2010 Temmuz Anneleri : )

bende cam rende kullanılması gerektiğini okuyorum her yerde....
tülbentten geçirilenler meyve püreleri değil diye biliyorum.
çorbaları falan tülbentten geçiriyordu annemler. o da eskiden blender vs olmadığı için. belki tane kalmıştır çocuğun boğazına kaçar falan diye yani...

blender mikser falan benim hatırladığım ilkokuldan beri var..daha eskiden de vardır belki de biz sonra almışızdır..Ama sizin zamanınızda hayli olması lazım diye tahmin ediyorum çünkü çoğunuzun yaşı benden hayli küçük..20 lerdesiniz çoğunuz...:1hug:

annem ben ilkokuldayken mikser ile falan yumurtaları çırpıp beze,kek falan yapardı ..meyve sıkıp içirirdi..

Son düzenleme:

canım ben emzirme atleti kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim çok rahat bebe fox marka almıştım 2 tane yine alıcam. onun birde çıtçıtlı bady modelide var.

ben d3 ünü kaşıkla veriyorum.diğer türlü çok zor.bir damla fazla damlatıyorum kaşıkta birazı kaldığı için.hoş kaşıkla verdiğimde bile mızmızlanıyor.hiç sevmiyor çünkü.

geçen ay kontrolümüzde doktor d3 yerine ACD3 verdi kış geliyor o yüzden dedi. ben de damlalıkla veriyorum ölçüsü var oraya kadar içine çekiyorum bir kerede ağzına sıkıyorum çok rahat oldu damlalıkla tavsiye derim.

mikser vardı canım da blender yoktu. yani en azından bizde yoktu :)
babam ben ilkokulu bitirirken bir mutfak robotu almıştı, ama annem hiç kullanmadığı için marifetlerini göremedik
ama net görüntü var kafamda tülbentten geçirirlerdi çocuk mamalarını.

hatta ben mutfak robotunu anneme mutfakta yardım edecek robot şeklinde bişey sanıyordum . yaş 7-8 falan :) hayal gücü hat safhadaymış :dance:

canım ilkem niye uyuyamadı acaba.
ben bitkisel bir şurup kullanıyorum anasonlu felan çok iyi geliyor birz huzursuzlanınca 1-2 çay kaşığı veriyorum.dilerim uyur rahar rahat.

haklısın aslında damlalık daha kolay ben bir ara almayı düşündüm de unutmuşum.sağol aklıma getirdin.

ben oğluma danino yedirdim çokta sevdi acaba hergün bi kutu versemmi bişi olurmu acepp
ne kadrlık ki oğlunuz
ben hiç nişey vermedim vericem 4 aylık olunca ama yeni başlıyacağımız için çok az veririm
bi kutu bize fazla gelir

ben 6 aydan once anne stunden baska bıse dusunmuyorum drlar oyle dıyo
zaten suan 2.5 aylık ama sankı 1-2 ay sora sutum ona yetmıcek gıbıme gelıyo oda ayrı bı konu
:ecrin_bebek:

ne kadrlık ki oğlunuz
ben hiç nişey vermedim vericem 4 aylık olunca ama yeni başlıyacağımız için çok az veririm
bi kutu bize fazla gelir
3 aylık canım dolu dolu vermedimde 5 kaşık falan normal yoğurta veriyorum domates çorbası bi iki kaşık çok güzel içiyo:ecrin_bebek:

ben 6 aydan once anne stunden baska bıse dusunmuyorum drlar oyle dıyo
zaten suan 2.5 aylık ama sankı 1-2 ay sora sutum ona yetmıcek gıbıme gelıyo oda ayrı bı konu
:ecrin_bebek:
bişey vermesen bile en azından bütün herşeyden tatdırki ileride yemek seçmesin çünki benim kızım 1 yaşına kadar sadece süt içti hiçbişi yemedi ve hala hiç bişi sevmiyor mesela yumurta peynir ıspanak yani yararlı hiç bişi yemiyo oğluma şimdi herşeyi tatdırıyorumki yemek seçmesin3 oylık olunca tabi verdim

kızlar, ben koltukaltı derecesi kullanıyorum digital. arkadaşıma dr. kulaktan ölçen derece tavsiye etmiş.. onuda belli bir aya kadar kullanılıyor sonra koltukaltına geçiliyor diye duymuştum o yüzden bence boşuna 100 tl verme dedim. ama emin olamadım. kullanan var mı kulaktan ölçenden..??

canım kulaktan ölçen dereceler çok güvenilir değil diye duymuştum ama belli bir aya kadar kullanıldığını duymadım. bebek için farklı mı olur bilmiyorum ama hastanede 2 gün benim ateşimi hep kulaktan ölçtüler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…