canım ben emzirme atleti kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim çok rahat bebe fox marka almıştım 2 tane yine alıcam. onun birde çıtçıtlı bady modelide var.
geçen ay kontrolümüzde doktor d3 yerine ACD3 verdi kış geliyor o yüzden dedi. ben de damlalıkla veriyorum ölçüsü var oraya kadar içine çekiyorum bir kerede ağzına sıkıyorum çok rahat oldu damlalıkla tavsiye derim.
canım tabikide kaşık kaşık vermedimde 1 çay kaşığından az verdim çok hoşuna gitti sürekli vermem tabi öncelik benim sütüm sadece bütün yemeklerin tadına varsın diye küçük küçük veriyorum normalde 6 ay süt a.s.eltimin bebeğinden biliyorum; ek gıdaya meyve ile başlatıyor doktorlar genelde ve 1 kaşıkla falan başlanıyor. öyle bir anda değil de yavaş yavaş arttırılıyor miktarı. zamanı geldiğinde öğrenicez biz de inşallah
domates çorbası falan iyi cesaret ediyorsunuz valla. yemeklerde yağ,tuz var sonuçta.ne gerek var ki şimdiden her şeyi vermeye..anne sütünde onlar için gerekli her şey var nasıl olsa.
bebeklere verilecek çorbalar az yağlı,baharatsız ve tuzsuz olmalı diye biliyorum..
kızlar, ben koltukaltı derecesi kullanıyorum digital. arkadaşıma dr. kulaktan ölçen derece tavsiye etmiş.. onuda belli bir aya kadar kullanılıyor sonra koltukaltına geçiliyor diye duymuştum o yüzden bence boşuna 100 tl verme dedim. ama emin olamadım. kullanan var mı kulaktan ölçenden..??
kızlar, ben koltukaltı derecesi kullanıyorum digital. arkadaşıma dr. kulaktan ölçen derece tavsiye etmiş.. onuda belli bir aya kadar kullanılıyor sonra koltukaltına geçiliyor diye duymuştum o yüzden bence boşuna 100 tl verme dedim. ama emin olamadım. kullanan var mı kulaktan ölçenden..??
selam kızlar
ben büyük oğlumda 7 ay sadece anne sütü verdim sonrasında ek gıdaya geçince hiç bişi yemedi haladaha sadece şehriye çorbası seviyor çok zorlanıyoruz biz yemek olayında o yüzden arda 4 aylık olunca yavaştan başlıycam ama kuralına göre yine tabiki önce meyva suları püresi ev yapımı yoğurt ile başlanır yumurtada çeyrek olarak başlanıyor 4 ay doktora gidicez bakalım neler vericek danino zaten yoğurt değil peynir suyu ve ezilmişi içeriğini okuyun onlar anca 1 yaşından sonra verilmeli bence 1 yaşına kadar ev yapımı yoğurt bende arzum bebbe yoğurt yapma mak.var tavsiye ederim[/QUO
Kimi yabancı ülkelerde. bildiğim kadarıyla Rusya da falan 4 ayda ek gıdaya başlanıyormuş. türkiyede 6 ay dıyorlar
ya benim kocamda 6 ayı duydu hastaneye her gititmizde bak 6 ay sadece anne sütü.bebegi emzirmenin şekli var ya ordaki fotoları gösteriyor bak böyle emzirilir şöyle olur.geçen göğsümü almadı yine deim bir mama denim belki açtır.vay efendim başım sıkıştımı mama vermeye kalkıyormuşum.zorlıycakmışım anne sütü vercekmişim.ki ilk kez aptamil devam sütü vercektim.henüz anne sütünün dışında bişi vermedim.ama kocam delirtecek beni
selam kızlar
Kimi yabancı ülkelerde. bildiğim kadarıyla Rusya da falan 4 ayda ek gıdaya başlanıyormuş. türkiyede 6 ay dıyorlar
anne sütü ile besleniyorsa ve yeterliyse 6 ay diyorlar drlar ama anne sütü az yada mama ile besleniyorsa 4. ayda ek gıdaya geçiliyor ben ilk oğlumu 7 ay sadece anne sütü verdim ve yeterliydi 2.ci oğlumda sütüm kesildi mama ile besleniyor dr.önümüzdeki ay ek gıdaya geççeğimizi söyledi yavaştan alıştırmalara başlıycaz
artık ssk devlet hast. bile kulaktan ateş ölçerler var hemde büyüklere bile kullanıyorlar bende oğlumda olanı kullanıyorum özel uçları var bende her kulağa takıldığında üstündeki koruyucu jiletini atıyorsun yenisini takıyorsun iyiki öyle almışım bizde kullanıyoruz çünkü 2 çocuk olunca iyi oluyor ikisine farklı uç kullanırım
canım kulaktan ölçen dereceler çok güvenilir değil diye duymuştum ama belli bir aya kadar kullanıldığını duymadım. bebek için farklı mı olur bilmiyorum ama hastanede 2 gün benim ateşimi hep kulaktan ölçtüler.
