmuş.
Benim kayınvalideme dr bi daha çocuğun olmaz demiş o da korunmamış 2. çocuğundan sonra 18 yıl sonra. 38 yaşında 3. çocuğunu doğurmuş.
eğitim şart :)
eğiticen adamı..alt almayı falan öğretçen..yok öyle akşamdan akşama sevmek..
tühh bizim ki hiç uğraşmıyoki bizim sıpayla napsam acaba:dance:
canım hem alışsın diye hem de uzattıkca daha da zorlaşıyo alıştırmak ben büyük oğlumdan da biliyorumki bu ek gıda ya da tatlara alıştırma işini fazla ertelemiycen ben çevremdekilerden de biliyorum millet herşeye ufak ufak alıştırıyorlar hatta 6 aylık bi kızı var arkadaşın yeni yeni başladı püre falan vermeye ama kız püreyi bile yutamıyo ancak sulandırırsan içebiliyo..valla bilmiyorum ben verdim püre ilk oğlumu dr dediğine göre büyüttüm hala daha pişmanım bunu kendi bildiğim gibi alıştırcam inşallah...kızlar niye püre falan veriyorsunuz ben hiçbirşey vermiyorum
doymuyormu veriyorsunuz alışsın diyemi??
dr. ne zaman derse o zaman vericem. önceden vermenin bir avantajı varmı, öyle yada böyle alışmayacakmı tadlara.. ben mi yanlış düşünüyorum acep
canım hem alışsın diye hem de uzattıkca daha da zorlaşıyo alıştırmak ben büyük oğlumdan da biliyorumki bu ek gıda ya da tatlara alıştırma işini fazla ertelemiycen ben çevremdekilerden de biliyorum millet herşeye ufak ufak alıştırıyorlar hatta 6 aylık bi kızı var arkadaşın yeni yeni başladı püre falan vermeye ama kız püreyi bile yutamıyo ancak sulandırırsan içebiliyo..valla bilmiyorum ben verdim püre ilk oğlumu dr dediğine göre büyüttüm hala daha pişmanım bunu kendi bildiğim gibi alıştırcam inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?