2010 Temmuz Anneleri : )

froya arkadaşım aynı sorun bende de var.özellikle gece sorun oluyor.terliysen yada hava serinse üşüyor insan.böbrekler bel karın hep açıkta.bizimki çabuk da doymuyor.bende almayı düşünüyorum.çok mantıklı gibi geliyor.ama tereddütün varsa ben eski bir atletimin yakasını kesip 2 düğme dikip deniycem.senin de aklına yatarsa bi dene.ben nette baktım az değil fiyatları.e alınca 1 tane de yetmez.boşuna vermemiş oluruz o kadar parayı.

öyle tabiki anne sütüm olsa yine kimsenin lafına bakmaz ilk 6 ay sacede anne sütü veriridim asla başlamazdım ek gıdaya çocukla alakalı bişi o yemek seven çocuğun hali başka allah düşmanıma vermesin yemeyen çocuk çok zor sabır isteyen bişi ama yinede etrafımda 4 ayda az az tatıran annelerin çocuklarının çok yediğini gördüm duydum ama zararlı şeylere ben çok karşıyım tatsın die reçel bal verilmesine mesela yiyeceği şeyleri vermek lazım meyva püresi az yumurtanın sarısı ev yapımı yoğurt gibi

CNM MAKİNAYI NE KADARA aldın bende almayı düşünüyorum

doğum kontrol hapının faydaları da var diyorlar ama ben bilmiyorum..
sizler biliyor musunuz?
onla mı korunsam bundan sonra..????

iyice araştırıcam..

deniz güneş arkadaşım aklını karıştırmak istemem ama benim hipofiz tümörüm var.ilk tespit edildiğinde doktorlar ısrarla düzenli ilaç kullanıyormusun diye sordu.o zaman anlamamıştım,sonradan öğrendim ki doğum kontrol hapını kastediyorlarmış.bu haplar hipofiz tümörlerini tetikliyormuş.ben hiç kullanmamıştım.bu saatten sonra hiç işim olmaz.biraz da erkekler çeksin cefayı.o da ne cefaysa artık!!!!

aa ne buldummmmmm

alıntıııı

3 aydır, haftada bir Arzum Bebbe yoğurt yapma makinesini kullanarak bebeğime yoğurt yapıyorum. Ancak ısınan plastik yoğun bir koku çıkarıyor ve bu plastik kokusu yoğurda da geçiyor. Yoğurtta yoğun bir plastik tat oluyor. Birkaç kullanımdan sonra geçeceğini düşünmüştüm, ancak geçmedi. Aynı sorunu başkalarından da duydum.

Plastik tadı sadece yoğurdun üstünde değil, tümünde oluyor. Bunun insan sağlığına, özellikle de bebeklerin sağlığına zararlı bir madde olduğunu düşünüyorum. Kanserojen bir madde olabilir. Bu nedenle bence bebekler için üretilen bu ürün denetlenmeli ve gerekirse kullanımdan kaldırılmalı.^

Slm kızlar bugün amma çok kaynatmışsınız,
Neler kaçırmışım neler,
Bugün Rüzgar pek mızmızdı,
Yıkadık ancak rahatlayıp uyudu,
Ben de bugün kadın doğumcuya gittim bir türlü geçmeyen,
vajinal mantarım için,
vajinal kazıma yaptı,
canımdan can gitti,
güya normal doğumdan korktuk yapmadık gittik sezeryan olduk,
Allah başıma böyle bir dert verdi,
Doğum yapmış kadar canım yandı((

Canım bende bir kitap var,
bir sürü menü tarifi bile vermiş;çorbalar yemekler,gün boyunca neler verilmeli listelemiş,
kaloriler falan ve anlatımı çok hoş ben çok sevdim,
Eltim getirmişti bana,
bulursanız almanızı tavsiye ederim,
0-1 YAŞ BEBEK BESLENMESİ VE MERAK ETTİKLERİNİZ----Prof. Dr. Hilal Mocan
Aaa maşallah bebeğine,
Ben de çok istiyorum dönmeye başlasın artık bizim ki için biraz erken ama,
İşte döndüklerinde de hep gözümüz üstünde olmalı,
O da ayrı ama olsun dönsün artık tontişim büyüsün:)))

Ben onu bunu bilmem,
küçücük bardak kadar kavanozlar alınacak,
küçük küçük günlük mayalanacak bebeişlere yoğurtlar,
Kızarım bak ona göre,
böle kolaylıklara kaçmak yok,Yoğurtun da makinası olmasın canım artık,
iki dakkalık iş,
Dimi ama Denizcim,
Sen tecrübeli anne olarak bana katılırsın herhalde.

