- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
hee katılayım bari..eyvahedigeldismile
hihihihihihsempatiksalakcinnidelikafadulden
şaka maka cam en sağlıklısı..
aa bu smiliii görünce canım kayfe çektiiiii
bana vermiyor..
ama canı tatlı olanların ki acıyormuşaklinialirimsmile
oranı kurcalıyorlar tabii ama etine batan birşey yok..
sadece spirali ittirip yerleştirme anı var..sempatiksalakcinnio da bana göre normal..
aman canı tatlı olanlar gitmesin mesüliyet kabul etmemmmmmsempatiksalakcinni
baana annem aldı geçen gün arçelikten 159 lira valla maaşallahı var taşı atsam suyu çıkar tavsiye ederim cnmYaa elma armut cam rendede rendelenir de havuç suyunu napıcaz dedim
ve katı meyve sıkacaklarına bakayım dedim,
anam nasıl pahalılar,
yani benim istediklerim şöyle küçük olsun yer kaplamasın istiyorum en az 200den başlıyolar offf(
hayatımda hiç yoğurt yapmadım herhalde ilk tecrübem bebeğime olucakarkadaslar yogurt yapmaktan kolay bıse yokkı maına almanıza gerek yok hemde plastıkmıs saglıgadas zararlı
sutu kaynatıyorsunuz
bıyerde sogumaya bırakıyorsunuz
serce parmagınızın dayanabılecegı kadar sıcak olunca 1 kasık yogurdu sutle baska bır kapta karıstırıyorsunuz ıyıce ve bu sute karıstırıyorsunuz
sora hıc kımıldatmadan ustunı sarıyorsunuz 1 gun oyle kalıyor ertesı gune tutmus oluyo buzdolabına kaldırabılırsınız
ama onemlı olan damızlık yogurdunuz köy yogurdu olsun sehır yogurdu olursa sadece sehır yogurdunu cogaltmıs olursunuz o kadar
arkadaslar yogurt yapmaktan kolay bıse yokkı maına almanıza gerek yok hemde plastıkmıs saglıgadas zararlı
sutu kaynatıyorsunuz
bıyerde sogumaya bırakıyorsunuz
serce parmagınızın dayanabılecegı kadar sıcak olunca 1 kasık yogurdu sutle baska bır kapta karıstırıyorsunuz ıyıce ve bu sute karıstırıyorsunuz
sora hıc kımıldatmadan ustunı sarıyorsunuz 1 gun oyle kalıyor ertesı gune tutmus oluyo buzdolabına kaldırabılırsınız
ama onemlı olan damızlık yogurdunuz köy yogurdu olsun sehır yogurdu olursa sadece sehır yogurdunu cogaltmıs olursunuz o kadar
baana annem aldı geçen gün arçelikten 159 lira valla maaşallahı var taşı atsam suyu çıkar tavsiye ederim cnm
valla canım elmanın boyutuna bağlı mesela eğer çok büyükkse ikiye bölüyorum.valla içinde sürahisi var 2 elma ile nerdeyse doluyor süper suyu çıkıyor 2 elma 1 portakal 2 kişilik koca bir bardak oluyor.valla narı bile katur kutur sıkıyorum herşeyi bütün bütün atıyorum süper 800 devir 1 sn sürmüyor hemen sıkıyor
Aaa benim baktığımda buna çok benziyor Philips benimkinin markası ama 200 küsür,
peki bişi sorucam buna bütün olarak atabiliyomusun meyveyi,
ve mesela 2 elmadan 1 bardak meyve suyu çıkarıyor mu?
5 elmadan 1 bardak çıkaranlarla işim olmaz uğraşamam yaa.
Benim eskisi öyleydi aneme verdim,
iyi bişey olsun aldığım yaa.
valla canım elmanın boyutuna bağlı mesela eğer çok büyükkse ikiye bölüyorum.valla içinde sürahisi var 2 elma ile nerdeyse doluyor süper suyu çıkıyor 2 elma 1 portakal 2 kişilik koca bir bardak oluyor.valla narı bile katur kutur sıkıyorum herşeyi bütün bütün atıyorum süper 800 devir 1 sn sürmüyor hemen sıkıyor
canım zaten ben senelerce spiral kullandım..
hayatımda 1 tane bile doğum kontrol hapı yutmadım ama onun da faydaları var diye duymuştum . acaba olabilir mi diye sordum burda arkadaşlara..
bakalım..
muhtemelen yine spiral taktırırım ben değişiklik olmazsa.
hipofiz tümörünü ilk defa duydum..geçmiş olsun
Yaa elma armut cam rendede rendelenir de havuç suyunu napıcaz dedim
ve katı meyve sıkacaklarına bakayım dedim,
anam nasıl pahalılar,
yani benim istediklerim şöyle küçük olsun yer kaplamasın istiyorum en az 200den başlıyolar offf(
dışını alabildiğim kadar alıyorum öle atıyoum açı olmasın dien yoksa onuda sıkar
Aaa süpermiş tam benlik,
narı nasıl atıyorsun yaa,
kabuklarıyla mı yoksa,
çok mu abarttım bee:)))
hoş geldinizzz:asigim:iyi gecelerrr biz geldik :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?