2010 Temmuz Anneleri : )

benim yumurtalığımda farklı zamanlarda 2 kez kist çıktı.
biri 4,5cm biri 5,5 cm idi.
yasmin kullandım o geçirdi kistlerimi...
d.kontrol hapları yumurtalık kistlerini önlüyor...

benim yumurtalığımda farklı zamanlarda 2 kez kist çıktı.
biri 4,5cm biri 5,5 cm idi.
yasmin kullandım o geçirdi kistlerimi...
d.kontrol hapları yumurtalık kistlerini önlüyor...

evet yumurtalıklardaki fazla büyümüş folikuler kistleri küçültür ama çikulata kistlerini küçültmez..rahimdeki polipleri ,myomları büyütür..

Son düzenleme:
benim 2 sene önce yumurtalığımda kist çıktı.13 santim olmuş.ameliyat oldum acil mecburen.tek yumurtalığımı aldılar.

maaşallah bebeğine canım.
bende bırakıyorum kendi kendine bişeyler yapmaya çalışıyor ama başaramadı henüz.

bundan sonra sana daha çok iş düşüyor canım.

tehlikeli zamanlara girdik.

benim 2 sene önce yumurtalığımda kist çıktı.13 santim olmuş.ameliyat oldum acil mecburen.tek yumurtalığımı aldılar.

evet 6 cm den sonrası ameliyat gerektirebilir diye duymuştum ya da ince iğne biyopsisi ile söndürüyorlarmış...

maşşlahh bugün forum iyi kalabalık herkeze sevgiler! ben bilgisayar başında size yazıyorum bir yandan ebru yaşar yeminim var çalıyor kızımda yanımda ana kucagında yanımda ikimizde oynuyoruz valla yüksek sesle müzigi dinlemeyi kuzumda sevdi anası gibi:sm_cool::dance::smiley-cool:

emzirme atleti gerçekten çok işe yarıyo hatta benimki emzirme etleti değil emzirme badisi yani yine alttan çıtçıtlı belimin açık olmasına dayanamam hemen üşür böbreklerim ben bebe fox marka şiddetle tavsiye ederim...

Son düzenleme:
kızlar ya ben hala hastalanmadım. 3 ay oldu nerdeyse. korkmaya başladım artık hamile miyim acaba diye. sizden de hala olmayan var mı

arkadaslar akşam annemlere gidecegiz biraz yemek yapıp götürecegim simdi ben kaçıyorum kalanlara iyi sohbetler

kızlar ya ben hala hastalanmadım. 3 ay oldu nerdeyse. korkmaya başladım artık hamile miyim acaba diye. sizden de hala olmayan var mı
benimki de karışık ağustos da bi ara kanamam oldu eylül de de yine öyle ama adet zamanlarına yakın günlerde olmuştu ve ara arak lekelenmeler oldu o kadar 6. ayda hemen hemen düzene giriyo kızlar aman dikkat emzirmeye güvenip de korunmamazlık etmeyin süt korur falan hikaye geçen sene kuzenim hemen 2.ye hamile kalmıştı böyle adet de olmuyorum daha diye hamilelik olduğunu anlamadı tabi 5 aylıkken anladık hamile olduğunueyvahedigeldismile
gerçi ben çok istiyorum bir an önce olsun çünkü olmadıkça kilolar da gitmiyoooodelikafaduldendelikafaduldenkafamçokkarıştı

ilke bugün hiç uyumadı desem yeridir...
ben de hiçbişey yapamadım oturdum ona gitar çalıyorum öğleden beri.
alt komşu geldi şimdi müziği kısarmısınız diyeklava:,
kendi de her hafta sonu sabahın köründe açar saçma sapan müzikleri bütün apartmanı inletir.
:tomato:

katı meyva sıkacağıda olabılır canm ben oyle yapıcam mesela katı meyva sıkacağım var onda sıkıp vericem
bu ek gıda tarıflerı ile ilgili kitp varmı önereceğeniz alıp okumak istiorum nettende hiç araştırmadım ben ii ce bakim oğlum 3.5 aylık oldu
4 ayda başlıcam allah ızın verirse

ya kızlar ben daha başlamk için bir ay daha beklemeyi düşünüyorum kilo durumuna göre tabi.

ama bu meyve suları neden hep cam rendede rendelenip süzülüyor robotta çeksek olmaz mı sonra yine süzsek.

katı meyve sıkacağında değil de cam rendede verilmesinin nedeni katı meyve sıkacağında pütürükler kalmaz,ama cam rendede meyvenin pütürükleri kalır..bebeğin katı gıdalara alışması,geçişi için pütürüklü olarak vermek gerekiyormuş..bu nedenle meyve sıkacakları değil cam rendeler tercih ediliyor..

evet yumurtalıklardaki fazla büyümüş folikuler kistleri küçültür ama çikulata kistlerini küçültmez..rahimdeki polipleri ,myomları büyütür..

çikolata kisti riskli Allah korusun. onu küçültmediğini duymuştum.
ama benim özellikle 2. kistim operasyoneldi. hap sayesinde ondan bile kurtuldum.
hatta dalga geçiyodum kızım olursa adını yasmin koycam diye hihoyyyt ama koymadım tabiii zemuszemus

doktorum bana emzirdiğin sğrece 1 sene bile adet olmayabilirsin dedi. endişelenme canım ama tabi şüphen varsa ara ara test yapmanda fayda var bence...

öff şu an çok rahatız valla. ek gıda başlıbaşına bir iş olacak bizim için.
emzirmek ne büyük rahatlıkmış dicez eminim buna a.s

cnm ama tülbetten geçiriyorlar ..
ptürlüğü alır tülbent demii ayy ben bu işi hiç bilmiorummm ..
çok okumam lazım çoook

# Mevsimine göre elma,şeftali,portakal veya mandalina iyice yıkanır ve dikkatli bir şekilde soyulur.
# Cam rende ile rendelenip süzülerek meyve suyu/püresi elde edilir
# 4. Aydan İtibaren bebek beslenmesinde kullanılması çocuk doktorları tarafından tavsiye edilmektedir.
# Besinlerin ve meyvelerin besin değerini kaybetmeden sağlıklı bir şekilde hazırlayabilmeniz için cam rende ile rendelenip süzülmesi gerekmekte.
# Bebeğinize meyve suyu/püresi yaparken meyvedeki vitaminlerin kaybolmaması için mikser/blender yerine cam rende kullanılmaktadır.

diyor..

bana almıştı annem balık şeklinde cam rende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…