CNM MAKİNAYI NE KADARA aldın bende almayı düşünüyorum

59 du sanırım 1.5 yıl oldu alalı ama sanırım hala aynı fiyat ben arzum bebbenin starize mak. suyun derecesi ölçmek için bi ördeği var onu kullanıyorum 2 senedir hiç biri arıza yapmadı şükür çok memnunum

valla bende öyle bir koku olmadı çok güzel tuttu yoğurtlar miss çim bardakta yapılan yoğurt su gibi oluyor mak.öyle değil biz bile ev yapımı yiyoruz mert sayesinde tadı çok başka oluyor

Son düzenleme:
Kızlar ayvalar çıktı,
Eşim de bi sürü almış bu hafta,
Şimdi ayva yiyorum,
siz de yiyin,
Ayva çok süt yaparmış.
Ahmet MAranki söyledi geçen gün,
Bir de ısırgan çayı...

Son düzenleme:
ya kızlar ben daha başlamk için bir ay daha beklemeyi düşünüyorum kilo durumuna göre tabi.

ama bu meyve suları neden hep cam rendede rendelenip süzülüyor robotta çeksek olmaz mı sonra yine süzsek.

bahar arkadaşım duyduğuma göre rende olmasının sebebi şu; bebeklerin çiğneme ryetenekleri gelişsin diye pütürlü vermek lazımmış ilk başlarda ek gıdayı.süzmemek lazım yani

ya kızlar ben daha başlamk için bir ay daha beklemeyi düşünüyorum kilo durumuna göre tabi.

ama bu meyve suları neden hep cam rendede rendelenip süzülüyor robotta çeksek olmaz mı sonra yine süzsek.

Ben de oğlum tam 4 aylık olduğunda işe başlıyorum,
22 kasımda yani,
işte o tarihten sonra yavaş yavaş başlayacağım ,
böylece ben okuldayken bakıcımız biraz meyve suları verir,
biraz sebze çorbaları,
ben de sütümü sağarım aç kalmaz oğlum hem de ideal ek gıdaya geçiş süresi 4 -6 aydır yazıyor elimdeki kitapta,
6 ay çok geç kalınmış oluyor,
eltimin çocuğundan biliyorum,
az da olsa 4.ayda yavaş yavaş az az başlamak lazım,
bende 22 kasım itibariyle başlayacağım inşallah ek gıdaya,
tabi önce ben alştırıcam bebeğimi,
sonra yavaş yavaş bakıcımız da verir.

Bi sürü kişi görünüyor aşağıda,
ama kimse yazmıyor,
NEden?????:uhm:

canım zaten ben senelerce spiral kullandım..
hayatımda 1 tane bile doğum kontrol hapı yutmadım ama onun da faydaları var diye duymuştum . acaba olabilir mi diye sordum burda arkadaşlara..
bakalım..
muhtemelen yine spiral taktırırım ben değişiklik olmazsa.

hipofiz tümörünü ilk defa duydum..geçmiş olsun

spiral taktırmak çok acı veriyor mu?

hee katılayım bari..eyvahedigeldismile
hihihihihihsempatiksalakcinnidelikafadulden

şaka maka cam en sağlıklısı..
aa bu smiliii görünce canım kayfe çektiiiii

doğum kontorol hapı adet düzenleyici sanırım dr ilk evlendiğimde çok düzensiz die vermişti ama çok az kullandım bende spiral taktırıcam bir türlü kısmet olmadı gitmem lazım artık

spiral taktırmak çok acı veriyor mu?

bana vermiyor..
ama canı tatlı olanların ki acıyormuşaklinialirimsmile

oranı kurcalıyorlar tabii ama etine batan birşey yok..
sadece spirali ittirip yerleştirme anı var..sempatiksalakcinnio da bana göre normal..

aman canı tatlı olanlar gitmesin mesüliyet kabul etmemmmmmsempatiksalakcinni

hepsiburada.comda indirim var arzum bebbe 45 falan duyuruluropuyorumnanaktan

arkadaşlar daha önce de yazmıştım.tabii bunu duyalı yıllar oldu ama spiralde bakır bir parça varmış ve oksitlenebiliyormuş.bu durumda enfeksiyon ve başka bazı problemler gelişiyormuş vücutta.aman iyi araştırın lütfen!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…