2010 Temmuz Anneleri : )

aa benim arkadaşım tüp bebekten sonra hamile kaldı hem de ikizleresempatiksalakcinni
arkadaşının yaşı hem gençtir hem de yumurta rezervleri iyidir ve düzenli cinsel hayatları vardır...:)
peki bu 3. şıkkı sorun etmiyo mu eşin

Hayır sorun etmiyor..:) Onun da hali kalmıyor sıpalar için yardım edeyim derken :))

topiğin anası ayşeye doğurmak yakışır valla :):)
ama o zman ayşe topiğe giremez hale gelir kaydirigubbakcemile3

Canım ilaçlarla bile zar zor gelişti yumurtalarım :))

yaşım 37..şurda menapoza kaç yıl kaldı ki :)

arkadaşının yaşı hem gençtir hem de yumurta rezervleri iyidir ve düzenli cinsel hayatları vardır...:)

Hayır sorun etmiyor..:) Onun da hali kalmıyor sıpalar için yardım edeyim derken :))

tühh bizim ki hiç uğraşmıyoki bizim sıpayla napsam acaba:dance:

Benim kayınvalideme dr bi daha çocuğun olmaz demiş o da korunmamış 2. çocuğundan sonra 18 yıl sonra. 38 yaşında 3. çocuğunu doğurmuş.

Benim kayınvalideme dr bi daha çocuğun olmaz demiş o da korunmamış 2. çocuğundan sonra 18 yıl sonra. 38 yaşında 3. çocuğunu doğurmuş.

kesinlikle aldırmam..bana kimse çocuğun olmaz tekrar demedi,şu var bizim düzenli cinsel yaşantımız yok.....
.

ben de vajinusmus ,eşimde erken boşalma..alıştık artık...:)

Son düzenleme:

benim annem de 40 yaşında erken menapoz tedavisi görürken en küçük kardeşime hamile kaldı ve bunu da 4 aylık hamileyken öğrendikafamçokkarıştı
şimdi kardeşim 10 yaşında aramızda 18 yaş varlaelaelaelaelae

Benim herifte bir iki kere altını değiştirdi, benim şöyle yap böyle yap talimatlarımla..Ona tarif edene kadar ben on kere değiştiririm..Bi daha da yaptırmadım.Bizim ki olmadık elinden gelmez bu tür işler..

Son düzenleme:
canım hem alışsın diye hem de uzattıkca daha da zorlaşıyo alıştırmak ben büyük oğlumdan da biliyorumki bu ek gıda ya da tatlara alıştırma işini fazla ertelemiycen ben çevremdekilerden de biliyorum millet herşeye ufak ufak alıştırıyorlar hatta 6 aylık bi kızı var arkadaşın yeni yeni başladı püre falan vermeye ama kız püreyi bile yutamıyo ancak sulandırırsan içebiliyo..valla bilmiyorum ben verdim püre ilk oğlumu dr dediğine göre büyüttüm hala daha pişmanım bunu kendi bildiğim gibi alıştırcam inşallah...

anam topik coşmuş.çamaşırları topkamam lazım bir daha atmam lazım ve makineden yeni* çıkanları asmam lazım.nasıl yetişcem ben size şimdik?

eet katılıyorum banada etraftan ben 6 aya kadar vermedim pişmanım şimdi hiçbişe yemiyo diyen çok bende az az yoğurt armut falan veriyorum

Bende meyve tatlarına baktırıyorum.Üzüm,mandalinayı ağzına tutuyorum emiyor çok hoşuna gidiyor cok cok emiyor..

püre falan çok erken geliyo bana ya boğazına kaçarsa
su bile vermiyorum henüz ben
oooo sizi bulmuşum sorularım vardı ceren uyandı ben kaçarr öptüm bebişlerinzii

kızlar dün bebeğim sırt üstü yatarken kendini sola ittire ittire yüzüstü döndü.inanamadık eşimle.dünden beri altını nezaman değiştirmeye başlasam kendini döndürüyor.altını değiştirmeme izin vermiyor.kan revan içinde alt değiştiriyoruz.dün ilk defa yaptı bu hareketi.ve devamlı yapmaya başladı.korkuyorum koltukta ve yatakta yalnız bırakamıyorum.bende en iyi çarenin yere minder sermek olduğunu düşündüm ve onu yere koyuyorum artık.gece beşiğinde dönerde nefessiz kalır diye korkuyorum.bebekler geliştikçe sorunlar büyüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…