anneme bıraktığımda sağdığım sütü kaşıkla veriyordu biberona alışmasın diye ama bu sefer süt soğuyor içene kadar. artık biberonla veriyor.
vitaminini kaşıkla veriyorum.
selam kızlar
ben büyük oğlumda 7 ay sadece anne sütü verdim sonrasında ek gıdaya geçince hiç bişi yemedi haladaha sadece şehriye çorbası seviyor çok zorlanıyoruz biz yemek olayında o yüzden arda 4 aylık olunca yavaştan başlıycam ama kuralına göre yine tabiki önce meyva suları püresi ev yapımı yoğurt ile başlanır yumurtada çeyrek olarak başlanıyor 4 ay doktora gidicez bakalım neler vericek danino zaten yoğurt değil peynir suyu ve ezilmişi içeriğini okuyun onlar anca 1 yaşından sonra verilmeli bence 1 yaşına kadar ev yapımı yoğurt bende arzum bebbe yoğurt yapma mak.var tavsiye ederim
ben kullanıyorum..neden belli aya dek olsun ki..hamileliğimde koca kadın ben kullanmıştım hastanede el kadar bebek için mi geç olucak :)) süresi falan yok onun...kulaktan ölçmek daha sağlıklı ve daha pratik ve daha hızlı.....
laylayloom
valla sabah bi başladık mesaiye bu saatte ancak uyudu.mesai bitti.ancak cevap yazabiliyorum.
nedir arkadaşım bu kocalardan çektiğimiz?sanki 10 tane çocuk büyüttüler!bişey duymaya görsün bizimki;hiç araştırmak acaba başka ne söylüyorlar demek yok.ezberliyor sanki,sonra da tekerleme gibi söyleyip duruyor.
canım kulaktan ölçen dereceler çok güvenilir değil diye duymuştum ama belli bir aya kadar kullanıldığını duymadım. bebek için farklı mı olur bilmiyorum ama hastanede 2 gün benim ateşimi hep kulaktan ölçtüler.
eltimin bebeğinden biliyorum; ek gıdaya meyve ile başlatıyor doktorlar genelde ve 1 kaşıkla falan başlanıyor. öyle bir anda değil de yavaş yavaş arttırılıyor miktarı. zamanı geldiğinde öğrenicez biz de inşallah
domates çorbası falan iyi cesaret ediyorsunuz valla. yemeklerde yağ,tuz var sonuçta.ne gerek var ki şimdiden her şeyi vermeye..anne sütünde onlar için gerekli her şey var nasıl olsa.
selam kızlar
ben büyük oğlumda 7 ay sadece anne sütü verdim sonrasında ek gıdaya geçince hiç bişi yemedi haladaha sadece şehriye çorbası seviyor çok zorlanıyoruz biz yemek olayında o yüzden arda 4 aylık olunca yavaştan başlıycam ama kuralına göre yine tabiki önce meyva suları püresi ev yapımı yoğurt ile başlanır yumurtada çeyrek olarak başlanıyor 4 ay doktora gidicez bakalım neler vericek danino zaten yoğurt değil peynir suyu ve ezilmişi içeriğini okuyun onlar anca 1 yaşından sonra verilmeli bence 1 yaşına kadar ev yapımı yoğurt bende arzum bebbe yoğurt yapma mak.var tavsiye ederim
koltuk altı derecesi atesi 1 derece aşağıda gösteriyor dr.artık kulaktan ölçmenin en sağlıklı ölçüm olduğunu söylüyorlar zaten artık devlet hastanelerinde bile kulaktan ölçüyorlar eğer kulaktan almıycaksan normal dereceyi makattan ölçmek en doğru sonucu veriyor ben ilk kulaktan ölçeri weewell marka aldım 2 aya bozuldu sonra dr.braun marka önerdi uzun süredir kullanıyorum çok sağlam çıktı hiç bozulmadı almışken iyi bişi almak lazım yoksa yine yine paralar dökülüyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?