benim yumurtalığımda farklı zamanlarda 2 kez kist çıktı.
biri 4,5cm biri 5,5 cm idi.
yasmin kullandım o geçirdi kistlerimi...
d.kontrol hapları yumurtalık kistlerini önlüyor...
kızlar dün bebeğim sırt üstü yatarken kendini sola ittire ittire yüzüstü döndü.inanamadık eşimle.dünden beri altını nezaman değiştirmeye başlasam kendini döndürüyor.altını değiştirmeme izin vermiyor.kan revan içinde alt değiştiriyoruz.dün ilk defa yaptı bu hareketi.ve devamlı yapmaya başladı.korkuyorum koltukta ve yatakta yalnız bırakamıyorum.bende en iyi çarenin yere minder sermek olduğunu düşündüm ve onu yere koyuyorum artık.gece beşiğinde dönerde nefessiz kalır diye korkuyorum.bebekler geliştikçe sorunlar büyüyo
benim 2 sene önce yumurtalığımda kist çıktı.13 santim olmuş.ameliyat oldum acil mecburen.tek yumurtalığımı aldılar.
benimki de karışık ağustos da bi ara kanamam oldu eylül de de yine öyle ama adet zamanlarına yakın günlerde olmuştu ve ara arak lekelenmeler oldu o kadar 6. ayda hemen hemen düzene giriyo kızlar aman dikkat emzirmeye güvenip de korunmamazlık etmeyin süt korur falan hikaye geçen sene kuzenim hemen 2.ye hamile kalmıştı böyle adet de olmuyorum daha diye hamilelik olduğunu anlamadı tabi 5 aylıkken anladık hamile olduğunueyvahedigeldismilekızlar ya ben hala hastalanmadım. 3 ay oldu nerdeyse. korkmaya başladım artık hamile miyim acaba diye. sizden de hala olmayan var mı
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/246422-ek-gidaya-gecis.html
bakmak isterseniz bu başlıkda ek gıda konusunu tartışmışlar geçen sene
ya kızlar ben daha başlamk için bir ay daha beklemeyi düşünüyorum kilo durumuna göre tabi.
ama bu meyve suları neden hep cam rendede rendelenip süzülüyor robotta çeksek olmaz mı sonra yine süzsek.
evet yumurtalıklardaki fazla büyümüş folikuler kistleri küçültür ama çikulata kistlerini küçültmez..rahimdeki polipleri ,myomları büyütür..
kızlar ya ben hala hastalanmadım. 3 ay oldu nerdeyse. korkmaya başladım artık hamile miyim acaba diye. sizden de hala olmayan var mı
katı meyva sıkacağıda olabılır canm ben oyle yapıcam mesela katı meyva sıkacağım var onda sıkıp vericem
bu ek gıda tarıflerı ile ilgili kitp varmı önereceğeniz alıp okumak istiorum nettende hiç araştırmadım ben ii ce bakim oğlum 3.5 aylık oldu
4 ayda başlıcam allah ızın verirse
katı meyve sıkacağında değil de cam rendede verilmesinin nedeni katı meyve sıkacağında pütürükler kalmaz,ama cam rendede meyvenin pütürükleri kalır..bebeğin katı gıdalara alışması,geçişi için pütürüklü olarak vermek gerekiyormuş..bu nedenle meyve sıkacakları değil cam rendeler tercih ediliyor..
cnm ama tülbetten geçiriyorlar ..
ptürlüğü alır tülbent demii ayy ben bu işi hiç bilmiorummm ..
çok okumam lazım çoook
# Mevsimine göre elma,şeftali,portakal veya mandalina iyice yıkanır ve dikkatli bir şekilde soyulur.
# Cam rende ile rendelenip süzülerek meyve suyu/püresi elde edilir
# 4. Aydan İtibaren bebek beslenmesinde kullanılması çocuk doktorları tarafından tavsiye edilmektedir.
# Besinlerin ve meyvelerin besin değerini kaybetmeden sağlıklı bir şekilde hazırlayabilmeniz için cam rende ile rendelenip süzülmesi gerekmekte.
# Bebeğinize meyve suyu/püresi yaparken meyvedeki vitaminlerin kaybolmaması için mikser/blender yerine cam rende kullanılmaktadır.
diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?