benim hamileliğimin son aylarında baya sorun yaşadım dr eşime valla evde rahat ettiremeyecekseniz hastaneye alayım deyince benimki tutuşdu tabi o son aylarda 8 yıllık eşim bana ilk defa evde yardımcı oldu ve hala da ediyor sağolsun bugün o makineyle süpürdü evi ben de sildim tozları aldım sonra baktım banyoyu da temizlemiş ayy ne memnun oldumsositososito isterse benden iyi yapar valla...
sağol arkadaşım.allahtan kötü huylu değil.ama aslında vücudu çok etkiliyor.bir yığın arıza çıkarıyor.ilaç kulaanıyordum hamilelikle bıraktım.emzirme bitince başlıcam.hamile kalmamı engelliyormuş hastalık.başa gelince öğreniyorsun
valla sizlerin adına çok seviniyorum kızlar.benim kocamda iyidir ama anlayışsız biraz bide tembel
prolaktin hormonun yüksek mi gizemsa ?
allah sana çok çok sabırlar versin arkadaşım valla biz tekine of pof ediyoz sen 2 tane hele de erken doğum(çok iyi bilirim bakımının zorluğunu)çok zor valla..rabbim sabrını versin inşallah..hala uyumadılar.........öffffffffffffffffffffffffffffff
hala uyumadılar.........öffffffffffffffffffffffffffffff
froya arkadaşım aynı sorun bende de var.özellikle gece sorun oluyor.terliysen yada hava serinse üşüyor insan.böbrekler bel karın hep açıkta.bizimki çabuk da doymuyor.bende almayı düşünüyorum.çok mantıklı gibi geliyor.ama tereddütün varsa ben eski bir atletimin yakasını kesip 2 düğme dikip deniycem.senin de aklına yatarsa bi dene.ben nette baktım az değil fiyatları.e alınca 1 tane de yetmez.boşuna vermemiş oluruz o kadar parayı.
arkadaslar yogurt yapmaktan kolay bıse yokkı maına almanıza gerek yok hemde plastıkmıs saglıgadas zararlı
sutu kaynatıyorsunuz
bıyerde sogumaya bırakıyorsunuz
serce parmagınızın dayanabılecegı kadar sıcak olunca 1 kasık yogurdu sutle baska bır kapta karıstırıyorsunuz ıyıce ve bu sute karıstırıyorsunuz
sora hıc kımıldatmadan ustunı sarıyorsunuz 1 gun oyle kalıyor ertesı gune tutmus oluyo buzdolabına kaldırabılırsınız
ama onemlı olan damızlık yogurdunuz köy yogurdu olsun sehır yogurdu olursa sadece sehır yogurdunu cogaltmıs olursunuz o kadar
Selam herkese güzel anneler : ))
Bugun kontrolumuz vardı bebısımız 6.490 kılo olmus . Boyu : 62 cm ..
Anne sütüyle beslemeye devam dedi doktorumuz . Sanrıım 6 . aya kadar bısey verdırtmıyck .
Bana zaten erken gelıyor henuz su bile vermedim bebısım sutten baska tad bılmıyor : ))
Bu ay asşımız yoku gelecek ay olacak ..
ben de emzirme atleti almak istiyorum zaten çok üşüyen biriyim, emzirme için donuyorum titriyorum resmen göbeği beli açınca..nerelerde satılıyor bu atletler acaba ?
bir de önemli ayrıntı, yoğurt şişe günlük sütten yapılması lazım. Pastorize paket sütten yaptıktan sonra hazır yogurttan bir farkı olmuyor.
maşallah bebişinize kız mıydı bebiş erkek mi ?
Guzel bı urune benzıyor ama neden buharla daha mı saglıklı oluyor acaba ?
canım maş bebişine.Allah nazarlardan saklasın.evde yoğurt bende yapabilirim ama istanbulda inek sütünü köy yoğurdunu nerden günlük bulabilirmkiSelam herkese güzel anneler : ))
Bugun kontrolumuz vardı bebısımız 6.490 kılo olmus . Boyu : 62 cm ..
Anne sütüyle beslemeye devam dedi doktorumuz . Sanrıım 6 . aya kadar bısey verdırtmıyck .
Bana zaten erken gelıyor henuz su bile vermedim bebısım sutten baska tad bılmıyor : ))
Bu ay asşımız yoku gelecek ay olacak ..
canım aşısının tutup tutmadığı 4 ile 6 hafta arası belli olurmuş kızarıklı veya sivilce gibi bişi olduysa kolunda tutmuş demekmiş.benim kızımda sivilce gibi oldu.Erkek cnm benim begeğim yaa aşısı tutmus mu onu sormayı unuttuk tühh .. hep dıyorum yazayım bı yere sorularmı dıye ..
Ben de ev yogurdu yapıcam oglum buyuyunce zaten deneyımlım onceden bı kac kez yapmıstım cok da lezzetlı oluyor satılan hazır yogurtlardan cok daha saglıklı
günaydınlarr
seker anneler ve tatlı bebişler nasılsınız işe baslamam nedeniyle pek giremiyorum .bu gün süt iznimi aldım neler yapıyorsunuz nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?