bende cam rende kullanılması gerektiğini okuyorum her yerde....
tülbentten geçirilenler meyve püreleri değil diye biliyorum.
çorbaları falan tülbentten geçiriyordu annemler. o da eskiden blender vs olmadığı için. belki tane kalmıştır çocuğun boğazına kaçar falan diye yani...
şimdi havalar soğuduğu için atlet giymeye başladım ama emzirirken zor oluyor. evde sorun değil de dışarıdayken toparlanması biraz zor. o yüzden acaba emzirme atleti mi alsam diyorum. kullanışlı bir şey mi ki?
ben d3 ünü kaşıkla veriyorum.diğer türlü çok zor.bir damla fazla damlatıyorum kaşıkta birazı kaldığı için.hoş kaşıkla verdiğimde bile mızmızlanıyor.hiç sevmiyor çünkü.
blender mikser falan benim hatırladığım ilkokuldan beri var..daha eskiden de vardır belki de biz sonra almışızdır..Ama sizin zamanınızda hayli olması lazım diye tahmin ediyorum çünkü çoğunuzun yaşı benden hayli küçük..20 lerdesiniz çoğunuz...:1hug:
hatta ben mutfak robotunu anneme mutfakta yardım edecek robot şeklinde bişey sanıyordum . yaş 7-8 falan :) hayal gücü hat safhadaymış :dance:
ilke bugün hiç uyumadı desem yeridir...
ben de hiçbişey yapamadım oturdum ona gitar çalıyorum öğleden beri.
alt komşu geldi şimdi müziği kısarmısınız diyeklava:,
kendi de her hafta sonu sabahın köründe açar saçma sapan müzikleri bütün apartmanı inletir.
:tomato:
canım ben emzirme atleti kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim çok rahat bebe fox marka almıştım 2 tane yine alıcam. onun birde çıtçıtlı bady modelide var.
geçen ay kontrolümüzde doktor d3 yerine ACD3 verdi kış geliyor o yüzden dedi. ben de damlalıkla veriyorum ölçüsü var oraya kadar içine çekiyorum bir kerede ağzına sıkıyorum çok rahat oldu damlalıkla tavsiye derim.
ne kadrlık ki oğlunuzben oğluma danino yedirdim çokta sevdi acaba hergün bi kutu versemmi bişi olurmu acepp
3 aylık canım dolu dolu vermedimde 5 kaşık falan normal yoğurta veriyorum domates çorbası bi iki kaşık çok güzel içiyo:ecrin_bebek:ne kadrlık ki oğlunuz
ben hiç nişey vermedim vericem 4 aylık olunca ama yeni başlıyacağımız için çok az veririm
bi kutu bize fazla gelir
bişey vermesen bile en azından bütün herşeyden tatdırki ileride yemek seçmesin çünki benim kızım 1 yaşına kadar sadece süt içti hiçbişi yemedi ve hala hiç bişi sevmiyor mesela yumurta peynir ıspanak yani yararlı hiç bişi yemiyo oğluma şimdi herşeyi tatdırıyorumki yemek seçmesin3 oylık olunca tabi verdimben 6 aydan once anne stunden baska bıse dusunmuyorum drlar oyle dıyo
zaten suan 2.5 aylık ama sankı 1-2 ay sora sutum ona yetmıcek gıbıme gelıyo oda ayrı bı konu
:ecrin_bebek:
ben de öyle sanıyordum...:))hatta ben mutfak robotunu anneme mutfakta yardım edecek robot şeklinde bişey sanıyordum . yaş 7-8 falan :) hayal gücü hat safhadaymış :dance:
neden canım aslında sağlıklı değilmi tabi bende sürekli vermem ama 1 yaşına gelince hergün veririm büyümeye yardımcı bencedanone falan vermeyi hiç düşünmüyorum,alışmasın ...
kızlar, ben koltukaltı derecesi kullanıyorum digital. arkadaşıma dr. kulaktan ölçen derece tavsiye etmiş.. onuda belli bir aya kadar kullanılıyor sonra koltukaltına geçiliyor diye duymuştum o yüzden bence boşuna 100 tl verme dedim. ama emin olamadım. kullanan var mı kulaktan ölçenden..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?