2010 Temmuz Anneleri : )

hee katılayım bari..eyvahedigeldismile
hihihihihihsempatiksalakcinnidelikafadulden

şaka maka cam en sağlıklısı..
aa bu smiliii görünce canım kayfe çektiiiii

Dalga mı geçiyosun kızzz kahveci seni.
Korkmana gerek yok anacım katılmazsan katılmıom de:)))

arkadaşlar teyzemin kızı spiral taktırdığı halde hamile kalmış 2 çocuk sahibi ve yaşı baya var bebeği aldırmak zorunda kaldı durumlarıda kötüü ama neden hamile kalmışş çünkü spiral kaymış yerindeneyvahedigeldismile

Öfff ben gitmeyeyim o zaman,
ben basit bir vajinal muayeneden bile tırsıyorum,
nefret ediyorum çatala oturmaktan.

SONBAHAR nerde yaa?
ben mi karşılaşmıyorum girmiyor mu?

Yaa elma armut cam rendede rendelenir de havuç suyunu napıcaz dedim
ve katı meyve sıkacaklarına bakayım dedim,
anam nasıl pahalılar,
yani benim istediklerim şöyle küçük olsun yer kaplamasın istiyorum en az 200den başlıyolar offf(

dışarda çok yağmur var tv gitti sinyal yok diyoo bizde çocukları uyutup yatalım bari anca yatmamız gene yarımı bulur herkeze iyi geceler tatlı rüyalar

arkadaslar yogurt yapmaktan kolay bıse yokkı maına almanıza gerek yok hemde plastıkmıs saglıgadas zararlı
sutu kaynatıyorsunuz
bıyerde sogumaya bırakıyorsunuz
serce parmagınızın dayanabılecegı kadar sıcak olunca 1 kasık yogurdu sutle baska bır kapta karıstırıyorsunuz ıyıce ve bu sute karıstırıyorsunuz
sora hıc kımıldatmadan ustunı sarıyorsunuz 1 gun oyle kalıyor ertesı gune tutmus oluyo buzdolabına kaldırabılırsınız
ama onemlı olan damızlık yogurdunuz köy yogurdu olsun sehır yogurdu olursa sadece sehır yogurdunu cogaltmıs olursunuz o kadar

baana annem aldı geçen gün arçelikten 159 lira valla maaşallahı var taşı atsam suyu çıkar tavsiye ederim cnm

hayatımda hiç yoğurt yapmadım herhalde ilk tecrübem bebeğime olucak

Kesinlikle katılıyorum,
Bizim büyük babannemiz köyde,
ohh sütlerimizde hergün taze taze gelecek hele oğluma bi yoğurt yapmaya başlayayım da,
şimdi de bana mayalayıp mayalayıp gönderiyorlar,
hamileliğimden beri yoğurtlar,pekmezler,çökelekler,bulgurlar,reçeller,ohh daha neler neler:)))
AVMleri özesem de bazen burda olmaktan memnun olduğum bile oluyor:))
Buranın da iyi tarafları var işte kızlar,
Bana polyanna Miss diyebilirsiniz:))

baana annem aldı geçen gün arçelikten 159 lira valla maaşallahı var taşı atsam suyu çıkar tavsiye ederim cnm

Aaa benim baktığımda buna çok benziyor Philips benimkinin markası ama 200 küsür,
peki bişi sorucam buna bütün olarak atabiliyomusun meyveyi,
ve mesela 2 elmadan 1 bardak meyve suyu çıkarıyor mu?
5 elmadan 1 bardak çıkaranlarla işim olmaz uğraşamam yaa.
Benim eskisi öyleydi aneme verdim,
iyi bişey olsun aldığım yaa.

Kızlar sohbetinize doyum olmuyor,
ben kaçıyorum yaa,
banyomu yapayım da uyuyayım,
yorucu bir gündü benim için,

valla canım elmanın boyutuna bağlı mesela eğer çok büyükkse ikiye bölüyorum.valla içinde sürahisi var 2 elma ile nerdeyse doluyor süper suyu çıkıyor 2 elma 1 portakal 2 kişilik koca bir bardak oluyor.valla narı bile katur kutur sıkıyorum herşeyi bütün bütün atıyorum süper 800 devir 1 sn sürmüyor hemen sıkıyor

Aaa süpermiş tam benlik,
narı nasıl atıyorsun yaa,
kabuklarıyla mı yoksa,
çok mu abarttım bee:)))

sağol arkadaşım.allahtan kötü huylu değil.ama aslında vücudu çok etkiliyor.bir yığın arıza çıkarıyor.ilaç kulaanıyordum hamilelikle bıraktım.emzirme bitince başlıcam.hamile kalmamı engelliyormuş hastalık.başa gelince öğreniyorsun

misskapris tam istediğin gibi bir ürün biliyorum.tefal elea duo adı.ben kullanıyorum.diğer sıkacaklara göre çok daha küçük ve hem katı hem narenciye sıkacağı.ayrıca motoru çok güçlü diğer narenciye sıkacakları gibi bi saat beklemiyorsun portakal falan sıkmak için.tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…