şimdi havalar soğuduğu için atlet giymeye başladım ama emzirirken zor oluyor. evde sorun değil de dışarıdayken toparlanması biraz zor. o yüzden acaba emzirme atleti mi alsam diyorum. kullanışlı bir şey mi ki?
bence her bebek farklı. ilk çocukta ilk 6 ay sadece anne sütü verirsin belki yiyecek ayrımı yapmaz herşeyi yer, ikincide 3.-4. ayda alıştırmak için yoğurt,çorba,püre,meyve suyu verirsin.. belki o yemek seçer herşeyi yemez. önce geçince herşeye alışacak diye birşey yok ama deneyenler deniyor tabi bu benim fikrim..
selam kızlar
ben büyük oğlumda 7 ay sadece anne sütü verdim sonrasında ek gıdaya geçince hiç bişi yemedi haladaha sadece şehriye çorbası seviyor çok zorlanıyoruz biz yemek olayında o yüzden arda 4 aylık olunca yavaştan başlıycam ama kuralına göre yine tabiki önce meyva suları püresi ev yapımı yoğurt ile başlanır yumurtada çeyrek olarak başlanıyor 4 ay doktora gidicez bakalım neler vericek danino zaten yoğurt değil peynir suyu ve ezilmişi içeriğini okuyun onlar anca 1 yaşından sonra verilmeli bence 1 yaşına kadar ev yapımı yoğurt bende arzum bebbe yoğurt yapma mak.var tavsiye ederim
CNM MAKİNAYI NE KADARA aldın bende almayı düşünüyorum
doğum kontrol hapının faydaları da var diyorlar ama ben bilmiyorum..
sizler biliyor musunuz?
onla mı korunsam bundan sonra..????
iyice araştırıcam..
katı meyva sıkacağıda olabılır canm ben oyle yapıcam mesela katı meyva sıkacağım var onda sıkıp vericem
bu ek gıda tarıflerı ile ilgili kitp varmı önereceğeniz alıp okumak istiorum nettende hiç araştırmadım ben ii ce bakim oğlum 3.5 aylık oldu
4 ayda başlıcam allah ızın verirse
Aaa maşallah bebeğine,kızlar dün bebeğim sırt üstü yatarken kendini sola ittire ittire yüzüstü döndü.inanamadık eşimle.dünden beri altını nezaman değiştirmeye başlasam kendini döndürüyor.altını değiştirmeme izin vermiyor.kan revan içinde alt değiştiriyoruz.dün ilk defa yaptı bu hareketi.ve devamlı yapmaya başladı.korkuyorum koltukta ve yatakta yalnız bırakamıyorum.bende en iyi çarenin yere minder sermek olduğunu düşündüm ve onu yere koyuyorum artık.gece beşiğinde dönerde nefessiz kalır diye korkuyorum.bebekler geliştikçe sorunlar büyüyo
aa ne buldummmmmm
alıntıııı
3 aydır, haftada bir Arzum Bebbe yoğurt yapma makinesini kullanarak bebeğime yoğurt yapıyorum. Ancak ısınan plastik yoğun bir koku çıkarıyor ve bu plastik kokusu yoğurda da geçiyor. Yoğurtta yoğun bir plastik tat oluyor. Birkaç kullanımdan sonra geçeceğini düşünmüştüm, ancak geçmedi. Aynı sorunu başkalarından da duydum.
Plastik tadı sadece yoğurdun üstünde değil, tümünde oluyor. Bunun insan sağlığına, özellikle de bebeklerin sağlığına zararlı bir madde olduğunu düşünüyorum. Kanserojen bir madde olabilir. Bu nedenle bence bebekler için üretilen bu ürün denetlenmeli ve gerekirse kullanımdan kaldırılmalı.^
CNM MAKİNAYI NE KADARA aldın bende almayı düşünüyorum
ya kızlar ben daha başlamk için bir ay daha beklemeyi düşünüyorum kilo durumuna göre tabi.
ama bu meyve suları neden hep cam rendede rendelenip süzülüyor robotta çeksek olmaz mı sonra yine süzsek.
ya kızlar ben daha başlamk için bir ay daha beklemeyi düşünüyorum kilo durumuna göre tabi.
ama bu meyve suları neden hep cam rendede rendelenip süzülüyor robotta çeksek olmaz mı sonra yine süzsek.
deniz güneş arkadaşım aklını karıştırmak istemem ama benim hipofiz tümörüm var.ilk tespit edildiğinde doktorlar ısrarla düzenli ilaç kullanıyormusun diye sordu.o zaman anlamamıştım,sonradan öğrendim ki doğum kontrol hapını kastediyorlarmış.bu haplar hipofiz tümörlerini tetikliyormuş.ben hiç kullanmamıştım.bu saatten sonra hiç işim olmaz.biraz da erkekler çeksin cefayı.o da ne cefaysa artık!!!!
canım zaten ben senelerce spiral kullandım..
hayatımda 1 tane bile doğum kontrol hapı yutmadım ama onun da faydaları var diye duymuştum . acaba olabilir mi diye sordum burda arkadaşlara..
bakalım..
muhtemelen yine spiral taktırırım ben değişiklik olmazsa.
hipofiz tümörünü ilk defa duydum..geçmiş olsun
Ben onu bunu bilmem,
küçücük bardak kadar kavanozlar alınacak,
küçük küçük günlük mayalanacak bebeişlere yoğurtlar,
Kızarım bak ona göre,
böle kolaylıklara kaçmak yok,Yoğurtun da makinası olmasın canım artık,
iki dakkalık iş,
Dimi ama Denizcim,
Sen tecrübeli anne olarak bana katılırsın herhalde.
spiral taktırmak çok acı veriyor mu?
hepsiburada.comda indirim var arzum bebbe 45 falan duyuruluropuyorumnanaktan59 du sanırım 1.5 yıl oldu alalı ama sanırım hala aynı fiyat ben arzum bebbenin starize mak. suyun derecesi ölçmek için bi ördeği var onu kullanıyorum 2 senedir hiç biri arıza yapmadı şükür çok memnunum
valla bende öyle bir koku olmadı çok güzel tuttu yoğurtlar miss çim bardakta yapılan yoğurt su gibi oluyor mak.öyle değil biz bile ev yapımı yiyoruz mert sayesinde tadı çok başka oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?