2010 Temmuz Anneleri : )

valla sizlerin adına çok seviniyorum kızlar.benim kocamda iyidir ama anlayışsız biraz bide tembel

prolaktin hormonun yüksek mi gizemsa ?

valla sizlerin adına çok seviniyorum kızlar.benim kocamda iyidir ama anlayışsız biraz bide tembel

canım güveniyolarda ondan iş başa düşünce bak nassıl da yapıyolar hatta kayınvalidem bana hep çok düzenlidir derli topludur falan derdi eşim için ama valla eser yok o halinden bana hiç öyle değildi çünkü ben çok titizim hatta fazla titiz olunca zaten biz herşeyi onun yerine de düşünüyoruzya o da rahata alışıyo tabisempatiksalakcinni

bizde uyuyamadık henüz ardada mert te uymamak için çabalıyorlar bakalım kaçta yatıcaz

bu arada yoğurt makinasının kavonozları cam kim söyledi ki plastik die bu zamana kadar hiç bir markanın kabını plastik görmedim hepsi cam dı yığurt mak. kolaylık bi sefetde 6 tane yapıyor ben her gün taze yapıyordum mert e en fazla 1 günlük yediriyordum gerisini biz yiyorduk eşimle bayıla bayıla almak isteyen imkanı olan alır imkanı olmayan almaz kendi yapar evdede yaptım birçok kez çok sulu oluyor ben memnunum

ben bakalım o bebek mamaları var hani cam kavanozda püre demek daha doğru onun kavanozunda yarın bi deniycem ilk defa yoğurt yapmış olacağım büyük oğlumda 18 yaşındaydım pek anlamıyordum annem yapardı ..:1rolleyes:

Selam herkese güzel anneler : ))
Bugun kontrolumuz vardı bebısımız 6.490 kılo olmus . Boyu : 62 cm ..
Anne sütüyle beslemeye devam dedi doktorumuz . Sanrıım 6 . aya kadar bısey verdırtmıyck .
Bana zaten erken gelıyor henuz su bile vermedim bebısım sutten baska tad bılmıyor : ))
Bu ay asşımız yoku gelecek ay olacak ..

ben de emzirme atleti almak istiyorum zaten çok üşüyen biriyim, emzirme için donuyorum titriyorum resmen göbeği beli açınca..nerelerde satılıyor bu atletler acaba ?

bir de önemli ayrıntı, yoğurt şişe günlük sütten yapılması lazım. Pastorize paket sütten yaptıktan sonra hazır yogurttan bir farkı olmuyor.

maşallah bebişinize kız mıydı bebiş erkek mi ?

sunny arkadaşım iyi geceler!bir çok bebek mağazasında var.ama uzak biyerdeysen nette tarat,tüm bebek sitelerinde var.markası çok önemli değil sanırım.hepsi birbirinin aynı gördüğüm kadarıyla.iş fiyatta

Erkek cnm benim begeğim yaa aşısı tutmus mu onu sormayı unuttuk tühh .. hep dıyorum yazayım bı yere sorularmı dıye ..
Ben de ev yogurdu yapıcam oglum buyuyunce zaten deneyımlım onceden bı kac kez yapmıstım cok da lezzetlı oluyor satılan hazır yogurtlardan cok daha saglıklı

günaydınlarr
seker anneler ve tatlı bebişler nasılsınız işe baslamam nedeniyle pek giremiyorum .bu gün süt iznimi aldım neler yapıyorsunuz nasılsınız

canım maş bebişine.Allah nazarlardan saklasın.evde yoğurt bende yapabilirim ama istanbulda inek sütünü köy yoğurdunu nerden günlük bulabilirmki
canım aşısının tutup tutmadığı 4 ile 6 hafta arası belli olurmuş kızarıklı veya sivilce gibi bişi olduysa kolunda tutmuş demekmiş.benim kızımda sivilce gibi oldu.
günaydınlarr
seker anneler ve tatlı bebişler nasılsınız işe baslamam nedeniyle pek giremiyorum .bu gün süt iznimi aldım neler yapıyorsunuz nasılsınız

sağol canım i,yiyiz sen nasılsın ben benim veletle ugraşıp duruyorum delirtecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…