gece kuşu barışcık ne yapıooohoşbuldukkk
bakıyorum muhabbetler almış başını gitmiş :))
iyi gecelerrr biz geldik :))
bu çocuk nezaman yatağa yatınca 10-15 dakkada uykuya dalcak yaa
tam olarak 11 den beri sallıyorumallah sabır versin arkadaşım.işin çok zor
ya onu bende merak ediyordum.bugün girdi ben pc değildim baktım gitmiş.heralde dedim çoçugu falan durmuyorSONBAHAR nerde yaa?
ben mi karşılaşmıyorum girmiyor mu?
laylayloom
valla sabah bi başladık mesaiye bu saatte ancak uyudu.mesai bitti.ancak cevap yazabiliyorum.
nedir arkadaşım bu kocalardan çektiğimiz?sanki 10 tane çocuk büyüttüler!bişey duymaya görsün bizimki;hiç araştırmak acaba başka ne söylüyorlar demek yok.ezberliyor sanki,sonra da tekerleme gibi söyleyip duruyor.
tam olarak 11 den beri sallıyorum(
ya onu bende merak ediyordum.bugün girdi ben pc değildim baktım gitmiş.heralde dedim çoçugu falan durmuyor
valla canım biz bu yüzden aşırı kavga ediyoruz.bde ben çok yoruluyorum benim kız hiç durmuyor akşam beşde falan geliyor biraz o bakıyor.ama herkeze çoçuga ben bakıyorum işde bir emzirmedim kaldı.ben çoçugun üstünü falan değişirken bana bir bakışı var kaynana mübarek. anneme falan diyon kızın anlamıyor çouk bakmakdan deliricem ben koşturmakdan helak oluyorum bugün iki bardağı zor yıkadım.çorba yapıyorudm bugün iki dakka uyudu yayla çorbası başladı ağlamaya onun telaşından çorbayı unuttum dibine yandı mahvoldu.ay çok dertliyim ben ya
ya onu bende merak ediyordum.bugün girdi ben pc değildim baktım gitmiş.heralde dedim çoçugu falan durmuyor
valla canım biz bu yüzden aşırı kavga ediyoruz.bde ben çok yoruluyorum benim kız hiç durmuyor akşam beşde falan geliyor biraz o bakıyor.ama herkeze çoçuga ben bakıyorum işde bir emzirmedim kaldı.ben çoçugun üstünü falan değişirken bana bir bakışı var kaynana mübarek. anneme falan diyon kızın anlamıyor çouk bakmakdan deliricem ben koşturmakdan helak oluyorum bugün iki bardağı zor yıkadım.çorba yapıyorudm bugün iki dakka uyudu yayla çorbası başladı ağlamaya onun telaşından çorbayı unuttum dibine yandı mahvoldu.ay çok dertliyim ben ya
bizimkide pek ilgilenmez ama lafta söylemez
barış huysuz olunca hiç bişey yapmıyom valla
bugün barışta çok huysuzdu işten geldi sofrayı eşim kurdu kaldırdı
bulaşıkalrıda halletti :))
ooo ayakta mı sallıyon niye alıştırdın arkadaşım zor oluyo ilerde valla ben karnını doyuruyorum ve biraz usandırıyorum sonra koyuyorum yatağına bazen beşiğinin müziğini açıyorum o kendi dalıyo biraz durunca uykuya ama uyanmamasını istiyorsam yüzüstü çeviriyorum maşallah öğlen en az 2 saat geceleri de 12 den sabah 6 ya kadar deliksiz uyyo maşallah diyeyim valla uyku düzenimiz çok iyi...
sabır diliyorum hepimize arkadaşlar.bi yandan da sevindim.bi tek ben değilmişim tencere dibi tutturan hi hi hi :)
bizimkide pek ilgilenmez ama lafta söylemez
barış huysuz olunca hiç bişey yapmıyom valla
bugün barışta çok huysuzdu işten geldi sofrayı eşim kurdu kaldırdı
bulaşıkalrıda halletti :))
yok yok hakkını yiyemem çok yardım eder eşim bana.hatta benden çok o ev hanımlığı yapıyor.ama işte kızı konusunda çok hassas.ödü patlıyor bişey olacak diye.bütün dırdırı ondan
beşiğinde sallıyorum
ilk bi ay bizde öyleydik ama gaz sancıları başlayınca sallanmaya çok alıştı(
gündüz de uyumaz benimki en uzun uykusu yarım saattir oda
ooo ayakta mı sallıyon niye alıştırdın arkadaşım zor oluyo ilerde valla ben karnını doyuruyorum ve biraz usandırıyorum sonra koyuyorum yatağına bazen beşiğinin müziğini açıyorum o kendi dalıyo biraz durunca uykuya ama uyanmamasını istiyorsam yüzüstü çeviriyorum maşallah öğlen en az 2 saat geceleri de 12 den sabah 6 ya kadar deliksiz uyyo maşallah diyeyim valla uyku düzenimiz çok iyi...
ev işi yapar ama çocuk bakmaktan anlamıyo
çok mu şey istiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?